Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
engusz
veterán
A TV2-nek gondja akadt a normális kép sugárzásával. :)
-
engusz
veterán
TexT-BoY: 25±1 hozzászólás/nap

-
engusz
veterán
[L]http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/cid/7/y/5640.html[/L], akinek tetszik, használja egézséggel! Én is azt teszem. :)
-
engusz
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Tiszta sor! Ha olyan dologról van szó, akkor addig magyarázom, míg el nem hiszik. :) Egyébként pedig úgy kell szerződést kötni, hogy kell csinálnod két design-t (maximum hármat) és ki kell, hogy válassza azt ami tetszik neki. Mondjuk ezt a fajtát nem szeretem. Általában én találom ki és mindig elsőre bejön a csúcs desing. :D
Na de most megyek vissza medencét szerelni. :) -
engusz
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Üti a fene, elégedett és fizet. Enniy a lényeg. :P
A Maxport alatt fut az egész, ha éppen nem számla nélkül dolgozunk. :) -
engusz
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ismerősöktől, és általában a főnöktől kapom a megrendeléseket. Szerencsére nálam csak búvül az ismerettségi kör.
A Rekrol azért ilyen, mert ez a design tetszett a megrendelőnek. Elmondtam hátrányként, hogy nem mindenki netezik 1024x768-ban vagy fölötte. Néztünk egy-két statisztikát, aztán kiderült, hogy elhanyagolhatjuk azt az 5%-ot, akik 800x600-ban vagy alatta (!) neteznek. -
engusz
veterán
Nagyon jóóó idő van kint! Fel kellene állítani a medencét, de inkább lustulok... :)
-
engusz
veterán
Látom elvagytok! :) Ennek örömére húzok aludni.

-
engusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Feltöltöttem a telefonra (SONY CMD-J6), nagyon jól néz ki!
-
engusz
veterán
Kezdem elveszteni a fejem. Röviden az okok:
- szünidő, ezért tengernyi idő
- ingyen ADSL (talán az Axelero-nál)
- és a sok újonc, akik nem bírnak magukkal!
Áááááá! :O A gyilkos hármas! :O
Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest