Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Újrahúztam a win-t, telepítem a firefox-ot, nem találom a lapjukon a magyar nyelvi fájlt, semmilyet se tulkép. Most vagy én emlékszem rosszul és tényleg nincs magyar hozzá, vagy valahol van csak láma vagyok és nem találom pls help :)
-
[amne]
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
No igen elég durva formák, de érdekes azért a buszvezető is akinek egy feles esik ki zsebéből egyik csúszásnál :) Nem semmi mekkora tehetetlensége vagy egy busznak 50-nél. Ide kapcsolódik láttam egyszer ahogy egy csuklós busz hátsó része, kifordult télen, egy kisutcában. Tarolt mindent.
-
[amne]
senior tag
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Tapsikolós szmájli ''falramászokúúúristen'' használatának tipikus példája. Mit tapsolsz ezzel? Az időt? A kijelentést? Egyáltalán mivan? Hiperkombó a guvvadt szemű szmájlival, mi a meglepő abban hogy júliusban jó idő van? Ráadásul még taps is? Hőgutát kaptam?
-
[amne]
senior tag
Én már tudom mi az a Hazai pálya... :P
-
[amne]
senior tag
Kéne egy limiter PH motorba. Max 10 hsz / nap / user. Aztán lehet emelt díjas SMS-ért Hsz csomagokat venni. 1 400HUF-os SMS-ért kapna a user + 5 hsz-t. Nem lenne ennyi baromság meg offolás, és lenne pénze PH-nak mindenre...az ötlet az enyém (c)(r)(tm)(minden) jutalékot és thai kuvákat küldhetitek.
-
[amne]
senior tag
Nincs hőmérőm :) de alaplap 31 fokos szal 25-nél nem lehet több, légkodni sincs :)
-
[amne]
senior tag
Na itt leírom mert más topicban pofátlanság. Annyira utálom a tapsolós szmájlit hogy szavakat találni nehéz. Ilyenkor még elmegy mikor mást dícsérsz vagy valami, de amikor saját hozzászólását tapsolja a delikvens én attól a falra tudok mászni. Broáááá, nem lehetne kivenni?
-
[amne]
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Gondoltam írok ide vmi hosszút de csak ennyit írok:
Nem! :)
Komolyra fordítva sztem esztétikusabb ha nem szét felé néznek, tanítják is ezt valahol, design guruk, grafikusok (nem 15 éves pshop mágusok) talán alá tudják támasztani. De eddig is tudtam aludni, talán ez után is szal nekem aztán mind1, csak ha van rá lehetőség akkor miért ne. :)
Panther: pont a tiéd miatt jut eszembe mindig, én szememet az zavarja legjobban. Hogy megfordítani miértnem sikerült azt nem tudom. No offense amúgy, csak mondtam :P -
[amne]
senior tag
Már többször akartam mondani ezekkel az avatarokkal kapcsolatban hogy szerintem mind jobban nézne ki, ha jobbra néznének, kvázi a hozzászólásra? Csak én látom így szebbnek? Amúgy ezt én csak tanultam valamikor régen hogy pl egy névjegykártyán is ha van fénykép vagy vmi ábra akkor az a kártya közepe (név) felé nézzen. Csak egy ötlet volt :)
-
[amne]
senior tag
14 éve mindig megveszem a bérletet, most van az a pillanat amikor először elgondolkodtam hogy rátérek a bliccelők rögös útjára csak úgy dacból. Nem mintha a plusz 200ftot nem tudnám előteremteni, csak nem látom a fejlődést. Ugyanúgy csövesek vannak buszokon, metrón, aluljáróban. A megállók a mocsok a fertő melegágya. Biztos naív vagyok de akkor fizetek valamiért többet mint addig ha valami pluszt kapok.
-
[amne]
senior tag
Aki komolyan gondolja hogy jönni akar PH! Talira, az jelezze is ezt a topicjában hogy tudjuk hány emberre lehet számítani.
-
[amne]
senior tag
''(Én is szeretek ökörködni, de akkor inkább felmegyek a #prohardver chatre és ott tombolom ki magam.)'' - Hát igen, próbálunk komoly témákról beszélgetni, fejleszteni mérhetetlen inteligenciánkat és szaktudásunkat, szellemi vezetőnk HiperG segítségével, erre feljön holmi Moderátor aztán annyi...még szerencse hogy opom van gec0 :DD
Aktív témák
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest