Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
divot
veterán
Gondoltam, írok ide is, hogy ne haljon meg szegény 12-es csak úgy. :O
-
divot
veterán
Van itt valakinek 20GB-os Creative Nomad Zen mp3 lejátszója? Azt szeretném megtudni, hogy lehet-e diktafonként is használni :F
Egész jó áron vehetnék egy ilyet, de nagyon fontos lenne a diktafon funksön. -
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Usb 2-es, ezért is gondolkodom egy ilyen cuccon. Szóval 60K :F Én meg 35-re akartam lealkudni. :D Már értem, miért nem sikerült. :DDD
-
divot
veterán
Szerintetek mennyi ér egy 20gigás Creative Zen? Már nem garis.
-
divot
veterán
Csak hogy itt az iskolamentes nyári uborkaszezonban se unatkozzatok. :DDD
[L]http://kep.tar.hu/divot/images/pic5561770.mp3[/L] -
divot
veterán
Gyertek Bajára, holnap halászléfőző-verseny lesz.
-
divot
veterán
Vettem a CBA-ban Stein szlovák sört 129 forintért. Srácok, csak ajánlani tudom, a legjobb cseh serfőzdék hagyományait követi: 5,1%-os alkoholtartalom, szóval ez nem az alapjáraton vizezett Kőbányai-sztájl. :D
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Tunéziában a hotelek többségét kitelepítették a városoktól tisztességes távolságra, hogy lehetőleg ne keveredjen a helyi lakosság, meg a gyaúr :D vendégsereg. Szóval ott a turizmust szükséges rossznak tartják.
Egyiptomban annyival jobb a helyzet, hogy régebben élnek az idegenforgalombók, ezért valamivel jobban tisztelik az idegeneket.
De, én mostanság semmi pénzért nem utaznék muszlim országba. -
divot
veterán
Megdöglöm ettől a hülye időtől. Nakközben eső, délután hőség, stb. :O
-
divot
veterán
Ezt már láttátok?

-
divot
veterán
Stimt. A BSA egyesületként tevékenykedik, azon kívül, hogy bemószerol a hatóságoknál, semmiféle hatásköre sincs, de mivel a hatóságnak a feljelentéseket ki kell vizsgálniuk, tulajdonképpen ugyanott vagyunk, mint ha a BSA lenne a hatóság.
Ugyanakkor én is úgy tudom, hogy magánszemélyekkel nem foglalkoznak. -
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Látom, becsületesen készülsz az újabb pénzkidobásra. :D
Én viszont egyelőre asztali divx lejátszókat nézegetek, de totál láma vagyok ebben a témában (is), még azt se tudom, hogy kell egy több cd-s filmet egy dvd-re írni, stb. :D -
divot
veterán
Itt hogy meg tud halni az élet. :F
-
divot
veterán
Magyar ATV: változik a Sulinet, ezentúl mindenki megkapja a 60ezer forintos adóvisszatérítést.
Fáj nekem ez a magyar televíziózás, de nagyon. :O -
divot
veterán
Kell nekem TV2 Híadót nézni... :((
Mutatnak egy amerikai bankrablást, amit véletlenül rögzített egy arra járó tv-s stáb. Aztán a szemtanúk is megszólalnak: egy negyven körüli fekete asszony arról beszél, hogy szaladtak ki a bankból az álarcos férfiak, akiknél AK47-es volt. Hát persze, egy rémült szemtanú így keni a fegyvertípusokat... Most tényleg ennyire hülyének néznek TV2-ék?
Következő bejátszás: Kaliforniában kéménybe szorult egy kisfiú. Anyátok! :( -
divot
veterán
Holnaptól 5400 forint lesz a BKV bérlet. Kettőnknek 10800. :O Nem óccsó mulatság BP-n tengődni.
-
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ezt értettem, de az avatárod továbbra is megfejtetlen maradt számomra. :F szerk: pontosabban az, hogy miért gyűröd még mindig. Persze olyan lesz ez, mint a ti4200... :DDD
Térjünk vissza a kérdésre, ha megveszed a 64-est. Mert ha én is belebolondulok az újabb őrültségbe, akkor nekem is szükségem lesz egy csöndes, kettéfűrészeletlen hűtőre. :P
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ultramodern horogkereszt :F :DDD
-
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
:F Lehet, hogy vak vagyok...
-
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jó lesz nekem. :D De, hogy ne járj rosszul, kedvezményesen átadom a P4-et, lehet, hogy a te lapodba 3,7 fölé megy. :P
-
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Persze, köszi. El is gondolkodtam, hogy lehet, még idén kirpróbálom az új üdvöskét, de úgy tűnik, érdemes még várni néhány hónapot.
-
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
És mennyiért hoz egy 64-es procit HengR?
Illetve mennyiért lehet elpasszolni az IC7-et és a 3615MHz/1,48V P4-et :F -
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy visszatérünk rá, ha megveszed a 64-est. (Egyébként mennyi egy ilyen móka alaplappal? Mert ha nem túl drága, lehet, hogy én is kirpóbálom. :DDD)
-
divot
veterán
Van egy félkomoly kérdésem, próbálkoztam már vele az azonnali kérdésekben is, de ott nem kaptam választ. Szóval: Azon gondolkodom, hogy az XD kártyával működő fotómasináról valamilyen módszerrel nem lehet áttolni közvetlenül a CF-kártyás mp3 lejátszóra az adatokat? Mert így ugyebár meg tudnám kétszerezni a fényképtárolási kapacitásomat, ami nyaraláskor ugyebár igencsak jól jöhet.
Bár most, hogy leírtam, már látom is a hiányosságokat, de hátha... Szóval az kivitelezhetetlen, hogy valamilyen csatival összekötöm a két cuccot (mindkettő ugyebár usb-s), és a fényképezőgépről átmásolom a fotókat a CF-kártyára?
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
És te hogy szólítod? :)
-
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
A Prohardver! - The text you sent is 1% evil, 99% good. Szóval megnyugodhatunk, bár az aktuális főoldal: http://prohardver.hu is 52% evil, 48% good :D
szerk: Cat. megelőztél :O
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Linkeljé má be egy képet, mert egyelőre még nem vagyok meggyőzve, hogy miért is kellene nekem itt jótékonykodnom. ;] Viharhozó egyébként is kimutatta a becenevemről a legújabb onlány örülettel, hogy 50% evil és 50% God, szóval igyekezned kell ám. :DDD
Egyébként az Alvin_ti4200 1% evil és 99% god, ha netalán nincs mire hivatkoznod a barátnőd előtt, hogy miért téged válasszon. :D [L]http://homokaasu.org/gematriculator/[/L]
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Na, kezd összeállni. És miért is kellene értékegyeztetni? Mert félbefűrészelted?
-
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Picit nem értem a helyzetet :F
-
divot
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Ha volt is ilyesmim, már rég elfelejtettem. :D Sajnos, amikor egy-egy vizsga utáni reggelen úrja indulok, minden haszontalanság kitörlődik a memóriámból. :P
Én meg Marxot nyeltem be félévkor: gondoltam, ez az ember közvetve már annyit szivatott, hogy nem vagyok hajlandó elolvasni. Erre a 60 pontos dolgozatból a Német ideológia volt a 20 pontos feladat. Épp, hogy kettes lettem. :( -
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Zalman ALCU, és nem tom mi lesz a következő, de hogy idén semmi, az biztos.
-
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Mit offolsz itt ilyen szakmai izével :F :D
-
divot
veterán
Én reá gondoltam :D

-
divot
veterán
Az én szívem pedig mind a mai napig az érintőgombos made in Hungary Primo számítógépekért dobog. :)
-
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hogy-hogy nem emlékszel rá? Agya sima... :DDD
-
divot
veterán
Jómagam inkább a szolid verzsönt favorizálnám, és egy jobb virágboltot ajánlok. Nem tom merre jársz napközben, de pld. az Árkád alsó szintjén, a hátsó mozgójárda mellett, bal kéz felől nagyon igényes boltocska működik, rengeteg különleges növénykével. Ott olyan 5K körül összeraknak neked egy exkluzív csokrétát.
-
divot
veterán
Két megoldást javallanék, a hölgy természetétől függően, kb. egy árban.
1. A szolid munkacímmel: hatalmas csokor vadvirágokból, igazi tavaszi hangulatot varázsolva a fülledt nyár kellős közepébe.
2. A dög munkacímmel: egyetlen szál egzotikus, lehetőleg afrikai növény, két öklömnyi vérvörös virággal a tetején.
Aktív témák
- SZINTE ÚJ Razer Kaira X White Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Razer Nari Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Razer Barracuda X Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest