Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Hogy jutok el nem autópályán Pestről Kecskemétre autóval? Merre kell menii?
-
F-ECT$
titán
válasz
Tithian
üzenetére
Tehát:
60 négyzetméter-re kell parkettát ragasztani (a régire) -> 900e
kifesteni mindenhol + ajtók-ablakok mázolása -> 400e
asztalosmunka -> 1400e:
1 120x90-es ablak készítése (ez önmagában 200e), 4-5 ablak és 4-5 faajtó felújítása (az ablakokra redőny, + üveg kicserélése, csak a faszerkezet marad), egy 5x2x0.7-es előszoba+gardrobe szekrény (ez önmagában 480e), bejárati ajtó felújítása + rács, konyhai polc készítése, előszobatükör.
A parkettás ilyet ír, hogy I.o. tölgy szalagparketta: 8500/nm. Szerintem ez picit drága, főleg, hogy mondtuk neki, hogy a laminált (vagy mi) is jó, és annak kb 3000-4000 az ára. A festés kb jó, de az asztalos az beszarás.
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Ár kellene. Mi az Almássy éren mentünk le egy asztaloshoz, aki elvállalta az egész munkát (a nem asztalos munkára is ő keres embereket), és vagy 3 millát kér egy 77 négyzetméteres lakásért. Ezt egy picit sokkalom. Ha érdekel, akkor részletezem az árajánlatát, és érdekelne, hogy nálatok mi mennyibe kerül(t).
-
F-ECT$
titán
Csináltatott valaki komplett lakásfelújítást itt BP-n mostanában? Ezek érdekelnének: parkettázás, víz/gáz/villany, festés-mázolás, beépített szekrények készítése, nyílászárók javítása.
-
F-ECT$
titán
#1784?
-
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem is. Csak 4.2-vel :) Az előző padot kb 5 évig nyúztam és már kellett egy új, mert nekem az nem tetszik, ha csak az asztalon csúszkál a rágcsálóm :)
-
F-ECT$
titán
Vettem egy SteelPad 4D-t :)
-
F-ECT$
titán
Hmmm. Lehet, hogy nem volt 1értelmű a kérdés, de én az együttesre gondoltam :U
-
F-ECT$
titán
Belga szövegeket hol találok?
-
F-ECT$
titán
A Shrek 2-ben a macska azt mondja, hogy ''Utálom a hétfőket!''. Ez melyik filmből van?
-
F-ECT$
titán
Nos 1iptom lett belőle. Valami H betűs hely :)
-
F-ECT$
titán
http://www.lastminuteut.hu/
Itt meg nem talál semmit sem a fenti feltételekkel. -
F-ECT$
titán
Úgyis ezt a topikot olvassák a legtöbben:
Júli végén szeretnék családdal elutazni valahova. Valami egzotikus, strandolós hely kellene, repülő nem gáz. Mi Tunéziára gondoltunk (Sousse).
Járt már ott valaki? Tapasztalatok? Konkrét hotelről esetleg?
Mi a Best Raisen egyik ajánlatát néztük ki, ami 1 hét, Coralia Club Palm Beach (***) All inclusive ellátás, mindennel együtt (reptéri illeték, biztosítás, stb.) 115e/fő. Jónak tűnik az ár, vagy mégsem az? :)
Aktív témák
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest