Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Pedig tudnád mennyivel jobb ha nagyon le vagy égve, mint a testápoló.:P
-
I_Am
veterán
Text minek regeltél új nevet, mikor az adataid menüpont alatt simán át tudtad volna írni?
-
I_Am
veterán
User kérdése:
Tavaly a Barátno 1.0-mat Feleség 1.0-ra fejlesztettem, és az új program váratlanul elindította a ''gyerek'' proceszt, amelynek rendkívül nagy a tár- és eroforrásigénye. A termékismertetoben nem esik szó errol a jelenségrol. Ráadásul a Feleség 1.0 minden más programba beinstallálja magát, és már a rendszerindításkor betöltodik. A különbözo programok, úgy mint az Éjszakai póker 10.3 és a Sörivászat 2.5 azóta nem futnak, indulásukkor a rendszer összeomlik. Úgy tunik, nem is tudom kiirtani a rendszerbol a Feleség 1.0-t. Gondolkoztam a Barátno 1.0-ra való visszatérésen, de az Uninstall nem muködik. Tudnak segíteni?
Válasz:
Kedves felhasználó, ez egy általános probléma. Sokan fejlesztik Barátno 1.0-jukat Feleség 1.0-ra, gondolván, hogy ez pusztán szórakoztató segédprogram. Ellenben a Feleség 1.0 operációs rendszert arra tervezték, hogy mindent o futtasson. Ne is próbálkozzon az installálásával!!! A Feleség 1.0 késobbi eltávolítása a rendelkezésre álló eroforrások sérülésével járhat ! Néhányan megpróbálták installálni Barátno 2.0-t, illetve a Feleség 2.0-t, de több problémával találkoztak, mint az eredeti rendszerben. Mások megpróbálták a Barátno 2.0-t futtatni a háttérben, a Feleség 1.0 muködésével egy idoben. Feleség 1.0 érzékeli a Barátno 2.0-t, és ez összeütközést okoz, amely a rendszer összeomlásához vezethet. A legegyszerubb módja a problémák elkerülésének, ha egyik verzióját sem installálja a Feleség szoftvernek, csak a Barátnot használja. A Barátno 1.0, 2.0, 3.0 stb. tökéletesen kompatibilisek, és együtt is futtathatók!!! És akinek ez még nem elég, az jobb ha vigyáz, mert a Feleség 1.0 gyakran fertozött az Anyós 1.0 nevu rendkívül veszélyes vírussal, ami a Feleség 1.0 meglévo és használható részeit tönkreteheti. Nem lehet mást tenni, csak irtani, irtani, mert ez a vírus olyan káros, hogy bizonyos ido múlva a Feleség 1.0 teljesen átalakul Anyós 2.0-vá, azaz a vírus saját magát fejleszti tovább. -
I_Am
veterán
[L]http://www.philatelist.be/fritscomedy/HTML/Flash/fvp_flash001.swf[/L]
Keresd meg a 3 különbséget a 2 kép között. Időre megy!!!! -
I_Am
veterán
Karthago-t nem nézitek meg?
-
I_Am
veterán
Most takarítottam meg a monitorom........azóta látom az offokat is.:DDD
-
I_Am
veterán
Be a totyikkal jobbra.:DDD
-
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Csak nehogy megálmodj valamit és meggazdagodj belőle, mert akkor annyi lesz Neked. Akik tanítottak majd tartják a markukat velem az élen.:DDD
-
-
I_Am
veterán
Én szívesebben tolom ide a hülyeségeket, mint a többi totyikba. Így is jut elég oda is. Szvsz pont erre való az OFF TOPIC, hogy mindenki ki offolja magát és ne másik totyikban tegye.
Mod: mellesleg számomra többet érnek a ''leszólt'' hozzászólások, mint pl annyi, hogy ''megyek főzni'' meg sorolhatnám.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Akkor szálljon hangosan az ének! (vagy ez nem az?:DDD)
Na akkor jó reggelt Taszár! A mikrofonnál Taszár Előd!:DDD -
I_Am
veterán
Semmi aktivitás. Ez az Én formám, mikor a gép előtt vagyok teljes a csend és mindenki korán fexik.:(
-
I_Am
veterán
Tükröm, tükröm................. jó kis PH tükör volt, csak a bal felsőben a Kittens-re nem tudtam rájönni, hogy ammi.:)
A netem is csiga, mert éppen megy a feltöltésem.:( -
I_Am
veterán
Jöttem láttam....
Na mizu? Rekorddöntés hogy áll? -
I_Am
veterán
Itt is megkérdezem hátha......
Szóval nem tudtok valami olyan ingyenes tárhelyet, ahova 300-500 megát fel lehet pakolni? -
I_Am
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Jó rendben, hogy nem egy olyan téma, ami annyira szemet szúróan nem kell, de azt hiszem, hogy odaát nem ment annyira az off és nem is egy szakmai totyik, amiben a sok off vétek, mert elveszik az ember a sorok közt.
Azt hiszem érdemben is hozzászólok a másik totyikhoz, mert Én is oda tartozom.:DDD -
I_Am
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Na most szerinted az egy használható totyik?
Most ha ébren lenne twollah, akkor menne is a post: ''megint egy IQ Blaster topic''. -
I_Am
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nézz be a Moderátort keresek totyikba és meglátod.
Boci nem ellened szeretnék szólni, hanem a saját véleményem írom le.
Nekem is vannak napjaim amikor csak olyan totyikokhoz szólok hozzá ahol szakmai társalgás megy, de az elmúlt egy órában olyan jól éreztem magam, hogy a párom 5-ször ébredt fel arra, hogy hangos nevetésben török elő.....nem bírtam már hallkan elfojtva csuklani.:DDD -
I_Am
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Az, hogy egyszer-egyszer nagy ritkán megszalad az emberek ujja a billen az miért gond? Nem állandó, de nagyon mulatságos volt, ezért szerintem nem kellene töröltetni a hozzászólásokat.:(((
-
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem perverz csak gyors.:DDD
-
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Naaaa fiúk majd a meccs után, előtte csak messziről szemezhettek.:D
-
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Utolsó szappan, hol nevelkedtél börtönben?:D:D:D:D
-
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Alvin Westlake-nek: '' Ne hagyd otthon a turmixgéped!''
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Majd összedobunk Neked valami szellem képet PH!-s trikóban.:DDD
-
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
A nyilnak a nagyobbik V-je mutat, Te buta.:D
-
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Az észak-keletre mutató nyíl nem márkajelzés.:P
-
I_Am
veterán
.|.
.|.
.|.
V -
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Legendákat zengenek majd rólunk és beírjuk magunkat az OFF történelembe.:DD
-
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ez pl azon is meglátszik, hogy amikor nekem volt kemény 1000 azaz ezer hozzászólásom, akkor lettél nagyúr. Számolj utána.:D
-
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
1 hónap múlva Moderátor leszel? Nem is mondtad.:DDD
-
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Csak 30 éven felüliekhez mennek és nagycsaládosokhoz. (3gyerek, négy kerék.....:DDD)
-
I_Am
veterán
Ez most azért, hogy ne kelljen keresgélnem a totyikot.:B
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Exkluzív órák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest