Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
Aktív témák
-
Gyors kérdés: a jegeskávé mennyire tömény? Mármint a boltokban a szokásos 1 l-es tetra pak dobozokban kapható. Aludtam kicsit délután, felkeltem, megittam 8 deci Milli jegeskávét, és nem igazán érzem magam fényesen :?
mod: nem vettem észre, hogy zárva van, sorry...ment a 13asba -
Íme a telóm:

Csak feketében. Ez ugye nem a sima black, hanem a black air elite. 1400 grammocska, nincs benne rugó, csak levegő. :D -
Panther: a márkája mindegy, mi ESSO-t szoktunk, de a Castrol a legjobb. 30W15-ös kell azt hiszem ... (a 30W az biztos).
-
Elkezdtem nézni a 24 c. sorozatot, nem tűnik olyan rossznak. Viszont jún. 16-22ig nem leszek TV közelben. Nincs valaki, aki esetleg be tudná digizni, aztán meg vagy CD-n, vagy neten odaadni nekem? A netes megoldás úgy lenne a legjobb, ha Chellos lenne a kollega, hogy a limitet ne lépjem-lépjük túl.
Kösz. :) -
Tildynek: egy ideig nem lesz messengerem, stb. A hetvegi (07.03) garancsi-tavi buli nem bevallalos reszedrol? :)
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Interactive Brokers társalgó
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest