- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
Aktív témák
-
pár perce azt hittem, hogy sikerült elrontanom életem első dvd-jét... (eddig ítam v. ötöt összesen)
egy film volt, .iso image-fájlban. először nero-val nyitottam meg, ami közölte, hogy neki ez az image nem tetszik. ezután dvd-decrypterrel próbálkoztam. az szó nélkül elkezdte megírni, de mielőtt befejezte volna, elkezdett hibaüzenetekkel bombázni, hogy az image utolsó 15 szektorában (a 2 295 248 - ből) ilyen, meg olyan hiba van...
majd kiírta, hogy lezárja a lemezt. ezután közölte, hogy az írás sikertelen volt. nem is olvasta be az olvasó...
újraindítottam a rendszert, s láss csodát, működik... :)) lejátssza
szóval heppi vagyok...
---------------------------------
és közben megtanultam két Floyd számot is gitározni, szóval nemi s volt olyan rossz ez a nap... :B
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest