Hirdetés

Aktív témák

• Sick Boy

őstag

Ma még semmi sem vidított fel. Olyan elveszettnek érzem magamat. Tudom, hogy elmúlik, de akkor is, szal nem azért írok, hogy lelki konténereket kutassak. Olyan izé voltam egész nap, most is... nincs kedvem semmihez, tanulnom kellene, randet is kellene rakni a szobámban, de látom, ma már nem lesz abból se' semmi... Most elárulok valamit: nemrég volt ilyen izé, szal a modding verseny topicban, Poppyval... na, szal ő a barátnőm igazából, csak hülyültünk, meg mikor onnan kirúgtak bennünket, nyitottam a fáradt gőzben egy topicot, de bezárták és jól le is b@$Ztak, nem ok nélkül, elismerem. Kalandor: Én vagyok a ''bátyja'', barátja Poppynak, nem tudom, miért kezdte el ezt a bratyós dumát, totál hülyeségnek szántuk, hogy ''úúúúúúú vmelyik kocka ismerkedik, jaaaj'' meg ilyenek... Na, szóval ez van, remélem nem bannoltok e miatt.
    Folytatva: Poppy hazaköltözött. Ő Pesten kolis, egyébként Komlón lakik. Most marad az e-mail meg az sms októberig, belebetegszem. Most is biztos ezért vagyok ennyire kiborulva, elválaszt tőle 200 km. Jó, fogunk találkozni, talán hetente, de eddig minden időnket együtt töltöttük (6,5 hónapja vagyunk együtt), és nagyon rossz, és annyira hiányzik...
    Kocsival is kolbászoltam ma, a vezetésre sem tudtam figyelni. Hál' Isten találkoztam ma _Az-zal a városban, így együtt napi-lopi-lopakodtunk egy kicsit, de most ráadásul unatkozom is és senki sem ér rá, _Az kikészült, vizsgái vannak.
    Na majd még írok, de

ÉN KÉREK ELNÉZÉST

Aktív témák