- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Nem ismerem a paint shop pro-t, de keress olyanokat benne, hogy background és transparent... Vagy próbálj új képet létrehozni, mint én a photoshopban és háttérnek válaszd a transparentet, ebbe pastázd be a képet...
Úgy emlékszem azzal játszogattál pénteken. -
Pacák
senior tag
Rájöttem! :DDDNem a gépemen levő példányt kicsinyítettem le másodszor, hanem a PH oldaláról copypastáztáztam be a photosopba a nagyobb képet, mint new image és valszeg hozott magával egy kis szemetet is... És nem vettem észre...:(((
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
Elavult technológia... Target Lock:DDD []NUC...NUC...NUCKLEAR LAUNCH DETECTED...TED...TED Hoppá - beletenyereltem az egérbe 3*egymás után:DDD... ...nem lesz többet gondod azokra a Tigrisekre:DDD Starcraft 4ever...:D
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
Most nézemcsak mijen szép csúnya ''jóltömörített'' jpeg a képed
Legközelebb GIF-ben menti el és OK lesz az...:)
-
Pacák
senior tag
Tudtam, hogy egyenruhás vagy, de én valamiért a sergre asszociáltam valahol, valamiért. Ott vezérszázezredesi rangot adtam neked látatlanban, de a kép alapján vagy főtörzsőrmester vagy százados lehetsz. Csak azért nem tudom pontosan, mert minden csillagod egy pixel méretű és fogalmam sincs, hogy most sárga vagy ezüst színűek... ehhh...:DDD
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
Erről Asterix aranyköpése jut eszembe, hogy: ''Minnél nagyobb egy hadsereg, annál rosszabb a koszt.'' + Obelix válasza: ''Akkor a római hadsereg hatalmas lehet'' Mindezt persze újoncként, légiós szerelésben a római hadsereg ebédlőjében adták elő...:D
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
Rosszkedvem van :((( :(
Mitől?
Vagy ne is szóljak hozzád? :P
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- RYZEN 7 5700X3D (8 mag/16 szál, 96MB L3 cache)! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Intel Core i3-4160, 16GB DDR3 félkonfig - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- 2 darab Metalica VIP Superior 2 napos jegy csere 4 darab egynaposra
- Apple Mac Mini M2 8/256GB eladó! Patika állapot, 12 hó garancia
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG Ultrawide 34UM69G-B IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest