- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
3-4-5 évad volt a legjobb, nekem az volt a kedvencem. Dean a pokol felé tart, jön Ruby, Lilith, az angyalok, majd Lucifer stb. az volt a legjobb.
Sam démonnal fekszik le, Dean angyallal, Sam-et a pokol választotta ki (Azazel-->démonvér), Dean-t a mennyek.Legkevésbé a 7. évad tetszett, a leviatánok nem jöttek be, meg az egész ahogy kajagyárat akartak csinálni a Földből az hülyeség volt.
7. évadban egyedül Sam meg Lucifer látomásos részek jöttek csak be, mert az kötődött a 4-5. évadhoz.
Aztán a 8-9 évad szerintem megint egész jó már, nem korábbi színvonal, de jó az irány. Plusz most már sokat van Crowley.Hihetetlen nagy arc az is.
6. évad semleges volt, igazából nem rossz, de nem 3-4-5-8-9 színvonal.
1-2. meg tulajdonképpen egy bevezető, millió kérdőjellel még. Az elejétől követem én, 2005-től, azt kell mondjam életem egyik legjobb sorozata ez, de csak akkor legyen 11 évad és tovább ha legalább a 8-9. színvonala és izgalmai alá nem mennek megint.
Sam, Dean, Castiel, Lucifer, Crowley, Gábriel (R.I.P.), Bobby (R.I.P.) meg hihetetlen nagy arcok mind, mint a színészek hatalmasat alakítottak, mind a karakterek nagyon szerethetők. szerk: Kimaradt Rufus, őt is nagyon bírtam.
-
leslieke
Jómunkásember
A CW elnöke szerint addig, míg ő a cégnél van, az Odaátnak van helye a csatornán. A sorozat mellesleg kaphat egy spinoffot is, amit az idei évad 20. epizódja vezet be.
-
keIdor
titán
Az evad legjobban sikerult resze lett nalam a 10-es
-
leslieke
Jómunkásember
Magyar premier – RTL Klub: 12.13 Odaát (Supernatural) 5. évad
-
S-eye
senior tag
S09E06 Spoiler Ez a Crowley miket nem lopdos?
-
S-eye
senior tag
S09E05-ben Dean és a galamb jelenete nagyon ott volt
-
S-eye
senior tag
Remélem azért hamar kiderül Cass számára, hogy Samben van egy szimbionta
Hülyeség lenne titkolni előle.
-
Hatchet
csendes tag
jaja az volt, Dean meg is jegyezte vigyorogva, hogy a "mi kiss Cass-ünk alávágott egy kaszásnak"
Megint jól kihozzák karakterekből a szokásos poénokat:
Dean: “You had sex with April? Did you have protection?"
Cas: “I had my angel blade."Sam: Look at these chemicals. Do you even read the label?
Dean: No. I read "pie." The rest is just "blah, blah, blah." -
oriic
HÁZIGAZDA
Na az új rész is király volt, Castiel-nek volt egy jó éjszakája.
-
keIdor
titán
Nem, őket csak kidobatta a mennyből, mint Isten annak idején Lucifert, elbuktak ugyanúgy, vagyis lezárta előttük a mennyt, így talán pontosabb. Mivel onnan nyerték az "örök" energiát is, mindegyik gyengült, de Cass-nek a lelkét is elvette, mutatták is, neki minden ereje odalett.
-
S-eye
senior tag
Nekem most az nem tiszta, hogy az angyalok most akkor teljesen erőtlenek, vagy pár trükköt azért még tudnak csinálni? Pl. Cass úgy nézett ki, hogy nem tud semmit, ellenben Ezekiel tud ilyen "angyal-sugárt" lőni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó volt az új rész is. Kedvenc démonom visszatért.
-
leslieke
Jómunkásember
Remek fanmade videó:
-
Hatchet
csendes tag
ez a sztori nem gyengén hasonlít a Guns N' Roses "budaörsi koncertjére"
([gnr kamukoncert a reptéren])pfú, ha már offolok:
lehet hogy ezért s**gberúgást kapok, egyáltalán nem politizálásnak / vitaindítónak szánom, de ennek a "supernatural plakátnak" az alsó során azért felröhögtem: [link] -
oriic
HÁZIGAZDA
Supernatural Con Magyarországon. Már ha összejön rá a pénz.
Az az az összeg.... o.O
-
leslieke
Jómunkásember
9x01 jó a kezdet!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na egész jó volt az első rész, az új intró eddig a legdurvább.
Kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége.
-
S-eye
senior tag
Nem volt rész az évadkezdő, kicsit viszont sok, hogy Sam már a 6. évad óta folyamatosan haldoklik
-
keIdor
titán
Na ez jó kis évadkezdés volt, már az új intro odab@szott, várom a folytatást.
-
leslieke
Jómunkásember
Még 12 nap.
-
Hatchet
csendes tag
jó promo a 9. évadhoz: [link]
-
S-eye
senior tag
-
leslieke
Jómunkásember
Mai hír:
A Supernatural spinoffja Chicago-ban fog játszódni és a vadászok, illetve szörnyek hadakozó kultúráját fogja bemutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Direct One (műholdas és online TV)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest