- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
Winchester95
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
-
keIdor
titán
-
lnk
aktív tag
-
basel00
tag
-
LOTR
addikt
sajnos hivatalos a dolog, a 15. évaddal lezárják a sorozatot, hónapokig, ha nem évekig tartó közös 'elmélkedés' eredménye ez, tehát nem a stúdió, a hálózat, vagy az egyes szereplők miatt, hanem közösen hozták meg a döntést
előreláthatólag a 14. évadhoz hasonlóan 20 részes lesz a 15. évad és "odateszik" magukat a legvégére (is)néhány link
When Is The Last Season Of 'Supernatural'? The CW Series Will Air Its Final Episodes Soon
Jensen & Jared Reveal The Reason Why Supernatural Is Ending VegasCon 2019
Supernatural's Jared Padalecki And Jensen Ackles Explain Why The Show Is Finally Ending -
Gretel
tag
De jó, hogy szóltál. Teljesen elfeledkeztem róla.
Elvileg észre kellene neki vennie őket. Mikor a leviatános balhé után amnéziásan megnősült, akkor is látta a démonok igazi arcát, pedig fogalma sem volt semmiről. Ez vagy valami írói következetlenség lesz (van belőle szép számmal), vagy megint babráltak a képességeivel valamit.
-
lnk
aktív tag
Az volt igen. Én meglepődtem.[SP] Talán ezzel ki is derült Asmodeus kitől tanulta az alakváltást. Arkangyal pengéről is valószínüleg Gabrieltől tudott. Bár először felmerült bennem e kérdés hogy lucifer miért nem tud erről a pengéről. Aztán eszembe jutott hogy talán a bebörtönzése után készült. [/SP]
-
leslieke
Jómunkásember
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gretel
tag
Szerintem a fináléban fog megszületni a kissrác és ha a két szál közül valamelyik átkerül a következő évre, akkor inkább az övé, mint a külföldi egyetemeseké. Az utóbbiban nem látok annyi lehetőséget, "csak úgy" tölteléknek meg inkább ne maradjanak.
Azt tényleg nem tartom valószínűnek, hogy Kellyt és Castielt "átverné" a nephilim. Oké, nyilván meg akar születni és ezért megtesz mindent, de ha csak ez a lényeg, akkor nem volt értelme lecserélni Dagont. Itt volt egy szupererős démon aki mindenkitől megvédelmezte volna, míg el nem jön a születése pillanata és segített kinyírni. És az is rendben van, hogy félig arkangyal a drága, de biztos, hogy most még csak maximum érzések és ösztönök mozgatják és tuti, hogy nem komoly haditerveket ácsol odabent. Innen nézve bőven elég lett volna feltámasztgatni anyut, ha épp kell és hagyni, hogy a többit Dagon intézze, de valamiért mégis megszabadult a démontól.
(Ilyen érzés lehet az ördög ügyvédjének lenni?
) -
Gretel
tag
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
Gretel
tag
Annyit kavartak már a pokoli hierarchiával, hogy szerintem lassan már ők se tudják.
Ha kell valami új, hát beleírják. Crowley mint King nem hiszem, hogy releváns lehet. Ő csak egy üzletember, aki tudja, hogyan kell jókor a legjobb helyen lenni. Egyébként a jelenlegi állás szerint gondolom úgy lehet, hogy Lilith, utána a hercegek, utána Káin és a Lovagok. Mert azt mondták, hogy a hercegek közvetlen a Lilith utáni generáció, aki az első démon volt. A Lovagokat meg csak Káin képezte ki, miután kiválasztásra kerültek. -
Gyuri27
félisten
Erős? Volt akció dúsabb, pörgősebb igen.
Megvolt a második rész. Azt kell mondjam megint stílust, irányt váltott a sorozat.
Ez már mély. Nem tudom másként mondani. Persze voltak már kevésbé sorozatos, akciós évadok.
De ez most igazi fasza évad lesz ha így marad. Nem tudom értelmes amit mondok?
Szóval minőség barátim. Ami jó mert 12 év után tudnak változni, változtatni.
Meg ugye mi is ők is bele öregedtek. Nem árt, hogy csak nem akciók vannak. Meg eget rengető leg-leg dolgok. Itt vannak család, múlt stb-stb. Szépen, okosan, lassan kibontva. -
Gretel
tag
Nekem tetszett a rész.
Mary-t illetően egyelőre bizonytalan vagyok. Kisülhet valami jó, de nagyon el is szúrhatják. Azt viszont nagyon remélem, hogy ezt a Lady Tonit záros határidőn belül elteszik láb alól. Ritkán irritál ennyire karakter ilyen rövid idő után, de ő egy pillanatig nem fog hiányozni. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gyuri27
félisten
Én azt tartom elképzelhetőnek, meg az lenne a legjobb ha összejönnének Deannal.
Mert amúgy meg, hogy verik le? Föleg ezek után?
Láttuk isten keze képes lett volna Lucit elpusztitani. Viszont ő még csak össze sem kócolta Amarát.
Ami még nagy kérdés, hogyan zárták be annó? Mert arról nekem nem sok derült ki. Kivéve a pecsét, meg Káin. De azelőtt mi volt? -
Gyuri27
félisten
-
chipesz
őstag
-
S-eye
senior tag
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Konkrétan mutatják, ahogy Lu leszúrja a pengével, majd totálban a testét, és az égett szárny nyomát.
Igaz, csinált már olyat, hogy elbújt itt-ott.Egy kis spoiler: Itt a status-nál.
@(#760) Gyuri27 :
Azok is istenek voltak más vallásokból, csak a kereszténység kiszorította őket, és csökkentek a híveik száma, így az erejük is.
A trükkös (Loki) szerep csak egy álca volt, amikor lelépett a tesók harcából.(#758) Gyuri27:
A próféta Chuck meg inkább Isten manifesztációja volt, legalább is, ahogy vége van a résznek, és kész az írással, hátradől, és ott úgy Írják.
Amúgy ez is jó kérdés, hogy ha tényleg visszatér az évad vége felé, akkor mint Chuck (egy teremtett személyiség?) vagy mint Isten álruhában
-
Gyuri27
félisten
Luci intézte el akkor mikor az összes félistent (5 évad).
Persze ő a trükkös. Lehet, hogy mindenkit átvert. Tőle kitelik.
Szeretném ha összejönne Amara és Dean. Mert ha logikusan gondolkozunk. Megölni nem lehet.
Bezárni meg isten zárta be 4 arkangyallal. Káin meg megkapta a pecsétet. Azaz kell egy erős valaki aki viselni, elviselni tudja a pecsétet. Szóval jobb ha összejönnek és Amara megnyugszik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gyuri27
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Jó kérdés. Kicsit megint olyan, mintha akarva vagy akaratlanul felrúgnák a saját szabályrendszerüket.
Az oké hogy Cass igent mondott, de mivel ő is csak "megszállta" azt a testet, kicsit fura, hogy át tudta venni Lu a kormányt.Szerintem csak simán visszapattant valahova odaföntre, aztán megint kell keresnie egy testet.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
-
leslieke
Jómunkásember
-
keIdor
titán
-
Gyuri27
félisten
-
Jaffa75
őstag
-
keIdor
titán
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Azt értem, de erre mondta, hogy az eddig bemutatott szabályok alapján azért gondolom, hogy ha egy démon entitást "kigyógyítanak" akkor már nem démon, ergó nem tud testeket megszállni, vagyis nem mehet vissza a saját testébe csak úgy, hanem vagy fel vagy le. És ha ott van fent vagy lent, na ahhoz kell alku vagy angyali segítség, hogy visszakerüljön a szimpla lelke a saját testébe, mint ahogy Dean-t is kiszedték a pokolból.
Az nem gyógyult meg végleg, mert arról csak egy feljegyzés maradt, hogy ez a folyamat meg ilyenek, de a papot aki csinálta kinyírta a csaj társa akit akkor már megszállt Abaddon. És Sam-ék is úgy találták, hogy nem biztos, aztán elkezdték Crowley-on, hogy mi lesz az eredmény és úgy tűnt hogy kezdenek visszajönni az emberi érzelmek, de utána meg átcsapott vérnarkósnak.
Ott szerintem meg pont, hogy a démon beszélt még, mert ha már nem volt démon, akkor sima lélekként nem létezhet csak gy szabadon az emberi világban.
De gondolj bele logikusan, pl. az apjuk is akkor tudott átjönni hozzájuk amikor kinyitották a kaput. Lélek nem lehet a földön csak úgy, mert vagy démon, vagy szellem, de az meg megint más.
Én csak az eddigi szabályokra alapozom mindezt, de akkor meg ha nem így van, az eddigi történetek vesztik értelmüket.
Csak nehogy az legyen a magyarázat, hogy a pecsét miatt Dean kivétel, mert ugye Káin is démon volt, amikor átadta a pecsétet, de utána is az maradt, viszont akkor vagy démonűzés kell, hogy visszajusson a pokolba, vagy a kés/colt, hogy végleg likvidálják, de ha pl őt is meggyógyítanák, szerintem szimplán összeesne a teste, és a lelke (ami már nem démoni létforma) egyenesen lemenne.Na akkor majd októberben visszatérünk rá, aztán jól kielemezzük

-
J0shu4M1ll3r
senior tag
1. mutatják Dean-t, hogy fekszik az ágyon holtan
2. ha meghal a lelke lemegy (és mivel meghalt...)
3. mondja Crowley, hogy Káin ugyanígy lett az aki öngyilkos lett, de a pecsét változtatta át.
4. nem azt mondtam, hogy Dean lelkét demonizálták, hanem, hogy ez a normál folyamat, mint ahogy Crowley-val is történ, de Dean-nél ugyan az a helyzet, mint Káin-nél, halál után a lelke egyből démon lett.
5. Sam-nak akkor voltak démon szemei, amikor Ruby megszállta, illeve amikor démon vért ivott, de neki azért mert születése előtt már el volt rendelve, hogy ő Lucifer eszköze, illetve onnantól, hogy a sárga szemű megitatta démon vérrel, már elkezdett kialakulni a képessége, szóval Sam inkább kivétel, mintsem általános példa
6. a pokolból akkor kéne visszahozni, ha a démoni énjét visszaalakítanák emberre, de akkor már nem démoni entitás, hanem emberi lélek, tehát a pokolban van, és a teste halott, szóval vissza kell hozni
7. ha meg sem halt volna, akkor meg nem lennének démoni szemek, mivel jó pár részen rajta volt a pecsét, míg élt, és nem lett démon. Nem a pecsét teszi démonná, hanem hogy közben meghalt és a pecsét nem engedi, hogy csak szimplán halott legyen, hanem átalakítja egyből démonná, de attól még az emberi énje halott.De mint mondtam korábban, feladták rendesen a leckét maguknak a készítők, szóval kíváncsian várom, hogy mi lesz a megoldás, és hogy annak mi lesz a magyarázata.
Ősszel kiderül

-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Amúgy sejtem, hogy te hogy érted a lélek/démon dolgot.
Én úgy fogalmaztam, hogy a lélek az ami halál után vagy fel vagy le megy, és ha lent van akkor lehet kínzással démont csinálni belőle, de akkor már nem emberi lélek lesz, hanem szimplán démon. Csak démon tud följönni a földre és megszállni embereket, de onnantól már nem az eredeti illető lelke, hanem szimplán démoni "létforma".
Talán még az elején Ruby vagy Meg mondja, hogy halványan emlékszik arra amikor ember volt, de csak foszlányokban, és az érzelmekre se nagyon.Más:
Crowley ma 50 éves. Én nem néztem ki ennyinek. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Akkor meg kéne nézned az egész sorozatot újra, vagy legalább az utolsó 2 évadot.
Folyamat: Dean az utolsó rész végén elég rendesen megsebesül, utána fizikailag meghal, és az elmúlt események hatására kétlem, hogy a lelke egyáltalán 1% eséllyel is a menybe jusson, tehát marad a pokol. A pecsét viszont nem engedte teljesen meghalni, hanem a halott testéből a lelkét kapásból démonná változtatta, mint Kain-nál, és a saját testébe tért vissza, de ettől még démon. Na mármost ha sikerül valahogy undemonizálni a lelkét vagy kiiktatni a pecsét hatalmát, akkor alakulhatna vissza emberi lélekké, de az már a pokolba kellene jusson, mivel ha nem démon, akkor nem tud emberi testet megszállni, vagyis irány odale, és onnan kéne kiszabadítani. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Ezt mondtam én is.
Attól hogy csak emberi vérrel lövi magát, csak ideiglenes, mint Crowleynál.
Én is arra gondoltam, hogy ahogy az egyetemesek (a pap) módszerével megtisztítani, de attól még halott lesz, szóval a lelkét valahogy ki kell szedni a pokolból.
Erre mondtam, hogy ha az eddig lefektetett szabályokat nézzük, akkor eléggé magasra tették a mércét, mert nem lehet 3 rész alatt megoldani, de mondjuk azt se akarom, hogy olyan legyen mind a 6. évadban Sam, mert az meg egy idő után nagyon idegesítő volt, hogy semmit nem alszik, csak megy.
Ezért várom kíváncsian, hogy mit találnak ki/hogy oldják meg, de én sok reményeket fűzök hozzá. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Dehogy éledne, crowley se éledt, attól csak visszajönnek az emberi érzései, és nem lesz érzelemmentes gonosz démon. Ha a sorrendet nézzük, akkor az egyetemes módszerrel meggyógyítani a lelkét, és utána visszahozni valahogy az élők közé alkuval, vagy angyalokkal.
A kapukat meg ha bezárnák, akkor nem lenne értelme a sorozatoknak.
Megmondom őszintén én még azt is megnézném, ahogy a spin-off részben bemutatott város teljes lény állományát kiirtanák úgy oda vissza. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
De az is csak időleges lenne. Az eddig tudottak alapján ha még a pokolban lenne, akkor max démoni egyezséggel vagy nagy adag angyali közreműködéssel lehetne életre kelteni megint, de mivel démon lett az emberi vér csak addig tartana mint crowley-nál, amíg lövi magát.
Vagy max az egyetemesek módszere, amivel megtisztítanak egy démont, de akkor még mindig ott van az, hogy attól még a lelke a pokolban kéne lennie, mert csak a démoni létet szüntették meg, de még ugyanúgy halott.
Ezzel az évadzáróval eléggé feladták a leckét. A sorozatbeli szabályok alapján nem lesz egyszerű megoldani, de én kíváncsian várom, hogy mit találnak ki. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Csak megszállás ellen van tetkója, de mivel meghalt már nem védi.
Meg Crovley mondja, hogy nem azért lett démon, mert csak szimplán meghalt. Ilyenkor kellene "démonizálni" a lelkét a pokolba, de a pecsét valamilyen szinten felgyorsítja ezt a folyamatot, nem engedi el.
Szerintem a halála után a pecsét miatt lett egyből démon.
Meg amikor élt, akkor is bekattant néha a pecsét miatt, úgyhogy lehet hogy amolyan turbó hatással van rá. -
leslieke
Jómunkásember
-
LOTR
addikt
Samnek és Deannek démoni megszállás elleni tetoválásuk van, amíg az sértetlen, addig nem tudják őket megszállni a démonok (a démoni megszállás pedig az, amikor egy démon beleköltözik valaki más testébe...)
én sem akarok spoilerezni, ezért jobban nem részletezném, tehát vannak nem tisztázott kérdések még...
-
keIdor
titán
-
leslieke
Jómunkásember
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
Hatchet
csendes tag
-
leslieke
Jómunkásember
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
-
Hatchet
csendes tag
még Snooki is benne volt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Well, that explains a lot] -
leslieke
Jómunkásember
-
keIdor
titán
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Azért köszi. Sajnos én is erre jutottam, kb áttúrtam a netet oda vissza 2szer, de semmi konkrétum.
Mind1, valahogy csak kiderítem
Amúgy az új rész nekem nagyon tetszett. Az elejétől követem a sorozatot, amióta vetítik, de eddig nem nagyon emlékszem ilyen fordulatra, amit most láttam. Csodálom, hogy a Vatikán eddig még nem lépett valami hasonlót, mind amilyet a Da-Vinci kód idején

-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
3-4-5 évad volt a legjobb, nekem az volt a kedvencem. Dean a pokol felé tart, jön Ruby, Lilith, az angyalok, majd Lucifer stb. az volt a legjobb.

Sam démonnal fekszik le, Dean angyallal, Sam-et a pokol választotta ki (Azazel-->démonvér), Dean-t a mennyek.Legkevésbé a 7. évad tetszett, a leviatánok nem jöttek be, meg az egész ahogy kajagyárat akartak csinálni a Földből az hülyeség volt.
7. évadban egyedül Sam meg Lucifer látomásos részek jöttek csak be, mert az kötődött a 4-5. évadhoz.
Aztán a 8-9 évad szerintem megint egész jó már, nem korábbi színvonal, de jó az irány. Plusz most már sokat van Crowley.
Hihetetlen nagy arc az is.6. évad semleges volt, igazából nem rossz, de nem 3-4-5-8-9 színvonal.
1-2. meg tulajdonképpen egy bevezető, millió kérdőjellel még. Az elejétől követem én, 2005-től, azt kell mondjam életem egyik legjobb sorozata ez, de csak akkor legyen 11 évad és tovább ha legalább a 8-9. színvonala és izgalmai alá nem mennek megint.
Sam, Dean, Castiel, Lucifer, Crowley, Gábriel (R.I.P.), Bobby (R.I.P.) meg hihetetlen nagy arcok mind, mint a színészek hatalmasat alakítottak, mind a karakterek nagyon szerethetők. szerk: Kimaradt Rufus, őt is nagyon bírtam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Hatchet
csendes tag
jaja az volt, Dean meg is jegyezte vigyorogva, hogy a "mi kiss Cass-ünk alávágott egy kaszásnak"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megint jól kihozzák karakterekből a szokásos poénokat:
Dean: “You had sex with April? Did you have protection?"
Cas: “I had my angel blade."Sam: Look at these chemicals. Do you even read the label?
Dean: No. I read "pie." The rest is just "blah, blah, blah." -
oriic
HÁZIGAZDA
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Hatchet
csendes tag
-
leslieke
Jómunkásember
-
Padisah
tag
-
Hatchet
csendes tag
-
Hatchet
csendes tag
-
keIdor
titán
-
leslieke
Jómunkásember
-
doc
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
keIdor
titán
-
leslieke
Jómunkásember
-
Hatchet
csendes tag
-
LOTR
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
LOTR
addikt
szerintem nincs ellentmondás abban, amit én, és amit te írtál
viszont, el is felejtettem, hogy csak be kell ütni a keresőbe: supernatural wiki: Crowley
most nincs időm átolvasni, de ebből nekem nem tűnik úgy, hogy említi, mikor volt kapcsolatban Naomival:
Crowley has recently reminisced about his experiences in Mesopotamia, when meeting with Angel Naomi, remarking that he hasn't seen her in a "dark age".sőt csak annyit mond, hogy a 17. században skót szabó volt - ami lehet nem is pont így volt
Dates ????-1661, 2009- -
LOTR
addikt
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus ROG ALLY X + tartozékok
- G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30 32GB (2 16GB) Fekete
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Eufy Security 2C Kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Ha kell valami új, hát beleírják. Crowley mint King nem hiszem, hogy releváns lehet. Ő csak egy üzletember, aki tudja, hogyan kell jókor a legjobb helyen lenni. Egyébként a jelenlegi állás szerint gondolom úgy lehet, hogy Lilith, utána a hercegek, utána Káin és a Lovagok. Mert azt mondták, hogy a hercegek közvetlen a Lilith utáni generáció, aki az első démon volt. A Lovagokat meg csak Káin képezte ki, miután kiválasztásra kerültek.
Mary-t illetően egyelőre bizonytalan vagyok. Kisülhet valami jó, de nagyon el is szúrhatják. Azt viszont nagyon remélem, hogy ezt a Lady Tonit záros határidőn belül elteszik láb alól. Ritkán irritál ennyire karakter ilyen rövid idő után, de ő egy pillanatig nem fog hiányozni.