Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-eye
senior tag
Arra vagyok kíváncsi, hogy Crowley-t életben hagyják-e, vagy már csak Abaddon lesz benne
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
Friss hírek:
Vendégszerep: Felicia Day – Supernatural – 9×04, Kim Rhodes – Supernatural – 9×08.
Misha Collins fogja rendezni a Supernatural – 9×17-et.
-
Hatchet
csendes tag
ez vicces:
-
leslieke
Jómunkásember
A Supernatural-es producer, Jim Michaels elmondta, hogy 23 részes berendelést kaptak.
-
tween
őstag
Csak most néztem meg...óóó mekkora finálé..ilyenkor azt utálom, hogy a rosseb megesz mire újra indul az évad
-
leslieke
Jómunkásember
A következő évadok 2013. októberében indulnak, és a Supernatural ősztől KEDDENKÉNT kerül bemutatásra.
-
Padisah
tag
Spoiler!!
Majdnem bejött a tippem. Egy kicsit csalódtam az évadzáró részben, mert csak majdnem jött be a tippem, pedig mekkora lett volna, ha Crowley megtisztul, sőt beáll vadásznak. Abbadon lett az új főgonosz? Szerintem Cas elveszítette angyali erejét a végén. -
S-eye
senior tag
Kezdem magam szégyellni, hogy nekem annyira nem jött be ez a finálé, persze jó volt(nálam a legjobb évadzáró a 6. évad vége talán)
Ez is spoileres,ne olvassa, aki nem látta:Kiváncsi leszek, hogy mi lesz Crowley-val(hallottátok, hogy Rodrickként mutatkozott be a Sheriffnek?
), meg akkor Cass is állandóan velük fog lógni, vagy csak néha elűtűnik, ahogy szokott?
-
Hatchet
csendes tag
Jó rész volt! mondjuk a befejezést nem találtam el
aki nem látta annak spoiler:
nekem bejött, hogy előszedték az eddig bevált sablonokat a poénoknál:
Crowley 8 méter hosszú szerződése az alkuhoz, Castiel társkeresős érdeklődése, Dean hülye nézései, amikor kiderült, hogy ő mászott rá hatodikban a csajra, vagy amikor a csapos egy másik fazonnal jön össze.
Az ilyenek nélkül szerintem nincs Supernatural!+1: Carry on my Wayward Son!
-
doc
nagyúr
azert ebben a reszben eleg magas volt a WTF-faktor, a vege meg eleg epic lett
meg mindig azt mondom, hogy abba kellett volna hagyni a sorozatot mikor Sam a pokolba kerult, de azert sikerult egesz szepen felhozniuk a szeriat egy korrekt szintre
es nem hittem volna, de ugy tunik hogy sikerult a kovetkezo evadra is meglepni a szokasos "sztoridurvitast" -
LOTR
addikt
én sem bírtam ki, hogy ne nézzem meg azonnal
valóban nem volt kiemelkedően jó rész, elég sok minden kiderült, amit nem szoktak ilyen hirtelen ránk zúdítani, de szerintem kellett ez, hogy megnyissák az utolsó két záró évadot (de legalábbis a 9-et), és persze legalább annyi új kérdést is kaptunk mellé
ahhoz pedig már hozzászokhattunk (volna), hogy úgy zárják a szezont, hogy b+ mikor jön a következő
adja azért, nem kicsit!@falatka2003:
SupNat 8x23. Felhangzik a himnusz. Jó szórakozást!
Kansas - Carry On My Wayward Son -
S-eye
senior tag
Most néztem meg
Elég jó volt, de azért az előző részt nem űbereli. Többet nem is mondok
Majd csak azután, hogy ti is láttátok.
-
S-eye
senior tag
Mindenki készüljön, mert reggelre érkezik a finálé
-
Padisah
tag
Szerintem az lenne hatalmas befejezés, ha Crowleyt "megtisztítanák".
Aztán a 9. évad a Menny bezárásáról szólna, a 10. meg a Purgatóriuméról.
Hmm a 11. meg Isten felkutatásáról. -
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
8x21-22 jó kis felvezetés volt a fináléhoz.
-
Hatchet
csendes tag
utolsó két részben (8 / 21-22) tényleg önmagára talált, megvolt a régi hangulat sztem.
lehet, h az lesz az évad vége, hogy bezárják a mennyet és/vagy a poklot. addig oké, hogy senki nem jut ki onnan... de jó eséllyel az lesz a kellemetlen, hogy be sem megy senki...
-
S-eye
senior tag
S08E22
Nagyon magához jött a sorozat, nem semmi fordulatokat tesznek bele most -
S-eye
senior tag
Ja. Mondjuk az első három évad ijesztőbb stílusát már nem követik.A 22. résznek is már nagyon ígéretes a promója. Szerintem nem fog sikerülni nekik ez a nagy kapubezárás, mert akkor ki ellen küzdenének a 9. évadban? Ha esetleg sikerül, akkor meg arra gondolok, hogy páran azért kijutnak majd...
-
Hatchet
csendes tag
21: végre hasonlított önmagára a sorozat
-
S-eye
senior tag
Az S08E21 nagyon ütős lett
-
LOTR
addikt
szerintem nincs ellentmondás abban, amit én, és amit te írtál
viszont, el is felejtettem, hogy csak be kell ütni a keresőbe: supernatural wiki: Crowley
most nincs időm átolvasni, de ebből nekem nem tűnik úgy, hogy említi, mikor volt kapcsolatban Naomival:
Crowley has recently reminisced about his experiences in Mesopotamia, when meeting with Angel Naomi, remarking that he hasn't seen her in a "dark age".sőt csak annyit mond, hogy a 17. században skót szabó volt - ami lehet nem is pont így volt
Dates ????-1661, 2009- -
-
S-eye
senior tag
Spoiler
Szóval Crowley valamikor a 17. században élt, ezt tudjuk a 6. évadból. De a 8x17-ben kiderül, hogy viszonya volt Crowley-nak Naomival, Mezopotámiában. Nekem ebből az jön le, hogy több ezer évesnek kellene lennie. Ez eléggé ellentmondásos. Szerintetek? -
S-eye
senior tag
8x19-et láttátok már? Kicsit gyorsan zajlottak az események, de nagyon jó volt
-
leslieke
Jómunkásember
8x17 nyitójelent:
, Meg szövegei rendben voltak, ahogy az egész rész is.
-
leslieke
Jómunkásember
8x16 ez a rész már jobban tetszett.
-
leslieke
Jómunkásember
8x15 kissé érzelgősre sikeredett.
-
LOTR
addikt
s08e17 -az utolsó jelenetre csak ennyit mondok- you rock
különben meg nekem úgy tűnik, hogy elég nagy dolgokat akarnak ide bekeverni nekünk, nagyon bízom benne, hogy ez nem lesz sok a végére
-
LOTR
addikt
válasz
leslieke #426 üzenetére
nem mondanám spoilernek...
ez a rész is adta, és egy komoly kép belőle, miután megtudták, hogy ki a "főnök" a farmon: [link]
mod
éppen az imdbn vettem észre, hogy csináltak linkeket a 9. évadhoz, majd rákerestem neten is: ‘Supernatural’ Stars Agree To Seasons 9 & 10 – To End The Series?
úgy néz ki a jó hír megerősítve -
leslieke
Jómunkásember
-
BalaNce87
addikt
A 12. rész volt eddig a legélvezhetőbb rész számomra a 8. évadból, kicsit visszahozta a régi hangulatot, ettől függetlenül elég gyenge eddig, az egész sorozat nekem már túlságosan amerikai, erre kitünő példa Kevin anyja, aki csak zavaró tényezőként van jelen, és mikor keményít benne baromi nevetséges/kínos.
A para faktor teljesen kihalt egy jó ideje már, ami miatt én sokáig nem mertem belekezdeni, sokkal jobb volt mikor még különböző lényekre vadásztak. -
LOTR
addikt
válasz
leslieke #422 üzenetére
nem tudom, hogy csak szerintem van e így, de ezt az egész Benny-s szálat valahogy nagyon elkapták, remélem folytatódni fog még
viszont most volt szerencsém megnézni a 8x11-et
azt kell, hogy mondjam, az eddigi talán legjobb filler epizód, minden téren, részleteznem azt hiszem nem kellés akkor még 8x12 vissza van, majd valamikor
-
leslieke
Jómunkásember
8x10 remek rész, remek fordulat!
-
leslieke
Jómunkásember
Végre van új rész!
-
leslieke
Jómunkásember
Supernatural 8.10 Torn and Frayed sneak peek
A videó spoileres!
-
Hatchet
csendes tag
válasz
leslieke #415 üzenetére
valószínűleg a szokásos vitát a két testvér között, hogy ezt a teremtményt ki kell-e nyírni, mert gonosz / nem kéne, mert nem is az.
Tény, hogy a lélekkel rendelkező vámpír egy jól eladható karakter szokott lenni a sorozatokban, ...én bírom azért.más: jan. 16-án jön ki a következő rész.
-
leslieke
Jómunkásember
8x09: érdekes rész volt, kíváncsi vagyok, hogy mit akarnak kihozni ebből a Benny témából.
-
Hatchet
csendes tag
8x09:
Dean feje hatalmas volt, amikor kiderült, hogy kicsoda Elizabeth: [link] -
Hatchet
csendes tag
Jó volt szerintem is - a szokásos mellékszálas rész, ami a poénokra megy rá inkább:
”So she’s not a witch.”
”She’s the best wife ever.”„Hey, I’m not through with you.”
“Dumbass.” -
leslieke
Jómunkásember
8x08 egy könnyed. laza és szórakoztató rész kaptunk. Nekem tetszett.
-
leslieke
Jómunkásember
8x07: remek rész volt, újabb visszatérő szereplővel, ráadásul erősen úgy néz ki, hogy állandó szereplő is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen asztali médialejátszót?
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest