Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-eye
senior tag
Úgy tudom, hogy a Winchesters nem kap folytatást.
-
S-eye
senior tag
válasz
Winchester95 #1044 üzenetére
Azt nem mondanám. Fura hogy mindenki tejfölösképű.
Az Odaátnál az első rész amit láttam az a wendigós volt és rögtön beszippantott.
-
S-eye
senior tag
Megnéztem az első Winchesters epizódot.
Kicsit olyan érzésem volt, mintha mindent bele akartak volna süríteni egy részbe, amit 3-ba kellett volna. Nem utálom, meglátjuk mi sül ki belőle.
-
Winchester95
őstag
válasz
zulu_mester #1041 üzenetére
Köszi az infót!
Most kezdtem el előről.
4. Évadnál tartok, gondoltam is rá hogy amire a végére érek talán lesz remény. :) -
zulu_mester
tag
válasz
Winchester95 #1034 üzenetére
Az utolsó évad idő közben le lett szinkronizalva és az HBO max kínálatában megtalálható. Ha “szerencsénk” lesz, akkor az új sorozat is felkerül a streaming platormra és bízom benne, hogy előbb utóbb azt is leszinkronizálják.
-
Winchester95
őstag
De jó. :)
Valószínű azt se fogják szinkronizálni mint az utolsó évadot... :W
-
S-eye
senior tag
Na, az állóvíz fel lett kavarva... Lesz új Winchesters sorozat a fiúk szüleivel.
-
zulu_mester
tag
Szerntetek mennyi az esélye annak, hogy az Odaát utolsó évada is lemegy szinkronnal valamikor a TV-ben?
-
válasz
Dark Archon #1027 üzenetére
+1 én ma fejeztem be és nekem is ez volt az érzésem . Dean temetése is olyan egyszerűen lett megcsinálva . Ott lehetett volna minden élő . Kicsit össze csapták a végét de az utolsó negyed óra gyönyörű volt
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Dark Archon #1027 üzenetére
Mindnek vége lett.
-
Én is megkönnyeztem a végét, bevallom, pedig sejtettem, mi lesz. Egy szót azért szólhattak volna, hogy mi történt a többi világgal.
-
LOTR
addikt
válasz
leslieke #1022 üzenetére
#1023 basel00
nem végeztem nagy kutatást, de az általam követett sorozatokból kiindulva, azt láttam, hogy azok az utolsó részek, amelyekről tudni lehetett, hogy az adott sorozat lezárására készültek, a többi részhez képest általában nem nyerik el a rajongók tetszését
ez meg úgy összességben nem is volt egy klasszikus spn rész, viszont az kétségtelen, hogy nagyon szépen lezárta és mondhatni "kerekké" tette ezt a sorozatot, és ez most már csak erről szólt
talán nem vagyok vele egyedül, hogy a rész első felében az járt a fejemben, hogy tényleg így akarják lezárni? majd utána nyilvánvalóvá vált, hogy mi a terv
viszont talán már évekkel ezelőtt kijelentették (a stáb), hogy amikor eljön az ideje, rendes lezárást akarnak, és ez szerintem össze is jött nekik (spoiler nélkül próbálom még hozzátenni, hogy a fiúk megkapták azt a befejezést amit az elejétől kezdve "akartak")volt egy film, nem emlékszem már rá, de semmi köze nem volt a supernaturalhoz, de még ott is megemlítették ezt a sorozatot
elképesztő 327(+1) rész
15 évről beszélünk, és az azért nem semmi, nekem már most hiányzik -
basel00
tag
válasz
leslieke #1022 üzenetére
sztem is nemsok értelme volt ennek az utolsó résznek de sebaj.
Visszatérve azért elég hosszú 15 évadot tudhat maga mögött a sorozat voltak jó és voltak töltelék évadok de összeségében azt kell h mondjam minden évadot, részt élveztem attól függetlenül.
De ne felejtsétek el h Jared Padalecki-t a Texas Ranger, Jensen Ackles a Boys 3 évadában újra láthatjátok -
LOTR
addikt
akkor ennek örülni fogsz:
jövő héten lesz a sorozatzáró
dupla résszel, abból az első az ilyen "the road so far" visszatekintés és interjúk a szereplőkkel szerű lesz, majd a záró epizódSpeaking at PaleyFest ahead of the show's finale, set to air on November 19, Padalecki hyped excitement about the episode. According to Entertainment Weekly, he said he "couldn't be more pleased with the way it turned out".
"The series finale is my favourite episode of all time," he later added. -
keIdor
titán
Hát nem volt valami nagy szám az utolsó rész, de innen már nehéz is lett volna máshogy lezárni... ezekben a magasságokban. Chuck erejét se volt már hova skálázni, 4. évadban az angyalok is ugyanilyen erejűnek tűntek.
Én se találtam volna ki jobbat a legyőzésére, mert nem lehet.
Szép 15 év volt, én szerettem a sorozatot.
Legjobb évadok a 3-4-5 és 8-9-10-11 volt. Amikor hozták a többi világot, nekem onnantól nagyon erőltetett már.Lucifer és Crowley karaktere adta a legjobban, meg persze Dean sokszor.
-
LOTR
addikt
ha valaki esetleg elfelejtette volna, akkor ma éjjel kezdődik és ~1,5 hónap múlva véget is és a széria
-
LOTR
addikt
október 8-án jön a következő rész, a legutolsó pedig november 19-én
supernatural final episodes set premiere date -
LOTR
addikt
Supernatural Slated to Return in Fall With Delayed Final 7 Episodes
ősszel érkezik a záró 7 rész, és előreláthatólag az utolsó kettő rész forgatásait is megkezdik nyár végén vagy ősszel, vagy ha akkor nem lehet, az esetben átütemezik a dolgokat
aztán Jared Padalecki indulhat is forgatni a Walker c. új sorozatát, ami a Supernatural idősávját fogja megkapni és januárban kezdik sugározni -
myckey
veterán
Kicsit elidegenültem a témától.
Mármint ledobta az agyam azt a bizonyost.....
Klasszul indult, rendesen érdekes volt meg várós és felkeltette a figyelmemet. De utána már annyira elkavarodtam a dolgokban, meg behoztak mindenféle magasságot, hogy elengedtem.Viszont meglehet hogy az elejéről nincs lélekjelenlétem nekifutni.
Pedig frankón tökös csávók a színészek, ráadásul a zene önmagában COOL !
A tűzijátékos jelenet ( eszméletlen nagy szám ! ) ....vagy a youtube jensen ackles eye of the tiger. stb.
Borsódzik az ember háta, ha találkozom velük. -
myckey
veterán
Üdv urak !
Egy ideje felhagytam a sorozattal ( 6 vagy 7 az évadok száma, amit láttam )...
Érdemes tovább haladni vele, vagy nem nyújt olyan élményt mint az első pár évad....esetleg sokkal jobb lett a színvonal ?
Meglehetősen szerettem, csak aztán már nem igazán tudtam hogy hol áll a fejem a témával kapcsolatban, meg az eseményeket is elvesztettem. -
LOTR
addikt
[Supernatural Season 15: Finale Date, Spoilers, Recaps and More]
röviden a lényeg:
18. részig leforgatták a jeleneteket, de az utómunkák még visszavannak, viszont a vírus miatt leállították a munkálatokat, így a mostani, vagyis a 13. rész az utolsó, ami egyelőre műsorra került, az összes többit bizonytalan időre elhalasztották
és a készítők megemlítik még, hogy a sorozatot be akarják fejezni, tehát nem az a kérdés, hogy befejezik-e, hanem, hogy mikor -
S-eye
senior tag
Kinek hogy tetszik eddig az évad? Nekem talán a 4. rész jött be legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest