- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-eye
senior tag
Úgy tudom, hogy a Winchesters nem kap folytatást.
-
S-eye
senior tag
válasz
Winchester95 #1044 üzenetére
Azt nem mondanám. Fura hogy mindenki tejfölösképű.
Az Odaátnál az első rész amit láttam az a wendigós volt és rögtön beszippantott.
-
S-eye
senior tag
Megnéztem az első Winchesters epizódot.
Kicsit olyan érzésem volt, mintha mindent bele akartak volna süríteni egy részbe, amit 3-ba kellett volna. Nem utálom, meglátjuk mi sül ki belőle.
-
Winchester95
őstag
válasz
zulu_mester #1041 üzenetére
Köszi az infót!
Most kezdtem el előről.
4. Évadnál tartok, gondoltam is rá hogy amire a végére érek talán lesz remény. :) -
zulu_mester
tag
válasz
Winchester95 #1034 üzenetére
Az utolsó évad idő közben le lett szinkronizalva és az HBO max kínálatában megtalálható. Ha “szerencsénk” lesz, akkor az új sorozat is felkerül a streaming platormra és bízom benne, hogy előbb utóbb azt is leszinkronizálják.
-
Winchester95
őstag
De jó. :)
Valószínű azt se fogják szinkronizálni mint az utolsó évadot... :W
-
S-eye
senior tag
Na, az állóvíz fel lett kavarva... Lesz új Winchesters sorozat a fiúk szüleivel.
-
zulu_mester
tag
Szerntetek mennyi az esélye annak, hogy az Odaát utolsó évada is lemegy szinkronnal valamikor a TV-ben?
-
válasz
Dark Archon #1027 üzenetére
+1 én ma fejeztem be és nekem is ez volt az érzésem . Dean temetése is olyan egyszerűen lett megcsinálva . Ott lehetett volna minden élő . Kicsit össze csapták a végét de az utolsó negyed óra gyönyörű volt
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Dark Archon #1027 üzenetére
Mindnek vége lett.
-
Én is megkönnyeztem a végét, bevallom, pedig sejtettem, mi lesz. Egy szót azért szólhattak volna, hogy mi történt a többi világgal.
-
LOTR
addikt
válasz
leslieke #1022 üzenetére
#1023 basel00
nem végeztem nagy kutatást, de az általam követett sorozatokból kiindulva, azt láttam, hogy azok az utolsó részek, amelyekről tudni lehetett, hogy az adott sorozat lezárására készültek, a többi részhez képest általában nem nyerik el a rajongók tetszését
ez meg úgy összességben nem is volt egy klasszikus spn rész, viszont az kétségtelen, hogy nagyon szépen lezárta és mondhatni "kerekké" tette ezt a sorozatot, és ez most már csak erről szólt
talán nem vagyok vele egyedül, hogy a rész első felében az járt a fejemben, hogy tényleg így akarják lezárni? majd utána nyilvánvalóvá vált, hogy mi a terv
viszont talán már évekkel ezelőtt kijelentették (a stáb), hogy amikor eljön az ideje, rendes lezárást akarnak, és ez szerintem össze is jött nekik (spoiler nélkül próbálom még hozzátenni, hogy a fiúk megkapták azt a befejezést amit az elejétől kezdve "akartak")volt egy film, nem emlékszem már rá, de semmi köze nem volt a supernaturalhoz, de még ott is megemlítették ezt a sorozatot
elképesztő 327(+1) rész
15 évről beszélünk, és az azért nem semmi, nekem már most hiányzik -
basel00
tag
válasz
leslieke #1022 üzenetére
sztem is nemsok értelme volt ennek az utolsó résznek de sebaj.
Visszatérve azért elég hosszú 15 évadot tudhat maga mögött a sorozat voltak jó és voltak töltelék évadok de összeségében azt kell h mondjam minden évadot, részt élveztem attól függetlenül.
De ne felejtsétek el h Jared Padalecki-t a Texas Ranger, Jensen Ackles a Boys 3 évadában újra láthatjátok -
LOTR
addikt
akkor ennek örülni fogsz:
jövő héten lesz a sorozatzáró
dupla résszel, abból az első az ilyen "the road so far" visszatekintés és interjúk a szereplőkkel szerű lesz, majd a záró epizódSpeaking at PaleyFest ahead of the show's finale, set to air on November 19, Padalecki hyped excitement about the episode. According to Entertainment Weekly, he said he "couldn't be more pleased with the way it turned out".
"The series finale is my favourite episode of all time," he later added. -
keIdor
titán
Hát nem volt valami nagy szám az utolsó rész, de innen már nehéz is lett volna máshogy lezárni... ezekben a magasságokban. Chuck erejét se volt már hova skálázni, 4. évadban az angyalok is ugyanilyen erejűnek tűntek.
Én se találtam volna ki jobbat a legyőzésére, mert nem lehet.
Szép 15 év volt, én szerettem a sorozatot.
Legjobb évadok a 3-4-5 és 8-9-10-11 volt. Amikor hozták a többi világot, nekem onnantól nagyon erőltetett már.Lucifer és Crowley karaktere adta a legjobban, meg persze Dean sokszor.
-
LOTR
addikt
ha valaki esetleg elfelejtette volna, akkor ma éjjel kezdődik és ~1,5 hónap múlva véget is és a széria
-
LOTR
addikt
október 8-án jön a következő rész, a legutolsó pedig november 19-én
supernatural final episodes set premiere date -
LOTR
addikt
Supernatural Slated to Return in Fall With Delayed Final 7 Episodes
ősszel érkezik a záró 7 rész, és előreláthatólag az utolsó kettő rész forgatásait is megkezdik nyár végén vagy ősszel, vagy ha akkor nem lehet, az esetben átütemezik a dolgokat
aztán Jared Padalecki indulhat is forgatni a Walker c. új sorozatát, ami a Supernatural idősávját fogja megkapni és januárban kezdik sugározni -
myckey
veterán
Kicsit elidegenültem a témától.
Mármint ledobta az agyam azt a bizonyost.....
Klasszul indult, rendesen érdekes volt meg várós és felkeltette a figyelmemet. De utána már annyira elkavarodtam a dolgokban, meg behoztak mindenféle magasságot, hogy elengedtem.Viszont meglehet hogy az elejéről nincs lélekjelenlétem nekifutni.
Pedig frankón tökös csávók a színészek, ráadásul a zene önmagában COOL !
A tűzijátékos jelenet ( eszméletlen nagy szám ! ) ....vagy a youtube jensen ackles eye of the tiger. stb.
Borsódzik az ember háta, ha találkozom velük. -
myckey
veterán
Üdv urak !
Egy ideje felhagytam a sorozattal ( 6 vagy 7 az évadok száma, amit láttam )...
Érdemes tovább haladni vele, vagy nem nyújt olyan élményt mint az első pár évad....esetleg sokkal jobb lett a színvonal ?
Meglehetősen szerettem, csak aztán már nem igazán tudtam hogy hol áll a fejem a témával kapcsolatban, meg az eseményeket is elvesztettem. -
LOTR
addikt
[Supernatural Season 15: Finale Date, Spoilers, Recaps and More]
röviden a lényeg:
18. részig leforgatták a jeleneteket, de az utómunkák még visszavannak, viszont a vírus miatt leállították a munkálatokat, így a mostani, vagyis a 13. rész az utolsó, ami egyelőre műsorra került, az összes többit bizonytalan időre elhalasztották
és a készítők megemlítik még, hogy a sorozatot be akarják fejezni, tehát nem az a kérdés, hogy befejezik-e, hanem, hogy mikor -
S-eye
senior tag
Kinek hogy tetszik eddig az évad? Nekem talán a 4. rész jött be legjobban.
-
S-eye
senior tag
Évadzáró rész meglepetést okozott. Viszont nem igazán tetszett a döntés.
-
LOTR
addikt
sajnos hivatalos a dolog, a 15. évaddal lezárják a sorozatot, hónapokig, ha nem évekig tartó közös 'elmélkedés' eredménye ez, tehát nem a stúdió, a hálózat, vagy az egyes szereplők miatt, hanem közösen hozták meg a döntést
előreláthatólag a 14. évadhoz hasonlóan 20 részes lesz a 15. évad és "odateszik" magukat a legvégére (is)néhány link
When Is The Last Season Of 'Supernatural'? The CW Series Will Air Its Final Episodes Soon
Jensen & Jared Reveal The Reason Why Supernatural Is Ending VegasCon 2019
Supernatural's Jared Padalecki And Jensen Ackles Explain Why The Show Is Finally Ending -
LOTR
addikt
mivel eddig elég 'vicces' volt, hogy ahány cikket olvastam, kb mindegyik mást írt azzal kapcsolatban, hogy melyik lesz a 300. része a sorozatnak, végre utánanéztem én is (eddig sajnos naivan nem számoltam meg...), és úgy látom javították a szerzők is a korábban linkelt cikkekben ezt, tehát most tartunk a 299-nél és jövő héten, február 7-én jön a 300.
bár az imdb is frissíthetné ezt az infot végre...de nem is ez a lényeg, hanem a 300. részhez közeledve bejelentették a 15. évadot is, úgyhogy lesz mit nézni jövőre is [link]
Wayward Sisters spinoff pedig jó eséllyel nem fog megvalósulni, de továbbra is gondolkodnak újabb spinoff lehetőségeken -
Gretel
tag
14x07
Spoilerek nélkül.
Megint egy nagy logikátlanság, de emiatt most nagyon boldog vagyok, hogy megtörténik. -
LOTR
addikt
részben el is felejtettem és részben nem is volt miről írni a sorozat jövőjével kapcsolatban, mert az előzetes találgatásokból eddig kb semmi nem jött be, és a nyári Comic Conon sem voltak különösen nagy bejelentések (én legalábbis nem olvastam róluk)
a 13. évad záró részei a Michael témával jó alapot adtak a 14. évadhoz, tehát azt már most látjuk, hogy ez a fő irány, de én azért remélem, hogy ez az Empty-s szál is visszatér még a sorozatba valamikor
mivel a mostani, legutolsó epizód (Episode aired 15 November 2018) volt a 300. - egy korábbi cikkben még mást említettek, hááát nem tudom ki számolta azt ki... - a lényeg, hogy biztosan lesznek még részek és nem a 300. a záró, sőt olyannyira, és ez viszonylag "új" hír -itt a topikban mindenképpen-, hogy a főszereplők vállalnának akár még több évadot is
egy 'helyzet' azért van, Jared Padalecki ugye Texasban él és ha jól tudom Jensen Ackles is, a forgatások meg Kanadában vannak, így ez a 22-23 rész/évad miatti munkálatok túl hosszúak, ennyit már nem akarnak távol lenni a családtól, így most terv szerint 15-20 rész közötti évadot terveznek, de ezen még gondolkodnak, hogy sikerül kivitelezni
a készítők nyilván minél hosszabb évadokat akarnak, azt mondták, hogy minimum 15 rész kell egy évadba, de inkább 18 vagy 20, és az imdb is 20 részt mutat jelenleg (de azért nem lennék biztos, hogy a jövőben ez nem fog még változni), állítólag év végéig erről is megegyezneka cikkeket, amiket korábban olvastam nem keresném vissza, így jobb forrást most hirtelen nem sikerült linkelnem: [link]
Wayward Sisters spin-offról semmi hír, de állítólag még nem is mondtak le róla, mindenesetre az eredeti sorozatban még fognak szerepelni a lányok [link]
-
vittgen
senior tag
Én annak örülnék,ha szinkronizálnák végre a 10. évadot!!
-
Gretel
tag
De jó, hogy szóltál. Teljesen elfeledkeztem róla.
Elvileg észre kellene neki vennie őket. Mikor a leviatános balhé után amnéziásan megnősült, akkor is látta a démonok igazi arcát, pedig fogalma sem volt semmiről. Ez vagy valami írói következetlenség lesz (van belőle szép számmal), vagy megint babráltak a képességeivel valamit.
-
S-eye
senior tag
Kijött az évadnyitó rész.
Kicsit spoileres kérdésem lenne:
Csak nekem fura, hogy Cass nem veszi észre a démonokat elsőre?
-
LOTR
addikt
infok a 14. évadról [link]
a központi téma előreláthatólag az Episode 4, Season 13 “The Big Empty” c. részből megismert Empty körül fog alakulni
várhatóan július 19-22. között a Comic-Conon majd lesznek már bővebb részletek is
-
leslieke
Jómunkásember
Ez a 16. rész nagyon szórakoztató volt.
-
leslieke
Jómunkásember
Jövőre is folytatódik a sorozat!
-
leslieke
Jómunkásember
14-15 részek eddig jól alakul a történet.
-
leslieke
Jómunkásember
12-13 részek: talán az eddigi két legjobb rész volt az évadban. lassan visszatér mindenki, már csak egy alaknak kellene visszatérnie, de gondolom idővel őt is visszahozzák.
-
Az volt igen. Én meglepődtem.[SP] Talán ezzel ki is derült Asmodeus kitől tanulta az alakváltást. Arkangyal pengéről is valószínüleg Gabrieltől tudott. Bár először felmerült bennem e kérdés hogy lucifer miért nem tud erről a pengéről. Aztán eszembe jutott hogy talán a bebörtönzése után készült. [/SP]
-
S-eye
senior tag
13. rész hoz egy kis meglepetést
-
leslieke
Jómunkásember
Na, ez a 10. rész egészen jó volt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Don.Corleone #972 üzenetére
Mi kivárjuk azt is, amúgy sem nézünk sok sorozatot.
-
leslieke
Jómunkásember
13x04: átlagos rész volt.
-
LOTR
addikt
már korábban akartam írni, de valahogy mindig elfelejtettem, hátha valakinek még új lesz a hír: [link]
a lényeg magyarul:
úgy néz ki új spinoff jön Wayward Daughters címmel, ezt a következő, vagyis a 2018-as év első epizódja vezeti majd be, és mivel itt az eredeti sorozatban gyakran szerepeltetett mellékszereplők lesznek a főszereplők, talán ez majd meg is fog valósulni, ellentétben Bloodlines-szal (tehát sokkal több kötődése lesz a Supernatural világhoz, mint egy szimplán újabb vámpíros téma, amiből nem is lett semmi)valamint van rá esély, hogy a 300. rész lesz a széria zárója, ami azt jelenti, hogy a 14. évad 14 részes lesz, bár ez még csak tippelgetés, de nem akarják a végtelenségig elhúzni az így is rekord hosszúságú sorozatot (2015 óta a Supernatural-é a 'leghosszabb ideig műsoron lévő sci-fi sorozat' cím)
[link]
ezt meg csak azért linkelem, hogy egyelőre hivatalos közlemény nincs erről, majd 2018 januárban döntenek a folytatásról, de egy normális lezárást akarnak, ahhoz pedig kell egy évad, úgyhogy jó 1-1,5 hónap múlva remélhetőleg többet fogunk erről tudni -
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
13x03: alakul ez, és végre visszatér az angyal is.
-
Gretel
tag
válasz
leslieke #962 üzenetére
Asmodeusra vagy Michael arkangyalra gondolsz? Mert szerintem mindkettőben ott a lehetőség és nem tudtam eldönteni, ki okozhat nagyobb zűrt. Rendben, Asmodeus ugyanabban a világban van, mint ők, szóval ezért neki jár egy pont. Viszont az is biztos, hogy Lucifer és Mary nem maradnak odaát (legalábbis elég hülye ötlet lenne képernyőn tartani őket, ha mégis) és ha ők visszajönnek, simán jöhet potyautasként az arkangyal is... mondjuk mert otthon már épp kezdett unatkozni.
-
leslieke
Jómunkásember
13x02: ebben végre kiderült ki lesz a főgenya.
Amúgy sima, átlagos rész. -
Don.Corleone
aktív tag
Nekem eddig nagyon tetszik, kedvenc sorozat, mindig sikerül megújulni. Crowley-t sajnálom, jó kis karakter volt, Cas pedig....
-
leslieke
Jómunkásember
13x01: kezdetnek rendben van, bár meglepőt nem hozott.
-
Gretel
tag
itt egy másik link, az előzőt már törölték
-
Gretel
tag
Új előzetes a tizenharmadik évadhoz.
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
Október 12-én jön az új rész.
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
Befejezés jól sikerült.
-
leslieke
Jómunkásember
12x17-22 szépen felvezették az évadzáróra az eseményeket. Brit csapat végre megkapta, amit megérdemelt.
-
S-eye
senior tag
Jó lett az évadzáró!
-
leslieke
Jómunkásember
Na, megint van 3 pótolni való rész.
-
Gretel
tag
Szerintem a fináléban fog megszületni a kissrác és ha a két szál közül valamelyik átkerül a következő évre, akkor inkább az övé, mint a külföldi egyetemeseké. Az utóbbiban nem látok annyi lehetőséget, "csak úgy" tölteléknek meg inkább ne maradjanak.
Azt tényleg nem tartom valószínűnek, hogy Kellyt és Castielt "átverné" a nephilim. Oké, nyilván meg akar születni és ezért megtesz mindent, de ha csak ez a lényeg, akkor nem volt értelme lecserélni Dagont. Itt volt egy szupererős démon aki mindenkitől megvédelmezte volna, míg el nem jön a születése pillanata és segített kinyírni. És az is rendben van, hogy félig arkangyal a drága, de biztos, hogy most még csak maximum érzések és ösztönök mozgatják és tuti, hogy nem komoly haditerveket ácsol odabent. Innen nézve bőven elég lett volna feltámasztgatni anyut, ha épp kell és hagyni, hogy a többit Dagon intézze, de valamiért mégis megszabadult a démontól.
(Ilyen érzés lehet az ördög ügyvédjének lenni?)
-
S-eye
senior tag
12x19 rész után azt mondom, hogy furcsálnám, ha ha a nephilim jó lenne a végén.
-
leslieke
Jómunkásember
12x16: átlagos rész volt, egynek elment.
-
leslieke
Jómunkásember
12x15: remek volt az utalás a TWD sorozatra és apuka.
-
leslieke
Jómunkásember
12x13-14: eddig jó, rendben volt mindkét epizód. már csak egyet kell pótolni a lemaradásból.
-
S-eye
senior tag
12x15-ben elég vicces volt a Walking Dead kapcsolat az elején.
-
leslieke
Jómunkásember
12x12 érdekes volt ez a többszöri időváltás, feldobta az epizódot, mert amúgy nem volt kiemelkedő. Persze végre kiderül Crowley hogy lett a Pokol Királya.
-
leslieke
Jómunkásember
12x9-11: összeségében nem volt rossz egyik sem, esti kikapcsolódásnak még mindig rendben van a sorozat. A brit szálról végre kezdenek kiderülni infók.
-
Gretel
tag
Annyit kavartak már a pokoli hierarchiával, hogy szerintem lassan már ők se tudják.
Ha kell valami új, hát beleírják. Crowley mint King nem hiszem, hogy releváns lehet. Ő csak egy üzletember, aki tudja, hogyan kell jókor a legjobb helyen lenni. Egyébként a jelenlegi állás szerint gondolom úgy lehet, hogy Lilith, utána a hercegek, utána Káin és a Lovagok. Mert azt mondták, hogy a hercegek közvetlen a Lilith utáni generáció, aki az első démon volt. A Lovagokat meg csak Káin képezte ki, miután kiválasztásra kerültek.
-
S-eye
senior tag
Most akkor a Prince of Hell, vagy a Knight of Hell a nagyobb? És mi van a Kinggel?
-
leslieke
Jómunkásember
Van infó arról, hogy mikor jön a 9. rész?
-
leslieke
Jómunkásember
12x07-08 érdekes volt mindkettő, és végre sikerült behozni a lemaradást is.
-
Gretel
tag
Mondjuk Mihályról legalább annyit letisztáztak az előző évadban, hogy megkattant odalent - ami nem is csoda. Az viszont tényleg nagy hülyeség, hogy ennyire nem foglalkoznak a féltesóval. Öcsi meg összesen egyszer jutott eszükbe, akkor se maguktól, hanem abban az iskolai musicalben látták az emlékeztetőt.
Jake Abel sincs agyonfoglalkoztatva, ahogy néztem, simán beleférhetne neki. Pár évaddal ezelőtt még érthető is volt valamennyire, mert nem lehetett félpercenként nyitogatni a Ketrecet, de Rowena gyakorlatilag most már akkor és úgy piszkálja, ahogy neki tetszik. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gretel
tag
Nem, azt mondták, hogy ki kell űzni a testből, hogy Rowena visszatehesse a Ketrecbe. Ezért bűbájoskodott ott a háttérben, míg Sam csinálta az arkangyal űzést.
Korábban is volt már szó róla, hogy ha nincs benne egy testben, Rowena ugyanúgy vissza is tudja tenni, ahogy kiszedte. Eleve ezért is kellett ott lennie a szobában. Csak én rém gyengének érzem, amit láttam, azért lenne jó, ha tényleg lenne még valami svindli a háttérben. -
Gretel
tag
Akkor lehet, tényleg csak azért hittem el elsőre, mert máskor is élt már bitang egyszerű megoldásokkal a sorozat.
Na de tényleg remélem akkor, hogy tévedtem.
Igen, végül is csak Sam meg Dean örömködtek, hogy "We got him. We got Lucifer." Lehet, korán ittak a medve bőrére és csak ők hiszik, hogy megint Mihályt boldogítja odalent. És utólag rém gyanús, hogy Crowley meg Rowena csak úgy köddé váltak a háttérben, pedig ha valakinek lenne oka örömködni, az pont a kutyuli. Az arckifejezésük sem épp arról árulkodott, hogy ők itten most győztek. Aztán lehet, hogy csak beképzelem. -
Gretel
tag
Talán a megfogant csemete is elég "kapcsolat" a földhöz, hogy a varázslat ne csukja vissza a Ketrecbe. Ez a gyerek szál lesz még érdekes, mert a sorozatban eddig összesen egyszer volt szó angyali leszármazottról és az is elég hamar bevégezte. Simán el tudom képzelni, hogy úgy nő majd, mint pl Amara.
-
Gretel
tag
12x08
Értem, szóval az út a Pokolba - és a Ketrecbe - a szellőzőn át vezet.
Nem tehetek róla, ezen csak röhögni tudtam, annyira nem lehetett komolyan venni. Nagyjából annyira, mint mikor az előző évadban elkezdték leragasztgatni a szellőzőket, hogy azzal majd jól kint tartják Amara ködét.
(Mert egy Istennel egyenrangú valakit majd pont megállítanak a falak, gyönyörű volt.
)
Mr. Ketch viszont jól összerakott karakternek tűnik (ellentétben a korábban bemutatott kolléganőivel). Szóval kicsit kevésbé félek ettől a brit egyetemes száltól, mint pár résszel korábban.
Azért milyen szép fejlődésen mentek keresztül az első évadtól fogva a Sam és Dean ellen felhozott vádak. -
leslieke
Jómunkásember
S12E06 kellemes rész volt, igazi családias este.
-
Gretel
tag
válasz
Just_Reboot #906 üzenetére
A nyolcadik évadot még nem adták le szinkronosan, eddig a hetedik volt az utolsó, ami sorra került.
-
Just_Reboot
addikt
Hali! Lehet valahol Magyar szinkronnal nézni? Mert a 8. évadtól csak feliratosat találtam.
-
Gretel
tag
Na, nem is kellett sokat várni Mr. Ketch-re. A 4. rész vége alapján kijár neki egy fájdalmas halál. Gondolom akkor az is a céljaik közé tartozik majd, hogy a náluk olyan jól bevált, válogatás nélkül gyilkolunk minden szörnyikét rendszert bevezessék a tengerentúl is.
A pár évaddal ezelőtti Dean szerintem még simán vevő lett volna valami ilyesmire, de azóta történt jó pár dolog, Benny, Garth is kapott egy harapást, stb... szóval most már nem járna piros pont az ötletért. -
leslieke
Jómunkásember
Jó volt a 3. és a 4. rész is.
-
S-eye
senior tag
Szerintem is a
brexitbritek a főszál, vagy legalább az évad feléig, esetleg nácik később. Mary szerintem csak ebben az évadban lesz benne. -
Gretel
tag
Biztos, hogy van még valami a háttérben velük kapcsolatban. Kíváncsi leszek, mi derül még ki, meg hogy mikor ér a fiúkhoz az a bizonyos Mr. Ketch. Mondjuk nekem a nagy "mi ügyesek vagyunk, x éve megölünk minden szörnyet, amint a földünkre tette a lábát" monológ által festett kép sem tetszett igazán. Évek alatt Sam és Dean is megtanulták, hogy nem muszáj ám feltétel nélkül kinyírni minden szörnyet, ami szembe jön, mert van, aki küzd a természetével, próbál jó lenni. Szóval elég szűk látókörű banda ez.
Rowena nálam az abszolút kedvencek közé tartozik.
Amikor egy légtérbe kerül Crowley-val, még jobb.
Remélem tényleg megismerkedhet majd az egyetlen unokájával is, mert az is hozhatna érdekes jeleneteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Doctor Who (2005)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest