Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
werttzui
üzenetére
Mondom én, hogy olcsó!
Én is nagyon meglepődtem az árán. Egy kicsi (és szerintem új) webáruház, csepeli telephellyel. Voltam bent náluk személyesen, adnak róla számlát, papírokat. Rákérdeztem náluk többször is, hogy nem-e elírás az ára. Az objektív típusa betűről-betűre az, ami máshol duplájába (esetleg több, mint duplájába kerül). Lopott cuccott nem vásárolok! Olvasgattam a bolttal kapcsolatos infokat is. A legrosszabb vélemény az volt, hogy nem szállítottak időben. Nem hiszem, hogy gáz lenne velük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Assetto Corsa Rally
- Revolut
- Home server / házi szerver építése
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Egyedi ékszerdobozka
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest