Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
werttzui
üzenetére
Mondom én, hogy olcsó!
Én is nagyon meglepődtem az árán. Egy kicsi (és szerintem új) webáruház, csepeli telephellyel. Voltam bent náluk személyesen, adnak róla számlát, papírokat. Rákérdeztem náluk többször is, hogy nem-e elírás az ára. Az objektív típusa betűről-betűre az, ami máshol duplájába (esetleg több, mint duplájába kerül). Lopott cuccott nem vásárolok! Olvasgattam a bolttal kapcsolatos infokat is. A legrosszabb vélemény az volt, hogy nem szállítottak időben. Nem hiszem, hogy gáz lenne velük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Lexus, Toyota topik
- XPEnology
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest