- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Akkor csak a ''bagatell'' jelentésében tér el a véleményünk
Én ennyiért nem kockáztatnék egy hajszálnyit sem, várni sincs kedvem még 2 hetet sem. A kockázat meg nem csak annyi, hogy vajon mit ad postára az eladó, hanem hogy mi érkezik meg (biztosítva gondolom nincs rendesen). Megsérülhet, eltűnhet, eltévedhet. És még ha meg is jön, utána is tönkremehet, gari meg ugye nincs rá.
Olcsóbb cuccoknál én is a használtat, gari nélkülit szoktam választani de ekkora összegnél már nem szívesen vállalnám be. Gari nélkül meg csak úgy vásárolnék, hogy előbb a kezembe fogom, kipróbálom, alaposan megnézem és ha minden stimmel akkor megveszem.
Ennek ellenére biztos sok ember van akinek így is megéri de erős túlzásnak érzem a ''bagatell'' jelzőt. Akinek ez az összeg bagatell annak a bolti ár is az és onnan fog vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- További aktív témák...
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én ennyiért nem kockáztatnék egy hajszálnyit sem, várni sincs kedvem még 2 hetet sem. A kockázat meg nem csak annyi, hogy vajon mit ad postára az eladó, hanem hogy mi érkezik meg (biztosítva gondolom nincs rendesen). Megsérülhet, eltűnhet, eltévedhet. És még ha meg is jön, utána is tönkremehet, gari meg ugye nincs rá.