- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
BiriBum
üzenetére
Nem is tudom. Én szeretem és jó obinak tartom a Tamron 70-300VC-t, de ezt azért erősen kétlem:
"Nonetheless, professional photographer John G. Moore has both the 70-200 f/4 VR and the Tamron 70-300 VC and in his opinion, the 70-300 VC is better (just as sharp, with less chromatic aberration)."
A Nikkor 3x annyiba kerül, és noha ennyivel nem jobb a Taminál, de azért dőreség lenne azt hinni, hogy bármiben is elmarad mögötte.
Hát bazz...megnéztem a Photozone-on, és valóban élesebb képet ad a Tami. Nem mindenhol, de a 200/f5.6-on kívül nem mondanám egyáltalán rosszabbnak. Ráadásul a geometria torzítása is jobb a Nikkornál, továbbá CA-ban sem vészes a különbség.
Ezt azért nem gondoltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest