Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixervideo
csendes tag
Olvasgattam a topikot, illetve az egész forumot, és még neten is keresgéltem, DE mivel olyan amatőr vagyok jelenleg még sajnos az objektívek vásárlásába,és hozzáértésébe így arra gondoltam, csak felrakom ide a kérdést, aztán hátha meglesz a megfelelő válasz, olyantól aki valóban ért hozzá!
Nos, Jelenleg vásároltam egy 600D-t, és ugye az alap objektív olyan-amilyen, szerintem nem kell róla beszélnem. Én legfőképpen videó használatra keresnék objektívet, nem a fotózás a fő cél.
Ti mit ajánlotok? Olyan érdekelne, amit már érdemes emgvásárolni, de nem is 3-400 ezer, illetve nem e fölött lévő árkategóriát képvisel.
Előre is köszönöm a válaszokat, remélem hasznomra válhat ez a kérdés feltétele.. őőhm, erre a válasz !

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest