- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
A ránk-, és 2012-re vonatkozó borús kilátások és prognózisok miatt - vagy annak ellenére - kívánok mindenkinek
A bulizós embereknek pedig ezzel együtt jó szórakozást a mai szilveszterezéshez!
-
ttpityu
csendes tag
Keresek 2x1 giga DDR2-800 RAM-ot. Illetve 2x1 giga-1066 beszámolása esetén 2x2 gigát.
Samsung E-250 eladó, Vodás..(vagy cserélem a RAM-ra)
-
diablo1984
veterán
hordozható divx-es dvd lejátszó:
Thomson DTH614-es tipus lenne, minden gyári tartozéka megvan,távirányító, doboz, töltő(hólózati és autós), hordtáska, kábelezés(rca), papírok! szépen műxik, de kaptam egy nagyobbat és így felesleges lett! akkuja pár perces, kakukk, nem használtam sosem és az állás tett be neki, minden más tökéletesen műxik!
tulajdonságai:
Tartalom Képernyő 7"(18 cm)
DivX/MPEG4 kompatibilitás
Kompatibilis médiák DVD, DVD+RW/+R/DVD-RW/-R, VCD, SVCD, CD, CD-R, CD-RW,f
Formátumok: DivX 5, DivX 4, DivX 3 and DivX VOD, MP3, WMA, JPEG
Méretek (mm) 205 x 40 x 158
Súly (kg) 0,8 - 12,5k
Eladó mobil:
SonyEricsson C510 Cyber-Shot telefon eladó! Szép, megkímélt állapotú, sarkai kicsit zsebkopottak, de alig észrevehető, dobozában minden gyári tartozékával(adatkábel, papírok, töltő, cd, füles).Szürke színű, hibátlan működésű, akkuja 4-5 napig is bírja, használattól függően! Gyári menüs, gyári szoftveres! +adok hozzá egy 512mb-os M2-es memóriakarit, felárért 2Gb-ossal is kérhető! ár: 12,99k
Laptoptáska:
Új állapotú Technika laptoptáska eladó, alig használt,15"-17"-os notikhoz -2k
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 1db gigabyte-os tv-out box - 800Ft
- 3db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft/db
- 1db primecooler 12cm-es uv reaktív venti (3pines) - 1000Ft
- 1db aerocool 12cm-es uv ledes venti(molex csatis) - 1300Ft
- LG gsa H30N sata dvd író(fekete), firmware halott állapotban alkatrésznek, előlapdonornak - 1000Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chokony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul!
Időtöltő dolog:
Taiyo Fast Traxx távirányítós kisautó szép állapotban eladó! Narancs színben van nekem, távirányító és a kiskocsi van! ára: 5k2 magos gépbelső csere/beszámítás érdekel!
csere érdekelhet:
építőanyagra: OSB lap, üveggyapot szigetelés, tégla, cserép, szaniterek,stbalku van!
-
levi1108
aktív tag
Valaki nem tud bérelhető fénycuccot? (holnapra kéne házibuliba..)
-
pü akart lenni DonThomasino-nak
-
_seth_
veterán
Eladó:
-Fujitsu Amilo Pi1536 burkolati elemek, akku (hulla de felújítható), alaplap (hibás), 1e forinttól.
-15-16" notikhoz való állítható műanyag állvány 0,5e
-Mobile Sempron 3500+ 1.8 GHz 64bit S1 2e.
-AMD Turion X2 TL58 1.9GHz 64bit S1 5e.
-Fujitsu Siemens WLAN modul, mini pci-e 1e.
-ATX tápegység (300W), keveset ment vele gép 1e.
-Gepida Bandon 930 országúti versenykerékpár full gyári 99e.
-Belkin BackPack Slim, nagyon megkímélten 6e.
-Microsoft LifeCam NX-3000 webkamera, sérült de teljesen használható felfogatóval 4e.
-Akvárium tartozékok, 9-27-54L üveg akvárium, T8 45-60 cm fénycsövek és világítás tartozékok, műnövények, külső légpumpák, szűrők, fűtő, vegyszerek, hőmérők, aktív szén, stb...
-3D carbon fólia, 50x50 cm fehér cserélhető ugyanekkora feketére vagy ezüstre vagy 1,5e.
-Nokia C5-00 vodafone függő használt készülék 15e.
Sok a kacat, vigyétek! Érdeklődni privátban!Keresek:
-AMD Mobile Atholn 64 Socket 754-es procit
-Notebook memóriát DDR1 foglalattal
Ezeket leginkább cserélném cuccaimra!Debrecenben vagy posta, esetleg néha megyek nyíregyre
-
DonThomasino
veterán
Régi P1 P2 P3 tápot vennék a környéken. (akár hibásat is)
-
Eladó konfig:
GigabyteGA-M56S-S3 lap
X2 4200+ proci
2gb ram
160gb samsung vinyó sata
Ati 3850 512MB DDR3
lg dwd-rw
fehér ház 450-es táppal
ára: 37k -
S.Feri
őstag
Megójólhatna már, mert unom az aprót.
-
levi1108
aktív tag
Keresek hangkártyát, holnap délelőtti Nyíregyházi átvétellel.
SB Audigy és felette lévők érdekelnek.. -
NEISSE
tag
ABIT IP35-E levittem az árát legyen 6500ft
-
albert8
veterán
KEresek olcsó/rossz ventiket
3pin-es csatikkal!!!
-
ki azért dobnám, inkább egy kis apró pénzért oda adnám valakinek!
-
NEISSE
tag
Eladó egy ABIT IP35-E Aki ma elviszi odaadom 7500ft-ért.!!!
Info:[link]
Tel: 20-527-50-68 -
Lenne egy eladó 8600Gt-m hibás! Ha sikerül adnia, a képet, akkor a windows töltéséig mindenféle karakterek jelennek meg, érdekes módon a windows betöltése után ez a jelenség megszűnik, viszont a az eszközkezelőben hibásként jelenik meg! Dobozát is adom hozzá! Ha valakit érdekel írjon!
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
viszonylag közel vagyunk, ezért gondoltam, hogy:
Eladom 2007-es, 1.6 TDCi Ford C-maxomat.
Metál sötét szürke, Fresh felszereltség (dupla digit kílma, ABS, 4 légzsák, 4 villanyablak, tükör, fed. comp., stb).
Magyarországi, nem dohányzó, első tulajdonosa vagyok, vezetett szervízkönyv, garantáltan 110e km.Továbbiak privátban.
-
2gb ddr2 memóriát vennék!
-
ttpityu
csendes tag
-
wwhy
veterán
Eladó vadiúj, gyári HTC autós töltő, de természetesen más microUSB-s telókhoz is tökéletes.
1500 Ft. -
Madn!ght
addikt
Nincs valakinek olcsó CD-lejátszós HIFI-je, esetleg valami olcsóbb 2.1/5.1?
5-10k közötti lenne rá a keret állapottól függően.
-
peter889
őstag
válasz
peter889 #19716 üzenetére
MiniUSB<->USB töltőkábelt kerestem GPS-hez, hogy a szám. gépem normál USB csatlakozójáról tudjam tölteni.
Elmentem a Media Markt-ba, mivel én magam is úgy emlékeztem, hogy ott van mindenféle kütyü.
Erre az eladó adatkábelt mutatott 1.800 (!) forintért! Más kábel nem volt.Elmentem a Tescoba, ott is ugyanaz volt, de ott 2.200 forintot kértek volna a nyamvadt kábelért!
Persze csillogott-villogott, még tán a vitrinben sem lett volna csúf, szigetelése átlátszó volt, szép csomagolással, de hülye azért nem vagyok - ahogy azt a Media Markt is mondaná.
(Aztán nem tudom, vajon töltésre egyáltalán jók lettek volna-e?)Elképesztő, a kereskedelem milyen pénzlehúzásokkal próbálkozik.
-
bbenc3
csendes tag
-
bbenc3
csendes tag
Kis thomson tv-m eladó
37 cm-es képátló,hibátlan állapot!
(távirányító nélkül)ugyanitt TV asztal
de nem ám valami csúnya darab hanem szép igényes
cuccképet is raknék be, de csak nagyméretű van
a rendszer meg nem engediez van!
-
Ivanh
senior tag
Eladó konfig, lehetőleg egyben
Asus P5E
Q6600 3.0 Ghz alapon.
Geil 2x2 ddr1066
Asus torony hűtés, hatalmas és full csendes
Gigabyte 5850 OC 1 gb gddr5/256 bit (2db 6-os csati) Chiplandgari 2013 febr.
Chieftec 550W 3 év gari Chipland
Egy jól szellőző fekete ház 25 cm-es ventivel+2 db 12-es+ventiszabályzó, csendesek
Minden alaposan betesztelt, sajátom.Beszámitás lehet, kisebb konfig, noti.
Priviben részletezem, akit érdekel. -
S.Feri
őstag
-
kiskeke94
tag
válasz
S.Feri #19771 üzenetére
Énis ebben reménykedem. Annyiból biztos jobb lesz hogy mindenki megfogja gondolni magát mit/mikor/mennyiért hirdessen, biztos nem fog ilyesmi felkerülni hogy keresek ezt azt meg mint most hogy ,,boldog karácsonyt" című hirdetés.Maximum majd gyűjtsük az eladni valót és egy hirdetésbe mindent
-
S.Feri
őstag
válasz
kiskeke94 #19770 üzenetére
Én csak itt hirdettem jóideje már, most állhatok neki máshol kialakítani a tuti helyzetet...
Másrészt meg pl. vettem anno apronetről laptopot, hát hagy ne mondjam, hogy csalódás volt, de a vaterában is csalódtam már...
Itt eddig még mindig szerencsésen elkerültem minden gondot problémát...na de majd meglátjuk mi mennyibe fog kerülni... szerintem nem lesz az sem vészes.
-
S.Feri
őstag
Eddig nem is tudtam, annyira nem bújom a híreket mostanában...
-
a_tesz
Korrektor
eladó:
- XFX HD 4830, 2010 júliusában vásárolt, még garanciás, dobozzal, minden tartozékával
- jól szellőzővé tett codegen ház, 300w FSP táppal!
- most már itt a szezon, egy 41-es két csatos műanyag fekete Trezeta Kristall korcsolya keveset használva, jó éllel, élvédővel, valamint egy 38-as fűzős bőr piros-kék korcsolya is várja a telet új gazdánál
- Kenwood HM-437MP (RXD-M47MP) mikro hifi CD/MP3/rádió/kazetta, 2x5W, keveset használt, megkímélt állapotban, távirányítóval, eredeti kezelési útmutatóval
keresek:
- rossz sonyericsson bluetooth fülhallgatót
- 266MHz DDR ramot
-
kiskeke94
tag
válasz
zsolti1902 #19763 üzenetére
IRNÁL EGY ÁRAT PRIVÁT ÜZENETBEN?
-
Antimatrix
senior tag
Eladó:
SAPPHIRE HD 3650 512MB AGP - 9,65kEladó egy SAPPHIRE HD 3650 512MB AGP videókártya.
- 5PIN "kisfloppy"csati kell neki arról kapja a+ áramot
állapotban, dobozzal, tartozékokkal.
adapter+Dsub adapter+leirás+ kábel
-->[link]<--Csere, beszámítás van!!! -
-
zsolti1902
aktív tag
válasz
kiskeke94 #19757 üzenetére
Van itthon nekem egy Creative Sound Blaster live! 5.1 Digital (Model SB 0220). Csak maga a kártya van, de akár Win7 driver linket is tudok mutatni hozzá.
Ár: megegyezés szerint. -
Ivanh
senior tag
valaki keresett 1xxx Mhz /400-as fsb intel478 procit.
találtam egy 1900-ast és egy 1800-ast.És egy pci foglalatba illő IDE kártyát, 2 porttal.
talán az is érdekelt valakit.akinek kell jelezze priviben.
-
akon
csendes tag
Keresek
Telefonba MicroSD memóriakártyát, 8 vagy 16 gigás érdekelne.
Működő régebbi laptopot, netezésre és irodai munkára kellene csak, a keret rá 25k.
Ajánlatokat privátban várok
-
Madn!ght
addikt
válasz
greenface #19758 üzenetére
Jut eszembe, az általam említett esetben már BIOS-ban is érzékelhető volt, hogy szöknek felfelé a hőfokok, nem kellett semmilyen programot indítani hozzá. Volt, hogy a win is elindult, de pár perc után lefagyott.
Egyelőre egy másik hűtéssel is ki kellene próbálni, illetve greenface kollega által módon ki kellene BIOS-ban kapcsolni a warningot.
-
greenface
aktív tag
válasz
Pepe78 #19754 üzenetére
Azt hiszem, a prociban nehézkes lesz jeladót cserélni.
Bios-ban nem lehet letiltani a 'védelmet'?
Persze előtte meg kéne győződni, valóban jól felfekszik a hűtés.Meg ne játékkal teszteld, hanem vmi prociizzasztóv progival, és folymatosan nézzed közben a hőmérsékletet.
Ha így OK , és csak játék közben dob ki, akkor vmi más gond van. -
kiskeke94
tag
sziasztok
valakinek van esetleg eladó hangkártyája 5 k-ig?
-
NEISSE
tag
válasz
Pepe78 #19754 üzenetére
Nézzétek meg az északi híd nem-e túl forró attól is leszokott oldani.Én még helyedben 550W táppal pórbálnám ki meg persze nézzétek meg hogy jól benne van a tokozásban a proci. Vagy még biosban a cpu feszültséget vegyétek le gyárira mert baromira magas szokott lenni auto-n havernak is ugyanez a lapja volt szinte ezzel szindrómával.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Pepe78 #19754 üzenetére
Eégsz bíztos, hogy jól érintkezik a hűtés, és nem fekszik fel valahol?
Korábban jártam úgy CPU hűtővel, hogy a 4 "tüske", ami az alaplaphoz rögzíti, nem volt teljesen (kattanásig) benyomva. Ugyanígy túlhevüléssel leállt.
Miután leállt, megvizsgáltam a hűtést, de az látszólag teljesen jól volt rögzítve. A rögzítő tüskéket jobban megnyomva halk kattanás jelezte, hogy teljesen a helyükre kerültek. (pedig már azt hittem, hogy elhajlik a lap, annyira nyomtam)
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Egy MSI K9N Ultra + 5200+ proci összeállítással van gondom.
Egy kollégám hozta el pár napja, hogy leáll játék közben....
Teszteltem és azt tapasztaltam, hogy 100% terhelés mellett az 1-es mag 98 fokot eléri, majd leáll.
AC Freezer 7 pro került ma rá, plusz egy normális új tápot is kapott a masina.(Hipro 430w)Első teszt -> minden ok 38-40 fok és kész.
Játék 3 perc, majd leáll.
Újraindít...
Teszt -> megint 98 fok leáll. A hűtő nem meleg és jól van felrakva.
A jeladó megadta magát szerintem.Nem valós a 98 fok!az a kérdés , hogy az alaplapban vagy a prociban van vajon az érzékelő?
Valamelyiket cserélni kell az tuti.
Ötlet?
-
kbalazsa
senior tag
Eladó vágásmentes Turbo vagy Smart SIM (kinek hogy tetszik) - 1500,-
-
S.Feri
őstag
Eladó cuccok:
Érdeklődni priviben, hirdetéseim a hardverapróban megtalálhatóak.
-
ttpityu
csendes tag
Keresek 2x1 giga DDR2-800 RAM-ot. Illetve 2x1 giga-1066 beszámolása esetén 2x2 gigát.
-
taklasz
tag
Netezős konfig eladó!
HP dc7800 Torony
Core 2 Duo E6750 processzor (4MB L2 cache, 1333 MHz FSB)
2.66GHz sebesség
2048 MB DDR2 ram (4 ram slot, Dual Channel)
80 GB SATA HDD
Hagyományos méretű DVD meghajtó
Intel Q35 Express chipset
Intel GMA 3100 alaplapi vga vezérlő
1 x PCI Express x16 slot
ADI 1884 alaplapi hangvezérlő
Intel 82566DM 10/100/1000 Gigabit hálózati vezérlő
4 x SATA vezérlő
8 x USB 2.0 port
1 x soros (RS232) port
1 x párhuzamos (LPT) port
3 x PCI slot
2 x PCI Express x1 slot
PS/2 portok
365W tápegység47k
-
dAnky
aktív tag
GSM világban is ami a hősök terén van. Minőségi a szervizelés de eléggé húzós, egy 3G iphon-ra 11ezerért cseréletek.
-
S.Feri
őstag
Dell d420 noti eladó, holnap 40.000-ért vihető!
-
ficere
aktív tag
De nem lesz valami olcsó.
-
dui
aktív tag
Foglalkoznak valahol a városban iPhone szervizelésével (kijelző csere)?
-
Kisebb Core 2 Duo procit vennék! 8k a keret rá!
-
ficere
aktív tag
Eladó samsung s5230 la fleur,nokia 5310xpress,és egy iphone 3g.Részletek privátban.
-
ficere
aktív tag
keresek notebookot 35k-ig.
-
byo
tag
512MB SDRam Kingston, keveset használt eladó!
(alapvetően mindennel kompatibilis, amolyan kényes gépbe lett rendelve pár éve, de a gép kihalt mellőle)8000huf
-
Madn!ght
addikt
válasz
szasanyi #19726 üzenetére
A korábbi hozzászólásában írta: "A lényeg hogy jobb féle legyen ne ilyen gagyi féle".
Nekem a HD 201 gagyi hangzású, de lehet én vagyok csak vájtfülű.
Mindenesetre az tény, hogy érdemes a kiállított darabokat kipróbálni, mert lehet, hogy hiába van olyan ami jobban szól, mégis kényelmetlen.
(#19728) kiskeke94 : A Szent István utcán, az Inkubátorházban, valamint a Tokaji úton is van (ha jól tudom) discocenter. Érdemes lenne ott is szétnézni.
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki összejön egy félkonfig de tápom az nincs.
szal keresek valami értelmes tápot + 775 hűtőt némi tuninghoz. -
dAnky
aktív tag
DDR3 4gb kingmax memória eladó 2 év garral teljesen új 4000ft
-
szasanyi
félisten
válasz
kiskeke94 #19721 üzenetére
Annyiért újat is vehetsz. TESCO-ban 6k-ért láttam Sennheiser HD 201 fejhallgatót. Sztem nagyon jó vétel ennyiért.
-
kiskeke94
tag
Sziasztok,
vennék fejhallgatót 5000-10000 ft között!Akinek lenne valamilyen az irjon itt vagy privát üzenetet.
-
peter889
őstag
Embe, Madn!ght, Gtamate2 köszönöm az infókat.
Nem tudja valaki:
a Mediamarktban és a Tescoban hány óráig van műszaki ügyfélszolgálat?
(Többször a Tescoban azt mondták, nem tudnak kérdésre válaszolni, mivel műszaki eladó X óráig van. De azt már nem jegyeztem meg, hány óráig.)Köszönöm, előre is.
-
dAnky
aktív tag
-
2gb ddr2 ramot vennék! 4k-t szánok a dologra és kérek 3 nap próba garit!
-
levi1108
aktív tag
Eladó hibás laptop...
-
dr600
tag
-
levi1108
aktív tag
Fujitsu 60gb IDE 2,5" eladó 4k
-
mrbig25
őstag
Eladó:
Olympus FE-46 digitális fényképező
Jár hozzá adatkábel, 1gb-os memkari, 2db AA alkáli elem és a képen látható Bilora bőr tok.
Iár: 10000Ft
-
Sziasztok
Nyíregyházán keresek olyan HOZZÁÉRTŐ! személyt, aki hardveres monitorkalibrálással foglakozik, monitorkalibrálást vállal. wwhy jelenleg nem ér rá
mást pedig nem ismerek.
-
peter889
őstag
Sziasztok!
- A Tesco műszaki osztályán hány óráig szokott lenni műszaki eladó (akitől lehet kérdezni)?
- Van olyan üzlet a belvárosban vagy környékén, ahol MiniUSB kábelt érdemes venni?
(GPS vevőt akarnék PC-ről tölteni.)Köszönöm előre is.
-
Madn!ght
addikt
válasz
kiskeke94 #19702 üzenetére
A monster beats tudomásom szerint 50k, ill. a nagytesó 100k.
A kínai utánzatokat árulják negyedáron, aminek olyan is a minősége...10k körül ajánlom a Sennheiser HD202 fejesét. Én pl. 6 éve nyúzom az enyémet, és nagyon elégedett vagyok a hangjával.
Javaslom a nagy fejhallgatós topikot, ott további alternatívákat fognak tudni adni számodra. (feltéve, ha leírod az elvárásaidat /árkategória, nyitott/zárt, felhasználási cél, meghajtó eszköz, stb.../)
-
wwenigma
Jómunkásember
Miskolc felé nem jon senki / eladó 6770 valakinek? S3 Virge 2MB nem adja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest