Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
válasz greenface #72782 üzenetére
Sokak szerint én is az vagyok, bár én tudok is róla, egy idő után az embernek kivan a micsodája a sok idiótával, és nem azokon tölti le akin kellene, de most csacsogni szeretnél vele, vagy a munkája a lényeg?
Én is meg tudom csinálni majd Február végefelé, akkor már van szabad időpontom
Vissza kell kérdezni, hülye vagy ? Szervízes létedre nem tellik 4 féle feltöltős sim kártyára? tesztelni?
A "mi" körünk is ugyanúgy sznobul mint az "elit" csak a valóságban közünk nincs hozzájuk
jlaci74: Köszi hasonló van nekem is alami pici 3 lábú kellene, már rendeltem Aliról csak mire megjön...
[ Szerkesztve ]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
-
INMOTEP
őstag
válasz greenface #58284 üzenetére
Fiberwave -van tökéletes Nyirturán ,már 2 éve ez van kb és nincs gond Ha bármi gondom volt velük ,mondjuk csak 1-2 x fordult elő nem volt net mert műszaki hiba volt azt rögtön orvosolták ,szóval nem rossz ez sem ! stabil ,csak kicsit drágák szerintem .De én nem fogok kísérletezni ,maradok náluk amig kisvárdáról nem lesz elérhető a Naracom ! Ezelött náluk voltam amig nem itt laktunk , ezért nem is kötöttem hűséget a Fiberwave-nél
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
válasz greenface #58086 üzenetére
Én most az ignis kulcsát saját magam csináltam meg.
Rendeltem az aliról eredetivel megegyezű kulcsházat, amihez volt nyers kulcs is. Ezt a plázában a kulcsmásolónál lemásoltattam.
Régi kulcsot szétszedtem, az elektronikát + az immo chipett 1:1-ben átraktam és kész a vadi új kulcs.Ha az imo chip mozdítható, azt csak át kell rakni, ha nem akkor azt tanítani, programozni kell.
a 15e ft egy gyári kulcsért kb reális ár, nagy különbségek nem lesznek.
-
-
szasanyi
félisten
válasz greenface #56139 üzenetére
Bizony van. Az N18U-t cseréltem, de megbántam. Nem azért, mert az AC66U_B1 rossz, sőt még jobb is. De... 30k az ára, amit úgy fizettem ki mintha a fogamat húznák (persze nem mindenkinek ua. az a 30k ). Ezen kívül pozitívum, hogy van 5Ghz WiFi ami használva is van, jobb a hw-es védelem és funkcionalitásban is jobb (no, ez már nincs kihasználva nálam). Viszon vezetéken minimálisan jobb csak, míg N-es WiFi-ben egyértelműen gyengébb holott ua. a gyártó drágább terméke, kvázi jogosan várná az ember itt is legalább ugyanazt. Más szóval: 20k körül (vagy az alatt is) elérhető az N18U ami a legjobb vétel, ha nem szükséges az AC.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Tothgera30
Ármester
válasz greenface #55518 üzenetére
Amíg nézelődtem, addig kedvesek, nyálasak voltak a legtöbb helyen. De mivel direkt olyan törésmentes, hibátlan autót keresek, persze állították több helyen hogy a náluk lévő szgk. nem volt törve. Mikor festék vastagság mérő és a korábbi szervizben ellenörzött adatok (és szerelő) mást mutattak, rögtön bunkóra váltottak. Sajnos ezt több kereskedésben észrevettem, a járgányok ki vannak fényesítve, tisztára nyalva, emiatt (gyakran) magasabb árakon is szokták hírdetni.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
elistvan
őstag
válasz greenface #49665 üzenetére
Egyszerű, az emag tulajdonosa ugyanaz a Dante International SA mint a jófogásé és a vateráé is. (Nem hiába vannak listázva a találati oldalon az emag árui is kereséskor a vaterán). Tudomásom szerint nem magyar hanem romániai (bukaresti) székhelyű cég. Így nem a magyar adózási szabályok vonatkoznak rájuk.
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Tamás9x
őstag
válasz greenface #49665 üzenetére
Úgy érti, hogy visszaigényli, de nem fizeti be az áfát ezt pedig addig játssza amíg a cég működőképes, miután már nem, csinálnak egy másikat amivel ugyan ez eljátszható.
Régebben volt ebből nyilvános cirkusz lásd léalma, ami végül nem is léalma lett, hanem polcra került.Aki nem látja a mindennapos procedúrát ne okoskodjon már bele ha lehet.. Sok szállítót nem veszünk át ami kétes, hogy miért? mert indokolatlan módon van benne egy határátlépés a szállítólevélben, hogy miért? gondolkozz... Cuki amikor a saját szignózott raklapod köszön vissza egy import cucc alatt...
De ez már politikai vonalakat is érint, ami a fórumon nem megengedett.
-
Tamás9x
őstag
válasz greenface #41300 üzenetére
A nyugta mindenféleképp kell, ha megpróbálnak elhajtani mert rossz napjuk van akkor fogyasztóvédelem, nekem sajna nicns jó tapasztalom velük
Uhh mire ideér Pestről... akkorára már ^^ Ha érted mrie célzok
-
Sirandrish
legenda
válasz greenface #41114 üzenetére
Én is gondoltam már mindenre, csak egyszerűen olyan mértékű volt a minőségromlás hogy nem akarom elhinni.
Meg nem szép lassan történt hogy mit tudom én..elkezd hanyatlani és néhány hónap múlva sz*r.Hétfőn még álom pizza...pénteken meg szikkadt tészta üresen..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ati012
őstag
válasz greenface #40423 üzenetére
25.000 Ft
AOC TFT22W90PS 22" FULL HD 1920x1080 Kontrast 60000:1 5ms
Samsung S22C200 22" Full HD 1920x1080 Kontrast 1000:1 5ms20.000Ft
Acer X203H 20" 16:9 1600x900 Kontrast 10000:1
Iiyama Prolite E2008HDS 20" 1600x900 Kontrast 1000:1 2ms
Iiyama Prolite E2008HDS 20" 1600x900 Kontrast 1000:1 2ms -
szasanyi
félisten
válasz greenface #36713 üzenetére
Végül is igen, de mégsem... kicsit más volt akkor a megélhetés, mint ahogy az igények és a lehetőségek is.
Tamás9x: A lényegét leírtam már, nem tudom pontosan mire gondolsz.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
taklasz
tag
-
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz greenface #27807 üzenetére
Én ezzel nem értek egyet, sőőőt, nagyon is cáfolnám.
Mert ahogy írták előttem is az albérlet soha nem lesz a Tidéd, ha a tulaj megun, vagy a szomszédok b*szogatnak ktitesznek az utcára, s csókolom, búcsút mondhatsz a kauciódnak is, ami manapság 2 havi bérleti díj...
Ha meg veszel egy lakást, házat, s ne adj Isten nem úgy megy a sorod, akkor még mindig felmehetsz Budapestiába, vagy leléphetsz külföldre, a lakást, házat meg ki lehet adni albérletbe.
Ami szépen visszaforogja a hiteled, és nem áll üresen.Hány meg hány ismerősöm csinálja azt, h vesz egy lakást, marad otthon továbbra is, kiadja, s ingyen van egy lakása 10 év múlva, mert az albérlők kifizetik a hitelt.
Azért ezt az oldalát se feedjük el a dolgoknak, még mielőtt mindenáron lebeszélnénk valakit, hogy ingatlant vegyen. Ezen kevesebbet buksz, mintha hitelre veszel autót, ugyanis, az sokkal többet veszít az értékéből az évek során, mint egy ingatlan!
Jahm, s az árak emelkedtek az elmúlt évben, még ha csak kis ütemben is, de emelkedtek...
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz greenface #19758 üzenetére
Jut eszembe, az általam említett esetben már BIOS-ban is érzékelhető volt, hogy szöknek felfelé a hőfokok, nem kellett semmilyen programot indítani hozzá. Volt, hogy a win is elindult, de pár perc után lefagyott.
Egyelőre egy másik hűtéssel is ki kellene próbálni, illetve greenface kollega által módon ki kellene BIOS-ban kapcsolni a warningot.
-
elfelejtette
veterán
válasz greenface #18094 üzenetére
És ez neked most miért fáj? Lehet olyan - számodra ismeretlen - okom, ami miatt nem akarom, hogy postán küldje a srác...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Skót
aktív tag
válasz greenface #17516 üzenetére
Hello!
Ha kell van inno gf 6600gt-m
Ha érdekelj, dobj egy privit mert erre ritkán járok!
Meg mondjuk ha sürgős akkor nem én vagyok az embered, mert egy darabig nem leszek Nyíregyházán.Üdv: Skót
[ Szerkesztve ]
"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
szasanyi
félisten
válasz greenface #16973 üzenetére
+1 Szarvas utcai, Profi Bringa Szaküzletre.
Nekem a vásárlással, garanciális, és azon túli szervizzel is csak pozitív tapasztalataim vannak - hozzáteszem, hogy nem azért mert a 2 ember közül bármelyik ismerősöm lenne!
-
ttpityu
csendes tag
-
wwhy
veterán
válasz greenface #8801 üzenetére
OK, ha kell, majd írj privit!
Típusa: Mars II 890[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Ivanh
senior tag
válasz greenface #2654 üzenetére
van dtk tápom is hozzá, tán még egy darab hozzá , ha ahhoz ragaszkodsz..
sima egyszerü, fekvőtápos, két floppy, 3 cd hely, nagyon strapabiró házikó, nem koszos, törtfehér szin, kis dtk emblémával.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Skót
aktív tag
válasz greenface #580 üzenetére
a válasz is
ha nem akkor dobj mégegy pü-t, valamiért megbolondult a netem (vagy én és most nézem hogy sok üzim nem ment el (e-mailek pl) uh lehet a Re pü is kimaradt valahogy
[Szerkesztve]"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Call of Duty: Black Ops 6
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest