Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz wwenigma #22230 üzenetére
Volt. Tegnapelőtt raktam rá új romot (pontosabban vissza a régit, mert amit rátettem azt két napig bírtam) és a jól bejáratott, megbízható kis romocskámmal halt meg, nem pedig a kísérleti hegesztettel... Szinte biztos, hogy a bios szállt el, ezt mutatja, semmire sem reagál. Gondoltam ettől a leírástól megkímélem a topikot és csak a kérdést teszem fel, de látom hogy hiába minden...
btw: androidos telefonon milyen "nem mentett adat" van? Az adatokat vagy memóriakártyán tartja vagy szinkronizálja valamilyen felhővel, a szoftverbeállításokon kívül szinte semmit sem a belső memóriában tart kizárólag.
[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
válasz wwenigma #19788 üzenetére
Igen, tényleg annyi a normális ára, de a Media Markt-os eladó nekem be akarta mesélni, hogy a miniUSB kábel normális ára 1.800 forint , annál olcsóbban nemigen fogom megkapni sehol. Nomármost, a MediaMarkt bejáratánál ki van téve, hogy az eladók szakképzettek. Az üzlet szokta mondogatni: „hülye azért nem vagyok”, ami talán igaz is, viszont akkor a kedves vásárlót próbálják hülyének nézni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz wwenigma #12239 üzenetére
Amit elfelejtettetm, esetleg egy garis-dobozos AM3 Athlon II X2 240-es procit cserélnék nagyobbra, természetesen ráfizetéssel.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Pepe78
őstag
válasz wwenigma #12210 üzenetére
Elnézést tanár úr Sandorja.
Gondolom a spanyol viaszt is te szartad. Ezért hálával tartozik neked a világ.
Szal te okosítasz , de téged ne piszkáljon senki.
Nem is tudom, honnan vettem a bátorságot ehhez.
Hiszen nem láttam még ekkora istencsászárkirályt még soha, de más állatba se.Jaaa és részemről be van fejezve, nem vagy te nekem ennyire fontos.
-
csoda120
aktív tag
válasz wwenigma #12207 üzenetére
Én robbantottam ki ezt a vitát és emiatt mindenkitől elnézést kérek!
Amúgy amit te csinálsz az nem is okoskodás,hanem inkább kötöszködés!Nem hiszem,hogy a világon mindenki tökéletes és mindenhez ért!Habár te lehet tökéletes vagy,de én nem!Szerintem ezt jó lenne,ha elfogadnád!
Egyébként ennyi erővel engem meg a helyesírási hibák és az ékezetek elhanyagolása zavar és szúrja a szememet!Akkor most én is kössek beléd??
"okoskodas,emberekrol,allitasz,szegenysegi,bizonyitvanyt,szintjukre,siman"Na mindegy én itt részemről befejeztem és lezártam a vitát!
Mindenkinek további jó adást/vételt!
Facebook: szerelem a négyzeten
-
Pepe78
őstag
válasz wwenigma #12207 üzenetére
Persze hogy okoskodás.
tipikus ph-s jelenség: Én egy nagyon nagyon őstag vagyok és majd jól beszólogatok a kis újoncoknak....
A te tanárod meg S.Feri aláírását olvashatta itt a ph-n...
Gondolom néha feljön ide, hogy megnézze : még mindig nem fejlődtél semmit.További kellemes okoskodást és újonc b@szogatást kívánok.
-
psyho777
tag
válasz wwenigma #12199 üzenetére
XD internetkabel mar a multe'...
3in1 ip tévé & internet&voip- kabel. Is v, mar csavart erparos es lezerfenykabeles valtozatban is!!!
( A lezerfenykabelbe belenezni szigoruan tilos!!!)Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
jFox
addikt
válasz wwenigma #12191 üzenetére
Igazad van. Az újságban is meg sztem ebben a hirdetésben is a hozzá nem értőknek szólna ezek a meghatározások. Olyan, hogy "internet kábel" nincs, az egy dolog, hogy alkalmas az internet továbbítására is, de nem ez az elődleges funkciója.
De lássuk be az itt inkább hozzáértő emberek gyűlnek és szerintem ez birizgálja a te csőrödet is.De respect a korrekt árnak.
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SSD kibeszélő
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest