- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
wwenigma #22230 üzenetére
Volt. Tegnapelőtt raktam rá új romot (pontosabban vissza a régit, mert amit rátettem azt két napig bírtam) és a jól bejáratott, megbízható kis romocskámmal halt meg, nem pedig a kísérleti hegesztettel... Szinte biztos, hogy a bios szállt el, ezt mutatja, semmire sem reagál. Gondoltam ettől a leírástól megkímélem a topikot és csak a kérdést teszem fel, de látom hogy hiába minden...
btw: androidos telefonon milyen "nem mentett adat" van? Az adatokat vagy memóriakártyán tartja vagy szinkronizálja valamilyen felhővel, a szoftverbeállításokon kívül szinte semmit sem a belső memóriában tart kizárólag.
-
peter889
őstag
válasz
wwenigma #19788 üzenetére
Igen, tényleg annyi a normális ára, de a Media Markt-os eladó nekem be akarta mesélni, hogy a miniUSB kábel normális ára 1.800 forint
, annál olcsóbban nemigen fogom megkapni sehol. Nomármost, a MediaMarkt bejáratánál ki van téve, hogy az eladók szakképzettek. Az üzlet szokta mondogatni: „hülye azért nem vagyok”, ami talán igaz is, viszont akkor a kedves vásárlót próbálják hülyének nézni.
-
Pepe78
őstag
válasz
wwenigma #12210 üzenetére
Elnézést tanár úr Sandorja.
Gondolom a spanyol viaszt is te szartad. Ezért hálával tartozik neked a világ.
Szal te okosítasz , de téged ne piszkáljon senki.
Nem is tudom, honnan vettem a bátorságot ehhez.
Hiszen nem láttam még ekkora istencsászárkirályt még soha, de más állatba se.Jaaa és részemről be van fejezve, nem vagy te nekem ennyire fontos.
-
csoda120
aktív tag
válasz
wwenigma #12207 üzenetére
Én robbantottam ki ezt a vitát és emiatt mindenkitől elnézést kérek!
Amúgy amit te csinálsz az nem is okoskodás,hanem inkább kötöszködés!Nem hiszem,hogy a világon mindenki tökéletes és mindenhez ért!Habár te lehet tökéletes vagy,de én nem!Szerintem ezt jó lenne,ha elfogadnád!
Egyébként ennyi erővel engem meg a helyesírási hibák és az ékezetek elhanyagolása zavar és szúrja a szememet!Akkor most én is kössek beléd??
"okoskodas,emberekrol,allitasz,szegenysegi,bizonyitvanyt,szintjukre,siman"Na mindegy én itt részemről befejeztem és lezártam a vitát!
Mindenkinek további jó adást/vételt!
-
Pepe78
őstag
válasz
wwenigma #12207 üzenetére
Persze hogy okoskodás.
tipikus ph-s jelenség: Én egy nagyon nagyon őstag vagyok és majd jól beszólogatok a kis újoncoknak....
A te tanárod meg S.Feri aláírását olvashatta itt a ph-n...
Gondolom néha feljön ide, hogy megnézze : még mindig nem fejlődtél semmit.További kellemes okoskodást és újonc b@szogatást kívánok.
-
jFox
addikt
válasz
wwenigma #12191 üzenetére
Igazad van. Az újságban is meg sztem ebben a hirdetésben is a hozzá nem értőknek szólna ezek a meghatározások. Olyan, hogy "internet kábel" nincs, az egy dolog, hogy alkalmas az internet továbbítására is, de nem ez az elődleges funkciója.
De lássuk be az itt inkább hozzáértő emberek gyűlnek és szerintem ez birizgálja a te csőrödet is.De respect a korrekt árnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Politika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest