Új hozzászólás Aktív témák
-
NEISSE
tag
Eladó Sapphire HD 7870 Dual-X GHz Edition videókártya
[link][ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
Keresek 1db Kingmax KLED48F-A8KI5 DDR2 1066mhz memóriát.
-
NEISSE
tag
válasz FRENK1988 #29280 üzenetére
Szia itt nézd meg nagyon korrekt árak vannak és posta se drága Anglia a székhelye ennek a boltnak. Én már rendeltem sok mindent és amit kértem az jött.
[link]
Magyar Pénznemre áttudod váltani és az aktuális árfolyamon adja a terméket.
Lehet sokan kereskednek innen de én ezt az oldalt ajánlom neked. -
NEISSE
tag
Keresek Notebookba való DDR2 Transcend 800mhz márkájú ramot lehetőleg 2GB modul kellene. Nyíregyházi átvétellel...
-
NEISSE
tag
Msi VR630-hoz keresek alkatrészeket, külső burkolatot.
-
NEISSE
tag
Micro SD memória érdekelne 1-2gb akár holnapi átvétellel Nyíregyházán.
-
NEISSE
tag
Boldog Újévet Minden Kedves Fórumtársnak!
-
NEISSE
tag
Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
-
NEISSE
tag
Innen csak menekülni szabad nem ide jönni
Szerintem próbálkozz meg az Audi-ban vagy Szombathelyen Luk-nál vagy vmi dunántúli cégnél. Ha ide jössz csak éhbér lesz semmi más meg látástól mikulásig meló a semmiért. Ha ennyit bemersz vállalni hogy ennyit utazol akkor inkább én helyedben az irányt nyugatnak venném vagy tovább.
Ez csak jó tanácsMost látom hogy párod nyíregyi akkor inkább neked kellene elcsábítani innen a gödörből
[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
Eladó E8400 processzor
[link] -
NEISSE
tag
válasz anonymus89 #25660 üzenetére
De bizony végre 400 körül
-
NEISSE
tag
Gépi mosást én sem ajánlom hirtelen azt nem olvastam csak azt hogy mosás Sterimóval legjobb.
-
NEISSE
tag
Sziasztok!
Van valakinek kölcsön 1 napra ASUS P5KC? Nekem kellene egy bios átfrissítésre az én winbond chipem megbolondult. -
NEISSE
tag
Akinek van eladó e8400 processzora és nem csillagásznak született attól mai napon megvásárolnám 15000ft ért és lehetőleg nyíregyházi legyen.
-
-
NEISSE
tag
válasz DonThomasino #25120 üzenetére
Sajna az van hogy a Tré home nem tudd biztosítani megfelelő sávszélességet és szerintem az lesz a gond. Hirtelen jól működés csak addig jó míg központ el nem kezd lassítani hogy többinek is jusson vmi
-
NEISSE
tag
Eladó Intel® Core™2 Duo Processor E4500
[link]
Ráfizetek E8200,E8300,E8400-re de csillagászok kíméljenek[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
Keresek tesztelésre egy E8400,E8200 processzort egy vagy max két napra. Írjatok pü-t
4870 x2 kártyát szeretnék letesztelni jelenlegi nagyon kicsi hozzá.[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
Eladó videókártya Gigabyte GTX 460 1GB DDR5 akár csere HD 5850-re.
[link] -
NEISSE
tag
Videokártyát vásárolnék ezek közül: GTX260,GTX 275,GTX280, HD5830, HD5850,
-
NEISSE
tag
Keresek eladó HD5830, HD 6770, GTX 280 ezek közül bármelyik ha van írjatok pü-t.
-
NEISSE
tag
válasz anonymus89 #24061 üzenetére
Fele-fele alapon nincs semmi gond csak ha töményen megy.
Az egyik volt csoporttársamnak a Hondája mint utólag kiderült hogy régi tulaj csak etanolt tankolt és hamarosan benzin pumpesz csere lett a vége. Elég drága mulatság volt ez a beavatkozás persze az üzemanyagcsöveket is cserélni kellett. Végül javítás költsége súrolt egy komolyabb felszereltségű robogó árával. Hát van ez így -
NEISSE
tag
Németbe már E10 benya van beszará.s
[link][ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
válasz anonymus89 #24056 üzenetére
Egyébként 95 helyett kap 92 benyát még azt annyira nem veszi észre az autó de egy 88 oktánszámú lónyált azt már igen Itthoni üzemanyaghoz ha jól emlékszem adnak etanolt 3%-ot ez mind amiatt hogy kénes a benzin mint szomszéd barátunknál Ivánéknál
Szerintem azért lehet észrevenni hogy vmi miatt szarabbul megy az autó mert picivel több etanol került a keverési arányba nem hiszem hogy benya lenne rossz.[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
Nincs rossz üzemanyag csak kényes és nyávogós mai autók Ezek az autók alig tudnak elmenni hibátlanul 150.000km-t.
[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
Intel® Core™2 Duo Processor E4500
Ár: 6500ft
[link] -
NEISSE
tag
Eladó Intel® Core™2 Duo Processor E4500 !
[link] -
NEISSE
tag
Sziasztok E8400 processzort keresek megvételre akár már holnapi átvétellel. Árban 15000-ig és hűtés nélkül tehát csak a prockó.
-
NEISSE
tag
Eladó Zalman cnsp7700-Cu processzorhűtő.
[link] -
NEISSE
tag
E8400 procit vennék jó áron de csillagászok kíméljenek
-
NEISSE
tag
Eladó Zalman cnsp7700-Cu
Több infó itt:[link] -
NEISSE
tag
Eladó egy E6750 processzor. [link]
Ár: 12eft. -
NEISSE
tag
Eladóvá vált egy Abit IP35-E (P35) alaplapom hibátlan oem kiszerelés hátlapom nincs hozzá.
Leírás:[link]
1066mhz ramokat is fogadja nekem is az van benne.
Ár: 6500ft[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
Keresek GTX 260, GTX 275, HD 5830 vga-t Írjatok Pü-t ha van nektek eladó sorban
-
NEISSE
tag
Kingmax 2GB DDR3 FLGE85F-B8MF7 Eladó
[link] -
NEISSE
tag
A barátnőmmel Svájcban szeretnénk munkát találni akár több évre is nekem CNC programozó a szakmám a csajosnak meg logisztikus októberben már szívesen indulnánk ha lenne vmi
Aki tudd vmi jót az ne habozzon szóljon.[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
Eladó Cooler master Hyper TX3 Evo szinte új állapotban.
foglalat: 1155, 1156, 1366, 775, AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1
2012.05.07 vásárolt a Blue Compban.Ár: 3500ft
Tel:06- 20- 527- 50- 68 -
NEISSE
tag
Holnapi nap folyamán eladó lesz egy Gigabyte HD6770 1GB DDR5 videokártya 7hónap garanciával. Irányár:22999ft
Termékinfó:[link]
Csere érdekel akár gtx275 vagy gtx 280.[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
Mai napi átvétellel vennék sata 320-400-500gb hdd-t olcsón írjatok privátba vagy email: neisse@vipmail.hu
-
NEISSE
tag
Sziasztok mitől lehet hogy melegszik a laptop töltő kábele? MSI VR630
Nincs valakinek elfekvőben hozzá való töltője? -
NEISSE
tag
válasz DonThomasino #21579 üzenetére
Mi tavaly kétszer felmentünk a kövesúton de már 10éve járunk rendszeresen de egyre rosszabb jövőre már fel se megyünk mert lefele már életveszélyes. Ha aszfalton szeretnél jókat gurulni akkor figyelmedbe ajánlom: Abaújszántó - Erdőbénye. Az első negyed nagyon rossz minőségű de után befele Erdőbénye fele már lehet kavarni.
-
NEISSE
tag
válasz GabN73 #20904 üzenetére
60000ft-ot elosztom a mai benzinárral és az adott mennyiséget elosztom hárommal. Ez megközelítő összeg ez mindenkinek a saját csukló mozdulata határozza meg a fogyasztást.
Tehát ha idehaza tankolok akkor igen sokáig kibírja az alkatrészhez mag csak annyit hogy filléres de a bringán ha vmi kifekszik Marsról küldik Joe bácsiék egy vagyonért. Nem hiába annyi amennyi én az őszintét megmondom hogy egy kerékpárért 20eft többet nem adnék.
Én a német használt boltban olyan bringákat néztem és vettem is utólag hogy a húgom aki életében nem ment többet napi 5km-nél ő egy nap alatt azzal kecajjal 110km ment és azt mondta hogy nem fáradt el és kellemesen csalódott
Természetesen velünk volt fent hegyekben. -
-
NEISSE
tag
Keresek használt személyautó akkumlátort lehetőleg félév vagy 1 év garancia megfelelő működés és zárlatmentes legyen.
72Ah-tól felfele márka mind1.[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
válasz ttpityu #20357 üzenetére
Az üzemanyag előírás sok autónál 95 de kint van jóval kisebb is itt inkább a kén tartalom amit nem bír az autók üzemanyag rendszerre. Persze biztos jó lehet kinti benya is csak eddig akik azt mondták hogy jó azoknál a jelenlegi gépkocsi kb 3-4éve van nála az nudli ahhoz hogy tudja jó tankolt-e.
Viszont legyen egy jó oldala a kinti tankolásnak is Ausztriában a benya kéntartalom megközelíti az ivánék féle üzemanyag kén szintet.[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
válasz szasanyi #20353 üzenetére
Az ottani sok millós autókkal nem foglalkoznak mert ivánék kicserélik fillérekért az alkatrészt.
Egyébként kint 1év gar jár az autókra nem hiába de az alkatrész hálózat jónak mondható viszont nagyon kevés van belőlük. Sajnos nagyon elterjedt hogy az eu-ból visznek ki autókat bontásra ami utólag kiderül hogy lopottak azokból is van bőven alkatrészhozam. -
NEISSE
tag
válasz Madn!ght #20350 üzenetére
Ez így van a gázolajosoknál pedig a porlasztót öli meg szomszédom járt ki ivánékhoz gázolajért cska magának és fél éven belül a magasnyomású porlasztó behalt.Magának tankolt mindig az Okko kúton és sajnos ennek ára a nagy spórolás 1Db porlasztócsúcs csupán 185000ft volt az akkori árak szerint és 4db kellet belőle.
Én annyit mondok hogy új autóval már bohóc aki kimegy a régiek meg más technikával lettek fejlesztve azok bírják. De nem ér meg annyit hogy határon ott állj 1-2-3órát esetleg többet plussz az idegeskedés.
Kén eszi a műanyag alkatrészeket....[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
Oroszországban ilyen melegben lese állítják az autót
-
NEISSE
tag
Keresek olyan festékboltot ami képes spray formájában betölteni autózománc festéket.
[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül vkinek ilyen típusú kondenzátorja: 40V 22uf vagy 16V 220uf ebből a kettőből kellene 2-2darab.
Holnap elmegyek érte itt helyben Nyíregyházán mert elvileg Pápai nem lesz nyitva ha jól tudom nekem meg kellene sos-ban -
NEISSE
tag
Szép gyorsan leépül majd az oldal én ezt úgy látom szándékos volt hirtelen pár év után már ez nem jó? ....
200ft számlát kapok róla? -
NEISSE
tag
ABIT IP35-E levittem az árát legyen 6500ft
-
NEISSE
tag
Eladó egy ABIT IP35-E Aki ma elviszi odaadom 7500ft-ért.!!!
Info:[link]
Tel: 20-527-50-68[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
válasz Pepe78 #19754 üzenetére
Nézzétek meg az északi híd nem-e túl forró attól is leszokott oldani.Én még helyedben 550W táppal pórbálnám ki meg persze nézzétek meg hogy jól benne van a tokozásban a proci. Vagy még biosban a cpu feszültséget vegyétek le gyárira mert baromira magas szokott lenni auto-n havernak is ugyanez a lapja volt szinte ezzel szindrómával.
[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden Ph fórumosnak!
[link] -
NEISSE
tag
Eladó Asus Radeon HD 4870 Glaciator 512MB DDR5
[link] -
NEISSE
tag
Eladó Asus Radeon HD 4870 Glaciator 512MB DDR5
Több infó itt----> [link][ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
Én itt Nyíregyen nem tudok jót szalkán meg még nem jártam de attól függ milyen korosztályban szeretnél mozogni. Itt helyben fiatalok többsége 8kor már részeg és az utólsó buszokkal kivonul a városból 22év felettiek meg össze vissza városban ezeket tudom esetleg ajánlani itt megtalálod:[link] vagy ez [link]
Miért nem mentek Debrecenbe vagy egy picit tovább mondjuk m47 [link] ott kilehet tombolni a hétvégét...[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
Asus Radeon HD 4870 Glaciator 512MB DDR5
[link] -
NEISSE
tag
BMW E34 525i-530i-535i Üzemanyagtankba szintjelző-jeladó eladó.
[link] -
NEISSE
tag
BMW E34 Üzemanyagtankba szintjelző-jeladó eladó!
[link] -
NEISSE
tag
válasz kételkedem #18671 üzenetére
Hát legyen mosolygós bosszankodás
-
NEISSE
tag
Ma már második felhasználót kapom el hogy 2008-s áron akar eladni videokártyát és képes meghirdetni annyiért pofám leszakad....
-
NEISSE
tag
BMW E34 520i-525i-530i-535i / Szintjelző-jeladó
Eladó egy BMW E34 benzines fémüzemanyag tankba való szintjelző-jeladó.Tökéletesen működik műanyag tankra váltás miatt válnék meg tőle. Fényképen látható műanyag úszónak a háza utólagosan megtisztítva szinte patika állapotban.
Ár: 3500ft[ Szerkesztve ]
-
NEISSE
tag
Egy nagyon patent Directx9-s videokártya eladó MSI 7900GTO (GTX) 512MB DDR3
infó:[link] -
NEISSE
tag
MSI 7900GTO(GTX) 512MB 256bit Jó áron
[link] -
NEISSE
tag
Keresek ATi Hd 4870 vga-t barátságos áron írjatok...
-
NEISSE
tag
Eladó Gigabyte GTS 250 1GB DDR3 HDTV Zalman hűtéses vga
[link] -
NEISSE
tag
válasz zsolti1902 #18393 üzenetére
Szia köszi de már találtam egy gts250 tegnapi nap
-
NEISSE
tag
Keresek 9800GTX vga-t vagy GTX 260-t jó árasítva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest