- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
én a war óta nem megyek fel,ha fentvannak nálunk...nem vádaskodás,bár annó azt hiszem felmerült a dolog,csak simán nem birom őket,mert ha tisztán érik el,amit csinálnak,akkor nem a mi súlycsoportunk,de amig nincs semmi bizonyiték rá,hogy nem tisztán,ez az egy stabil módszer a bosszankodás ellen,ha elkerüli az ember őket...várjuk meg,tud-e Moretimer PB-shotot.egyébként tudtommal a multihack-et az ember cfg-zésre is megkaphatja,bizonyos effektek,stb kikapcsolására is
-
gyerpi
aktív tag
ezt értem és biztos, hogy a cod4 is 2 magot használ mert a crysisre is azt írták, hogy a 4 magosra lesz írva és puff csak a 2 magot használja ki
és még mindig fenn áll a kérdés nem-e inkább vga-t kéne cserélni előbb mint procit és mondjuk a proci csere ráérne később habár az is fogas kérdés, hogy mit fog érni a 9600 GT akkor
mert mondjuk még most sincs proci limitem mert ugye natívban 1400x900 -ban játszom /így van 40- 80-ig FPS-em/ és ha lejjebb teszem a felbontást mondjuk 800x600-ra akkor van 80- 160-ig úgy hogy ez vga limitnek tűnik nem? -
gyerpi
aktív tag
télen nem rossz
katonaságon radaron szolgáltam ott még a régi lámpás radarok voltak a teherkocsiban és valami lánctalpas qrva nagy gépben fél óra volt mire beindultak és nagyon örültünk ám télen mikor melegedtek a lámpák mert nem fáztunk kinn pedig úgy -20 volt
hát nyáron pedig gatyában szolgáltun -
BandiHUN
veterán
örülök,hogy te ilyen pró vagy,hogy minden megy együtt,de én nem sok csapatmunkát vélek felfedezni a játékodban,fragvadászatot inkább...egyébként a csapatmunka általánosan nem jellemző sajnos,és a minimaptól is el lehet vonatkoztatni,mert akkor talán az ember nem csak a fejlövésre koncentrál,hanem arra is,ki van a közelében VIZUÁLISAN akár,mondjuk pl.az emeleten,stb.
-
BandiHUN
veterán
ez jó...de ahhoz is az kell,hogy valakit érdekeljen....és tudtommal eddig sem akkor ügyködtem,amikor másnak is kellett volna...meg egy ideje már semmit nem piszkáltam,mert érdektelen volt.a topicában 10edike óta én voltam az utolsó hsz.értem én a célzást...és egyébként mondom,azért mert egy mod fentvan,attól még nem kell aktivnak is lennie mindig.felballagok éjszaka,lövögetem,ha kész,akkor veszük elő,ha kedvünk van,vagy berakom addig,amig fent vagyok,és pangás van mondjuk.nem tervezek én senkitől elrabolni játéklehetőséget,sem kényszeriteni senkit.eddigis el tudtam menni a BénaBandához zombizni,ezután is el tudok,főleg ha publikus lesz a mod,lesz is szerver bőven.az össz görcsölésem annyi,hogy merjünk már néha ujitani,ha van,akit érdekel,legalább néha kipróbálni egykét extra mapot,vagy nem csak sd-n nyomulni,ilyesmi.
-
gyerpi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest