Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
ez jó...de ahhoz is az kell,hogy valakit érdekeljen....és tudtommal eddig sem akkor ügyködtem,amikor másnak is kellett volna...meg egy ideje már semmit nem piszkáltam,mert érdektelen volt.a topicában 10edike óta én voltam az utolsó hsz.értem én a célzást...és egyébként mondom,azért mert egy mod fentvan,attól még nem kell aktivnak is lennie mindig.felballagok éjszaka,lövögetem,ha kész,akkor veszük elő,ha kedvünk van,vagy berakom addig,amig fent vagyok,és pangás van mondjuk.nem tervezek én senkitől elrabolni játéklehetőséget,sem kényszeriteni senkit.eddigis el tudtam menni a BénaBandához zombizni,ezután is el tudok,főleg ha publikus lesz a mod,lesz is szerver bőven.az össz görcsölésem annyi,hogy merjünk már néha ujitani,ha van,akit érdekel,legalább néha kipróbálni egykét extra mapot,vagy nem csak sd-n nyomulni,ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Okos Otthon / Smart Home
- OpenWRT topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- Hardcore café
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen videókártyát?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest