- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Én értem mit akarna kolega mondani neked, mert itt 6400+ ot akartál még venni, aminek a TDP-je 125 W, Hunci meg 5000+ ot ajánlott inkább, és a 5000+ agyon húzva sem eszik annyit, még akkor sem ha a 6400+ nál működik a CnQ, 5000+ nál meg nem. Szóval ha beleveszed azt ár különbséget amit most nem fizetsz ki többletet procira, mégha azt később ki is fizeteted esetleg Elmü-nek, akkor is jobban jársz, vagy legrosszabb esetben egálban vagy. Amúgy meg AMD-t támogatod, ha többet fizetsz a procidért. Azt meg feleslegesen teszed, mert egy év múlva meg Intelre fogsz váltani úgy is. Szóval Amdtől nem veszel többet semmit sem, a villanyszámlát meg Elmü küldi jövöre is, szóval inkább támogasd őket, persze csak ha be birod fizetni, mert úgy csinálod mintha a holnapi kenyér is kérdéses lenne az asztalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest