Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Downpour-t én nagyon komázom csak semmiféle taktikát nemtudok rá..a Pipeline viszont 5v5-ben a legjobb védő map...2szer WARoztunk eddig rajta az egyiket 10:0ra a másikat 9:1re(a védekezőt)...ha 5en vagyunk/vagytok érdemes nyomatni mert védeni eszméletlenül jól lehet azt a mapot...a Countdouwn és a Bog támadóban nagyon jó..ha a kezdeti nadeket megusszátok meg a csipát akkor szinte biztos a siker ...persze ha mindenki arra megy amerre kell...a Bog-ot még védeni sem nehéz de támadni tényleg jó..az Wet Work átláthatalan..akárhonnan lőhetnek szvsz az semmire se jó..főleg olyan csapatok ellen akik szeretnek is kempelni...az Owergrovn meg nagyon nagy...ha mondjuk valaki B-n van a Plant meg A-n akkor 20 sec mire átér..ha nagyon lassan azaz halkan megy akkor még több..oda csak ugy érdemes menni ha van egy hiperszuprtjó csipás...
a Showdown meg mindkét plant könnyen nadelhető és lőhető az azért nem jó..
a Pipeline-re, Countdown-ra vagy Bog-ra viszont érdemes épiteni...
ez az én véleményem..persze semmi közöm a NYEV csapathoz csak felvettetm mint öltet

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest