Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
ahogy látom az asszonypajtások zokon veszik a férjeik szórakozását mondjuk nagyon sok éve vagyok házas, valamilyen szinten meg is lehet őket érteni, de hogy 2 óra napi szórakozás ne járjon ki az azért elég durva, én is csak akkor szoktam járni ha a kicsi alszik a nagy lányom pedig nem igényli a babusgatást
az asszony este elvan a tv-n Magdi néni stb.
nem mondom sokszor megszólított ha játszottam, hogy kicsivel kell lenni stb.stb. ( sztem minden a hangnemen múlik ha megkér akkor megyek szó nélkül, de ha gúnyosan vagy idegesen szól "baszhatja élesben hátulról")
nyáron nincs is időm játszogatni annyit mint télen jóformán este nyolcig kinn vagyok ezt kell csinálni azt kell csinálni este pedig jól esik 1 picit szórakozni ja és hogy nem a kocsmában töltöm ha nem fps játékot játszom hát bocs mondom mehetek kocsmába is hülyére inni magam haza jövök szétcsapok köztük lefekszem és másnap replay
no szóval csak ennyi asszonypajtások
Új hozzászólás Aktív témák
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő