Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz sakal83 #10874 üzenetére
Anno 2070 (DirectX 11) - motor: InitEngine / műfaj: stratégia
Batman: Arkham City (DirectX 11) - motor: Unreal Engine 3 / műfaj: TPS
Battlefield 3 (DirectX 11) - motor: Frostbite 2.0 / műfaj: FPS
Crysis Warhead (DirectX 10) - motor: CryEngine 2 / műfaj: FPS
Deus Ex: Human Revolution (DirectX 11) - motor: Crystal Engine / műfaj: FPS/RPG
DiRT Showdown (DirectX 11) - motor: EGO Engine / műfaj: autóverseny
Metro 2033 (DirectX 11) - motor: 4A Engine / műfaj: FPS
Nexuiz (DirectX 11) - motor: CryEngine 3 / műfaj: FPS
Sniper Elite V2 (DirectX 11) - motor: Asura Engine / műfaj: TPSEzek a játékok lesznek a mi tesztünkben. Az idén megjelent DX11-es játékokból három is benn van. Ez a fő változás. A Shogun 2 ment még, mert annak most valahogy nincs rendben a sebessége az új patchekkel. Ahogy az NV javította a tempóvesztést a Kepleren, megint jött egy új patch, ami újra gondot csinál. Szóval ezt váltotta az Anno 2070, mert így a Shogun 2-t nem lehet normálisan mérni. A Sniper Elite V2 pedig az új Metro. Mondjuk ebbe azért én is benne vagyok, mert 2560-ra 4xSSAA-at írtam. Hát azt nem szeretik a kártyák. Full HD-ben a 2,25x SSAA-val még elvannak, de a 4x úgy néz ki, hogy sok. Mindegy mostmár.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Jack@l
veterán
válasz sakal83 #15940 üzenetére
Sztem nyárig tuti nem jön ki, de még utána se biztos idén(a vörösöktől függhet).
GDC, GTC márciusban, ha valamit mutogatni akarnak, azt ott fogják.
A 6 gigásat vegyed.A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
VTom
veterán
-
félisten
válasz sakal83 #18747 üzenetére
én már jártam így Ipon-nál régebben, igaz ott az általad említett RAM nem volt kevesebb, de az új genből adtak egy hasonló kártyát. ( 750TI helyett GTX 950 kártyát adtak)
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz sakal83 #20684 üzenetére
Hogyan futtatod a DXR shadereket DXIL futtatási környezet nélkül? Na kb. ezért kellene erre erőforrást költeni, mert DX11-ben bizony csak a D3BC IR van támogatva, abba pedig nem lehet DXR shadert fordítani. Tehát a BF5 sokat reklámozott réjtrészing húzófícsőre egy olyan leképezőhöz van kötve, ami csúnyán akadozik. Persze elleszünk a DX11-en réjtrészing nélkül, mert menni fog, emellett a motor is GPU-driven pipeline, szóval alig dolgozik rajzolási paranccsal, így a DX11 és szépen skálázható. De ettől, ha valamit fejlesztenek, azt érdemes használható formába is önteni. Ha nem az, akkor vegyék ki és kész.
(#20683) Keldor papa: Akkor lesz Battlefield 6.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
addikt
válasz sakal83 #21142 üzenetére
Az is érdekes lenne, ha a három betűs hozza be ezt, akkor az Nvidia tábor hogyan reagálja le.
Bár továbbra sem tudok azonosulni ezzel a vérre menő fanatizmussal amit egyes márkák körül ki tud alakulni.5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
Dare2Live
félisten
válasz sakal83 #21142 üzenetére
"abu azt mondta volna hogy ez a jovo"
Szerintem azt mondta, hogy ez a jövő. csak kell hozzá a jelenlegi sávszél 10*e. HMB3 majd 2020 után.
Nekem amúgy semmi bajom nincs a mmostani sávszél mellett se vele, csak legyen meg nélküle egy masszív +40-50%os perf előrelépés a 2080TInél. Ami az én számításaim szerint meglesz.
Ami a baj, hogy az NV hova árazta. De gondolom amint kifutnak az 10x0ás készletek majd lejjebb hozza. Persze x és nagyon kéne a piacnak vmi ütős AMD.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Hachiko95
aktív tag
válasz sakal83 #21557 üzenetére
Ugyan nem ismerem a benchmarkot, inkább játékokban nézem meg a valós teljesítményt, de a linkelt oldalon idézek:
"I used the Extreme Firestrike Benchmark, please note that CPU does have a slight influence on graphic score. Yet Graphic Score is highly related to GPU perf."Előző hozzászólásomban linkelt oldalon ugyanezt a tesztet lefuttatták, célszerűbb ott megnézni, szerintem hitelesebb eredményeket találunk.
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
válasz sakal83 #21652 üzenetére
Nem azzal van baj, hogy nem tudjuk kifizetni (bár nyilván sokan vannak akik nem), hanem, hogy nem akarjuk!
(félreértések elkerülése végett: itt a többesszám egyeszámot jelent )
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
félisten
válasz sakal83 #21679 üzenetére
pedig de, vannak válogatott GPU-t tartalmazott modellek, a Gigabyte extreme gaming széria is válogatott GPU-ra épül már a Maxwell óta. valamint a Giga Aorus sorozat is.[link]
Valamint az EVGA K|NGP|N sorozat is és az Asus ROG sorozat több modellje is, az Asus DirectCU II valamint az MSI Sea hawk és as Lightning is illetve az gaming X egyes modelljei is és régebbről a Twin Forze is illetve az Inno3D Ichill modelljei.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
t72killer
titán
válasz sakal83 #21821 üzenetére
Egyelőre nem öntik, ha igazán öntenék, akkor a 2080 Ti-t se tudnák 900$/€-nál drágábban kiadni.
Tudtommal a meglévő bányák még többet termelnek, mint az áram ára, így nem éri meg eldobni a vasat.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-Solt-
veterán
válasz sakal83 #21821 üzenetére
Magamból kiindulva nem lesz olcsóbb. Én nem váltok 1080Ti-ről semmire ilyen árakon és gyanítom nem én leszek vele egyedül, ergo nem bányász 1080Ti nem sok lesz a piacon. Már a 160K is vicc kategória... bolond aki ennyiért elad egy 1080Ti-t. (bányászat nyilván más kategória)
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz sakal83 #21837 üzenetére
Kicsit más a helyzet mint eddig... 980Ti-m 110000 Forintért ment el, az 1080Ti-t nettó 190000 Forintért vettem és kaptam cirka 70% pluszt. Most az 50% plusz közel sem biztos (meglepne) és a 2080Ti nettó 360000 Forint körül van. Szerintem ezek a számok nemcsak engem tartanak vissza a vallástól.
Egyébként az árát pár hét morgás után be is nyeltem volna, de ez a teljesítmény harmatos. Főleg, ha tényleg csak 30% körüli plusz lesz.
Szóval aki ilyen árak mellett 200000 Forint alatt odaad egy garanciális 1080Ti-t az meg is érdemli. Főleg majd akkor, amikor már új sem lesz a polcokon.
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
félisten
válasz sakal83 #22788 üzenetére
szerintem elég rosszul mlékszel erre a dologra, a 970 kártyák nem igen mentek le 50-60ezerre még rá egy évre sem, hogy megjelentek a pascalok. 1.5 éve a 970 karimat 2 órán belül elvitték 65 K ért.
[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
válasz sakal83 #22788 üzenetére
Csak annyit még, hogy egy kicsivel később majd dobálják ne félj az 1070-eket, ha a 2060 kijön a várható 300 dollár körüli áron és ha még hozza is az 1070 szintjét. Igaz ez a 2050-re is, ami majd a mostani 1060 árát fogja majd befolyásolni.
Tudom, hogy sok a ha, de reméljük így lesz.
-
Puma K
nagyúr
válasz sakal83 #22893 üzenetére
Én a sor elején lévő Zotac RTX 2070 Blower 150.682 Ft-os értékével számoltam amikor 200-210k Ft-ot írtam bruttónak (#22886 ).
Ha megnézem az RTX 2080 árait, akkor simán 190-270k Ft közé várom az összes gyártó összes típusát.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
whatnot
őstag
válasz sakal83 #22896 üzenetére
A technológiai fejlődés nem trendek mentén működik.
Akkor ott találtak valamit, ami hozta a számokat, most nem.
Az árakról lehet beszélni, bár ez is olyan, hogy adott esetben egy olcsóbb változtatás nagy eredményt hoz, míg az utolsó százalékok kipasszírozása aránytalanul drágább.
Főleg, amikor egy domináns szereplő van a piacon. -
proci985
MODERÁTOR
válasz sakal83 #29336 üzenetére
tavaly en meg 290Xel VReztem es meglepoen jol birta, marmint persze Dirt Rally es pCars2 kivetelevel mert ott biza low (med texturakkal meg 1.3-1.4es supersamplinggal, hogy lassam is a muszerfalat).
ja a VR evek ota a jelen, csak az ember megveszi az 500+ euros kartyat, aztan tolja adott esetben mediumon.
b.: pCars2 alatt egyszeruen egy 2080TI se eleg VRezni. +50% se biztos, hogy eleg lenne.
Jacek: egyebkent nem szabad veresen komolyan venni a topikot. paran meg tenyleg elmebajos use-caseket hasznalnak, ha tehetnem, en is 2.0as SSAAval pCars2oznek a CV1emen, de mar az ala sincs hardver.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest