Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz whatnot #16746 üzenetére
Ezt te tudod , hogy tudsz e várni Valamint ha megnézed a topik címét ez "találgatós" topik, aminek addig van értelme, amíg nem tudunk konkrétumokat és hivatalos bejelentést. Lehet hogy nem is jön semmi júliusban,DE ha mégis jönne,akkor szerintem mindképpen érdemes, még ha az új gen adott verziója( xx80) nem is lesz olcsóbb, de az előfordulhat, 1160 valóban 1080 szintű lesz. Ott meg nem hinném, hogy 200K lesz az árcédulán.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Interceptor
addikt
válasz whatnot #16757 üzenetére
Bocs, (#16753) wjbhbdux hozzászólására gondoltam. Így viszont már egyetértesz remélem
(#16759) Drizzt: Kíváncsi lennék mi a tendencia azok körékben akik 200k felett költenek kártyára. Ennyi felesleges pénzük van csak ennyire fanatikusak? Nekem már 100 fölött is agyrém, nálam eddig 110K volt a csúcs amit vga-ra kiadtam kb 2 éve, de nem tervezek újra kiadni ennyit, más kérdés, hogy most nem is tehetném meg.
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Jack@l
veterán
válasz whatnot #17186 üzenetére
Mért, mi baja lesz a konfigodnak ha belerakod, megfertőzi az alaplapot???
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
snecy20
nagyúr
-
-
Joshi
titán
válasz whatnot #22193 üzenetére
Magyarul áfacsaló?
ui.: bárcsak visszaigényelhetném az elmúlt sok-sok év áfa befizetésemet, milliomos lennék.
ui....ui.: ezt csak azért írtam,mert én mindig is és most is fizetek kemény mennyiségű áfát és úgy általában szja-t vagy a tököm tudja hogy hívják.
A TB-t már ne is említsük, mert az olyan, mintha elégetném a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz whatnot #22409 üzenetére
2héttel a rajt előtt mélyponton voltak a pascal árak... én speciel akkor vettem egy használt evga 1080at 300fontért,ugy voltam vele azon már nem bukhatok sokat és FHDra elég sokáig elég lesz még.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Ren Hoek
veterán
válasz whatnot #22516 üzenetére
Kíváncsi vagyok hány db volt... 2?
Paper launch kb...Találgatásból nekem a legvadabb becslésem az olyan 200-220K volt egy 1080 Ti perfre. Ehhez képest a 2080 horror ár.
Mondjuk akkor még az volt a tippem, hogy a Voltából kukázzák a tensor magokat, minden RT csecsi nélkül... ráültetik 12 nm-re, GDDR6-al, és lesz egy magas frekin üzemelő erős Volta - ami olcsóbban gyártható.
Vajon kijött volna így a 2070 == 1080 Ti pl. 180-200K-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- Metal topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lexus, Toyota topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok