Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
válasz Remus389 #19226 üzenetére
Igen ez itt a nagy kérdés, de jó az irány. Grafikailag ennél nagyobb dolgot egy ideig nem fognak kitalálni szerintem mint a valós global illumination. Bár valószínű, hogy ez a teljesítmény még azért nem kompromisszum mentes amit adnak most. De tényleg le a kalappal. A teljesítményre majd én is kiváncsi leszek rtx ON beállítással.
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Kicsimix
őstag
Jó minőségben még1x : )
-
Kicsimix
őstag
válasz Remus389 #19389 üzenetére
Persze ez azt is jelentheti, hogy pl RTX 2070-el már nem kapod azt a látványt mint amit a 2 nagyobb tesójával. Ezt nem tudjuk még. Lehet itt is lesz low, med, high stb..De sanszos, hogy 2080Ti-vel demoztak amire 78 rt magot írtak. A 2070 már csak 45 volt. Szerintem most még nem tudjuk mekkora hozzáadott értéket képvisel valójában élesben ez az egész..
-
Kicsimix
őstag
válasz Motion_Blur #19507 üzenetére
Lehet, hogy így van de az is lehet, hogy az 1080Ti teljesítménye is 50%-ot esik hw-es támogatás hijján ha az RTX-et szeretnéd mégis ON-ra rakni : )
Nem tudjuk.. Biztos van akinek megéri a legújabb feature....Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Kicsimix
őstag
válasz lezso6 #19519 üzenetére
Na igen, azért itt sokan nem kalkulálnak ezzel, hogy nem egy egyszerű szoftveres funkcióról van szó. Brutál számítási igénye van ennek az egésznek amit függetlenül elvégez az új kártya..
Na mindegy majd meglátjuk..Ami érdekes lesz sztem még amit korábban írtam..
Hogy mire lesz elég a 2070 8giga rays/s (45T RTX-OPS) a 2080Ti 10giga rays/s (78T RTX-ops)-al szemben.....Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Kicsimix
őstag
válasz torma1981 #20109 üzenetére
+1. Szeretem ha be tud szippantani vizuálisan egy game és tudok benne gyönyörködni, bele tudom élni magam. A faék egyszerűségű 3D játékok ma már nem tudnak leültetni egy percre sem. Más szempontok is vannak de ami nem üt meg egy minimum 2015-16-os top mércét az már nálam felejtős. Csak emiatt veszek új hardvereket is. Nálam a vizuál prioritást élvez a döntéshozatalban is, hogy mi az amit megveszek. Így marad évente kb 4-5db játék amivel játszok amik hozzák minden téren a minőséget.. És a többivel is egyetértek.
-
Kicsimix
őstag
válasz Callisto #20130 üzenetére
Szerintem itt az a probléma inkább ,hogy számodra legalábbis a kommentjeid alapján nincs olyan játék ami a szépsége mellett jó is.. Ez elég nagy ferdítés mert van amikor összeáll a képlet.. Az .hogy neked nem jön be 1 játék sem az azért nem azt jelenti, hogy másik ezer embernek sem... Felesleges ezzel jönni..
[ Szerkesztve ]
-
Kicsimix
őstag
válasz keIdor #20139 üzenetére
Tévedsz mert minden játékot lehet most is egér+bill-el játszani konzolon : )
Kb igen.. És a következő konzol gen érkezésével még érdekesebb lesz a helyzet szerintem. Vagy inkább úgy gondolom/mondom, hogy még tovább romlik és nagyobb lesz az ár/teljesítmény szakadék. Utána jön el valószínű, hogy egy ft-ot sem költök a PC-re amíg nem változik valami.
-
Kicsimix
őstag
-
Kicsimix
őstag
-
Kicsimix
őstag
válasz KillerKollar #27737 üzenetére
RTX az egy videókártya de RT-t alkalmazva játékokban csak az nV mutatott be igen..
A DXR 1.1 inline RT után lesz egyáltalán olyan aki az nvidia egyedi RT megoldására fókuszálna? Vagy majd szép lassan kikopik a köztudatból mint egy kudarcra ítélt valami.. Oké, hogy most nincs más alternatíva stb.. De ennek mindjárt vége kb. Esetleg a DXR-t is gyorsítja hardveresen? Mi lesz ami miatt gyorsabb lehet RT-ben az NV? A DXR egy egységes megoldás mindenkinek nem? Esetleg egy még hatékonyabb megoldást csináltak..
Nem tudom..
-
Kicsimix
őstag
válasz Raymond #28359 üzenetére
A VGA-k árát közvetlenül nem befolyásolja de ha azt nézzük, hogy az nVidia túláraz és pl elveszíti Dyngsoult az már egy hatás.. És nem csak Dyingsoul van ezzel így..
Persze lehet ennek ellenére sem érdekli nV-t és túláraz mindent mert úgy látja megteheti.
Most már pl én is azon gondolkozom bár én már félretettem konzolra is meg vga-ra is, hogy ha nagyon sokba fog kerülni a VGA akkor elköltöm inkább a konzolhoz egy profi kormányra a pénzt.. Számomra ez az összefüggés.. : (
Így jobban örülnék én is ha az nV átgondolná az árazást.. De páran megfordultak az új konzolok topikjaiban is egyéni véleményekkel..Szerintem is irreális irányba megyünk.. 3080/Ti -t szerettem volna amúgy..
Meglátjuk..
Szerk;
Vagy veszek egy 65-ös oled-et..[ Szerkesztve ]
-
Kicsimix
őstag
Világos.. Abszolút jogukban áll eldönteni, hogy el akarják nekem is adni a terméküket vagy sem.. El tudok költeni 400e ft-ot máshol is nem erőszak.. Már ez is irreális az én szemszögemből.. És pengeélen táncol a döntés.. De ez meg az én problémám igen : )
-
Kicsimix
őstag
válasz Alogonomus #28373 üzenetére
Közel áll hozzám az AMD is, de 10 éve nem láttam már a csúcs kategóriát és az AMD-t egy mondatban említeni Ezt az egészet tetézi, hogy az AMD letámadást indít a csúcskategóriában.. Nem értem komolyan mi folyik itt..
Szóval.. Ma még (2020.08.16) számomra egyelőre 2 külön fogalom.. De szeretnám tényleg ha változna....Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Kicsimix
őstag
The price of Ampere is good, not expensive. Just wait.
— kopite7kimi (@kopite7kimi) September 1, 2020...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Kicsimix
őstag
válasz yagami01 #30588 üzenetére
A hosszúsága nekem mindegy viszont vertikális elhelyezésbe már nem tudom rakni úgy mint a mostanit.. Nekem így volt. Na nem baj.. akkor is ez lesz..
Remélem lesz nálunk is 17.-én. Bár az alza már listázza csak az a kérdés milyen áron jön huf-ban.....Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Kicsimix
őstag
-
Kicsimix
őstag
válasz h1ght3chzor #31706 üzenetére
Persze vannak ennél gyengébb felépítésű 3080-ak azok olcsóbbak.. Kicsit fura a kérdés : )
Mennyire ajánlott? Ezen az áron ez a vga ajánlott ha te ott élsz és van lehetőséged megvenni..
-
Kicsimix
őstag
-
Kicsimix
őstag
Custom kártyákról mikor jár le az NDA? Ha ma nem akkor egyáltalán kaphatóak holnaptól?
-
Kicsimix
őstag
válasz #98320896 #32302 üzenetére
Ezek a régi játékok nem fogják megmutatni (ha csak nem kapnak dxr 1.1-re is patchet), hogy mit tud RT-ben ez a gen.. A cyberpunkban már pl keményen elhúzhatnak ezek a karik RT mellett ha minden igaz.
Szerk;
+1[ Szerkesztve ]
-
Kicsimix
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest