Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-03 13:32:02

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7924) Abu85 válasza SSJPeter (#7909) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Az NV-nek nincs magyarországi képviselete. Sőt az AMD-nek sincs.
Persze ha küldenek kártyát, akkor lesz teszt. Egyelőre nem kaptunk GTX 580-at, mert a külföldi oldalak magasabb prioritást élveznek. Ekkora hard launchnál nyilván gond egy kártyát kiszállítani a közép európai régióba. :D
Bár nem tartozik szorosan a témához, de maga az NV is elmondta, hogy a GeForce GTX 480 egy nagyon balul sikerült termék volt, így tökéletesen elfogadják a véleményünket (meg a többi tesztoldalét is, akik szintén nem tapsikoltak az eredmények láttán). Most hogy van GTX 580 már osztják is, hogy kisiklásról volt szó. Pontosan tudták eddig is, hogy messze nem ütős, amit alkottak, csak a külvilág felé ezt nem mutatták, ami teljesen érthető, hiszen ellenkezik a cégérdekkel. Szerencsére mi le tudjuk írni az igazat, mivel egyik céggel sincs üzleti kapcsolatunk. :)

A linkelt hsz bizonyítja, hogy partneri kapcsolatban állunk a cégekkel. Az NV-nél is, így van. Már a hír megjelenése előtt tudjuk az adatokat. Ezért készült el a GTX 580-ról az anyag az NDA lejártára. A telekonferencián is részt vettünk.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.