Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
EVGA 3080 FTW Ultra @ TPU [link]
Durva, hogy még ennél is jobb a TUF hűtése
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
KRoy19
őstag
válasz kevike576 #7901 üzenetére
Miért sérülékenyebb a Gigabyte megoldása szerinted?
Annyi, hogy nem közvetlenül a pcb-re forrasztott csatlakozóba dugod bele, a tápból érkező pci-e kábelt, hanem a gyárilag pcb-re rádugott hosszabbítóba.Max. akkor lehet probléma, hogyha a gyárban szarul dugják rá a kábelt a csatlakozóra.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
A hosszabbitos megoldasok azert nem nyerok, mert a csatlakozasi pontoknal mocsok melegedes van... ha nem elegge minosegi a hosszabbito, akkor biza az akar meg is olvadhat, en mar jartam igy alaplapi 8 pin-es csati eseten, nem mokas (mondjuk ott a tap sajat kabele olvadt bele a lapba, de a corsair szo nelkul cserelte a tapot, csak a 3K-s futar koltseget kellett allnom ki Hollandiaba )
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Buildzoid pedig épp a 3080 TUF PCB-t elemzi: [link]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
kevike576
senior tag
sztem adtak egy plusz veszélyforrást a kártyának azokkal az egymáshoz érő kábelekkel, mennyire lesz időtálló 3-4 év múlva a hőingadozástól az a szigetelés
btw voltak itt más problémák is:
[link]-fan működési problémák
-WK38 --> WK39 connector block update (összes gigabyte kártya érintett)ezekután nyugodt szívvel ajánlanád másoknak ?
-
Csokilama
tag
-
Zorel
senior tag
válasz DextyPremium #7870 üzenetére
Strix 3090!! Gratulál hozzá!!
Viszont így a megosztott tesztek alapján többet vártam volna tőle, főleg, hogy gyári OC-s Strix!
3.5FPS a diff, ez kevesebb mint 3%-os különbség...[ Szerkesztve ]
-
kevike576
senior tag
na meg is van hol fogja az nvidia értékesíteni az FE-t EU-ban --> LDLC
3080/3090 719/1549 euro ![ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
válasz ForRedGlory #7918 üzenetére
Szegény légszűrőt elől tisztítsd ki, meg ne fulladjon a kártya
-
kevike576
senior tag
googly eyes kit-et adtak hozzá ?
-
Phoenixres
tag
Az zsiros! Grat, gyülünk.
Corsair 850W TX850M Cooler Master MasterCase Asus TUF GAMING B550-PLUS H500 Kingston 2x16GB DDR4 3200MHz HyperX Predator AMD Ryzen 7 3700X Be quiet! Dark Rock Pro 4 Kingston A2000 1000GB Adata SX6000PNP 512 GB WD EZEX 1 TB Acer Nitro XV272UPbmiiprzx Gaming RTX 3080 GamingPro
-
keIdor
titán
-
Segal
veterán
válasz ForRedGlory #7924 üzenetére
4xxx sokkal valószínűbb.
Gratula amúgy a kártyához"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
keIdor
titán
-
-=RelakS=-
veterán
Ja, jó ez a marketing... Járhatnák GeForce ... őőő ... 15-nél ... 20-nál ... mittudomain, de ehelyett pár generációnként átvariálják az elnevezéseket.
Ennyi erővel ott van az nVidia GeForce 8800 GT, azon nagyobb szám van, mint az AMD 7900-án, az Ati 9700-am meg 18 évvel ezelőttről mindenkit lepipál XD
Majd jön Sony és a telefonjai: Fogd meg a sörömItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Segal
veterán
Eddig is nagyobb számnál jártak...
Szerintem max a Kínaiak miatt marad ki a 4 és 5xxx lesz, de sokkal valószínűbb hogy 4xxx lesz a neve az utódnak és magasról le fogja sz*rni az nvidia hogy az amd akár 10000 néven is adja e ki jövőre a kártyáit"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
KRoy19
őstag
válasz STKDave #7913 üzenetére
Persze, az nem kérdés, hogy azokkal a kábelekkel nincsen semmi probléma.
Inkább olyan szempontból lehet hibaforrás, mint amit fentebb Csokilama is említett, vagy hogy esetleg gyárilag nem megfelelően van csatlakoztatva/rögzítve a kártyán belül a hosszabbító.
Persze valószínűleg elenyésző számú embernél jelentkezhet ilyen probléma, de attól még jelentkezhet, tehát extra hibaforrás.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz ForRedGlory #7930 üzenetére
Jensen te vagy az?
Végülis tökmindegy a neve meg úgyis odébb van még."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
-
nagyúr
Gratula!
Cshavez: Ez tényleg jól néz ki! Xboxon pár óra után abbahagytam, de lehet, h PC-n kap még esélyt. Amúgy is érik már egy Uplay+ előfizetés.
-
KAMELOT
titán
Keresés után Gigabyte 3090 EAGLE OC... 1584€...Jelenleg nem elérhető!
Ez egy korekt ár!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #7935 üzenetére
Régen én is abbahagytam, most vettem meg az ubistorba 12 eurért.
Ultimate settings + hdr . Nekem nagyon bejön, alig tudtam abbahagyni, átlag 50-60 fps meg van. -
nagyúr
-
Mosqu!to
addikt
válasz KAMELOT #7936 üzenetére
A nemrég linkelt tpu teszt alapján a 3090 kb 5%-kal erősebb egy 3080-nál, így pedig kb semmi létjogosultsága nincs, akármenniyre is áll a retail ára közel a valós kínálthoz.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #7938 üzenetére
20%-os kuponnal, tudok adni ha nincs, van felesleges.
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #7944 üzenetére
Ment neked is!
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest