Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz #15779328 #11849 üzenetére
Alapból minden hajóstársaság biztosít kár esetén SDR-ben megszabva X összeget.
Ezen felül magadnak biztosithasz ha akarsz és kétlem, hogy egy ekkora cégnek ne lenne amúgy alapból egy átfogó biztosítása. Readás ha te egy folyamatos nagy volumenu partnere vagy a hajósnak nagyon olcsón tudsz velük fuvarozni. Bele mehetnék abba is, hogy pl egy AMD lehet hogy elég fontos az ottani kormánynak is, hogy jól menjen a dolga és támogatást ad nekik
Szóval kvára nem kell őket sajnálni...There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
törölt tag
válasz AsakuraDave #11851 üzenetére
A cég kötelező felelőségbiztosítása (nekem is van, valószínű nekik is), nem terjed ki a szállításra!
Az első fél évben biztos nem 50eft/db a költségük, nem kell sajnálni őket igazad van, de zárjuk is le itt! -
Strezi
őstag
Ma lesz a nap, amikor az AMD 6x00 sorozat berobban, és megzuhannak az NV árak?
Vajon eddig tartott a felárak kora?Hamarosajn a mozikban!
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz Sylvanas #11848 üzenetére
ez vajon meddig lesz még "téma" ?
Bocs sráczok, de kezd mostmár így 2 hónap után kezd g*ci unalmas lenni, nincs olyan nap, hogy valaki ne linkelne egy drága kártyát. Fel kéen fogni, hogy sok esetben nem a kisker a drága, anem a nagyker, sok helyen pl automatikusan vannak az árazások a nagyker árakhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Cthulhu Dawn #11832 üzenetére
Köszönöm. Milyen proci van a kártya mellett? Nekem jelenleg csak egy Ryzen 3 3100-as CPU hajtja teljesen alapon. Kíváncsi voltam, hogy kb fél úton a wqhd és 4k között mennyit számít a processzor.
-
Sylvanas
csendes tag
válasz likeaRAINBOW #11857 üzenetére
Addig amíg nem sikerül értelmes áron (értsd: msrp + pár %) adni a kártyákat. Másoknak meg az kezd unalmassá válni, hogy 5-10 percenként nézik a webshopokat reménykedve abban, hogy hátha végre értelmes áron árulják a kiszemelt kártyát
-
Shivi
tag
[link] persze drága
A felhők felett mindig süt a nap....kivéve ha este van :)
-
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz Sylvanas #11861 üzenetére
csak finoman érdeklődnék, hogy az, hogy beírod te is meg a többi fórumtárs, hogy "nézdmá ez 500k, hát miylen drága" változtatni fog bármit is? lemegy a kártya ettől? emgy a licit? 1 hsz a PH fórumon -1000 Ft?
Mert szerintem azon kívül hogy megy a spam és dagadnak a hozzászólás számok másra nem jó.
Tudtommal ez szakami topic, nem a mennyi az ára
-
Ombi5
őstag
válasz likeaRAINBOW #11865 üzenetére
Teljesen egyetertek veled, sok a rinya emberektol. Persze gozuk sincs ,hogy megy ennek arazasa..
-
Gaboo86
csendes tag
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz 2thletme2day #11858 üzenetére
3600x. Ezen a felbontason egy 50k s es egy 500k s cpu kozott kb 1% kulonbseg van.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Segal
veterán
válasz Strezi #11856 üzenetére
Szerintem kétségetek se legyen afelől hogy az amd kártyá(k)ból nem lesz hiány.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz boogie84 #11872 üzenetére
Hidd el, nekem aztán nem érdekem hogy ez bekövetkezzen mert itt kacsingat már rám a 3080 jobbról, de elnézve a konzolhiányokat is nem lehet sokkal jobb a helyzet AMD oldalon sem.
Nvidiának "jönnie kellett" hogy első lehessen, az AMD-nek meg "válaszolnia kellett".
Egymást hajszolták bele a kapkodásba"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Locutus
veterán
Na, úgy tűnik valami érkezik nekem is végre
Ti hogy cseréltek mostanában VGA-t? Régi driver uninstall, és úgy kártyacsere, aztán fel az újat?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
KillerKollar
őstag
válasz Locutus #11875 üzenetére
Semmi szükség rá, ha Nvidia kártyád van és a legfrissebb driver van fent akkor simán felismeri a kártyát és kész. Én minden generációváltáskor kártyát cseréltem az utóbbi...12 évben? És a legutóbbi 4 kártyám (a mostanit is beleszámolva) Nvidia volt, egyszer sem kellett drivert törölnöm.
-
likeaRAINBOW
senior tag
-
-=RelakS=-
veterán
nvidiáról nvidiára cserekor uninstall?
Amd és nvidia közötti váltáskor nem árt szerintem. Régen volt ehhez még valami segédprogram is, ami uninstall után a maradék amd/nvidia driver darabkákat is letakarítottaItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Locutus
veterán
válasz KillerKollar #11876 üzenetére
Hát... annyira nem a legfrissebb driver van Én ezt addig nem szoktam piszkálni, amíg minden fut tökéletesen
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Segal
veterán
Én már feltoltam a régi kártyánál azt a drivert ami tudja majd kezelni az új vga-t. Aztán régi vga ki, új be és indulhat is a gép.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
sittes79
addikt
Volt sorry
[ Szerkesztve ]
-
sNk77
aktív tag
válasz Colo313 #11599 üzenetére
Én is 1080p kompetitívre/néha max grafos singlere szeretnék új kártyát a 1070 helyére, de már amikor azt is vettem a 660 ti helyett éreztem, hogy mi ez? Nagyon nem érte meg, nem voltam vele megelégedve, 660ti 62 ezer forint volt, 1070 144 ezer, fps különbség ilyen 20-30 low grafon 1080p-ben. Nekem az jött le pár videóból, hogy 1080p-re szinte felesleges a 3080, a 20-as széria is pont annyit tud(2080ti), vagy a 3070. Ha jól rémlik a PCX-esek megnézték warzone-ban a 3070-et és a 3080-at is és ilyen 5-10 fps különbség volt. 4k-ra pedig egyértelműen jobb a 3080. Az AMD-nek jobb lehet a kínálata 1080p-re az ő saját grafikonjaik szerint ha már 1440p-n is 8 játékból kettőnél a sima 6800 veri a 3090-et. 1080p-n még jobban elszállhatnak az fps számok, de lehet ezek is csak 1080p fölött remekelnek igazán. Ez ma kiderül, már nem kell sokat várni.
nádpálca
-
-
AsakuraDave
őstag
válasz trek81 #11887 üzenetére
Hát ez jó
Ezt még egy nvidia fanboy se hinné el ennek a videóit...
Giga rakott ki egy videót amit már leszedtek az alapján kb 1:1 3080 teljesitmény, gondolom rage meg sam mod nélkül.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
KAMELOT
titán
-
sNk77
aktív tag
Most komolyan belinkelsz egy ilyen kamu videót? Nyugtass meg, hogy ezt te sem hiszed el. 3080 megjelenése előtt is pont egy ilyen kamu volt 2 héttel a megjelenés előtt, köze nem volt a valódi teljesítményhez, csak amit hallott/látott az nv konferencián ahhoz mérve oda írt egy számot. A felét se hozta a kártya.
AMD topikban valaki linkelte: spanyol youtuber 6800/6800xt leak, ennek előbb hiszek, és nem azért mert amd vagy nv a jobb, nem érdekel, de neki nagyobb eséllyel van kártyája is hozzá.
nádpálca
-
worxland
addikt
Arról soha nem is volt szó, hogy a 6800XT a 3090 ellenfele lenne - arra van a 6900XT. Mondjuk gyanúsan nagy a linkelt videóban a 3090 előnye a 3080-hoz képest, minden más tesztben csak 10-15% volt a difi a két nVidia között.
Szerk: Látom, más is kamugyanúsnak gondolja a videót.[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Chris1983107
tag
Dallas, Microcenter. Elvileg összesen 10 kártyát kaptak.
[kép][ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz Chris1983107 #11895 üzenetére
Úgy néz ki xar a helyzet a másik oldalon is
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az 1080p előny nem állandó, de észrevehető, hogy az Infinity Cache bizonyos játékokban nagyon nagy előnyt ad Full HD-ben. Gyakorlatilag a sima 6800-at a 3080/3090 szintje fölé lövi. De ez nagyon játékfüggő. 1440p-ben ez kevésbé jellemző, 4K-ban pedig alig.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
nagyúr
Érkezett az országba Asus szállítmány, most súgták meg.
Lehet túrni a bejáratott boltokat, webshopokat.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest