- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke farmerzsebe
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
Elvileg egy 550W-s táp elég kellene hogy legyen. Nekem 600-as BQ van és 1 szálról megy a kártya. Szerintem túl nagy különbség nincs a kettő között
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz sirszevenap #3193 üzenetére
jah ( :
sok gyártónak szokása felsorolni hány kábelt "tud" egy táp, és apróbetűvel hogy mit adnak hozzá
én ezt használtam egy kábelről osztott 2x8 pinnel bárminemű gond nélkül
és anno a nitro 590 ment 1x8 pin-nel 550-es focus goldnál lazán, és ott is megvolt a 300w konnektorból ha defaulton volt a vga - de mivel olyan cw-t csinált hogy azt hittem felrobban a vga/túlzás nélkül/, ventije meg disznó mód kerregett ha nem eco módban használtam, ment is vissza a táp -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
MODERÁTOR
válasz sirszevenap #3195 üzenetére
A strix az jó volt.
Csak egy van most fent sztem.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Chaser
legenda
igen, amit linkeltem 6 pin-ben - hirtelen rákeresve azt találtam -
én tudok adni fractal kábelt, ahhoz sikerült két vga kábelt adniuk
egyébként én már nem vennék ses tápot, amellett tudom hogy alapjaiban jók, de sok volt a disznóság - nálam a ventik verték ki a biztit' -
persze ha a tudat megnyugtat vehetsz kw-os tápot, de szükségtelen
ahogy fahrri mondja/én is mondtam, tdp limit minimumra kezdetnek
barátomnál most 4 v 450-es passzív ses van 2080s+3800x mellett, rengeteg hdd-vel - legalább 5 + ssd-k - , tdp limitet le kellett vennie de úgy simán használja a gépet, a nagyobb tápja bedöglött, amíg garozza addig van a ses befogvaszerk:
sirszevenap
valami kábel volt hozzá, meg se néztem, de meglepett
tavaly óta vásárolt combos vga-khoz se kaptam semmit, azt hittem ezt már rég megszüntették[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
az viszont nem jó előjel
párszor láttam köpködni kinti reviewkban ses-t, hogy mások használhatatlan motyó helyett mondjuk látnának dupla vga kábelt - én egy minőségi ventivel is beértem volna -
amit tudsz tenni:
beszerzel egy moles 2 vga átalakítót, pár száz ftszerk:
ilyenből 8 pinestszerk2:
nem az 550w-tal van baj, itt valami disznóság van, ses elektronika +100wot is lead kényelmesen hosszú távon, és ez nem 3080
vedd le a tdp limitet első körben
szerezz be átalakítót
utána rohangálhatsz kw-os tápokért - amik akkor is teljesen feleslegesek lesznek -
alig van fogyasztásbeli különbség a két kártya közt ha nincsenek rángatva[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Erdei88
veterán
Igen tudják, ennek ellenére okozhat problémát.
Volt többször is már téma régebben és ha két külön pci-e kábelre kötöttek stabilabb volt a kártyaSeasonic user manualjában is ezt javasolják:
High powered graphics cards are usually outfitted with two (or three) PCIe power connector slots. Seasonic prefers the use of two (or three) separate PCIe cables to connect these cards to your power supply[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
De rohadt jól hangzik
Van egy ilyen nyeszlett kábelem, de oszt hova az anyámba kössem, nincs is ilyen 2x6-os csatim a táponChaser: a gépem restart után kb 5-6. próbálkozásra indul csak el, bekapcsol, lekapcsol...mivel a 1070 hibátlanul ment így vagy tényleg nagyon gyík a táp vagy nem tudom
edward2: köszi ez hasznos infó
[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
Tier A-ban írják viszont low priority unit (minor issues or lack of info)
Nem a focus plus platinumnál de másik focusnál írnak olyat, hogy: "Units experiencing tripping issues with high transient power draw GPUs like AMD Vega and high-end nVidia Ampere. Includes Seasonic Focus based units made prior to Jan 2018,"
-
Chaser
legenda
590 nironál kipróbáltam anno, hogy a 2x8 pinből csak egyet kötök be, úgy is ment simán ( : pedig tud az is enni 3070 szintet, akár fölötte
kár is hogy nem néztem meg a 3070-et mit csinál úgy
egyszerű kiszűrni hogy a táppal van-e valami gond
tdp limitet vedd le a kártyán ameddig lehet
amennyiben nincs anomália a táp a hunyó
a kábelek elvileg legalább 16a-sek a tápodnál, de már nem ritka a 18 sem
elméletben a 16 is bőven sok, gyakorlatban mégis van, amikor egy csatiról a 2x8 pin defektet okozszerk:
omfgk
igen, de a 3080 durván peakel, a 3070 nem
és elvileg nem érinti a gold fölötti tápokat az említett ses táp probléma, elvileg - a focus/plus gold tápok érintettek -[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Egy ágról megy és sztem ez a baj, de hát nem azér van? megpróbálom külön megtápolni, úgy nézem, hogy nem bírja a 9600k a 4,6GHz-t sem. F.szom se akar megint tápot venni, mert akkor min 750 kéne, az meg nem 10e ft.
omfgk: igen ezért is mertem belevágni, de így nem tudom mi lesz
-
Chaser
legenda
ha kevés lehet ultra titánium is ( :
crash, újraindulás, sok minden lehet
külön csatiról adod neki a 2x8 pint, vagy egy csatiról amin kettő van?
elméletig utóbbi megoldás is megfelelő lehet - én az 560-as platina ion-nál utóbbi megoldással használtam bármiféle anomália nélkül -
sose láttam 300w-nál többet a konnektoros trms mérőn
zen 3100 mellett, de ha 3800x lett volna megzargatva akkor sem látok 350-70w-nál többetszerk:
gyakorlatban viszont ildomosabb külön betápot adni mindkét 8 pin-nekszerk:
jut eszembe, vannak ses tápok amiknél gondosabb lehet új kraftosabb vga - bár a 3070 ilyen szempontból még nem az -
a sima focusból biztos van ilyen, x gyártási időpont alatti tápoknál, elvileg a gold fölötti szériákat nem érinti, tehát a te tápodat sem
első körben megpróbálnám külön betáppal[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Mi a fő ismérve annak, hogy ha kevés a táp a kártyához? Far cry 5 és az R6 benchmarkja elcrashelt. Pedig a tápomon van is ilyen dual 8 pines csati, de tényleg arra gyanakszom, hogy egyszerűen kevés alá a plat 550W. Ami le is futott benchmark elég fos eredménnyel, gondolom az állhat mögötte, hogy nem kap elég kraftot így az órajelek is a béka segge alatt vannak.
Ja amúgy a GW vga 2 centivel alacsonyabb mint a 1070 StrixemEladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Chaser
legenda
válasz KisBundi #3164 üzenetére
oké értem de sztem ez így is cool
f3rdzs0
valószínűleg semmi válogatás nincs, eddigi kártyák nagy átlagban mind hoznak értelmes oc szintet gyártótól függetlenül - nem mintha világot váltana meg, ahova kevés alapon oda oc-val se ad érdemit, max ha van olyan játékod ami épp 60 fps alatt lenne minimumban és oc-val tudja stabilan a 60-at -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
f3rdzs0
senior tag
most láttam hogy a 3060 Ti Eagle OC elérhető volt alzán. szerintetek mennyivel jobb mint a sima Eagle? mennyire szelektálják ezeket a szilikonokat? mert a +30 Mhz gyári OC-t alapján nem hiszem hogy sok a különbség
kézi OC mellett megéri a factory OC változatot venni várható, hogy annyival jobb a kártya?
f3rdzs0
-
KisBundi
őstag
válasz ScomComputer #3165 üzenetére
A kérdésem nem az volt, hogy hogyan kell UV-t csinálni, hanem hogyan lehetne össszehozni a Precision X1 progit az AB-vel, mert pl az AB-vel hiába csinálok UV-t, a ventiprofilt nem tudom benne benne beállítani rendesen. Ha megy az AB mellett az X1 progi a ventiprofil miatt akkor az X1 felülírja az AB UV beállításait.
-
Joco_77
senior tag
Új nvidia driver (ha valaki írta már bocsi).
Cyberpunk 2077 optimized.
Remélem nem bánom meg, hogy felrakom félősen rakom már fel. -
Chaser
legenda
válasz KisBundi #3158 üzenetére
passz, csak uv-t próbáltam ki a phoenixnél, venti profil gyárilag is teljesen oké
ab-ben állítottam - ami nekem rendkívül bonyolult volt elsőre adrenalin után ( : -
venti állításra ránéztem, ugyanazt tudta mint a gw sw-e, default 1300rpm alá nem tudtam vinni a phoenixet, onnantól nem is néztem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Attila2019 #3142 üzenetére
van huzatja ( :
fahrii
"rápróbáltam", kisebb feszültség mellett is tud hozni default szintet vagy akár afölött is - de ez így van amd-nél és cpu-nál is -
kisebb feszen jobb fogyasztás/hőmérséklet is lehet persze_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
pacni120
tag
Én sem vagyok profi benne, de a power limit és core voltage limit értékek csak annyit jelent, hogy milyen mekkora áramot kaphat a kártya, ha szükséges lenne hogy kihozza a kívánt órajelet. Gyárilag úgy vannak belőve a kártyák, hogy power, voltage és hőmérséklet limit is van bennük. Bármelyiket eléred, a kártya visszafogja a teljesítményét hogy a max értékhatárokra/alá essenek vissza a kritikus paraméterek.
Ha kitolod ezeket az értékeket, akkor nem fogja vissza magát a kártya.
-
-
Bibgr0
aktív tag
Tegnap megjött a 3070 ftw3 ultra az alzától. Szép darab kártya. 1,5 kg :-)
-
xanaxtic
csendes újonc
-
pacni120
tag
válasz GIORGIONE76 #3148 üzenetére
W8! Rá lehet rakni simára a GS biosát? Amúgy visszaolvastam mindent én sem csökkentettben tettem fel a biost Asszem akkor nekem mázlim volt
-
GIORGIONE76
őstag
válasz xanaxtic #3143 üzenetére
Először csináld végig EZT a sok trükköt az AB-ban, aztán ha lesz unlock voltage, akkor ctrl + f és a grafikonban állítgasd, arra keress vissza Scomcomputer hsz-ei közt akad tutorial!
Elvileleg nem kellene ledobnia a láncot, de lehet bioszfrissítés sem ártana ... esetleg a GS biosza, de arról is van visszábbhttps://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
xanaxtic
csendes újonc
Gondolkoztam h váltsak e phantomra de lehet inkább nem éri meg. Benchmark alapján jónak tűnik ez a phoenix is. Sajna 2050 felett ledobja a ékszíjat [kép]
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Attila2019 #3138 üzenetére
mérleged nincs? ( :
a gb-k gyengéje a venti, kicsit fektethenének rá nagyobb hangsúlyt, ahogy az msi teszi a gaming szériánál_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Attila2019
tag
Üdv. Le írom tapasztalataimat hátha segít valakinek a döntésben hogy ha 3070 Aorust akar venni.
Előtte egy 2070s trio x volt meg 2070 strix 2060s strix most pedig aorus mert ez volt készleten.
A borítása olcsó műanyag, könnyen karcolódik, de a teteje szép dizájn, minőségi fém. Az rgb is szép.
Van súlya sztem alátámasztás nem árt neki.CW: Hangos Coil whine csak nagyon nagy terhelésnél és fps számnál van de ez ritka volt nálam, egyébként halk cw volt jelen játékok alatt ami nem zavaró. A strix kártyákon nagyon hangos cw volt kis terhelesnél is,az msi meg picit halkabb volt, mint az aorus .
Ventilátor: az sajnos nem a legjobb szerintem mint egy permetező repülő kis túlzással. De az msi 2070s trio volt a legjobb ott csak szél zaj volt ennél már pici motorhang vagy valami furcsa szél zaj...halk kerregés, de van 5 silent wings 3. játék közben 1000rpmen mennek és ez a hang nem hallatszik . Ha nem játszok akkor a ventik nem mennek.
Az rgb működik ha a gyártó oldaláról töltöd le az aorus engint(tartalmazza az rgb fusiont) meg a drivert(régi). De csak akkor működik ha minden aorus xd.. asus lapom van.
Be tudtam nehezen állítani a világítás meg az lcdt de volt h az lcd elfelejtette a beállítást illetve a Windows is párszor össze omlott kis időre az rgb fusion miatt . A program elindul egyből ha friss windowson rakod fel és nincs más rgb program ha van más is fent 15 perc múlva talán felismeri a kártyát. Szóval egy rakás ### a program .
-
Chaser
legenda
davinci resolvot használ valaki? a fizetős verzió az érdekes, free nem nagyon használja a gpu-t
az érdekel hol helyezkedik el 2080s és ti közt, gpu-ja 2080ti szint, vram 2080s_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz amstorm #3128 üzenetére
ha még vásárló és vannak extra igényei oké - de nálam akkor sincs extra kérés, egyértelműen mindig kiírom mik a feltételek, ha valakinek nem felel meg tud vásárolni mástól -, de amikor átadok egy kártyát 1 ft haszon nélkül és még én hozzam el, aztán postázzam - pk-t nagylelkűen kifizetné -, aztán a hirdetésem alá köpköd hát bazzz:d
és persze ha én akarok vásárolni cpu-t /vga-t pár héttel ezelőtti áron az meg az én bajom ( :Semin
jelen esetben az a 20-30 ember befolyásolja, mert egyébként nincsenek kártyák
ha nem vásárolnák fel akkor sem lennének, több embernek jutna, 10-ből talán 2-en is kapnának bolti áron :d
amiből a bolti ár egy boltot takar, az pedig az alza
többi "bolt" sokszor még itteni nepperek ára fölött tolja
sz@r ez az egész, és keveseknek van annyi iq-juk hogy felfogják, ez csak a kedves gyártó miatt van - és nv esetében talán még a bányászok is beestek a képbe -szerk:
Erdei88
mit szeretnél moderálni?[ Szerkesztve ]
-
Semin
senior tag
Nem egészen vágom ezt a dolgot már az elejétől fogva.
Értem hogy felvásárolni a kártyákat csúnya dolog , de - ha feltételezzük hogy itt senki nem milliomos -, nemigazán lehet komoly kihatása a piacra 20-30 emberkének.(mármint itthon)Ha valakinek ez a hobbija hajrá, senki nem mondhatja meg mennyiért adom el azt a kártyát amit megvettem.. Senkinek nem kötelező megvásárolni. Drága? Ne vedd meg!
A gyártók felelőssége, hogy nincs elég kártya, de ez egy piaci helyzet.
Drágábbak a kártyák mint 2 éve? Jah mint minden. -
amstorm
aktív tag
amúgy igen ismerve a vásárlókat gyere házhoz hozz egy tesztgépet és akkor még alkudok belőle. 10-20 k plusz azt mondom még elfogadható a gáz ott van mikor pl a ps-eket 300+ ért adják. (igaz amig van ki megveszi nem is csodálkozom) 3080 3070 és a 3060 ti alsó kategóriája árulható + pénzért a többi sztm az emberre rohad. Alzán már van is visszaküldött 3090
Efficiency is clever laziness.
-
Chaser
legenda
én is leírtam, hogy tudja a vevő ha esetleg később meghibásodik a kártya és kp-t adnak vissza, akkor mennyit kap - erre az értelmes reakció hogy beletolom a vevő pofájába mennyit keresek rajta -
tegyem mellé, arra a hirdetésre ketten jelentkeztek be pár órán belül, végül kedvem elment tőle, megkapta a második jelentkező free verzióban
van egy gyanúm, a tegnapi volt egy nagyobb szállítmány és idén még talán egy kisebb beesik, aztán kínai újév 2-3 hétig januárban, akkor ott megáll az élet
de radeonokhoz képest ebből rengeteg volt már ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
rob5
aktív tag
Egyetértek, látom megy a köpködés a HA -n kereslet - kínálat, /nem kötelező megvenni/van aki le is írja, hogy mennyiért vette, de rátesz egy kicsit /vagy nem kicsit/ amíg megveszik ez van..
Amúgy teljesen véletlen volt, ránéztem tegnap behúztam. Remélem ez már sűrűbben várható majd az Alzán.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
akkor bő 20e phoenixhez képest, ippen' annyit megérhet
kíváncsi vagyok rá mit virít azonos tdp-n
nagyon helyes ha annyiért lövik, amíg megveszik...
én dobtam már be ide free átvételt kártyára
volt aki elvárta, hogy majd én elmegyek érte és elpostázom a kártyát, ha már voltam olyan kotsog' hogy 1ft felár nélkül átadom a lehetőséget
aztán pár órával később a hirdetésem alá köpköd, mit képzelek én ha beszerz áras 3070-be 1-2 kisebb cpu-ra padló áron számítok be
és akkor a "scalperekben" van a hiba
nem vennék az emberek akkor nem lennének
utolsó free kártyát ma elvitték, több ilyen biztos nem lesz részemről_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
rob5
aktív tag
Alzás 248 ezer és az apró, ennyiért vállalhatónak gondoltam, majdnem a délelőtti evga 3070 lett, de a 2 év garit karcsúnak mondanám. Hétfőn este teszek vele egy próbát antec p110 - be megy majd.
Aprón látom már valakik majd 270-80 között már lövik is tovább.
[ Szerkesztve ]
-
pacni120
tag
válasz szasanyi #3064 üzenetére
Nekem is csinálja. Nekem úgy tűnik ilyenkor felbontást állít. 1440p-ben tolom, de a monitor tudja ezt a 4k-ról 2k-ra downscalet (valami LG monitor csoda). Szerintem amikor villog, akkor olyan alkalmazást, vagy progit hívok be, ami nem támogatja a 2k-t (?), vagy próbál valamit ügyeskedni ezzel a 4k dologgal, donno, de egyértelműen felbontást állítgat.
-
Chaser
legenda
ezt elnézve ez a phoenix jobb "minőségben"
és ahogy elnézem nagyobb default tdp-vel
"Ennél is fontosabb azonban, hogy a ventilátorok valójában csak a 63-64 Celsius-fokos hőmérséklet túllépése után indulnak be, de nem tudtam 40% -nál (~ 1600 RPM) többet működtetni, mert a GPU hőmérséklete nem haladta meg a 71 Celsius-fokot. Igaz, hogy ősz van, de szerintem nagyon jó jel. Zárt ház esetén nehéz hallani őket."
és annál eszerint picit nagyobb hőmérséklettel - vagy rosszabbul szellőző háza van a tagnak -szerk:
ezt mennyiért adták?[ Szerkesztve ]
-
rob5
aktív tag
válasz LoyalGuard #3109 üzenetére
Elméletileg hétfőn veszem át, ez alapján nem várható rossznak. Fém blackplate, dupla golyós csapágyazás,félpasszívra tervezve stb.. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz LoyalGuard #3116 üzenetére
óóóó ennyivel is többet tudunk
majd tolsz róla te tesztet ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kázik
csendes tag
Valaki használ esetleg Gigabyte Gaming OC modellt (8-pines nem Pro változat)? A hűtőborda kisebbnek tűnik mint a pro-n (ill. silentbios sincs), érdekelne mennyire hangos alapjáraton.
-
Chaser
legenda
válasz LoyalGuard #3113 üzenetére
de ha phoenixnél nem volt jó a sync, ennél se lesz, sw-ük elvileg ugyanaz
vagy nem?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz LoyalGuard #3113 üzenetére
nálam b550m s2h volt, összelövés ha szinkront jelent az passz
működött a gb lap rgb sw-e sw-és a gw-é is, lapéval csak cpu hűtő kapott konstans színt
sztem csak full fapad, én mondjuk nem bántamszerk:
bazzz, nem egyről beszéltünk ( :
bekevertema ghost verzióval
fac' ebbe a sok modellbe:d
elnézést[ Szerkesztve ]
-
LoyalGuard
tag
Asus X570 Prime-P lapom van, azon az aurasync alatt lehet bohockodni
Osszeloni nem lehet az expertool-al. (Aminek a felulete szerintem undoritoan nez ki...)
A phantom dragabb mint a Phoenix [PHANTOM]
[ Szerkesztve ]
"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
Chaser
legenda
válasz LoyalGuard #3111 üzenetére
mármint syncben nem megy a lappal?
én 30e alatti lappal használtam, amit beállítottam azt tudta is, de egyéb argb-s nyalánkság nem volt amivel szinkronban kellett volna "úsznia"
nem vagyok oda az argb-ért, de ez kifejezetten tetszett egyébkéntszerk:
designra nekem is jobban tetszik a fantom, alapból nem szeretem a 3 ventis kártyákat
de nyilván nem véletlenül sokkal olcsóbb 3060-nál is mint a phoenix[ Szerkesztve ]
-
LoyalGuard
tag
Elmondani nem tudom mennyire idegesit hogy a Phoenix csak attol nem tokeletes szamomra, hogy a k*rva ARGB nem kompatibilis az alaplappal...
Meglattam a Phantomot es uristen besza-behu... ja nem. Viszont elegge tetszik.
Sehol nem talalok tesztet rola."A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
Chaser
legenda
válasz hackeeeee #3107 üzenetére
user error tényleg passz
LoyalGuard
b@szki :d azt hittemnneked van, láttam árulod a phoenixet miatta, azt hittem azért mert már nálad van és gyóóóóó'
sztem sok jóra ne számíts, phoenixnél csak hangosabb/melegebb lehet_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
LoyalGuard
tag
GW 3070 Phantom-rol van valakinek tapasztalat?
Elvileg Penteken erkezik be Alzaba, de elotte azert kivancsi lennek"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
MODERÁTOR
Ha valaki lemaradt volna esetleg 3060 ftw3 ultráról akkor pingeljen rám, nekem nem ér ennyit
-
MODERÁTOR
válasz sirszevenap #3102 üzenetére
Azokat mindig átugrom, de majd visszaolvasok
-
-
sirszevenap
addikt
Én úgy láttam, hogy itt vagy Te régóta. Többen tesztet irtunk. Hőfokokkal, fogyasztással, hangról alkotott véleményekkel. Ezek szerint néztél, de nem láttál!
Tömören: Igen, jó! Nagyon is. Nekem sokáig maradni fog. Max. valamilyen 3080 jöhet szóba 1 éven belül. Ha azt kapok jó áron, akkor csere. Ha az is GW Phoenix lesz? Akkor meg csak duplán örülök.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
MODERÁTOR
válasz sirszevenap #3100 üzenetére
Szóval fasza a gw phoenix? mert abból behúztam egyet, így könnyebben el tudom engedni a 3060-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest