- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoyalGuard
tag
válasz
Elek Botond #6129 üzenetére
Amikor a legelso batch megjelent Alzan a kartyakbol, akkor meg tudtam rendelni, de megerkezni mar nem erkezett meg.
-
LoyalGuard
tag
válasz
Elek Botond #6125 üzenetére
196k-ert volt nekem anno egy Asus Dual 3070 rendelesem de toroltek hetekkel ezelott, mert nem beszerezheto. (gondolom azon az aron nem volt az)
-
LoyalGuard
tag
válasz
GIORGIONE76 #4170 üzenetére
Igen, en is ugy latom az eddigiek alapjan hogy a Phoenix GS szamait hozza a Phantom.
Stock orajelen hasznalom jatekra, ott azert joval baratsagosabb.
+135Mhz core / +850Mhz Memory volt a tegnapi beallitas.Mertem egy 12222-es pontszamot 78 fokkal
de arrol nincs meg a HWinfo...
#4173 Powerer
GW-nek Experttol 2 a sajatja (eleg gagyi szegeny). Ott az OC scan joval ovatosabb.
A tegnapi szamokat Afterburnerrel probaltam, Custom Fan Curve volt beallitva, de messze nem tokeletes. -
LoyalGuard
tag
válasz
Motion_Blur #4167 üzenetére
Kicsit porszivo volt, de siman lehet hogy sz*r a szellozesem...
Egyebkent CP2077 meg tobb oranyi warzone alatt sem uvolt a kartya.
Imperium Galactica 2 meg nemhiszem hogy megporgetne -
LoyalGuard
tag
Nekem is 2 nap keverges utan leraktak a nyugati postara a hazhozszallitos csomagomat... Most keresem hogy kit kell ezert megb... szepen megkerni.
(Ja es az alza kozelebb van hozzam mint a nyugati posta.)
-
LoyalGuard
tag
válasz
T0mBd1gg3R #3222 üzenetére
En is ma vettem egy phantomot, R5 3600 al megnezem kesobb hogy mit tud. Elsore minosegi hatast kelt.
-
-
LoyalGuard
tag
GW 3070 Phantom-rol van valakinek tapasztalat?
Elvileg Penteken erkezik be Alzaba, de elotte azert kivancsi lennek -
LoyalGuard
tag
Mar csak remenykedtem. Plane hogy 1 hete igertek Dec. kozepere. Azota volt nalam egy Palit 3070, de kaptam egy Gainward Phoenixet, szoval annyira nem egeto az a Dual.
Annyit neztem volna meg, hogy az Asus X570 Prime-P lapomnal az is kitakarna-e a chipset hutot. Mert ezek a b*szo hosszu kartyak mind telibe belelognak a ventillator ele... A dual szerintem nem logott volna bele. -
LoyalGuard
tag
Ma reggel ez fogadott:
"Kedves Vásárló,
KEdves Vásárlónk! Sajnos a megrendelésedben szereplő termék a továbbiakban nem szerezhető be, ezért a megrendelésedet töröltük. Szívesen segítünk más, hasonló termék kiválasztásában, ha telefonon felkeresed az ügyfélszolgálatot a 06 1 701 1111 számon. Ha előre kifizetted a megrendelést, az összeget a fizetési móddal megegyező módon visszautaljuk Neked. Szíves elnézésedet kérjük és köszönjük a megértésedet."
"Videokártya ASUS GeForce DUAL RTX 3070 8G (ECr3070d1)1 db 196 390 HUF"
A rendeles okt. 29-rol volt meg, ketszer is kertek hogy hosszabbitsam meg, nem akartam elengedni, de ez van -
LoyalGuard
tag
válasz
ScomComputer #1744 üzenetére
-
LoyalGuard
tag
Sziasztok!
Tovabbra is atveheto azonnal ezt a ket kartya, Alza áron:
EVGA GeForce RTX 3070 FTW3 ULTRA
GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC 8GHogy ne csak off legyek, vegre atvettem egy Palit Gamingpro-t a mai napon.
-
LoyalGuard
tag
Nekem a hetfoi palit kartyat ezzel a szoveggel toroltek...
"Sajnáljuk, de az Ön által rendelt Videokártya Palit GeForce RTX 3070 Gaming Pro OC 8G szállítás közben megsérült, mivel utolsó darab volt a raktárunkon sajnos törölnünk kellett a megrendelést." -
LoyalGuard
tag
Na ki vitte vissza a GW Phoenixet Alzaba?
-
LoyalGuard
tag
Uristen omlenek a kartak
Gigabyte van vagy 3 fele.
-
LoyalGuard
tag
Van mar Palit is
-
LoyalGuard
tag
Nos ugy nez ki hogy Nov. 12.-en Alza kap par darab Asus kartyat.
Legalabbis a Dual rendelesemre ez jott ma: "Várható: 2020. 11. 12."
Hatha... -
LoyalGuard
tag
Ja nem kifejezetten arra ertettem hogy szant szandekkal nem adjak oda (Bar egy kicsit talan ez is benne lehet , majd kesobb dragabban kimegy
)
1 darab Dualt lattam kikuldve, es 2-3-an biztos vagyunk akinek sikerult megrendelni, de azota sincs semmi. Eleg ciki ez, de latjuk mi megy mindegyik RTX 30XX-el... -
LoyalGuard
tag
Alza csak nem fogja odaadni az asus dualt
:
"Kedves Vásárló,
Jelenleg nincs visszaigazolt szállítási időnk az Ön által kiválasztott termék(ek)re. Ha meg szeretné várni a termék(ek) beérkezésére, kérjük küldjön erre vonatkozólag egy megerősítést a kapcsolati űrlapon keresztül.
Örömmel állunk rendelkezésére egy másik termék kiválasztásában a következő telefonszámon: 06-1-701-1111." -
LoyalGuard
tag
Azert tartom furanak ezt, mert bar ugy nez ki mintha egy vegszamlat kaptunk volna, de az csak megrendeles. Valamint a fizetesi hatarido is nov. 6. Szemelyes atvetellel kertem, szoval ha addig nem jeleznek es nem fizetem ki, gondolom akkor torolni fogjak.
Szoval vadaszok egy masik kartyat ha tudok, de 220-nal tobbert nem nagyon akarnek venni...
Egyebkent a tapasztalatok alapjan itt is a TUF a legjobb mint a 3080-nal? -
LoyalGuard
tag
14:07-kor rendeltem én is, legalábbis akkor jött a visszaigazoló.
Tessék itt az Alza válasza:Üdvözöljük!
Elnézést kérünk a kellemetlenségekért.
Sajnos a termékek gyártása késik, így belátható időn belül nem tudja garantálni a gyártó számunkra.
Amint bővebb információt kapunk a gyártótól értesítjük Önt.
Megértését köszönjük.
Ha bármilyen további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.
Tisztelettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest