-
LOGOUT.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz iamBandiii #16731 üzenetére
Amivel számolj, hogy sajnos már jóval a garanciaidő letelte előtt kiszárad a paszta és át kell pasztázni, rosszabb esetben pad-eket is cserélni.
Emiatt:
- Ha garist találsz ami érintetlen, jó esély van rá hogy száraz a paszta
- Ha garist találsz amit érintetlennek mondanak, de át lett pasztázva, azon a megbontást lehet a szerviz egy garanciáztatás során észreveszi és elutasítja a garanciát
- Ha gari nélkülit találsz az bármi lehet. Kis híján 3 éves is ami bányászott 2 évet. Mondjuk a 3070Ti épp csak 2 éve jelent meg és mivel LHR-esként debütált nem volt olyan népszerű a bányászok közt.A legjobban talán egy olyannal jársz, aminek megvan ugyan a vásárlást igazoló számla, ami legjobb ha a bányászláz vége utáni vásárlásra utal (2023 késő tavasztól), de mondjuk őszintén elmondja az eladó, hogy bizony újrapasztázta.
Én eladtam a Manli 3070Ti-omat (2023 áprilisban vásároltam magam boltban) beszáradt pasztával érintetlenül, a srác maga átpasztázta, gari bukó (bár van egy másik Manli kártyám amiről át lehetne tenni a csavarmatricát) majd egy hónap múlva visszavásároltam jóval olcsóbban.
Egyébként ez egy nagyon jó kártya, 3080 hűtéssel.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest