Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Srácok elég a VGA mellé egy I3 4160?
-
laychi
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A vásárlástól számítva 90 napon belül lehet upgrade-elni,utána már nem.
-
tthomasso
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen, de értelmét nem látom. Hacsak esetleg csere miatt lesz majd egy új sorozatú kártyád.
-
tthomasso
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A +2 év 12 Euró, a +7 év 25 Euró.
-
tthomasso
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
90 napig tudsz hozzá +2 év vagy többet vásárolni. Nálam is az EVGA volt a befutó, de még február elején.
-
-
Peat;)
veterán
válasz
Bugfix1984
üzenetére
Tartaleknak azert biztos elmegy. Meg par ezret erhet realisan, tularazott volt ahogy neztem, de 2-3 ezret azert tuti er, es mar igy az egyik legolcsobb 960-as most ez a pack. En berendeltem mert witcher is erdekel, evga es e kozott vacilaltam.
-
laychi
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Minden bizonnyal,
Step-Up:csúcs kártyáról feljebb váltásra viszont nem hinném,hogy lenne lehetőség

Tehát Titan X az utolsó a sorban
(egyenlőre(tudtommal)) -
-
Peat;)
veterán
válasz
radgyulaba
üzenetére
MSI kupon és egérrel szerintem igen csak megéri 66-ért.
-
radgyulaba
tag
válasz
JegesEmber20
üzenetére
Kőszi,látom neked is az a procid van mint nekem.
-
JegesEmber20
aktív tag
válasz
radgyulaba
üzenetére
Mehet oda simán
WF2OC-t vegyél te is, nem fogod megbánni. -
radgyulaba
tag
Sziasztok,mostmár arra az elhatározásra jutottam hogy 960-at vesszek ,ezelőtt v.2-3 honapja a 750TI akartam ,de változnak az idők ,és időtálobb lesz gondolom,de 31-ig meg kell vennem mert csak addig lesz játék is vele ,a Gigát választanám,a konfigom az adatlapomon.
-
JegesEmber20
aktív tag
Na srácok a WF2OC-m 1470-nél véget ér, már jönnek a hibák, ezért 1459-en stabilan használom.
A memória 2020 fele ér véget, ott 1970-1980-on használom stabilan
játék alatt belőttem a fix 40% ventifordulatot afterburnerrel, így nem is megy fel 60fok felé 2-3 óra folyamatos GTA5-után sem. Nem bántam meg, hogy megvettem. Nagyon észlelhető a változás egy 2011-es HD 6770-ről. (nem volt windows reinstall, ezt használtam) -
synthattik
aktív tag
válasz
Zeller01
üzenetére
Annak a procinak elégnek kell lennie hozzá,nekem a mostani előtt sima 4670 volt,gta 5 és bf 4 multiztam vele,úgy,hogy húzva volt a kártya,még így sem ment sehol 90% alá a gpu kihasználtság,és igen valószínűleg lesz még a kártyában tartalék,a legtöbb azért 1450mhz-es órajelet megy.
Ha meg megveszed a kártyát,és esetleg úgy érzed nem elég a procid ,akkor majd ráérsz gondolkodni a cserén. -
Zeller01
tag
Mi lehet az ideális processzor egy gtx960hoz?
Jelenleg i5-4690-em van a sima nem K. Van értelme erősebbre cserélni? Van még tartalék a kártyában? -
Ez a cicergés mennyire komoly probléma? Asus Strix 960 esetében érdekelne.
-
synthattik
aktív tag
válasz
Krilehor
üzenetére
Egyébként itt van róla teszt,mind2 kártya benne van,de nagyon szntem egyikkel sem tudsz mellé lőni.
-
laychi
veterán
válasz
Krilehor
üzenetére
Nekem giga van,az evga jóval drágább volt mikor vettem.
gigával sincs semmi gond ,ed az evga mellett szól 1-2 dologEVGA tagság:
Amennyiben új EVGA termékét az alábbi linkre kattintva regisztrálja, a következő előnyöket élvezheti:
- Kiegészítő garanciát vásárolhat,
- Közvetlen garanciális ügyintézés az EVGA-val
- Standard RMA: a terméket az EVGA német irodájába kell küldeni, melyet 1-3 munkanapon belül cserélnek
- Advanced RMA: PayPal-on biztosíték befizetése után előre postázzák a csere kártyát, mely természetesen jogos igény esetén visszajár
- EVGA Step-Up: 90 napon belül a különbözet megfizetésével új termékre válthat
- Szabad VGA hűtő csere: a garancia nem vész el csere esetén, de kérjük az eredetit őrizze meg! -
Krilehor
tag
Sziasztok, ez a kettő közül melyiket érdemes inkább venni?
[EVGA 02G-P4-2966-KR GTX960 2GB GDDR5 SuperSC ACX 2.0+ PCIE]
vagy
[GIGABYTE GV-N960WF2OC-2GD GTX960 2GB GDDR5 PCIE] -
blu79
addikt
- új szülemény Fehér 960-as
: [link] -
jcs
tag
válasz
ReezerAble
üzenetére
..." átolvasgattam "
Köszönöm, hogy megtetted ! 
-
jcs
tag
válasz
ReezerAble
üzenetére
Szia! A Gigának nem kétcsöves a megoldása hanem 3 !
És emiatt szerintem jobb a hőelvezetése...Asus megoldása:
[Asus heatpipe]Gigabyte megoldása ( erre neten kerestem mert más tesztben nem szedték szét...):
[Gigybite heatpipe]Prohardver tesztjében 1400 vs 800 rpm terhelés alatt. Viszont ha számít a hely is akkor egyértelmű. Tesztek alapján a Strix htés se hangos.
(kivéve amikor valahogy
1900 as rpm-et facsartak ki belőle
) -
laychi
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szerintem majd csak holnap.
Asszony most tolja a GTA 5-öt
Aztán meg szerintem filmnézés+alvás.
Addig esetleg írd meg PM-ben,hogy mire lennél kíváncsi.Szerk.:
Crysis 3-ban pont a menünél van ilyen,hogy több ezer fps-t produkál.Pont,amit írtam.
Monitorozd le és láthatod. -
SoulReaver
veterán
Egy kis crysis3 -at néztem, annál cicergett, míg betöltött a menüig.
Az nvpanelod beállításról pár képet tudsz nekem majd adni?
(privátban is megfelel, hogy ne offoljunk)(#1660) laychi
Nem sürgős
Ráér... Mindenre kíváncsi vagyok, mert nekem most alapon van... :/Én is most szedem le újra, mert beújítottam egy 850 evo-t és át másoltam rá parasztba, aztán ment, ma meg már nem megy, így tölthetem le megint...

-
laychi
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Magas fps-nél az enyém is cicereg de ahhoz többszázat el kell érnie.
Normál körülmények közt nem fog,ne aggódj emiatt.
Max játékok menüjében,van olyan,ahol a gtx 750Ti is több ezer fps-t mutatott.(mondjuk az nem cicergett)
Mindenesetre én hétköznapi használat mellett nem tapasztaltam,csak 3DMark ICE STORM benchmarknál,ha jól emlékszem.
De az sem kizárt,hogy Cloud gate-nél meg Sky Divernél is volt ilyen,nem emlékszem,de ott jobban pörög a kártya,mint FireStrike-ban az 100%. -
laychi
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szerintem azt a ramot se érdemes már tovább feszegetni,én 7600-ra lőttem be,kb 7900-ig bírta hibamentesen teszt alatt,mondjuk én auto ventibeállítással nyaggattam,hogy teszteljem egyúttal a gyári profilt.
Lehet,ha jobban kapja a hűs levegőt,akkor tovább elmegy,de jó ez így.
Nem kell a végletekig elmenni,úgy sem fogja hozni egy titan szintjét
De még egy 970-ét sem
Ja meg vedd vissza a feszt.
Vele együtt csökkenni fog a hőmérséklet is meg a boost 2 órajel is,és akkor nem kell az órajelet állítani
Gyári 1,2V-on az 1550-et kb 1520 körülre visszavenné,de lehet,hogy kevesebbre is,az a 2%-nyi órajel különbség nem jelent úgy sem sokat. -
synthattik
aktív tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ha már kis hibák vannak,akkor ott már elfogy a gpu,oda már feszelheted ahogy akarod,akkor sem fog jobban menni.
-
laychi
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Villódzások voltak? Mert akkor ott már nem tudsz mit csinálni,ott a GPU vége valahol.
Látom a hűtőt is már 50%-ra tekerted. -
SoulReaver
veterán
válasz
synthattik
üzenetére
Na, hát ellehetne még szarakodni vele, sztem még fogok is, de,hogy az új driverrel nem ment így, az gáz...
Toltam egy heavent:
Aztán 3DMark, itt már vissza vettem a gpu-t, mert +120Mhz nél már 1550-re boostol, ott meg már hibázott...Nem durván, de látszott. Nem tudom, hogy több feszt kellett volna-e még adnom..?
-
synthattik
aktív tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Annyiban igen,hogy mutatja van 1 gátló tényezője a kártyának,hiába menne többet,de a tdp már visszafogja azt a teljesítményt.
Mivel ennek csak 1 6pines tápcsatija van,így ez kicsit gátat szab a tuning lehetőségeknek,de játékokban szerencsére még nem futottam bele. -
SoulReaver
veterán
válasz
synthattik
üzenetére
-
synthattik
aktív tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
jó durván ki lehet tolni nálad a tdp limitet,nálam max 108% a giga mininél,az 140w,nálad szntem 110%.is elég lenne.
Mondjuk itt úgy is a gpu pontszám a lényeg részemről,az mennyi lett nálad,azt nem láttam,vagy csak szemüveg kéne?
-
SoulReaver
veterán
válasz
synthattik
üzenetére
-
synthattik
aktív tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
-
SoulReaver
veterán
-
ReezerAble
csendes tag
Átolvasgattam pár tesztet és a gigabyte+ASUS kártyák maradtak a ringben.
Az asus teljesítménye jobb és az a 4 hőcsöves megoldás, mellé egy backplate a kártyára elég szimpatikus.
A gigabyte a maga 2 csövével és kisebb teljesítményével már alapból gyengébb választás, és ezek mellé se backplate és a méret is negatívum számomra.
5.000Ft-al többet kér az ASUS de túl sok pozitívuma van ezért azt fogom választani. -
jcs
tag
válasz
ReezerAble
üzenetére
Szia! Tedd már meg , hogy rákeresel ezekre itt a fórumban. Tesztek vannak, vélemények, viták amiből Neked kell dönteni. Ha rákeresel, akkor a hsz.-ban meglesz mindegyik kártya előnye (hátránya).

-
htc07
addikt
válasz
JegesEmber20
üzenetére
a csúszkákat, amíg stabil a gép.

példányfüggő.
-
jcs
tag
válasz
JegesEmber20
üzenetére
Az idegeinket
addíg amíg be nem veszünk valamit 

-
ReezerAble
csendes tag
[link]
[link]
[link]
[link]
A 4 kártya közül melyik 2 a legjobb?
Esetleg ha ilyen árban (65.000Ft) van jobb ajánlat nVidia oldaláról szívesen meghallgatom.Config:
Processzor: INTEL Core i5 4590 3.30GHz 1150 BOX
Memória: HyperX 8GB FURY DDR3 1600MHz
Alaplap: ASROCK H97M Pro4
Merevlemez: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Ház: COOLERMASTER NSE-300-KKN1
Tápegység: FSP Raider 550A kártya legfőképp játékra lesz használva, de 1-2 kisebb modellezésre is. (semmi komoly, csak "játszadozok" 3D maxban)
(a kártya nem iponon lesz vásárolva, csak példaképp linkeltem) -
synthattik
aktív tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Írták már előttem is tuti instabil már a tuningod,nagyon kevés a pontszám,ennél még alapon is többet kéne tudni,valszeg a sok feszültség miatt nem dob 1 hátast.
Vagy nem lehet,hogy esetleg a vrm rész melegszik el rajta?Elég lassan forognak a ventik,lehet nem kap elég szellőt?
Mivel azt nem mutatja a gpu-z,szóval azt nem lehet tudni mennyin üzemel.
Elvileg 100 fokot is bírniuk kéne,de jó kérdés,hogy huzamosabb ideig az mennyire tesz jót neki.#1638) JegesEmber20:
Addig húzhatod amíg el nem dobja a drivert,vagy nem látsz furi dolgokat a képen,pl színes pöttyök,vagy bevillanások,mert akkor már nem igazán stabil.
Szóval kártyája válogatja,ki kell tapasztalni. -
JegesEmber20
aktív tag

Mit húzhatok még feljebb kb meddig?
-
laychi
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Csökkentsd a gpu(~1500-ra boostoljon) és videómemória órajelet annyira,mint az enyém volt,futtas egy tesztet,hogy legyen összehasonlítás.
physics,combined score biztos kevesebb lesz nálad,mert kisebb órajelen megy a procid.Ja meg nekem a ram 2400Mhz-en megy
Power limitet meg feszt én nem állítottam csak az órajeleket.
-
laychi
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szerintem ez mr instabil.
8500 körül kellene lennie a graphics score-nak,de inkább fölötte.
[Nekem ennyi volt,mondjuk azóta frissült a progi,majd futtatok az újjal is valamikor egy tesztet.](#1633) JegesEmber20
Ha csak annyi fáradtságot vennél,hogy az utolsó 20 hozzászólásba beleolvasol,akkor láthatod,hogy mikkel tesztelünk.
pl.:3DMark,Heaven&Valley benchmark.
De van még sok féle... -
JegesEmber20
aktív tag
válasz
JegesEmber20
üzenetére
Erre valaki?
-
jcs
tag
...hmmm aztat úgy értem....
Ha alapból tuningolsz akkor alapból pörgeted a kártyát és amikor terhelés éri éééés a gpu túlmelegedne akkor visszavesz....Asus honlap:
" • Ne feledje, hogy a tényleges turbó órajel függ a rendszer aktuális körülményeitől. További információ: http://www.geforce.com/ " -
bivalyolo
őstag
Én is beköszönnék egy Palit Jetstreammel, egy black screenező r7 260x-et váltott.

Arra van vmi ötlet, hogy a gpu-z miért pci-e 2.0-át ír, amikor elvileg a kártya és a lapom (a 3.0-ás pci-e slotba van) is támogatja a 3.0-t.

-
JegesEmber20
aktív tag
Na hali mindenki, beszálltam én is a topicba mint WF2OC tulajdonos, miket kéne csináljak, tesztelni stb..?
MSI afterburnerem és OC Guru 2-m van eddig a legfrissebb nvidia driverrel. Szűz minden. -
laychi
veterán
Miért kellene visszavennie?
A boostnak pont az a lényege,hogy növelje az alap órajelet.
Ha teszt alatt visszavesz,az azért van,mert nincs ép terhelve 3D-vel.
Egyébként esetleg túlmelrgedés esetén csökkentheti elképzelésem szerint,mint cpu-nál-->thermal throttling.
De nem tudom,hogy ilyen létezik e vga-nál. Vagy csak egyszerűen lekapcsol a kártya túlhevülés esetén. -
laychi
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Tiédhez még nincs friss bios(illetve van,a gyári), mert új kiadású kártya.
Egyébként a Support&Downloadnál kellene lennie. Download Type-nál lenne egy BIOS opció,ha lenne elérhető új verzió.
(#1620) +SoulRiever-
Ki kell tapasztalni,3DMark új verzióját töltsd le.
Ha eldob egy szinten akkor nyilván ott már nem stabil.
Vagy ha el kezd bevillódzni,oda nem illő dolgokat megjeleníteni(azt hiszem ezt hívják artifactnak),mint az enyém 1500Mhz-es Boost 2 órajel fölött,azt sem nevezném stabilnak,vagy jónak.***Nekem az afterburner nem ad opciót powerlimit növelésre.(WF2OC)
Te azt külön állítottad,vagy alapból adta az opciót? -
blu79
addikt
(#1612) jcs
- szia , Boost 2.0-nak hívja az nv,ez tdp,és hőmérséklet függvényében,addig engedi az órajelet ameddig csak tudja., ezt úgy kell értened hogy például 64 fokig tartja a folyamatos 1300Mhz-t de ha felmegy a hőmérséklet 67-re akkor visszavesz valamennyit és nem tartja folyamatosan az 1300Mh-t , ha több feszt kap azonos órajel mellett akkor feljebb Boostol, Példaul 1300Mhz -nél kap 1.200v de ha adsz neki 1.237v akkor nem 1300Mhz-ig boostol hanem valamennyivel többre... és így tovább, a számok amiket megadtam példák, tuningban nincs garancia semmire. Ez a Boost 2.0 nekem működik kipróbáltam, magas hőmérséklet miatt nekem még nem volt példa arra hogy visszavegye az órajelet, mivel kártyám nagyon hűvös
-
SoulReaver
veterán
G1 Gaming-hez nem találok biost.... Hol lehet ezeket találni?

-
htc07
addikt
Lenne egy kérdésem:
A monitorom 1680x1050, a TV fullHD. meg lehet azt oldani driverben, hogy a tv-re klónozott kép ne torzuljon, hanem 1:1 mutassa, fekete kerettel?
-
SoulReaver
veterán
Szia!
Nekem anno a gtx 460-om csinálta ugyan ezt. Nem volt szar tápom, egy CHIEFTEC 400wattos volt, de kikapcsolt, ugyan úgy mint neked a gépem.
Az XFX 550 pro lett at utódja, azzal már jó volt. Utána már a 750 nek is jó volt és a mostanimnak is jó lett

Aki megvette a gtx 750-em, neki is codegen 400 -as táp nem vitte, ugyan így kikapcsolt a gépe.
-
laychi
veterán
Nagy a valószínűsége,hogy a táp a ludas.
De jó lenne tudni azt is,hogy mi van a konfigodan,töltsd ki kérlek az adatlapod.
A tápnak is tűntesd fel a pontos ítípusát,de 99%,hogy azzal lesz a baj.
Vegyél egy minőégi 80+os tápot,érdeklődj a tápos topikban,hogy milyet lenne érdemes az aktuális konfigodhoz,illetve,ha a közeljövőben van fejlesztési terved,azt is írd le,nehogy 2 -3 hónap múlva megint tápot kelljen cserélned,mert a mostanihoz jó,de a későbbihez alul lenne méretezve. -
Mol16
csendes tag
Hello mindenkinek! Egy kérdésem lenne aki tudja rá a választ az írja meg nekem. Van egy MSI GTX 960 GAMING 2GB-os videokártyám és amikor játszok egy nagy gépigényű játékkal akkor kikapcsol magátol a gép.
Lehet hogy a tápomal van a baj egy HKC 450W-os tápom van lehet hogy nagyobb táp kell kérem írjátok meg nekem mert nagyon sűrgős lenne. -
jcs
tag
Rendben. És akkor ezt, hogy veted össze ezzel :
Boost technológia? -
SEMY
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Oooh pont ilyet akarok rendelni.

Köszi a teszteket is !

-
jcs
tag
válasz
synthattik
üzenetére

-
jcs
tag
válasz
JegesEmber20
üzenetére
Please note:
You can only update to a VBIOS version of the same series.
If your VBIOS version is:
F1, it can only be updated with VBIOS versions F2-F9.
F10, it can only be updated with VBIOS versions F11-F19.
F20, it can only be updated with VBIOS versions F21-F29.
(Gigabyte) -
laychi
veterán
válasz
JegesEmber20
üzenetére
készülj fel bios frissítéshez dvi-d és dvi-i kábellel

kell mindkettő,elvileg csak azzal lehet frissítenimeg majd csak azt a biost tudod felrakni,amelyikkel kompatibilis,nem amelyiket te szeretnéd
főleg,ha hynix chipes kártyád lesz,arra csak 1 van -
JegesEmber20
aktív tag
-
laychi
veterán
Nekem F1 van,ezek szerint nem lenne érdemes rá frissíteni.
Ugyan az az órajel.Érdekes,hogy Pyzoo-nak új biost dobott fel az OC Guru,nem is akármilyet.
Vagy esetleg az F2-re lehetne telepíteni az FA1 vagy FB1 Update-etJó,hogy egyik kártyánál csettintésre megy a dolog,valamelyiknél meg körülményes...Azonos gyártó azonos típusánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), akkor 970-re váltok.

WF2OC-t vegyél te is, nem fogod megbánni.

Köszönöm, hogy megtetted !
1900 as rpm-et facsartak ki belőle
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

addíg amíg be nem veszünk valamit