Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz mester778 #122 üzenetére
Én nagyon szemezek a sima 280-asokkal, mert 60 alatt is kapni teljesen újat, ettől drágább lesz valószínűleg a 960-as, most ugye 260!!! a dollárárfolyam. Ha a kedvezőbb 200$-al is számolunk és áfa vám stb-re csak 1,3-as szorzót rakok hurráoptimizmussal akkor az 67600 huf és teljesítményben számottevően nem lesz jobb mint a 280-as, 770 körüli szintre várja mindenki(ha jobb is lesz max 10% szerintem). 250 dollárral már 84500! lenne az ára.
Egyedül az a kicseszett fogyasztás és méret, valószínű kicsi és hűvös kártyák lennének ezek, nekem nagyobb fajta htpc-m van, a sima 280-as a 660-as vgamtól 40 wattal kajál többet...el kell hogy menjen még, de nem szívesen váltanék márkát.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz hermanyi #127 üzenetére
De ez még nincs megerősítve ha jól értem, csak eléggé esélyes a dolog. Az új játékok eléggé memóriaigényesek, ha igaz a hír akkor kérdés mennyire ingadozik majd a teljesítmény, nem csak az átlagsebesség a lényeg. Úgy néz ki most a sima 280-as a best buy, csak ne melegedne annyira...
-
Peat;)
veterán
Én el tudom képzelni hogy lesz a 128 bites sima és a 192 vagy 256-os Ti verzió. Túl nagy üres tér lenne, persze ott van a "régi" 770-es, de valami azt súgja hogy a maxwellel jóval olcsóbban is meg tudják oldani azt a teljesítményt. Meg eddig így is működött 670 - 760 ugyanaz sőt utóbbi picit erősebb az órajel miatt, pedig csökkent generációt jelölő első számjegy utáni jelölés. 680 - 770 szintén. Akkor a 770 - 960 esetében elvileg kell olyan 960-asnak lenni ami minimum a 770-est hozza, nyilván ezért várta mindenki erre a szintre.
Nézegettem sima 280-as teszteket amd oldalról, azok is úgy tudnak melegedni hogy így is úgy is megvárom a 960-asat, remélem fizikai méretben kicsit visszább vesznek (970-esnél furcsa az a nagy méret...oké nem én vagyok a szakember, de általában a fogyasztással összefüggött eddig a kártya mérete és a nyákot is cikizték valahol hogy nem egy bonyolult valami) nem fognak ciceregni és halkak lesznek.
-
Peat;)
veterán
válasz Bjørgersson #176 üzenetére
Erre akartam utalni, szinte biztos hogy kevesebb lesz a fogyasztása mint egy sima 660-asnak, ezért is várom hogy hő és hanghatás hátrányoktól mentesen tudjak majd váltani jobb vga-ra, de lehet itt is majd nyomozni kell a méretet mi fér be a házamba..már a nyák is nagynak tűnik, az lenne a szép ha még ciceregnének is Na majd meglátjuk.
-
Peat;)
veterán
válasz mester778 #236 üzenetére
Már ha jön ugye. Én sem szívesen vásárolnék 2015-ben új vga kártyát 2 giga rammal 70 ezer forint (eleinte lehet felette) környékén, ráadásul már az is kiderült hogy ezek is batár nagy kártyák lesznek. A konkurencia sima 280.asához képest kéne olyat mutatni ami indokolja a magasabb árat, egyelőre csak a fogyasztás tűnik biztosnak ami nekem is nagyon fontos, de annyira nem hogy csak emiatt hülyének nézzenek.
-
Peat;)
veterán
válasz SSJPeter #238 üzenetére
A forint dollár miatt nagyon megugrottak a kártyák árai és a gyenge forint kifejezetten cél az idei évben idehaza, el akarják kerülni a deflációt. A dollár még az euróhoz képest is erősödött, így duplán kéne erősödnie dicső valutánknak, semmi esély rá. Aki talál jó ajánlatot az helyesen teszi ha él vele.
-
Peat;)
veterán
válasz Bjørgersson #289 üzenetére
Nekem ez már olyan pofátlan hülyének nézés hogy a magamnak engedélyezett kütyüköltőpénzt másra verem el...aztán mire vennék már lehet a mostani vga-m használt ára lesz 80k körül ha így száguldunk az árfolyamokkal.
-
Peat;)
veterán
válasz BomiBoogie #324 üzenetére
nVidia is csinálja!
-
Peat;)
veterán
válasz papírzacsi #515 üzenetére
Ez a modell ciripel? (sípoló hang játékok menüjében, 2d alatt)
-
Peat;)
veterán
válasz Milka 78 #568 üzenetére
Azért egy normális hűtéssel megáldott 80-85k-ba kerülő 280x jóval drágább mint egy most 65k-s 960, annyi felárat nem ér meg.
Szerintem se a 280(x) se a 960 nem érik meg az árukat jelenleg, akinek mégis most kell vga annak meg fej írás alapon mehet a dolog, én még mindig inkább ezt választanám, prózai okok miatt, kevesebb hő termelés kevesebb gond, ez mindig is így volt.Vagy egy használt 4 gigás 770-es talán a legésszerűbb választás még.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz Milka 78 #570 üzenetére
Én ipont és aquat néztem meg, ott teljesen más ajánlatok vannak, 10-essel magasabbak az árak amiket te írsz.
Abban egyet értünk hogy most használtan van csak normális kínálat.mester778: 970-esnek van saját topikja ahol segítenek, de ár érték arányban jobban jársz azzal mint ezekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
Már ez is van 66k körül. Szerintem még 2-3 hét mire kifutnak a készleten lévő első darabok és utána normalizálódnak talán az árak kicsit.
-
Peat;)
veterán
Azért annyira nem esznek keveset ezek a kártyák, nem 750ti-ról van szó, talán a "legrosszabb" maxwell eddig teljesítmény/fogyasztás ügyileg. A 660-amnak hasonló lehet a fogyasztása és bizony elfér rajta a két ventis hűtő ha játék alatt is csöndet szeretne az ember. 660-asból is voltak egy ventis változatok, az alapján ennek a gigának terhelés alatt, tunningolva szerintem már megjön a hangja.
De úgy néz ki a legnagyobb feladat megtalálni azokat a gyártmányokat amik nem ciripelnek, hihetetlen dolgok miatt ugranak neki az nvidiának az emberek, ph! is jól meglovagolja a trendet, miközben a ciripelés valódi probléma ami miatt tényleg megérdemelnék a fenéken billentést.
-
Peat;)
veterán
válasz Blade148 #912 üzenetére
Nem tudom megoldható-e (notebookoknál hallottam ilyenről) de ezzel mit szeretnél elérni? Fogyasztásban nem számottevő a különbség a két megoldás között, míg filmlejátszáshoz ajánlatosabb a dedikált vga, nvidiával biztos nem lesz problémád. Lehet én vagyok tudatlan de nem látom azt a területet ahol ez megérné.
-
Peat;)
veterán
válasz balazska92 #925 üzenetére
Egy olcsóbb fajta i5 már bőven jó de most nyugodtan vegyél olyan vga-t amiben marad egy kis tartalék. Vannak játékok amelyek processzorigényesek és vannak kevésbé olyanok, ennél fogva ez a kihatja kérdés is elég szerencsétlen. Viszont egy gyenge vga erős processzorral is gyenge marad, még mindig többet érsz el ha először cserélsz vga-t.
Ha a mantle jobban el lenne terjedve akkor mondanám hogy amd-t vegyél, mert az pont a gyenge cpu részen segít, de csak pár játék van ami használja.
Árulnak már itt az aprón is 960-asokat, elég olcsón, 60 körül, vagy ha boltban vásárolsz akkor ügyelj arra hogy van amihez jár witcher 3 játékkupon.
-
Peat;)
veterán
Van olyan játék ahol régebbi processzor is elég és van aminél kell az i5/egyenértékű amd a 960-as mellé, már fentebb is ezt írta mindenki. Ne egy hülye tesztprogram alapján vonj le következtetést hogy játszani mennyire jó egy processzor. Egy jó grafikai tesztprogramban nincs fizika, kontakt, ai, ui tököm tudja mi. Csak a vga-t hajtja meg. Nem vagyok nagy tudor de szerintem az említett program is ilyen.
Majd gta5 teszteket nézz, valószínű szénné izzik szegény processzor, legyen az amd, i5 vagy i7...de már most is elég sok ilyen játék van. Az ember meg nyilván azért vesz egy 960-a szintű vga-t hogy az új csodákat is élvezze, akkor viszont processzorból is hasonló kategória kell. Az hogy drága egy újabb fajta i5 meg relatív, csoda hogy nem még drágább versenytárs híján.
Aki egyszerre nem tud cpu-t és vga-t venni csak pár hónap eltéréssel ott maximálisan egyetértek hogy kezdje a vga-val, mert sok játékban így is nagy örömben lesz része és látni fogja a hatást.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz Bugfix1984 #987 üzenetére
"Ha van írja le,hogy a plusz 2GB memória milyen előnyökkel járhat." Kb akkora az előnye mint egy trabanton a spoiler játék szempontjából. Ha CUDA vagy mittomén milyen programozó vagy akkor jöhet ki a haszna talán. Tehát akkor vásárolj ilyen terméket, ha számít mi van ráírva a dobozra és jól látható helyre teszed.
-
Peat;)
veterán
válasz Bugfix1984 #989 üzenetére
Nekem nem, neked viszont nagyon tetszik amint látom
Én sem vennék már 2 gigás kártyát, de attól hogy a 960-asra 4 gigát pakolnak az még nem lesz jobb. A 960-as chip 2 giga ramhoz van tervezve, szánva, így nem valószínű hogy a jövőben bármi előnye lenne a több ramnak.Nagy a szakadék a 960 és 970-es között, sajnos nem tudni mikor jön a 960ti ami neked lenne megfelelő. Lehet 1-2 hónap, lehet fél év.
-
Peat;)
veterán
285 ugyanolyan gyors mint a 960 kb. ilyen szempontból mindegy melyikre böksz, szimpátia kérdése. 285 "papíron" jövőt állóbb, és támogatja az AMD féle képszinkronizációt ha olyan monitort vásárolnál a jövőben. Tápból 960-as alá elég a 350-400-as is, 285-ös alá inkább egy 450-es. Fogyasztásban az amd TDP-je 190 watt de többet evett végül mint a 280-as vga. A 960-asnak 120W a tdp-je. Tehát ha kényes vagy a hangra akkor 285-ösből kifejezetten keresni kell egy minőségi, jó hűtési megoldással ellátott példányt. Sajnos a sapphire nem készít vapor-x-es 285-öst.
A 960-asnál a túlméretezett hűtési megoldások inkább a jellemzőek, válogatni lehet a "jóból".Igazából itt is az van mint a 970 versus 290-esnél kicsiben. Az egyik oldalon nem nagyon tudsz mellé nyúlni, míg a másikon könnyen belenyúl az ember olyanba amivel nehéz együtt élni, mert a turbinahangot általában nem szereti az ember. Mindezek ellenére ha azonos árban lennének a két oldal kiszemeltjei én őt választanám ha nem htpc házikód van. De 960-as olcsóbb általában és 70 fölött vétek fizetni azért a teljesítményért amit ezek a kártyák nyújtanak. Én az apróról vennék a helyedben egy új giga 960-asat 61 körül. Vagy ha totál nem zavar a hang és a házadban akkor a huzat mint az Antarktiszon akkor egy 290-es 70 körül, ott nem lenne gond a teljesítménnyel.
-
Peat;)
veterán
válasz gradient99 #1178 üzenetére
A 770 alapvetően erősebb vga. A 960-as kicsit alatta van felhúzva is szerintem. A 7870-esről nagyon nem éri meg váltani jelenleg, vagy vársz 2 hónapot az új amd kártyákra, és a feltételezhető nvidia reakcióra (960 ti), vagy kénytelen vagy jóval feljebb menni árban. Vagy legalább egy használt 770-eset beszerezni (újonnan nagyon nem éri meg) ha érezhető javulást szeretnél.
-
Peat;)
veterán
válasz ggbuffon1897 #1297 üzenetére
AMD vga kártya hűtést felesleges szerintem Nvidia hűtéshez hasonlítani, pláne a 280-as szériáját, ahol nagyon sok panaszt olvastam a kártyáról, melegedéséről, mert én is szemeztem vele. A 960-asoknál maga a hűtés nem gond, a ciripelést én próbáltam olvasgatni, én úgy látom bármelyik gyártó bármely modellje ciripelhet sajnos...ezzel már kezdhetnének valamit. A 750ti meg 960 között azért elég nagy a különbség (760-at nem nagyon értem, max 50 alatt éri meg, annyiért nem nagyon van), te döntsd el melyikre van szükséged, de a project cars magas grafikához szerintem kevés egy 750 ti. 280-as meg nem gyenge vga, így utána is kicsit csalódás lenne szerintem a visszalépés.
-
Peat;)
veterán
válasz radgyulaba #1680 üzenetére
MSI kupon és egérrel szerintem igen csak megéri 66-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz Bugfix1984 #1682 üzenetére
Tartaleknak azert biztos elmegy. Meg par ezret erhet realisan, tularazott volt ahogy neztem, de 2-3 ezret azert tuti er, es mar igy az egyik legolcsobb 960-as most ez a pack. En berendeltem mert witcher is erdekel, evga es e kozott vacilaltam.
-
Peat;)
veterán
Beraktam MSI-t, rohadt nagy batár, 1-2 milliméter maradt a háztető és a vga teteje között (fekvő, nagyobb fajta htpc házam van, elvileg nagy vga-ra is...). Ez már tényleg láthatóan túlméretezett hűtés, de ennyi baj legyen.
A kártya tetszik, 660-asról megéri váltani, ha a sebességet nézzük. Árakat nézzük meglepő lenne ha nem esne a közeljövőben vagy 20%-ot az ára, dehát ez van, aki most akar jól szórakozni annak full hd-ra bőven jó a 960-as. Úgy néz ki megúsztam a (hallható) cicergést is, kopp kopp.
Remélem a mostani konzolgenerációval fogja tartani a lépést(egyelőre nincs nehéz dolga, mivel még a 660-asom is tartotta ), igazából ezért vettem mert tippre elég lesz a multicímekhez, ami éveket jelent még.
-
Peat;)
veterán
Ez nem az a vga amit anti tunningolni kell.... szerintem fölös ezen görcsölni, be lehet állítani a fix 60 fpst és kész. Radikális hőmérséklet, hőtermeléscsökkenést nem hinném hogy el lehetne érni. Azért ez nem egy amd 290x, ahol tényleg megéri játszadozni a feszcsökkentéssel.
Másrészt legyünk őszinték: a 100 fps-es "problémák" nem valószínű hogy sokáig érinteni fognak azért az új játékok elég vga zabálóak. Én felnyomtam 1300(alap, boost nélkül)/1850(memória)-re kapásból a vga-t, feszültséghez nem nyúltam, ez egy olyan szint ami minden 960-asban benne van és lehet nyugodtan használni így. Ettől többet nagyon nem lehet kihozni sem, viszont vétek benne hagyni ha az alapórajelek mélyen ezek alatt vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz Scholes9 #1787 üzenetére
Én ASUS, MSI, GIGA wf2, EVGA, ZOTAC AMP kártyák közül választanám a szimpatikusat, nagy minőségkülönbség nincsen. Illetve a méreteknek érdemes még utánanézni ha kicsi a házad, mert elég nagy batár dög némelyik (ráadásul tök feleslegesen).
Gigánál már nagyon olcsó a 4 gigás változat, én lehet arra böknék mert a többi kártya ára felment pár ezressel valamiért, így elég olcsón kapsz +2 gigát, igaz ahhoz nincs witcher kupon.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz BomiBoogie #1803 üzenetére
Attol fugg mennyibe kerul a csere, szerintem 10-est meg megeri radobni, mert pl witcher driver is maxwellen fut jobban, de tobbet nem nagyon..
-
Peat;)
veterán
Az MSI a 960-asra valószínű ugyanazt a hűtést dobta fel mint a 970-esre (ahol már szintén van passzív mód):
- 960 speckó
- 970 speckó812 vs. 814 gramm, gyakorlatilag a nyák és több memória miatt "nehezebb" a 970-es. Az Asus mérete és így hűtőbordája is kisebb valamivel, súlyadatot nem találtam. Ventilátora is kisebb ránézésre.
-
Peat;)
veterán
válasz Scholes9 #1900 üzenetére
Msi-m van de 70-es ár szerintem is túlzás, nekem egérrel és kuponnal volt 65 "akcióban" csak azért vettem ezt és nem evga-t. Most a batman játékkupont adják iponban és az evga 65e, igazából ha érdekelne a játék már simán megveheted mert be lehet beszélni magadnak hogy csak 55e igazából a vga .
Szerintem nem éri meg várni a mai vga piacon, AMD csak jövőre fog rámenni a fogyasztásra a saját beszámolójuk alapján, én többek között ezért nem vártam meg a termékeiket. Hiába lenne olcsóbb a versenytárs, az nvidia van akkora k@csög hogy ne csökkentse az árat. A 280-as meg már kazán a 960-hoz képest sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
Hogy on is legyen MSI Gamer 1450-ig boostolta megát 1 óra witcher 3 játék alatt, így hiába a kevesebb fázis, szerintem sok vizet nem zavar be. A fordulatszám max 900, max 65 fokos a gpu, egy kisebb fajta házban, 26 fokos szobahőmérséklet mellett. Lehet hogy nem a leggyorsabb, de meglepődnék ha sok garanciális probléma lenne a 960-asokkal, nekem ez is sokat számít.
-
Peat;)
veterán
Ezért kell tv-n játszani Nálam az volt a kérdés hogy ps4 vagy pc fejlesztés...de aki tényleg csendes játékmasinát akar nappaliba és normális full hd-s tv-je van annak elég jó választás a 960-as, fxaa + lcd tv kettős többnyire elég a recék ellen, (jó)monitor élesebb képet ad és akaratlanul is közelebbről nézi az ember. Konzoloknál sincs nagy élsimítósdi pont emiatt, úgyis tv-re van kötve jelszóval.
-
Peat;)
veterán
válasz Scholes9 #2054 üzenetére
Ciceregni sajnos bármelyik cicereghet.
A vívódó lelkeknek: most én is evga-t vagy asus-t vásárolnám meg, nagy nevek, sok garancia, kuponosak, alig drágábbak mint az olcsóbb márkák, nem igazán értem mit kell görcsölni. Msi gaming nem éri meg a +5k-t hiába van rajta a nagytestvér 970-es hűtése.
Gigabyte meg kuponakcióból ki van zárva, most azért nem írom, mert ahhoz képest 2-3 ezer árelőny semmi..max akinek kisméretű vga kell annak éri meg a mini giga. Többi két év garanciás, aminek véleményem szerint jobban kellene az árban mutatkoznia.Scholes9: Egyébként ha ki lenne írva mindegyik gyártónál a kártyák súlya, akkor elég könnyen lehetne dönteni. Plusz 100-200 gramm lenne egyik gyártó irányába hasonló ár mellett akkor ha nem is biztosra de valószínűsíthető melyik bírja tovább passzív módban. De ha ez nincs meg akkor a ventilátorok mérete a következő dolog amit képek alapján is meg lehet saccolni, evga-n szerintem nagyobbak mint az asus-on így elvileg alacsonyabb fordulatszámon mennek terhelés alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz Bitbeszúrás #2107 üzenetére
Fentebb linkeltek egy MSI akciót, egérrel (tippre 2-3 ezer a valós értéke), Gigát nem vennék amíg a többihez kupon jár.
-
Peat;)
veterán
Amikor eléred egy gpu, cpu, memória határát akkor elkezd hibázgatni ami igenis kölcsönhatásban áll a hő okozta fizikai tulajdonságokkal, lásd a tunning versenyeken a nitrogénhűtés jogosságát. Ha beállítasz egy olyan órajelet amit 2 perc alatt még nem dob el egy tesztprogram, egy játék ami teljesen össze vissza terheli a gpu-t lehet hogy 1 óra múlva akad ki, amikor már átmelegedett a gpu, minden része jobban meg volt hajtva (mai játékok állítólag max 60%-ban használják ki a gpu-kat), esetleg a driver érzékeli a problémákat és egy idő után leáll, vagy ahogy a gtav teszi a játék dob ki, meg olyan is van hogy nincs képi hiba csak lassabb lesz a gpu mint tunning nélkül...Sok millió tranzisztort letesztelni 2 perc alatt egyszerűen nem lehetséges, illetve max a gyártóknak van erre módszerük, nem értek hozzá én sem. Nvidia ezzel a boost dologgal jól meg is kavarta a dolgokat
Én is azt tapasztaltam hogy felesleges határon használni bármit is, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára nálam és azt se mikor fagyott le utoljára a gépem, szerintem a konzolom többet fagyott . Mostani AMD kártyákat ezért sem szeretem, ott sokszor gyárilag olyan órajel van ami az esetek 90%-ban tök stabil, de néha néha mégis jönnek a gondok..280x tipikusan ilyen sorozat tőlük. -
Peat;)
veterán
Visszább olvasol mint ha lett volna linkelve ilyen jellegű teszt is. Röviden, van különbség, de elhanyagolható annak mértéke. Igazából ez mindig is így volt a vga piacon, adott gpu, adott memóriával van összhangban. Mondjuk itt legalább nem rosszabb memóriát raktak rá, így nem hátrány a több memória mint sok sok modellnél régebben.
Most látom azt a grafikont. Szerintem keress még tesztet, mert egy 4 gigás tulaj teljesen más tesztet linkelt be múltkor ahol sehol nem volt ilyen differencia. Így gyakorlatilag a 770-780 közé érkezne meg a 960 4gb-al, szerintem érezni hogy ott sántít valamit a dolog. De 70 alatt nyilván megéri, már csak a tudat is
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
Nagy árcsökkenés nem lesz, AMD oldalról a 380 nem döngöli a földbe a 960-ast így valószínű marad az elég pofátlan ár a kártya "komplikáltságát" tekintve. Meg így szerintem 960ti sem lesz. Minek.
-
Peat;)
veterán
válasz Bjørgersson #2311 üzenetére
Kevesebb terméken jó eladást produkálni sokkal jövedelmezőbb sajnos, hiszen egyszerűbb a gyártás, támogatás. De akkor úgy írom, hogy a versenytárs nem kényszeríti a 960ti-re az nvidiát, vagyis az a 10% előny szerintem nem lesz elegendő hogy nvidia kidobja. Elég gyér a középkategória, én is azért vettem 960-as mert nem volt más. Nem mint ha baj lenne vele, de ha lett volna 960ti ziher azt veszem.
kisza25: nincs ott semmi lényeges kártya. A 770/780 már alig kapható. Gyakorlatilag szinte már csak maxwellt árul az nvidia az értékelhető kategóriákban, így valószínű szép helyekre utaznak idén a cégvezetők...
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
Maxwellnél az is szokatlan hogy egy fajta chip egy kártya dolog megy, általában egy fajta chipre legalább két kártya szokott épülni a gyártási kihozatal miatt. Úgy néz ki tényleg itt ez (sem) gond, remélhetőleg a sok pénzt értelmesen használja fel nvidia és nem úgy mint az AMD a 7-es sorozat után.
-
Peat;)
veterán
Kiegeszitenem a tobbiek altal irtakat, hogy attol hogy a gta5 ki tudja hasznalni a tobb memoriat, nem jelenti azt hogy 2gb-al ne lehetne meg viszonylag magas beallitassal jatszani..olyan nem lesz hogy a 2 giga miatt valami nem fog futni, max a textura beallitasnal kell eggyel alacsonyabb szintet beallitani abban az evi 2-3 jatekban. A tobbi jatekban meg semmi differencia.
-
Peat;)
veterán
válasz Bjørgersson #2422 üzenetére
Sok jelentősége nincs nekünk, talán a 980-astól érdemes kalkulálni ilyen jellegű jövőbe tekintéssel...de mivel a 960-as gpu-ja egy az egyben olyan jellegű mint a nagy testvérekben valószínű ugyanazt támogatja.
De igazodj ki ez alapján nincs olyan hardware ami teljes directx12 támogatású lenne még AMD oldalon sem...persze ezt a cikkíró tuti máshogy írná.
Maga a támogatás adott így minden játék el fog indulni nem csak 960-ason, de régebbi nvidia és amd kártyákon is. Kicsit értelmetlenül fel van fújva a téma, pláne itt ph!-n sok amd tulaj beleélte magát bizonyos dolgokba. De ott a gyakorlati példa a konzoloknál, tisztán amd hardware és "low level api", meg lehet nézni hogy van-e forradalom. Igényes szép játékokat találtam mint minden új konzolgenerációnál, forradalmat viszont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest