Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika0001
senior tag
válasz
csabika0001
üzenetére
Bocsi lemaradt a link.
[link] -
4264adam
nagyúr
válasz
csabika0001
üzenetére
i3 is felejtős már nem lesz érdemi előre lépésed ha játék a cél. A 2 fizikai mag az két fizikai mag.
10k ráforditással i5-re is tudnád cserélni.
-
ProEvoFan
nagyúr
Azért az durva hogy 30 fokos szobában netezés/filmezés közben sem kapcsol be a vga

2 óra játék közben is max 69 fokos...szuper! -
GEIL
addikt
Itt szépen látni......simán tartja a lépést és van benne erő....igen, játékra is.

-
GEIL
addikt
egy "S"-es és egy normál Haswell i5 között csupán pár % van....a "S"- széria inkább alacsony fogyasztás miatt készült. A mai játékoknál észre nem veszed hogy milyen CPU van a gépben...még egy régebbi i5 is 3,2 ghz körül járatva kb ugyanazt tolja egy GTX960-nal mint az enyém.....szóval....

-
Peat;)
veterán
válasz
juve600
üzenetére
Nem ugyanezt írtam?

A 4570s a max 3,6 ghz-el eszeveszettül eltörpül a boltban kapható jelenleg legerősebb max 3,9 ghz-es i5 mellett? Vagy játék csak k-s cpu, 960 mellé is? Jó tudni.
Nálam az i5 2310-es is legtöbbször kiszolgálta.GEIL: egyetértek, mivel nekem is ilyen van. Ha nem ilyenem lenne írt volna a fene
Régen egyébként jobban volt butítva a S-es cpu, kevesebb cache ilyesmi. De az haswell előtt volt, lehet még abból indult ki a fórumtárs. -
Peat;)
veterán
Miből gondolod hogy 2,9-en jár a cpu? Monitoroztad közben? Mert az hogy a képen 2,9 van teljesen normális, minden program ennyinek olvassa ki nálam is. Szintén ilyen nyárálló cpu-m van, szerintem tökéletes 960 mellé, de 970-es sem lenne gond neki.
Ez a tesztprogram egyébként nem igazán cpu érzékeny amennyire tudom, inkább a vga-t kellene izzasztania, csak totál elavult egy program, maxwell alapú vga-k mint 960-as kissé alulszerepelnek benne.
Másik téma: Ár érték arányban szerintem a 750ti nagyon nem éri meg, akkor már egy sima 750-es vagy 960-as. Vagy vár egy kicsit a 950-esre.
-
GEIL
addikt
válasz
csabika0001
üzenetére
Enyémhez képest a plusz 1 Ghz CPU órajel miatt ennyi a pontod ?

-
GEIL
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
Vigneau
félisten
Mostanában néztem, a Valley már 2 éve nem újult meg és nincs az 1.0-nál újabb verziója?
-
zotyi8
tag
Xeon 4x 2.5 Ghz proci 4GB DDR2 ram mellé ne nagyon vegyek egy GTX 960-at?
Gigabite HD 6850-t cserélném. Az ok az lenne, hogy van egy UHD-tv és arra tolnám ki a 2160p filmet. -
szekto
aktív tag
válasz
kisza25
üzenetére
Venni kéne, ha lenne hozzá keret.
Gondolkodtam rajta, hogy VGA helyett CPU-ra költök, de új lap is kéne, meg egy új proci is - még ha csak FX 6300-ra nevezek is be, jóval drágábbra jött volna ki az egész.Mindegy, majd jövőre megpróbálok benevezni egy i5-re.

Egyébként annyira nem tapasztaltam még CPU limitet a játékoknál. A RaceRoom-nál is sztem azért nem ugrott meg jelentősen a teljesítmény, mert még egy régi motorra alapszik, ami gyanítom, hogy még mindig inkább CPU, mint GPU párti.
-
szekto
aktív tag
kisza25: Köszi!
Nem igazán hallottam még ezt a cicergést.kovy29: egyelőre amibe próbáltam, ott nem túlzottan éreztem gyorsulást. Valamennyi van persze, de nem olyan drasztikus a 660-hoz képest.
(Szerintem ehhez a programhoz (RaceRoom) egy jobb proci is kéne (most A10-5800K mellett muzsikál a kártya).)Igazság szerint nem is azért fejlesztettem, mert rosszul futottak a dolgok, hanem még most tudtam a régi kártyából értelmes áron kiszállni, és megvenni ezt az újat.
No persze, főleg a jövőbeli címek miatt ejtettem meg ezt a cserét (SW
attlefront, FIFA 16 és társai). -
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
én mindent
4. fajta ventik vannak a 3 hónapja összerakott gépembe és a 2. VGA és a 4.táp
mondjuk a táp azért, mert 1hónap után meghalt (xfx ts 450), küldtem garba, beledobtam egy hulladékot amit itt kiskerben lehetett kapni, mert kellett a gép munkához, közben rendeltem bele egy normálisat (hamburg 530), azt hittem sokáig tart a gari, erre rá 2 napra kaptam egy zsír új tápot, meghirdettem mindkettőt, hamburg ment el előbb, úgy szép az élet, ha zajlik
-
kisza25
félisten
válasz
csabika0001
üzenetére
ki mondta, hogy van logika ezekben a cserékben

nekem volt ilyen sorrendben: HD5850-> hd6850-> hd7790 -> hd7870-> r7 260x -> giga oc 750ti -> gtx 755m-> giga 750ti BE ->gtx 960 szerinted
(korábbi kártyákat nem írok
)
ja és proci a teljeség igénye nélkül, de ebben a sorrendben: i3-530, i7-870, i3-540, i5-750, i5-3470, i7-2600k, i5-3470, i3-3250, i5-3470, i5-4200m és végül i5-3470
tessék lehet hozzászólni
az i5-3470 minden esetben másik proci volt
alaplap csak 1155 ből: ASUS P8H77-I, ASRock B75M-ITX, ASRock Z77E-ITXembe: igen ez egy nagyon jó hasonlat
azért vettem a gtx 960-ból a nagyobbik gigát, hogy ne tudjam olyan könnyen lecserélni a házat
juve600: én sokszor összeraktam már a tökéletes konfigot, de ez nálam max 4 hónapot jelent csere nélkül

szekto: gratula, neked nem cicereg/gerjed terhelve?
-
juve600
nagyúr
én most jutottam oda hogy igy jó a konfigom ahogy van
persze ha meglátok egy kihagyhatatlan ajánlatot akkor lehet elcsábulok

de mondjuk pl az asszony már 20 éve megvan,őt nem cserélném le

-
embe
nagyúr
válasz
csabika0001
üzenetére
Ez egy mókuskerék. Páran benne vagyunk.

-
4264adam
nagyúr
válasz
csabika0001
üzenetére
Ezt ne jelentsd ki, nem érte meg ennyi pénzt kidobni. Én 20 ezerrel pótoltam ki a HD7950-et ami egy 280 szinten volt és teljesen megérte a cserét!

-
Bjørgersson
félisten
válasz
csabika0001
üzenetére
Ha nem erzed at, akkor ugysem tudjuk neked megmagyarazni.

-
juve600
nagyúr
válasz
csabika0001
üzenetére
igen túlságosan konzervativ vagy

van köztük különbség hangban,gtx 960 a legcsendesebb de ki akartam próbálni a r9 280-at meg a gtx770-et is
ennyi -
csabika0001
senior tag
válasz
juve600
üzenetére
Nem savazni akarlak itt, de áruld el mi logika van ezekben a cserékben kb mindegyik kártya hasonló eredményeket produkál. A hangjuk is (difi) kb 5dBA-ban belül van. Nem hiszem, hogy megérte csak emiatt ennyi pénzt kiadni, még ha csak egy ezrest buksz egy kártyán.
Vagy túlságosan konzervatív lennék?
-
juve600
nagyúr
válasz
SECTORnooB
üzenetére
igen BEFOLYÁSOLT

-
-
juve600
nagyúr
válasz
SECTORnooB
üzenetére
hangos volt
mármint a 280-as -
juve600
nagyúr
válasz
csabika0001
üzenetére
volt a giga gtx 960wf2
utánna giga r9 280
utánna asus gtx 770
most vissza a gtx 960-ra és ez is marad
-
juve600
nagyúr
üdv
beléptem én is a klubba
EVGA GTX960 2GB GDDR5 SuperSC ACX 2.0+ (02G-P4-2966-KR)első benyomás: minőségi cucc,jó csomagolás,matrica-plakát-stb
teszt majd holnap este -
csabika0001
senior tag
-
szekto
aktív tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Igazából már annyira nem emlékszem a dologra pontosan, mert 3-4 éve történt, de valahogy az se rémlik, hogy utána reklámozták volna a kártérítést. (Emlékszem szüleim mondták, kész szerencse, hogy aznap reggel ott álltak a mikró mellett a kávé melegítése során és nem mentek el közbe tenni-venni, mert így egyből le is tudták kapcsolni a mikrót anélkül, hogy tönkrement volna. És elég szépeket szikrázott a cucc elmondásuk szerint még így is.)
-
4264adam
nagyúr
Volt ott több is! Ugyanis a reggeli 6-7 a csúcs áramfogyasztás ekkor eleve többet pumpál a hálózatba a szolgáltató, hogy tartani tudja az előírt %-ot. Van, hogy bekérnek több hónapnyi mérési adatot, hogy tudják mikor van a legnagyobb igény, ugrás, hiba.
Kártéritést kérni!!
-
szekto
aktív tag
-
4264adam
nagyúr
Sajnos a villamos hálózat ingadozása is megdolgoztatja a tápot. Az is okozhatta az öregedést.
ProEvoFan: Ne járasd a végéig a tápot, kondik merülnek több feladatot kap az alaplapi VRM és VGA VRM, nehogy utóbbi kettő közül hamrabb mondjon búcsút. Főleg hogy már előtte csúcson járattad a tápot a +200W-os HD6950-el.
-
ProEvoFan
nagyúr
HAF 912 plus ház (elöl, hátul, fent ventik).3 óra folyamat játéknál, avagy Guild Wars 2 közben 69 fokos a Gigabyte VFem.Mindezt halkan teszi.Sőt, egy kicsit idegesít is a hangtalansága, mert így új nem megszokott hangok jönnek ki a házból

-
4264adam
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
2 venti 800RPM 60CFM akkor 3 venti 500-en ugyanaz számokban.
-
4264adam
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
De lehet hogy 800RPM helyett 400-on mennek.
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jó kis ház. Nekem is volt olyan.

-
Sage83
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ohhh!!
jó kis kuckó...45 cm-ig mehet bele vga kari!! 
-
jcs
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
...youtube... keresés gtx 960 wf2 unboxing....

-
4264adam
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Most komolyan 1°C miatt azt mondod nem annyira jó vétel?

-
Sage83
aktív tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Gyári venti profil van beállítva... Biztos h lejjebb lehetne fargni az értékeket,de ez így is bőven jó!!
szerintem -
Akinek giga wf2 je volt és bontatlanul vette a kártyán volt fólia?
-
Sage83
aktív tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Az a 58 c a metro alatt volt!
valley alatt már 63-64C volt a temp!! 
-
Sage83
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem rengeteg Asus kártyám volt...
Az első egy riva tnt volt!
most nagyon tetszik a Gigának a G1 változata így ő rá esett a választásom...
-
juve600
nagyúr
EVGA :

-
Trailblazer
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én abból indultam ki, amit Sage83 fentebb az 58 fokról írt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Trailblazer
üzenetére
TechPowerUp tesztekben mért hőmérsékletek;
Asus Strix

Giga WF2

Giga G1

-
Trailblazer
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azért szignifikánsan hűvösebben tartja, mint látjuk, és a tuningnak is van némi headroom. Lehet hogy overkill, de a többtől sosem kell félni.
Mai fejemmel valószínűleg én is ilyet vennék. (Amellett, hogy mindenképp Asus-t akartam ezúttal és elégedett is vagyok, mint írtam párral feljebb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

4. fajta ventik vannak a 3 hónapja összerakott gépembe és a 2. VGA és a 4.táp

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)