Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
koszi. nalam is van fullos hue setup (5 color lampa + led) ossze kene mar loni a rendszerrel
Puma K: en mondjuk hangulatvilagitani hasznalom. zsenialis, hogy iszonyatos ereju fenye is tud lenni, pluszban este 10tol szepen lemegy kisebb intenzitasra, szoval segit a napszakok tartasaban.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
RazoR
veterán
Ez kell most azonnal!
-
snecy20
nagyúr
válasz ScomComputer #90492 üzenetére
Tényleg jó... nem tudom hogy csinálták, de Unreal motoros játékként még szép is.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
ScomComputer
veterán
A Gears 5-el játszik valaki,nagyon jó game..és a grafika is nagyon ott van maxon...
-
Puma K
nagyúr
válasz keIdor #90469 üzenetére
Most nézem, hogy ez cross/multi-platform és PS-es meg Xbox-os is bent van kontrollerrel.
Ilyenkor hogy megy az AIM?
Amúgy nem rossz. Pörgős eléggé mint volt mindig is.
Kb csináltak belőle egy szoftos BF-et.
Tetszik, hogy ahogy ölsz úgy tudsz dolgokat aktiválni és azokat lehet külön állítani.Ha visszaemlékszem, hogy én és a barátaim anno a legelső COD-ot meg az UO kiegészítőjét mennyit nyomtuk... és akkor milyen volt az a COD és most milyen... durva
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Devid_81
félisten
válasz snecy20 #90476 üzenetére
Szellozessel nem lesz baj, en egy elvetemult ventilator gyujtogeto vagyok
Igazsag szerint az a baj, hogy a borda es a vezerlo kozott egy pici kis res van azt meg max oldaliranyu legmozgassal lehetne kisegiteni, de akkor talan annyit nem er az egesz, inkabb en hajtogatom ra az EKWB bordat az SSD-re es legalabb tudom, hogy van alatta hoatado ragacs rendesen...
-
-
keIdor
titán
Devid_81
Egyébként nálam, csak játékra semmi értelme nem volt ennek a 970 EVO-nak. Csak azért lett, mert találtam olcsón, épp akciózták.
De észre sem venni egy SATA 3-ashoz képest, azok sokkal olcsóbbak azért és a hőtermelés sem gond. Biztos szükséged van rá? Egy 860 EVO 1TB szerintem van ott is 90-110€ között. (nem tudom mennyi most a font)
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #90475 üzenetére
Egy Londoni kiskeres arul ebayen open box Samukat de bolti ar 2/3aert max.
Igazsag szerint nekem is csak Samuk vannak a gepben es azok nagyon jok.
Ez a Patriot csak azert tetszik mert van rajta gyarilag borda...deee elvan b.cva, konkretan a vezerlore nem raktak heatpad-et, mindenki erre panaszkodik mint negativum.Akkor lehet inkabb megis Samu lesz+EKWB borda, igazsag szerint kis extra penz raforditassal legalabb biztos jo lesz a cucc.
Vagy ha masnem marad atmenetioeg a 120as 840-es EVO majd David kap egy 1TB-os 970-et bordaval, a kis gep meg megkapja a mostani 960-asomat
...
-
snecy20
nagyúr
-
snecy20
nagyúr
válasz Devid_81 #90473 üzenetére
Mostmár több mint 4 évnyi tapasztalat mondatja velem - már az X99 Gigabyte ud4 lapba is raktam m.2-t - hogy amelyik házban megoldott minimum egy közepes szintű szellőzés, ott nem kell az m.2 trottyingjától, túlmelegedéstől félni.
Most épp van WD 500GB + Samsung 970 Pro 1TB + Silicon Power 1TB a három m.2 foglalat mindegyikében, és egyik SSD-nél sem éreztem szükségét a külön hűtésnek, bordának. Ez a hőmérsékleti határ, ahol visszavesz a sebességből általában csak 90 fok környékén jön el.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Devid_81
Hát nekem ezzel is [link] simán van 60°C terhelve ebben a lehült időben is, szóval szerintem borda nélkül rosszabb lenne, mindegyikre kell valami. (amik képesek ilyen sebességre)
Magát a matricát nem szabad leszedni a Samsungról, mert ugrik a gari, de ha le lehetne az is volna -5°C legalább.
Szerintem amúgy 970 EVO, de garival. (azon hogyhogy nincs? használt?)
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
Melyik a ketto kozul rendszernek?
Patriot Viper VPN100 256GB M.2-2280 (£53 es van borda is rajta, bar csak a mem chipeken allitolag a vezerlore egy vacak heatpad-et sem raktak volna) 3ev garival.
Samsung 970 EVO + EKWB borda (£65 a ketto durvan) de itt nincs gari az SSD-re.
Igazabol a rengeteg iras annyira nem erdekel, egy 120GB-os Samo 840-et valtana le, az is meg 96%-os 5 ev alatt kevesebb mint 8TB irassal.
Patriot csak azert tetszik mert nem kell kulon bordara sem kolteni, igaz, hogy a vezerlore is rakhattak volna a hutesbol, de gondolom csak birja igy is.[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
Valaki CoD MW beta?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ÁdiBá
veterán
ÁdiBá
-
snecy20
nagyúr
Elolvasva a techspot review-t - [link], egyelőre nem az ASUS ROG Strix XG438Q lesz az a 4K / 43'' / 120Hz , amire vevő leszek. Homogenitás gyenge, válaszidő / input lag magas...
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #90464 üzenetére
Jelenleg ket helyen elek...de sehol se vagyok meg kesz, viszont alakul
...
-
ÁdiBá
veterán
-
DeckardCain
senior tag
válasz ScomComputer #90457 üzenetére
-
ScomComputer
veterán
-
DeckardCain
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Steam Users Have the Right to Resell Their Digital Games Rules French Court
Ez nagyon erdekes lenne, ha egyszer sikerul.
Nalam van mar jopar jatek ami menne is piacra azonnal Steamrol, de akar a tobbi platformrol is majd, akar kicsi penzert is, hiszen ugysem fogok veluk jatszani, es a legtobb olyan vasarlas volt, hogy 'hatha jo lesz' es persze nem let az...de onnan mar keves visszaut van....
-
Devid_81
félisten
válasz Puma K #90451 üzenetére
Valoszinuleg olyanokat valogattak le amik mennek 1.25V korul 5GHz-et. Ott talan 200W korul lehet a peak.
Bar turira lesz kozottuk egy par selejt aminek kell vagy 1.3V+
Aztan majd szepen benyaljak a rosszabb VRM-es tulajok es neznek, hogy miert nem boostol 5GHz-re a cucc sokaig
Wcfftech-en azt irtak jelenleg csak par Z390-es lap kapta meg a frissitest 9900KS-sre, ha igaz es igy is marad akkor lesznek pislogasok...
-
Puma K
nagyúr
válasz Devid_81 #90450 üzenetére
Már a sima 95W TDP-s 9900K 5,1GHz-re felhúzva 1,275v-ra... valójában 1,28v. Így fogyaszt prime95 alatt 255W-ot:
Ugyan azzal a beállítással Battlefield 1 + Overwatch + GTA: Online után:
A GPU hőmérékletet és fogyasztást a GTA: Online tolta fel natív 2560x1440p-nél 1,750-es render scale-el
Itt látható, hogy a BF1 és OW (144%-os render scale) egymás után milyen mértékben járatta csúcsra a gépet: [link]
Az MSI AB-ben lévő OC scanner meg tök jó dolog. Szépen feltornázta a GPU órajelét a gyári 1936 kezdeti majd innen lefelé lépkedő boost órajelet, ami nem ritkán 1898MHz-en jár alapból (ugye az épített vízhűtés miatt jelen kiépítés szerint, nem jut elég friss-hűs levegő a gépházba)
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Intel Core i9-9900KS Will Likely Have a 127W TDP
Es annyit fog erte kerni intel amennyit az 'uj' 10 magosert sem...
Plusz ha mar ennyit emeltek a TDP-n akkor szinte biztos, hogy 200W feletti csucsokat fog produlalni.
Mindenesetre kivancsi vagyok ra mennyit fognak menni atlagban, de megtarthatja maganak Intel meg $350-ert is....
-
Puma K
nagyúr
válasz keIdor #90444 üzenetére
Lassan cserés a Sprinter és nézegetjük mi az ami szóba jöhet.
A Sprinter meg a Crafter szerintem hasonlóan közös alapokra építhet mint a Citroën-Renault-Peugeo. Ahogy nézem a Sprinter-Crafter hátulját ugyan az csak az eleje meg gondolom a beltér az ami más.
Ilyen áruszállítós járgánynál vajon van értelme annak, hogy összkerékhajtás?
A kollégák gyakorlatilag egész évben hetente mennek-jönnek mindenféle időjárási körülmények között. Igaz földút meg tereprally nincs terítéken hanem autópályázás
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #90442 üzenetére
remelem tetszeni fog, ennyiert foleg jo cucc.
----
az 5700X ref szepen birja a just cause 4et 5760x1080ban. epp megy fel a dishonored 2, ha azt is birja, akkor minden szuper.
ja es nagyon feltem a reftol, de a delta venti hangra kb hozza a meregdraga wokrstationgyarto szintet, uresben csendes, tovigterhelni viszont meg huzamosan nem sikerult, igaz a harmadik monitort csak egy oraja tudtam bekotni. viszont a fan curve eleg kulturaltnak tunik gyari allapotban is. a junction ertek kb 11-13 fokokkal van a gpu folott eddig, szoval valszeg normalisan felul a huto a GPUra. azert erosebb terheles alatt mutatja az erejet, de 2400rpm fole meg nem sikerult kuldeni. ott elfogadhato.
bonusz: az 5700X ref pont ugyanolyan hosszu, mint anno a 290X ref volt.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
A HWSW-t elnezve ez a facelift-ek honapja
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
keIdor
titán
válasz Puma K #90427 üzenetére
Én VW Crafterrel (6 pal, dobozos) járok 10 országot nyugaton, hála Isten eddig megúsztam az ilyeneket. Alles zusammen meg 14 éve nyomom már a pedált, kb. olyan 1 millió km-rel.
(#90430) akoska07: Az, de magyarba az M1 a legrosszabb az összes közül talán. Meg a sima 4-es, de arra már rég voltam.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Puma K
nagyúr
válasz akoska07 #90430 üzenetére
Ameddig nincs kint az újabb GTA, addig nem lesz annyiért akcióban sem.
Jól tartja az árát.
Meg hát 2019.05.14-én volt cikk, hogy 110 millió eladott példánynál tart a játék.Az 50%-os akcióra is nem tudom hány évet kellett várni a megjelenése után, de legalább 4-5 évig nem lehetett látni, hogy ilyen nyomott áron meg lehetne venni pl Steam-en.
Én anno előrendelésben vettem meg, mert számomra a R* név garancia volt a minőségre. Nem is bántam meg. Bárr voltak kezdeti elégedetlenségek adott dolgokat illetően. De a többi része ellensúlyozta ezeket és megváltozott a véleményem az egészéről.
A single-offline részébe fogalmam sincs már, hogy mennyi ment, mert azt a mérő szerint 40,8%-ig vittem mellékküldetésekkel együtt.
De a multi-online részével együtt összesen jelenleg 1136 óránál járok.
Úgy, hogy közben volt egy 8 hónapos szünet, mert nem gondoltam, hogy a 4790K-ban lévő integrált megjelenítő tudja futtatni 1366x768-ban átlag 30 FPS min 12-vel low-on ráadásul PvP-nél még így is tudtam érvényesülni
(#90436) hszilard666 :
Volt 2 olyan ismerősöm is akik nem bírtak magukkal, és vettek egy tévét és Xbox 360-at csak a GTA V miatt
Holott volt mind a kettőnek erős asztali gépe és laptopja, de azokon nem tudták játszani. Majd mikor mind a kettő a saját ütemében végig vitte a játékot és még párszor, akkor eladta az egész emiatt vett cuccot.
Majd mikor megjelent PC-re akkor ismét megvették, kivitték és ráfüggtek az Online-ra
[ Szerkesztve ]
-
-
snecy20
nagyúr
válasz akoska07 #90439 üzenetére
Valószínű hogy ilyesmi árakon mentek, nekem akkortájt úgy emlékszem hogy 3x512MB volt a gépben, de jellemzően inkább csak a max. 2x2GB vagy 4x1GB volt az ami megfizethető kategória volt. Olyanra nem is emlékszem, akinek 8GB lett volna benn.
-
nagyúr
válasz Devid_81 #90435 üzenetére
Persze persze...
Nem is lehetett másképp.De gondolom Ő volt az aki elsődlegesen érdeklődött... a tv iránt természetesen... what else
Aztán befáradt és elaludt minden erejét felhasználva a kutatásra,de te ,mint HŐS TITÁN reményt nem veszítve szimplán házassági szeretetből nem adtad fel a kutatást...
#90438 snecy20 :
Gondolom ezek Jézus előtti árazások amikor még érhetett vmit...
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
snecy20
nagyúr
Találtam egy érdekes árat egy 2007-es infós újságból:
2x4Gb DDR2 FB-s 533 CL4 223 000Ft
A legelső, iskolát követő munkahelyem is ezidőtájra datálható, jó két hónapot kellett érte dolgozni.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Devid_81
félisten
válasz proci985 #90389 üzenetére
Most jutottam odaig, hogy ranezzek
Az egyik shopnal epp akcios az uveg oldalas £66-ert, mig a normal verzio £70-tol indul.
En azt hittem ez a haz sokkal nagyobb, de ugy latom ITX meg mATX lap fer csak bele, szoval ez tenyleg nem annyira nagy kucko.
Hatarozottan jobban nez mi mint amit eredetileg akartam.
Meg ra tudsz beszelni...
-
hszilard666
veterán
válasz Puma K #90428 üzenetére
Imádtam, a mai napig előveszem a címet néha. Titkon remélem hogy lesz egy nintendo switches port is, így lehetne útközben is játszani
mod: Szigorúan PC-n játszottam, last gen en annyira nem volt jó a graf. valamint voltak framerate bajok is.
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
nagyúr
M3 életveszélyes.
Napi szinten 1-2 baleset.
De ti legalább jól vagytok,csak ez a lényeg.#90423 TTomax :
Az igen.
---
#90428 Puma K :
Lehetne egy £1.99-re leárazás,mert az a játék még sosem futott nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Raymond #90409 üzenetére
Tudja kolléga a vicc az, hogyha nem is terhelne kb semmit az Ultrája és nemhogy az a 32% ne lenne ott de tényleg semmi, hát.., akkor sem használnám egy percig sem látva hogyan fest a játék Low-al (nyugodtan lehetett volna Off-nak hívni).
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Puma K
nagyúr
Uhh azért ez szerencse!
Jó hogy nagyobb baj nem történt.Azért így, hogy 80-90%-ban irodában dolgozom ritkán ugyan, de volt már rá példa mikor én szállítottam a céges dobozos Merci Sprinterrel az árut adott cégnek.
Ilyenkor direkt az ilyen palimadarak miatt inkább már 4-5 órakor úton vagyok. Mert ekkor még gyér a forgalom és csak olyanok vannak az utakon akik tudnak vezetni és képben vannak, hogy hol vannak és mit csinálnak...
Aztán ahogy telik az idő úgy jelennek meg az utakon az idióták is... ilyenkor lesznek a bajok...
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Tudom ez ilyenkor sz@r erzes, de lenyeg, hogy nem esett senkinek baja.
Masik meg ha Angliaban elnel mar valoszinuleg egyszerre kopaszodnal es oszulnel a sok baromtol az uton.
Savvaltas, szinten igy ahogy leritad, jobb esetben indexelnek is hozza.
Gyorsulorol fel barmilyen foutra...nah ott aztan egyik se nyom feket ha epp nem fer be, neked kell lassits es beengedni kulonben letakarit az utrol.
Korforgokban csak annyit neznek aki jobbrol jon annak elsobbsege van (talan de ez se mindenki szerint) de ha Te epp egy teljes kort leversz a korforgoban akkor valoszinuleg 3x halsz meg, annyian mennek neked es meg sorolhatnam...
-
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Olcsó Tv-t tessék,35"-al "lejebb" van,de műkődik a bőrdíszmű diszkont... [link]
Szerk: ugyanitt "zs" kosaras melltartók ,vitorlának,etetőcsúzlinak,stb eladóak...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
proci985
MODERÁTOR
ja, nekem pl az autoban van holtterfigyelo, de az messze nem szeriatartozek. mondjuk erre annyira nem kell, autoknak / kamionoknak ugyanannyi a sebesseghatar, auto meg itt inkabb kozlekedesi eszkoz es nem a bizonyitasi kenyszer kivetulese.
jaja, 130nel ha rosszul loki meg az autot abbol lehet gaz. orulok, hogy jol vagytok.
-
ÁdiBá
veterán
válasz proci985 #90420 üzenetére
M3 ason történt, azért marhára vigyázni kell az ilyen kimegyek bemegyek gyerekekre. Srác hozta a hiba pontot...
Egyszerűen nem nézett oldalra, se tükröt, valósznű már holtérbe voltam neki és a középső tükröt nézte.
Bár most, hogy mondod 130 nál lehetett volna nagyobb baj is.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz Devid_81 #90416 üzenetére
Nem lett személyi sérülés.
Feleségem vezetett a belső sávban 125-135 között.
Egy rutintalan fiatal sofőr gond nélkül behuzta az autoját a belső sávban. Az első sárvédőtől lehuzta a plazurt a hátsóig majd benyomta a jobb ajtomat, illetve a jobb sárvédőmet. Azt nem akarta elismerni... mert ő kirakta az indexet. Mondom ember akkor se mehetsz rá a másikra mert te kirakod az indexet, tudod mit rendőrt hivok. Rendőrök egyértelműen levázolták neki a helyzetet. Még az apja is erősködött, aztán elismerte, hogy mégis ő volt a fasz, ennek ellenére megbüntette illetve adott neki helyszinelési csekket is.
Tegnap voltam már bent a BMW márkaszervizben Budapesten, hogy tegyék rendbe a verdát. A biztositó majd örül a fiatal srácnak akinek még bonuszpontja se volt, illetve egy régi kicsi fiattal huzott oldalt végig. Jobb elejétől kezdve a hátsóig lekarmolta a metál festést. Márkaszerviz mindent intéz nekem, leadtam a rendőrségi illetve a sárga papirt is.Azt hittem kiszállok és felrugom, ilyet még nem láttatok. Néz előre a csoka bazzmeg, és nem néz oldalra, hogy ott állnak haladnak mellette.... pfffu kiszáltam a verdából mondtam is neki F@SZFEJ a tükör a minek van, meg a szemed a fejeden?! Kicsit elkapott a hév, az asszony csititott....
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Devid_81
félisten
Dying Light 2, nah ez legalabb kinez valahogy, kivancsi leszek ehhez milyen vas kell ultra grafikan, de sztem kevesebb kell majd neki a fosderlands 3-hoz
[ Szerkesztve ]
...
-
ÁdiBá
veterán
Hétvégén egy fiatal srác 20 év körüli faszán lezuzott az M3 ason képzeljétek...
ÁdiBá
-
Puma K
nagyúr
válasz Puma K #90410 üzenetére
+ Corsair 200R ház, 2 ventilátorhelyes oldallappal és gyári dobozzal
Az XFX Pro 450 meg marad tartalék tápnak, de valójában vízhűtés feltöltéséhez használatos
Viszont a beárazós topik nem megy, mert az ármestereknek még át kell állítaniuk az árazó kiegészítőiket az új oldal miatt
Valaki segít nekem beárazni a fenti és az itt írt házat?
Jah meg RT a legfontosabb
Majd 2 generáció múlva jó lesz...[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz Raymond #90409 üzenetére
Drága kenyér
Akkor 2019-ben játéktól függetlenül(?):
- volumetric fog: medium
- blur: off
- DoF: off
- dx: 11-------------------------------------------------------------------------------------
Körbenéztem itthon és lesz eladandó cumó :
3x Coolink Swif2-1200
1x i7-4790K, dobozos
2x G.Skill F3-2400C10D-16GTX kit, dobozos
1x ASUS ROG Maximus VII, dobozos
1x Asus Z97 Pro-Gamer dobozos, de megfésült foglalatos
2x Zalman ZM-MFC1 Plus, 1db dobozos-kábeles, 1db csak a front, feketék mind
1x valami 120-as 3pin-es ventilátor[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Borderlands 3 tesz Steven Walton modjara, kozel 60db GPU egy tesztben.
Ez a csavo tutira valami fanatikus...vagy rohadt sok ideje van, vagy mindkettoAzert eleg durva, hogy napjaink atlag es akar felsokategorias VGA-i szinte csak FHD-ra alkalmasak ebben a fosadek grafikaju jatekban.
De ott van egy kis tweak linkelve a cikkben, Ultra grafikanak lehet kb 50% boost-ot adni egy par extra feature kikapcsolassal ami raadasul nem is megy majd a grafika rovasara.
Ujabb jol sikerult UT 4 motoros jatek....
-
snecy20
nagyúr
-
Devid_81
félisten
válasz snecy20 #90397 üzenetére
Nem eri meg Intelezni
6 magos proci+B450 fapados lap arabol lehet venni hasznalt 6 magos intelt szinte. Nahjo ennyire azert nem rossz a helyzet talan
VGA kartya meg ettol is rosszabb.
Kb 2 eves hasznalt GTX 1050 Ti-t eladtam £85-ert, es vettem egy 2 honapos 570/4GB £82-ert postaval szamlaval meg 2 ev es 10 ho garival
Fogyasztas eg es fold...de teljesitmeny is eg es fold.
Engem nem zavar ha tobbet eszik a gep picivel, legyen a leheto legtobb a penzert, semmi mas nem erdekel
Ha magamnak raknek most ossze gepet is mar Ryzen-t raknek ossze, VGA nem biztos, ott talan maradnek meg nVidias[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest