- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
válasz
ScomComputer #88198 üzenetére
Jó cucc, ha meglévő előfizetés mellé beválható, akkor én vevő leszek egy párra
-
ScomComputer
veterán
Ez jár az új ryzen/radeon cuccok mellé...
[link] -
Devid_81
félisten
Ugy latom lehet majd venni pre-binned Zen2-ot is majd lottoektol aranyaron
-
Raymond
titán
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #88190 üzenetére
Ha eleg nyugtatot beszedsz Roseval akkor siman kibirod Keddig...akar 2 het mulva Keddig is
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #88188 üzenetére
Most mar csak keddig kell kibirjuk
-
ScomComputer
veterán
2060S és a 2070S kikerült az Amazonra, de nem sokáig...
[link] -
Devid_81
félisten
válasz
cyberkind #88186 üzenetére
Az EE net az mostansag tenyleg csak disznek jo olyan lassu Londonon belul.
En egyedul azert maradtam veluk szerzodes vegen, mert sikerult nekik £12-ert 10GB netet adni...de azt is csak akkornamikor kertem toluk a pak-code-ot, ezt a ket szot amikor kimondod akkor mindent megtesznek, hogy maradj.
Nekem az volt a lenyeg, hogy a leheto legkevesebbet fizessek de legalabb egy 8-10GB netem legyen.
Tobbet nem hasznalok, 5GB fole is ritkan megyek.Londonban csucsidoben szinte hasznalhatatlan egyebkent az EE net, foleg miota okoskodnak a 5G-vel...biztos csak veletlen egybeeses...biztos nem akarjak, hogy upgrade-elj 4G-rol 5G-re
Anno a 3G/4G valtasuk se ment zokkenomentesen, ott is egy darabig a regi 3G net szinte hasznalhatatlan volt, de a 4G meg szarnyalt... -
cyberkind
félisten
válasz
akoska07 #88184 üzenetére
Nekem hosszúnaciban kell, mert bentre az kell, és mivel nulla kedvem korábban kelni, hogy átöltözzek, így ez van.
Amúgy brutál meleg volt tegnap kint, de még most este is az van, ez nem normális.
Nekem az iPhone (is) Voda-s, előtte az EE-nél voltam, de jó szar volt minden téren, 60gb net csak dísznek volt jó.
-
Raymond
titán
válasz
Puma K #88181 üzenetére
A Vodafon arai attol fuggenek milyen a helyi piac. Peldaul UK-ban vagy IE-ban mar regen messze jobb araik voltak mint DE-ben a "hazai palyan" mert ott volt konkurencia DE-ben pedig nem. Aztan picit melegedett ott is a helyzet par eve es egybol lettek jobb ajanlatok is. A mobilnetrol van most szo.
-
TTomax
félisten
Most nézegetem a magyar mobilszolgáltatók árait...ezek normálisak?????El vannak ezek tévedve,8 fontért UKban kapok 2500percet korlátlan txtet meg 12GB adatot... ez akárhogy nézem 15.000HUF otthon...
-
válasz
ScomComputer #88178 üzenetére
---
Tesztelem pár napja ezt a Palit SuperJetstream 1060 6gb kártyát.
(végülis megvettem kicsi lányom gépébe)Meglepően jól teljesít 1080p.
2076/9000 atomstabil el nem mozdul onnan az órajel.
Saját venti profillal természetesen,csendben van és hűvös. -
ScomComputer
veterán
Ezt nézzétek meg valós helyzeteket dolgoznak fel, nem profi színészek csak magán emberekből álló csapat, de nekem bejön,és milyen igaz !
-
FollowTheORI
nagyúr
Ennek a sok PCIE 4.0-nak oszt sok értelme volt, ha a chipset csak x4-el kapcsolódik a lényeghez, a procihoz... AMD.
-
ÁdiBá
veterán
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #88167 üzenetére
Te legalabb eddig eljutottal, nalam ott leakad amikor ranyomok hogy kell a free demo...
-
ScomComputer
veterán
-
Devid_81
félisten
-
DeckardCain
senior tag
-
Raymond
titán
válasz
snecy20 #88156 üzenetére
Mindegy hogy mindketto VA, szerintem jo eselyel elegge mas lesz a kepuk. Inkabb ket ugyanolyan monitort. Ha van muszered akkor kalibralhatod, de meg mindig a ket egyforma az igazi. Na meg VA-nal meg az is beut hogy szogtol fuggoen masok lesznek a szinek. Ezert jobb az IPS ilyen szempontbol. A mostani VA-s Samsung 34"-emnel is latom hogy azert jobb lenne ezeknel egy kis gorbules mert a szeleken mar mas a kontraszt ha kozeprol nezem.
-
snecy20
nagyúr
válasz
proci985 #88155 üzenetére
Ja, ez tart kicsit vissza, még úgyis hogy a meglévő Acer az gyakorlatilag méretében teljesen ugyanolyan, az is VA/32''/1440p, még kb. a kávavastagság is egyezik, csakhát lutri hogy a két monitor képe mennyire ütne el, meg hogy a szoftveres G-Sync az hogyan nézne ki a hardveres G-sync mellett, főleg mozgásban és válaszidőben...
-
snecy20
nagyúr
Multi-monitorhoz, 2. kijelzőnek megéri szerintetek ez az AOC?. Működik vele a G-Sync is.
-
ÁdiBá
veterán
Nálunk is a melóhelyemen van több száz PC mindegyiken Windows10. Ott eleve úgy lépünk jelentkezünk be, hogy egy szerverre csatlakozunk, és onnan vagy elérheted a dolgokat amikkel dolgozol, vagy nem.
Ezzel kapcsolatban az ottani IT foglalkozik.
Most akkor ezt nekik jó nagy szivás, folyamatosan frissitik a PC-k az összeset, majd kitalálja az Intel vagy az AMD hogy fiúk van egy kis gáz a CPU-k, azt is rakjátok fel hozzá... -
Devid_81
félisten
Szerver kornyezetben ezek a sebezhetosegek kijonnek konnyeden.
Altalaban nem is ritka az ilyesmi. Dobnak ra egy javitast aztan csokolom.Nem feltetlenul jar sebesseg veszteseggel.
Intelnel az a baj, hogy Ok eleve trehany melot vegeztek a HT-vel, ramentek a sebessegre es nem a megbizhatosagra, mert kellett nekik az elony, ami hozott is nekik 10 evnyi egyeduralmat.
Kb ujra kellene tervezni az egeszet, csinaljak is eppen, csak eppen nem nagyon sikerul nekik -
Abu85
HÁZIGAZDA
Az errata esetében van egy nagyon konkrét eljárás a kezelésükre. Ha nem javítja a mikrokód, akkor a fejlesztők tudnak tájékozódni arról, hogy mit nem szabad csinálni xy processzoron. Tehát ilyen formában ez elég jól le van fedve. A legtöbb errata egyébként nem kritikus, amik azok, azokra jön új BIOS.
A biztonsági rések abból a szempontból különlegesek, hogy a szó legszorosabb értelmében olyan hibákról van szó, amelytől a processzor még rendeltetésszerűen dolgozik, csak lehetővé tesz bizonyos támadási módokat az adott PC-vel szemben. Például lehet ezeket használni adatlopásra, bár otthoni szinten azért jellemző, hogy a felhasználók már magukat a szoftvereket sem frissítik, és az azokban lévő biztonsági réseket sokszor könnyebb kihasználni, mint a processzor réseit. Tehát mondjuk egy csúnya gonosz hacker bácsi, nagyobb valószínűséggel céloz valami programbeli rést, mint egy hardvereset.
Az egész igazából a szerverpiacon fontos, vagy a nagyvállalati szinten, mert ott azért konkrét team dolgozik azon, hogy a szoftverek frissek legyenek, tehát a programok oldalán lévő biztonsági rések a lehető legkevesebb ideig éljenek. Emiatt a szervereknél már a hacker bácsik számára is sokkal reálisabb valami hardveres rést célozni, mert azok nagyobb eséllyel élnek az adott konfiguráción belül. Ők is adatot akarnak lopni, ennyi.
Végeredményben nem kell ezzel nagyon sokat foglalkozni, az egyetlen ami fontos, hogy telepítve legyenek a biztonsági frissítések.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A mai CPU-k mindegyike rengeteg hibát tartalmaznak. Ezek jó része ismert, esetlegesen már a kiadás előtt kezelik a mikrokód szintjén. A hibák bizonyos százaléka (nem nagy része, de pont elég) viszont egy biztonsági probléma, amit ugyanúgy lehet kezelni a mikrokód szintjén, vagy más szoftveres frissítéssel. Ezeket persze nem errata részbe soroljuk, de nagyjából ugyanaz vezet ezekhez is, mint az erratákhoz.
-
ÁdiBá
veterán
Na már ezek is?
Azt hittem eddig csak az Intelnél volt gond... sebezhetőek a CPU-k.
Én ennyire nem értek hozzá, azért nem vágom, mi a tököm tud sebezhető lenni egy CPU-n. -
ÁdiBá
veterán
válasz
akoska07 #88134 üzenetére
Jelenleg a 2080 és a 2080 Ti közé beékelödött egy SUPER nevezetű kártya, ennyi történt.
Ettől függetlenül nem változott semmi.
2070-2070 Super - 2080 - 2080 Super - 2080 Ti - RTX TITAN!3072 Cuda egy olyan nagy szám?!
43xx van a 2080Ti ben 46xx pedig a Titanban, és az új AMPERE kapja az 51xx számot.
Nincs itt semmi szembe köpés.Pont azért jött a 2070 Super, hogy a NAVI ne verje el, mert mindig arra a 10% helyezték az AMD mérnökök a hangsúlyt.
Most kaptak egy új kártyát ami árban is ugyan ott helyezkedik el, viszont gyorsabb mint a NAVI.
-
Puma K
nagyúr
Mérőke: [link]
-
válasz
proci985 #88132 üzenetére
Ha megéri a váltást.
---
#88133 TTomax :
Sztem is.
---
Exclusive: NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER pictured
NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER and RTX 2060 SUPER final specifications leaked
RTX 2070 SUPER
- 9+9 TOPs* / 73 Tensor TFLOPs
- “Faster than GTX 1080 Ti”
- 16% AVG faster than RTX 2070RTX 2080 SUPER
- 11+11 TOPs* / 89 Tensor TFLOPs
- “Faster than Titan Xp”Hihetetlen mit művel NV.
Engem már csak az érdekel mikor fogja a 2080Ti tulajokat is szembe köpni NV a 2080Ti Super-el.
-
válasz
ScomComputer #88129 üzenetére
Ha 3900X akkor csakis együtt csinálhatták.
#88130 snecy20 :
Én is néztem.
A nagy upgarde közben gondolkodom ismét a monitor cserén.
-
snecy20
nagyúr
CoolerMaster monitorok jönnek, beszarok.
[link]
-
válasz
ScomComputer #88127 üzenetére
-
válasz
ScomComputer #88122 üzenetére
-
-
-
TTomax
félisten
válasz
ScomComputer #88115 üzenetére
Ááá nem,csak idén nem vettem meg az új Titant....
-
TTomax
félisten
Nahh S9 lecserélve S10+ra...
-
Raymond
titán
Raneztem megint a BF5-re. Meg mindig nem ertem hogy sikerult rondabbra csinalni mint a BF1 ugy hogy raadasul sokkal szarabbul is megy
-
Devid_81
félisten
Idezojelben lesz minden...de megkerdezem megis
Ha vennek egy 280mm 45mm vastag radit es arra epitenek egy kis custom vizkort csak a procihoz.
Akkor ket Noctua NF-P14s redux-1500 eleg lenne?
Vagy mindenkeppen erdemes ekkora radihoz valami izmosabb ventit venni? -
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #88108 üzenetére
Ez a kemeny
-
ScomComputer
veterán
-
Puma K
nagyúr
"VESA DisplayPort 2.0 has arrived, offering nearly triple the bandwidth of DisplayPort 1.4 – up to 77.4 Gbps opposed to 1.4's 25.92 Gbps. That's quite a lot of data over a single connection. And, because of this higher bandwidth, DisplayPort 2.0 is able to support much higher resolutions – up to 16K (15,360 x 8,460) at 60Hz."
Forrás: [link]
-
keIdor
titán
válasz
ScomComputer #88102 üzenetére
Na ez ám a pletyka...
64 CU-s Navi biztosan lesz, a kérdés a mikor... (2020) nagyobb nem hiszem.
Devid_81: Lefoglalják. Úgy lesz ennyi, ahogy Ti Super is lett. Meg a GTX-1180.
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #88102 üzenetére
Nem tudom ez valos lista-e erkezo VGA-krol vagy csak placeholder.
Avagy befoglalnak minden nevet ami "lehetseges" aztan majd lesz valami
Egy biztos a Navi nem fog itt megallni ahol van, lesz feljebb es lejjebb is
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming OLED TV!
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD