Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebestyen01
őstag
-
norb55
őstag
[link] Ehhez kell idegrendszer.
-
törölt tag
Hüllőnek speciálba! Szar a Ti na. [link]
Az a helyzet, hogy ez a kártya játékok alatt stabilan tudja az 1551MHz-t alapfeszen.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
nagyúr
Jó az X99.
Már egy jó ideje kint van és még jó ideig meg is marad.
Újabb chipset után sem kell azonnal lecserélni.Asszem jól döntöttem az 5960X mellett tavaly (skylake után) .
2-3 évre terveztem megtartani,szvsz addig meg is marad.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
ÁdiBá
veterán
Ennyit a Skylake pályafutásának.
Az intel nagyon beteg, szerintem félévente adjon ki új foglalatot meg procikat hozzá...
Idén érkezik a Kaby lake platform...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ScomComputer
veterán
válasz WaterWawe #42359 üzenetére
Beszarás, ez nagyon jó.....
#42356) Sebestyen01: több mint 1millió feliratkozója van a niganak....ez kellene a népnek?
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz hszilard666 #42345 üzenetére
Ha ki tudod használni... nálam maximum dísznek lenne jó, már csak játszom gépen, arra meg nem jó.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
norb55
őstag
Tirexi vége, nincs már új videója. Lassan a feledés homályába merül
-
norb55
őstag
válasz Sebestyen01 #42356 üzenetére
Nem semmi
-
h1mpi
félisten
Én is [link]
Remélem nem ezekre kell számítani, hogy megtermelik a nyugdíjamat majd
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
TTomax
félisten
Kész,kiégtem mára... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
veterán
Na a Division se lesz olyan nagy szám grafikailag, mint ahogy azt beharangozták, meg ahogy a teaser videókon kinézett, konzolon legalábbis. PC biztos szebb lesz valamivel, de tuti szarul fog futni.
-
Sebestyen01
őstag
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Jóvan na, szép álom volt, álmodozni csak szabad.
-
nagyúr
válasz cyberkind #42335 üzenetére
200K ?
Nem kapod meg használtan annyiért a két vga-t.Nekem is tetszik már jó ideje amit az MSI csinál,nagyon jól nyomják.
Mindig az utolsó pár sorral szokott gond lenni,ahol leírják mennyibe kerül.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cyberkind
félisten
Azt a ku...!
Na ilyennek kéne lennie egy konzolnak.
Nézzétek meg mi van benne, és mekkora. -
törölt tag
Kihalt a topik? Péntek van és mindenki a kocsmában ül?
Akartam venni egy felfújhatós kertimedencét de azt mondták, hogy nincs szezonja.
Milka! Nincs sehol brékó! -
-
cyberkind
félisten
-
nagyúr
válasz Erdei88 #42318 üzenetére
The problem is, Intel's super-quick Xeon E5-2602 V4 processor will only be made through specific OEMs, and will not be pushed out into the world for public consumption.
Így semmi értelme.
Szép meg jó,de nem sok értelme van.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Devid_81
félisten
válasz SzlobiG #42321 üzenetére
Inkabb vegig sem olvasom.
Par eve vasarolt vason (persze arra megfelelo alkatreszekbol) a mai napi tokeletesek jatekra, vagy barmire amire akkor lett veve max vga-t kell benne cserelni idokozonkent esetleg ram vagy hdd/sdd fejlesztes.
Arra akarok kilyukadni hogy nem no az eroforrasigeny egy ideje, nincs miert mindig ujat venni.
Ennyire egyszeru az ok szvsz.Szerk: az eloreosszerakott gepeket meg hagyjuk...nem csoda, hogy a kutyanak nem kell a felaras hulladek.
[ Szerkesztve ]
...
-
SzlobiG
félisten
Haldoklik a PC.
-
Erdei88
veterán
-
gyiku
nagyúr
sztar varsz fanoknak egy haz: [link]
hüllő
-
törölt tag
Hol vagy hüllő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Nintendo 3DS és DS topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen NAS-t vegyek?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung monitor
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sonos Move 2 (Új, bontatlan)
- 15.6" laptop matt kijelző LP156WF6 (SP)(K3) 30pin 1920x1080 Lenovo P50 P50s P51 T560 L570 L580 L590
- DDR3 RAM-ok (1333/1600 Mhz)
- Gainward GTX1660Ti 6GB GDDR6 Pegasus OC 426018336-4368 videokártya
- LG 24GQ50F-B 24"/165HZ/1080P/Free-sync/Adaptive-sync/G-sync 2027.11.19 Gari! Dobozában!