Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
ahogy látom igencsak 3D-s volt a felhozatal. Mindenki meredten bámul szemcsiben
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zack
nagyúr
válasz Laraxior #21401 üzenetére
Biztos jó lehetett.
Minket miért nem hívtak meg? Vagy a nagy fan-ok már le vannak fosva?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
őstag
Hali!
Tegnap este vadultunk, ilyet tud a verda: rötty
Sajnos a teljesítmény egyelőre még a béka feneke alatt van, kb. 200 paci, ami azért a 300-tól eléggé messze van, igaz a gyári 160-nál már több. Meglátjuk mit sikerül még alkotni rajta, aztán akkor tényleg elviszem padra, ha azt mondja a mester, hogy kész van.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Laraxior
titán
akkurva...szép szekér én is tudok ám ilyet ezt chekkold bár a lángja olyan mintha 600LE-s Skyline GT-R lenne (Sziget 2006)
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
3D-s monitorra nem tellik...lassan már semmire sem telik. Még szerencse Attis fater el tudta intézni a Giga lap gariját, ha el tudom adni itt akkor azzal is jön be pár ezer forint. Nagyon kiganéztam magam alól most. Viszont: Kedden itt van a :
CORSAIR OBSIDIAN 800D
Beszarás az a házikó. Pénteken bele is pakolom az SLi-t
jut eszembe srácok. Kapunk itt kajajegyet a melóhelyen. Van benne mindig két 1000Ft-os bonus jegy,amit le lehet kajálni de sajna csak Pesten. Szóljon ha valaki igényt tart rá. Lassan mozdulni sem lehet tőle. Persze kiválogatom melyik idei,nehogy tavalyi,lejárt legyen
Crysis 2: Március 25. Úgy döntöttem erre a napra szabit fogok kivenni. Előtte egy héttel ,vagy kettővel lelőrendelem,még nem tudom hol,olyan helyen ahol biztosan oda tudják adni a megjelenés napján. Ha az 576ban akkor ott. Nyitás előtt egy fél órával már ott leszek Néztem a limited edition-t,sajna semmi pluszt nem adnak mellé,se zászló,se poszter,se semmi.Pár virtuális ezaz Kevéske
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #21406 üzenetére
hát ami van ebben a házban az a hely
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #21409 üzenetére
csak két VGAm van meg nem is i7..meg szóval nem
garit meg utalással intézem,azt megdumcsiztuk"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
őstag
válasz Laraxior #21405 üzenetére
Elfújtad a drága piát...
Zsír!
Egyébként nem azon múlik, hogy hány lóerős a kocsi, ez a gyújtás basztatása miatt lett ilyen. Fél percnél tovább nem is szabad nyomnom neki, ha nem akarok cseréltetni benne pár dolgot.
Ha nem fogyna el a kajajegy akkor ugorj már fel egyszer Bp-re és rendezünk egy minitalit (amire remélem el tudnak jönni a pesti kollégák) aztán majd ott felhasználjuk a maradékot.A házad meg giganagy! A külseje annyira nem is tetszik, mint a belseje, de az nagyon.
shteer: sajnos csak kicsivel lett gyorsabb az a fránya, mert még mindig nem teljes a konfig. Pont ma vittem egy ismerőst a régi váltómmal nem tudtam betenni rendesen 2-be, 3-ba, úgyhogy már várom a jövő hetet, hogy megépüljön a maradék, aztán akkor irány pad meg valamelyik gyorsulási rendezvény és meglátjuk. Egyelőre a benya a legdrágább, de az is csak azért, mert 95-ből jóval többet eszik, a 98 meg alapból drágább. Most 10 literes fogyim volt úgy, hogy Bp-en mentem vele 130 km-t, leginkább kullogva vagy padlógázon, aztán 300 km következett 120-130-as tempóval, ami olyan 4000-4500 fordulatnak felel meg. Ha nagyon sokat piroslámpázok akkor simán bekap már most 12-13 litert, de a gyárihoz képest ez még mindig csak 1 literrel több!
Amit nagyon nem szeret: rövid utak, hideg motorindítások. Az alapjárat eleve viszi a benyát, mert 2000-en van ilyenkor, egyébként 900-on.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
őstag
válasz shteer #21418 üzenetére
Pont úgy hallottam, hogy a Wankelből nem lehet. RX8 talán már kevesebbet eszik, mint RX7, de amiket RX8 tulajok mondtak, az mind 10 liter felett volt bőven. A másik probléma: Wankel, ki csinál ilyet megbízhatóan? Mindenki akivel beszéltem azt mondja ki kell küldeni vagy Japánba vagy amcsiba a motort, ha elkopik, márpedig elkopik sajnos hamarabb, mint az Ottó motor. Nekem az RX7 volt sokáig a favorit, de ezek után semmiképp nem vennék.
Akkor inkább egy Supra vagy Skyline.1.4 16V az ok, de francia?
Német vagy Japán inkább.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Laraxior
titán
az enyém is 1.4,16V...és francia.... persze nem is megy sehova gyorsulni meg főleg nem
-
Laraxior
titán
Láttátok már az Expendables-t?
fasza a gárda: Stallone - Statham - Lundgren - Li - Willis - Schwarzenegger - Austin
szerintem hatalmas lett. Utána egyből megjött a kedvem kicsit lövöldözni MW2vel
Bruce,Sly,Arni (mert mi csak így vagyunk,tegezőben... ) dumálnak. Aszongya az egyik:
Ennek meg mi baja (Arninak) Válasz: Elnök akar lenni"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
shteer
titán
minimum 10l/100km + 2-3dl olaj / 1000km
barátnőméknek volt rx7, faterja ügyes kezű szerelő - azt ő generálozta anno
német kizárt. ebben az árkategóriában ez tetszik / olcsón fenntartható. 7-8 éves japánra még nem telik - első autónak jó lesz, aztán jöhet egy 2005-ös civic sport
..szerintem jónak tűnik
-
nagyúr
Dieselpower rul'z!!!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Cyberpunk
félisten
válasz shteer #21422 üzenetére
Ja a Wankel motor. Legendákat zengenek a fogyasztásáról
Ettől függetlenül jöhetne bármikor elfogadnék egy RX7-est. De ha japán autó akkor Nissan Skyline GTR34 Kár hogy egy vagyonba kerül idehaza meg necces is lenne a jobb kormányossága miatt.Hope was the right choice, and it always will be.
-
őstag
válasz Cyberpunk #21425 üzenetére
Meg a fogyija. Persze ki mennyit megy. Most hétvégén kicsivel 500 km felett mentem, meg is kellett tankolnom kétszer, keményen tűntek el a 10000-esek, így nem lesz spórolás addg, amíg ennyit autózok vagy amíg le nem csökkentik az árát. Mondjuk akkor lehet többet autóznék és ugyanott vagyunk.
Annyira talán nem drasztikus a Wankel fogyasztása, de nem hiszem, hogy a 192 lovas RX8 nálam ugyanilyen tempóval csak 10-et enne. Olyan 14 körül saccolnám. Bp-en meg veszélyes lenne, dugóban nagygázokkal a Civic is megeszik 12-t gondolom, de az RX8 is tuti legalább 2 literrel többet ( a 14-hez képest). Kipróbálnám, de inkább RX7-est tartnék a garázsban ha megtehetném, mert jobban tetszik.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
-
zack
nagyúr
Mafia 2 kint van XBox-on!
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Laraxior
titán
PCn már kivégeztem tegnap. hulladék game.
pár újítás az oké,de azért még lett volna mit szöszmötölni vele."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
shteer
titán
-
shteer
titán
..szerintem jónak tűnik
-
DonMedve
addikt
Urak!!Egy kis talány!!
Mint tudjátok megvettem a karit ADAM kollégátol!Örültem mint majom a farkának.Mint tudjátok CODozok.Ezt a játékot az én beállitásaimmal ennek a kártyának vinnie kellene 250FPS-el.Na most a gondom az,hogy nem!Leesik az FPS,akkorát laggol mint a ház,ijedtemben kipróbáltam,hátha gond van a karival,de nem!Másik kártyával is ezt csinálta!Úgy laggol,mint amikor játszol és megy közben a vinyó.Tiszta ideg vagyok!Driver csere volt.Előszür arra gondoltam kevés lehet neki a táp,550W Corsair,de a kis 8600GT-vel is ugyanazt csinálta!Van tippetek?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
-
DonMedve
addikt
shteer:Tuning nincs,semmi olyan nem fut ami eddig ne ment volna.Szal azokkal kezdtem!
Na a SATA kábelekre nem gondoltam,de kipróbálom!Igaz,hogy hiján állok kábelekkel.Köszi!Majd jelentkezem!Attis:Virtuális memóriabeállitások alatt mire gondolsz?
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
Kicsréltem a kábelt.Lehúztam az ööszes vinyót,találtam egy bontatlan kábelt.Sokat javult,de még mindig nem az igazi.Megpróbáljam másik csatlakozóba dugni?Lehet a sata vezérlő adja be a kulcsot?Tipp?
-
DonMedve
addikt
-
Gaben01
őstag
Eddig barátkoztam az xbox-al,de sajnos nem lettünk cimbik.A kontrollert nem bírtam megszokni,úgyhogy marad a GTX280+Q9550 kombó a gépben. (Attis+Lara)
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest