- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Hova mész, sehova?
-
DonMedve
addikt
Hát nekem is úgy fest, hogy meló munkahelyen, onnan go edzeni, aztán van úgy, hogy itthon is dolgozom masszőrként. Tavaly leraktam, másodállásba azt is tolom. Avval is kellene továbbképeznem magam, de idióta vírushiszti miatt ugye nincsenek tanfolyamok, csak online, az meg engem nem vonz.
Edzeni én is azért megyek melóból egyenesen, mert ha hazajönnék, már nekem sem lenne lelkierőm. Ha nincs ittjóhon munka, akkor mint mondtam olvasok, streamet nézek, filmet nagyon ritkán.shteer: A napokban nekem is az járt fejemben, hogy esténként télen kicsit lötyögök valami gaméval. Steamen vettem egy PC builder siumulator nevű játékot, nagyon komálom!
Mg megvettem a Witcher mindhárom részét akcióban, azt is végig kellene vinnem. -
DonMedve
addikt
Idén gondolkoztam azon, hogy nekiállok újra játszani, de mostmár kicsit komolyabban és újra FPS-el. 2 éve összeraktam egy gépecskét, igazából akkor még csak a WoT-nak. Amikor a gépet összeraktam, akkor közeledett a bányászláz a vége felé. Jajj de jó mondom, talán visszaállnak az árak normális szintre. Én naív.
Úgy dontottem, hogy amíg egyfostalicska középkategóriás videókártya 150-200K, addig fogják meg, és hosszában tolják fel a kedves kis édes anyukájuk ánuszrózsáján. Így letettem a játszásiról! De jobb így, eljárok edzeni, olvasok, meg néha filmeket nézek. -
DonMedve
addikt
kis 1060-amat inkább be sem rakom.
-
DonMedve
addikt
Boldog Karácsonyt Srácok!
-
DonMedve
addikt
Akkor, ha már így összegyűltünk megkérdezem. Nincs valakinek elfekvőbe a fiók alján egy működő 9800GTX; 8800GTS(G92) vagy hasonló kaliberű kártyája olcsó pénzért? Már nem igazán gamelek, Asszonypajtás szokott Diablo 3-at játszani, annak kellene valami kütyü amin elketyeg egy aránylag élvezhető fps-el. Erre a fennt említett kártyák bőven elegek lennének. Nézegettem az aprót, de nem is nagyon van, meg félve veszek bármit, sajnos eléggé "felhígult" az apró.
Voltak jó kártyák, de mint kiderült utóbb a jó öreg lassan 10éves Corsair tápom a halálba üldözte őket. Nem tudom mi lehet vele. Működik minden, de a VGA-kat vagy lassan vagy gyorsan kinyírja.Már mindent kicseréltem a gépbe csak a táp maradt a régi, és halódtak a VGA-k. Utoljára egy GTX560 gyilkolt meg. Most egy fostalicska Codegen van bennt a gépbe, egyik haveromtól kaptam köccsönbe. Előre is köszi, ha esetleg tud valaki segíteni. -
DonMedve
addikt
BUÉK srácok.
-
DonMedve
addikt
Nem szoktam ilyen vitákba belemenni, mert feleslegesnek találom, mindenki annak szurkol aki neki szimpi. Én is örülök Alonso győzelmének, nagyon megérdemelte, tavaly amit lerakott az asztalra (hozzáteszem már korábban is nem egyszer), azt csak kevesen. Szerintem Alonso hatalmas egyéniség, tavalyi szezonban szerintem 150%-on pörgött a srác egész évben, amit abból a szar Ferrariból kihozott tavaly azt csak kevés versenyző tudta volna.Hozzáteszem még Vettel sem, én személy szerint nem kedvelem a srácot, de azt el kell ismerni, hogy nagy versenyző Ő is.
De,hogy Massa hisztizni?LOL. Amúgy se nagyon láttam még, de jelen állás szerint nem is nagyon engedheti meg magának ezt a luxust. Én még bízok a srácban, remélem egyszer odaér, amióta a balesete volt, nem ugyanaz az ember. Bár pozitívum, hogy az időmérőn már-már mutogatja magát,szerintem még egy kis dorgálás kellene neki, azt a futamon is magához térne.
Na ennyi, remélem nem sértettem meg senkit, csak egy vélemény.
-
DonMedve
addikt
Na elvileg megvan!
Az alaplapom manual-ja szerint,d-mode az az,amikor a VGA-ra kötöd a kijelzőt,az i-mode pedig amikor az alaplapi kivezetésre.
A teszt pedig úgy zajlik,hogy elindittod a megfelelő progit és,ha működik akkor megjeleni a LucidVirtu ikon a programban,ha ki van kapcsolva,vagy nem működik akkor nincs ott az ikon!
Attis köszönöm! -
DonMedve
addikt
válasz
KillHates #23410 üzenetére
Ja értem!Sajnálom ne haragudj,csak feltételeztem,hogy Te ebben informáltabb vagy mint én.
Milyen alaplapot topikban kérdeztem,de érdemben nem válaszoltak,azt mondták,d-Mode-ban CyberLink Media Expresso 6.5, i-Mode-ban 3DMark Vantage javasolt teszteléshez.Namost addig eljutottam ,hogy melyik a d-mode és melyik az i-mode.De nem tudom az adott progikban mit kellene látnom?
Itt egy lightos leírás. -
DonMedve
addikt
Urak!
Valaki tudna segítteni,hogy tudom ellenőrizni,hogy megy e a lucidvirtu?
Feltelepítettem minden hozzávalót asszem,de nem tudom megy e?! -
DonMedve
addikt
válasz
LordAxwell #23333 üzenetére
Próbálj meg egy drivercserét,ha esetleg nem tetted,ha nem változik tedd át másik gépbe,hogy ott is ezt csinálja e,ha igen akkor valami gond van szerintem,és legtisztább ha visszaviszed.De majd jönnek még itt nálam okosabbak,hátha van jobb ötletük.
-
DonMedve
addikt
válasz
LordAxwell #23331 üzenetére
Ha mákod van akkor szerintem driver,ha nincs akkor okozhatja melegedés,de lehet vram hibás.
-
DonMedve
addikt
Úúú de irigyellek benneteket.Amit októberben leadtam 15-18 kilót,helyette most felszedtem 20-at!
De nem bírom megállni.Az év második fele másról sem szól mint a zsíros meg margarinoskenyérről,nem érdekel ha úgy gurulok ki a lakásból.
-
DonMedve
addikt
Az idei karácsony elég necces lesz nekünk is.Ugye 1,5éve nem dolgozok,ebben a tetű városban nincs semmi.
Majdnem úgy volt még kaja sem nagyon lesz az ünnepek alatt,de úgyfest az megoldódik.Nálunk a legidősebb gyerek is még hisz abban,hogy a Jézuska hozza az ajándékot,pedig lassan a 15-et tipossa.Vagyis nem igazán jó ez a kifejezés,hogy azt hiszi,mert szerintem már tudja,hogy nem de még jó a lelkének és ringatja magát bennt,hogy mégiscsak.
Remélem értitek mire gondolok.Mi meg is hagyjuk ebben a hitében,nekünk a feleségemmel,nem adatott meg,nekem 6 évesen Édesanyám orromra kötötte,nem a Jézuska hozza az ajándékot.Onnantól kezdve soha nem volt a fa alatt semmi,mert olyan dolog volt véve,ami kellett.De nem is feltétlen karácsonykor.November végén Anya vett egy csizmát télre,-Na fiam,ez a karácsonyi ajándékod.Ilyenkor nagyon szomorú voltam és belül mindíg vártam a karácsonyt,hátha...!De nem.
Mi ezt nem akarjuk a gyerekeinknek,ameddig lehet húzzuk,igaz sokszor nem kis fejfájást okoz,főleg ilyen nehéz időkben.
Az idén mivel nincs,vagyis nagyon kevés a pénz mást találtunk ki.Komolyabb cuccok idén kilőve,(eddig minden évben,ha másképp nem az egész család kapott egy valami értékesebb,de hasznos dolgot)kitaláltuk a nejemmel,hogy mindegyiknek veszünk egy üveg kólát,fejenkét egy üveg,mellé pár darab édességet.Úgy gondoljuk,hogy ez ütni fog,nem nagyon engedjük nekik a kólázást,pedig nagyon szeretik bármit megtesznek csak kólát kapjanak.Eddigi évekeben mindíg úgy csináltuk,hogy egy üveggel kaptak összesen,amit vacsora mellé megihattak.Meg édességgel sem bombázzuk őket,de hála Istennek nem is igazán nyekeregnek miatta,de ha valahonnan jön,akkor olyanok mint a porszívó.Most lesz nekik kóla is,édesség is!Most a nejemmel egymást nem is ajándékozzuk,arra nem futja.
Annyit engedjetek meg,hogy végszónak bebökjek egy Wass Albert idézetet mely nagyon elgondolkodtató a mai rohanó világban:"Küszöbön áll a nap, az az egyetlen egy nap az évben, mely hivatalosan is a szereteté. Háromszázhatvanöt nap közül háromszázhatvannégy a gondjaidé, a céljaidé, munkádé, és a szereteté csupán egyetlen egy, s annak is az estéje egyedül. Pedig hidd el, fordítva kellene legyen. Háromszázhatvannégy nap a szereteté, s egyetlen csak a többi dolgoké, s még annak is elég az estéje."
-
DonMedve
addikt
válasz
KillHates #22850 üzenetére
Ez azért így nem állja meg a helyét,de most ezen nem fogunk vitatkozni.Én "kis" Toyotám is 90 utáni volt,sima szívó diesel 300000 km-el vettem,két év után 380000km-el adtam el.De az még -18°-ban is pöccre indult.Pedig szegényem ment fűtőolajjal is.Ha az megkapja a szükségleteit,elvisz a világ végére a diesel.Még városban sem tudtam megetetni vele 6,5-nél többet.
Inkább az a baj,hogy már nagyon a határig vannak hajtva.A Toyotám 2000-es szívó volt mint mondtam,azt volt benne 70-75LE asszem,nem akarok hülyeséget mondani,de e körül,most egy ugyanekkora diesel motor több mint a dupláját hozza. -
DonMedve
addikt
Sziasztok Srácok!
Lenne egy kérdésem.
Hosszútávú terveim között szerepel,hogy visszatérek veszek egy gépet.Mivel nem követem már a hardverek alakulását,így a segítségeteket kérném.Mivel igazán nincs szükségem négymagos procira,mit ajánlanátok 2magosok közül 775-ös socketbe?Amit kicsit lehet húzni is.
Alaplapnak a Gigabyte EP45T-UD3P nevezetű lapot néztem ki,memóriának valami 2x2-es KIT-et,1600MHz szerintem elég lesz.Videókarinak Gigabyte GTX460-at néztem ki,de ez még alakul.Amelyik játékhoz nekem kell,még ez is sok!
Rendszernek SSD-t szeretnék,olyan 80GB körüli elég,nem sok programot használok.Erre is kérnék tőletek tanácsot,ami árban nem vészes,de elmondhatni,hogy jó.,és végül mekkora táp kellene ezekhez,szerintem egy 550-es elég lenne nem?Előre is köszi!! -
DonMedve
addikt
válasz
huntermati #22500 üzenetére
Hopp!Ez félrement.
-
DonMedve
addikt
válasz
huntermati #22444 üzenetére
Újabb architektúra,alacsonyabb fogyasztás,és emlékeim szerint,közel azonos teljesítmény!De olvasd el ezt!
-
DonMedve
addikt
válasz
huntermati #22442 üzenetére
Szerintem a 8800GT-t!
-
DonMedve
addikt
Atis isten Éltessen!
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek. -
DonMedve
addikt
Igen maradt,és nVidia-s is!
Kis 8600GT feszül benne.
Lara.:Hallgass rám.Szerintem Boxxal jobban jársz.Olcsóbb is,és főleg multinál jobb is,a multit jobban megoldotta az MS.Az új 360 Slim az elmondások alapján szinte hangtalan.Hallgass rám,tudod,Én nem vertelek át soha,nem mondanám ha nem így lenne.
-
DonMedve
addikt
Üdv. Mindenkinek.
így utólag nagyon Boldog Békés Karácsonyt Mindenknek!
zack kolléga privátban "megdorgált",hogy régen jártam errefele.Mi tagadás igaza van,volt idő amikor mindennap itt lebzseltem.Sőt ha feljöttem a fórumra,az első topik volt amit megnéztem.Amióta nincs gépem tisztára elkurvultam,még a volt klánom oldalára is alig-alig nézek fel,onnan is kapom az oltást rendesen!
Jövök!
-
DonMedve
addikt
Nem már régen történt.köszönöm a részvétet.
-
DonMedve
addikt
Hmm,röviden tömören mondom inkább.
Pesten dolgozott,hazajött,elment egy rég látott barátjához(legjobb barátja volt,mintha testvérek lettek volna,és a srác megnősült,de ő nem tudott az esküvőre hazajönni,mert dolgozott.Meglátogatta őket.)Amikor jött haza tőlük,egy enyhén ívelő kanyarba kisodródott,és nekicsapódott a keríttésnek,azonnal szörnyethalt! -
DonMedve
addikt
válasz
Laraxior #21505 üzenetére
Akkor ennél lejjebb ne add!!!!
Én megelégednék 4 kerékkel is!Toyota Supra,húúú egy ilyen döggel...!
-
DonMedve
addikt
válasz
Laraxior #21499 üzenetére
Szerintem ne erőltesd Lara.Egy nagy dög könnyen elragad,arra,hogy sétamotorozz vele,meg villogj,nincs értelme fenntartani.Akik nagy dögökkel rongyolnak mint a szél,azok komolyan nyomják,előbb tudtak motorozni mint menni.De még köztük is akadnak,akik farkasszemet néznek a halállal.Én nem szeretem a motorokat,megnézem,szép meg húú de megy,de ennyi.Csak barátilag gondoltam,hátha le tudlak beszélni.A bátyám is egy ilyennel halt meg.Ne haragudj.
-
DonMedve
addikt
Na ezt hagyjátok abba,mert tiszta nyáltenger van alattam!
-
DonMedve
addikt
Kicsréltem a kábelt.Lehúztam az ööszes vinyót,találtam egy bontatlan kábelt.Sokat javult,de még mindig nem az igazi.Megpróbáljam másik csatlakozóba dugni?Lehet a sata vezérlő adja be a kulcsot?Tipp?
-
DonMedve
addikt
shteer:Tuning nincs,semmi olyan nem fut ami eddig ne ment volna.Szal azokkal kezdtem!
Na a SATA kábelekre nem gondoltam,de kipróbálom!Igaz,hogy hiján állok kábelekkel.Köszi!Majd jelentkezem!Attis:Virtuális memóriabeállitások alatt mire gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Futás, futópályák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Asustor NAS
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest