Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Jó ez a topic.Én is NVIDIA párti vok!KillHates kösz,hogy felhívtad a figyelmem erre a "baráti körre" !"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz Beowulf_78 #5115 üzenetére
Szerintem vannak mások is akik egyet értenek veled!"Kolléga"!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz KillHates #5133 üzenetére
Hajjaj sokat számít.Én is most csináltam meg a házam,és belekölteztem,kb 10°-ot hűlt a gép!Majd csinálok képet oszt benyomom!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
jó!Valami ilyesmi proc.hűtőt kéne nekem is beszerványi.Mert a Csendes Lovag tényleg csendes,meg a procival jól kijön,de a chipset,meg a fat-ek nélkülözik a neki járó levegőt.Még szerencse,hogy a ház,jó huzatos.
-
DonMedve
addikt
Mivel multiztok?
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
válasz Játékos #5357 üzenetére
te csak melléugrottál?Én az éjjel feltoltam,mondom kipróbálom!Felmentem egy szerverre,feljött mellém egy srác,1 nem sok,de annyiszor nem tudtam lelőni.A végén már szórakozott velem! Azt hittem felrobbanok.Mondom az anyád,gyere egy cod2 sszerverre azt ott szórakozz! Végén azt csinálta,lövöm mint állat,azt kilép a fal mögül,lő,vissza,azt újra.Én lövöm mint állat,de semmi,csak apritott.Azt úgy húsz perc után meguntam. Ezt még gyakorolni kell!
-
DonMedve
addikt
Srácok!PH-s COD2 szerver nincs már?Mert nézegettem a fórumot,hogy volt,de...
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
válasz Játékos #5383 üzenetére
Köszönöm!Majd figyelem a totyikot,de majd irjatok mit,mikor,hova,meddig!
Más:
Uraim!
Nem tudom van e köztetek olyan aki,rendelkezik min. 500W-os valamilyen normális moduláris táppal!Ha megoldható lenne elcserélném értékegyeztetéssel.Nekem van egy nagyon jó,halk Corsair VX550W-os tápom.Nagyon szuper,csak ronda,mert a kábeleket nem tudom szépen eligazittani a házban.Ha valaki megszánna,és tudnánk egyezkedni annak örülnék!Nem méregdrága kellene,csak valami normális,mert szűkös a keret.Ha lehet privibenn irjatok![ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
válasz djtooomi #5403 üzenetére
Ha jó,hangulatos cod2 szervert akartok gyertek a VBK,vagy a fegyenc nevű szerverre!Nagyon jó,ott törzsvendég vok.Barátságos,szinte állandó emberek,nagyon hangulatos kis szerverek.Ha esetleg kell ip akkor szóljatok!
-
DonMedve
addikt
válasz KillHates #5445 üzenetére
Nekem 3GHz-en járatva az E6700 idle-ben 29-32° között mozog!Loadba sem megy 43-45° fölé!A Csendes Lovag 1500-as állandó fordulatszám,nem veszem sem lejjebb sem feljebb.Hang nincs.A vinyóim sem hangosak,de hallom ahogy dolgoznak.Pedig összesen asszem 7 venti dolgozik a gépembe.A többi venti mind alapon megy kivéve a táp,meg a vga,ugye azok maguk vezérlik a ventijüket!Sokat számit a ház is,ez előtt egy Codegen 6102 volt,ahhoz képest több mint 10°-ot hűlt a gép.Szerintem nincs panaszra okom!
-
DonMedve
addikt
válasz djtooomi #5476 üzenetére
Nyugodj meg a magyarok között is van ilyen!Múltkor cod2 szerveren nyomtam!Az egyik srác nyomja,hogy a klánjukba van felvétel.AIM kötelező! Majdnem leestem a székről!
-
DonMedve
addikt
válasz djtooomi #5564 üzenetére
És mivel dobál ki?Próbáld meg,hogy a PunkBtrA.exe-t meg a PunkBtrB.exe-t engedd ki a tűzfalon!Nekem ez is segitett,meg nyomj egy viruskergetést!Hátha...
-
DonMedve
addikt
válasz Játékos #5678 üzenetére
Irigyellek!Az én gyermekeim bezzeg nem hagynak aludni!Ma is már reggel 7-kor nyomták a sódert!
-Apa,kérek inni!
-Apa,kérek reggelit!Én:-LEGALÁBB A KÁVÉM HAGYJÁTOK MEGINNI!!!!!!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz Laraxior #5851 üzenetére
Ez brutál!Hogy elszáltak az árak!Nem gondoltam,hogy valaha látok ilyen kártyát ennyiért.És ilyenkor nincs pénzem.De a hónap végén tuti nem lesz meg!
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Srácok,ha gondoljátok,és esetleg játszik itt még valaki elvétve COD 2-t szivesen látok mindenkit!Ip cim a következő:193.221.95.21:28993
Mindenkit szeretettel várok egy lüdözésre!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz Eddie141 #5869 üzenetére
Szia!
Persze nagyon szivesen!Minden kedves ph. tagot aki még tartja valamire a COD2-t.Jó,és rendes embereket ismertem meg itt,mindenkit szivesen várok!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz pisti88+ #5925 üzenetére
LOL!Ez jó,tetszik!Én úgy vagyok vele,ha szabad emlittenem,hogy ez most pillanatnyi völgy az nvidiánál,szerintem ki fog rukkolni valamivel.Egyenlőre én maradok a kis 8800GTS-emnél(G80 powa).Van egy ismerősöm,pc boltja van,azt ajánlotta várjak még!
-
-
DonMedve
addikt
válasz KillHates #5976 üzenetére
Gagyi?? Miért gagyi?Szerintem jó kis ramok!Nekem 2x1GB 800MHz Reaper HPC van.Nagyon jók.Lazán viszi az 1125MHz-et,1066-on használom 5-5-5-15-ön!Szerintem nem rossz!
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
válasz KillHates #5979 üzenetére
Nekem nagyon jók.Akkor én nagyon kifogtam.2.1V-on 1066-on futtatom őket,de mentek 1125-ön!És még ott sem problémázott!
Ilyen van:OCZ Reaper HPC 800MHz"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
Kill!
Itt vannak a képek amiket igértem!
Előtte!
Már a lapon!
Benn a helyén!
Majd csinálok róla sötétben is!Csak kéne valami UV cucc!Bocs a kupiért![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- NASCAR
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest