Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Csöndesen...de jelen..
Na üdv..Everybody lies.
-
veterán
válasz Pttypang #11581 üzenetére
Na akkor mostmár teljes fölhomályosításra alkalmassá váltam..
Szerk:
Na egy vicc..csak hogy egy normálsat is írjak..:
Az iskolában kérdezik móriczkát hogy mit ebédelnek otthon..
Kérdezi Tündit:
-Tündike..nálatok mi volt az ebéd?
-Tészta pörkölttel..
-Biztos finom voltMóriczka..Nálatok mi volt ebédre?
-paprikás krumpli..
-És holnap mi lesz az ebéd?
-Paprikás Krumpli..
-És holnapután?
-Paprikás krumpli..
-És holnapután után?
-Paprikás krumpli kolbásszal..
-És miért kolbásszal?
-Mert apa azt mondta hogyha megint paprikás krumpli lesz akkor belevágja a f*szát...Na se csúnya se másoknak nem elfogadható nincs benne..beleköthetetlen!
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
-
veterán
válasz Játékos #11626 üzenetére
Ja hát
Higgyétek el..keksztekercsben verhetetlen vagyok..készíteni/enni is
De mondjuk kill..ha egy ilyen karit belelapátlnbál istentudjahogy..akkor szószerint fehér alumínium lenne..fehéren izzó
Bezzeg ha tudnátok hogy én tegnap óta nem alszom majd már el kellene menni aludni..na majd ha bezárt a könyvtár...amíg lehet addig netezek
Bordák?nekem az az egy szál 512-es modul is csupaszon fut
Na joo..azért felette van a ramhűtő 2ventivel
Na majd ha szerzek adatkábelt akkor tolok képeket a telóval
Jaealudtam elektró elméleten..okés..
Bealudtam infó elméleten....(bajusznál ez nem tuul joo:S)
Bealudtam matekon..na ofő majdnem megölt..
Bealudtam utolsó 2 óra infó gyakon..na ott végkép gáz..karo lett volna ha értékelik csak mákomra a tanár azt mondta hogy senki se érti és nem értékeli
Még joo hogy egy darab szoot se írtam[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
válasz KillHates #11670 üzenetére
hehe a tehetség..na de valaki segítene..illetve gondolom addigra megoldom az xpsp3 nemigen akarja felismerni a TELÓM..mármint az újat..adatkábel+driver elvileg megléenne de mégse akarja felismerni..próbáltam máshol alap Xp felismeri..tipp?
szerk:na mindegy..lekaptam egy k550i drivert..majd otthon kiderül mi lett..
Ja egy negatív rekrd:kemény 73pontot értem el 3dmark06-banLoL..na ennyit erről..kemény 0fps-t produkált a gép a tesztek alatt[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
Segítség..a firefox be se hozza a sexplóóórer meg beosik rajta..ezek a tulajdonságok illetik az előző 50hsz-behozására illetve elolvasására való törekvéseim:S+zitívumegnap volt egy heppem és már két windózis zikszpé futkározik a home gépenviszont az új felismeri a sonykám
Na most mit csináljak?sírjak vagy nevessek?LoLEverybody lies.
-
veterán
Ja egy kérdés?:Hogy tudnám megoldani hogy a gépemen a win reinstall után letöröljem az egyik wondózist?( a régit) de ha töröltem a windows mappát még mindig megmarad a boot-oláskor a választóképernyő csak már nem hozza be
Na vki pls..kellenének nekem a 80asról a cuccok szóval formázás kilőve
Thx:AndrásEverybody lies.
-
veterán
válasz Beowulf_78 #11830 üzenetére
Húúúúskváááána (háttérinfó:az általuk rendezett versenyen szépen minden egyes saját motorjuk(a mezőny3/4e kidöglött...)szóvalé kicsit meghalt mindegyik..szóval húúúskáávvvána PoWa!)
Everybody lies.
-
veterán
válasz KillHates #11834 üzenetére
Ajaj..naon thx..csak azt nemtudom(mivel nem azon a gépen vagyok:S) hogy otthon hogy fog ez kinézni..valaki pls egy screen-t lőne?ha valamit itt elbarmolok az nemhiszem hogy hasznos lesz...tudom hogy egyértelmű gondolom csak hát sajna így nemnaon.:S
Ha nagyon idegesítő akkor nemfontos..Everybody lies.
-
veterán
válasz KillHates #11847 üzenetére
Váhúú thx Sajna este zargattam játékost sms-ekben de ezúton is bocsesz érte)na akk majd otthon meggyakom..csak most fel is íromLoL...nos lara..akkor szerintem elleszel ezzel egy darabig..mondjuk ki ne lenne el vele
+Nekem nem kellett semmi ha dvd-t írtam és éppenséggel a dvdről amiről másoltam mindig ált ígyx volt rajta vagy avi ban akkor nekem mindig lejáccóóódta..az asztali..nem kellett semmi..én adat írásban nyomattamEverybody lies.
-
veterán
Váá műxik a telón a net lol na majd hétfőn:dna még jó hogy ez nem az én pénzemből megy:d
Everybody lies.
-
veterán
Váá műxik a telón a net lol na majd hétfőn:dna még jó hogy ez nem az én pénzemből megy:d
Everybody lies.
-
veterán
Everybody lies.
-
veterán
Everybody lies.
-
veterán
válasz Laraxior #11959 üzenetére
Cool:d akk majd berendelek tőle
Jujj..télleg engem is ő bannolt véglegesre:S De hülye voltam..valahogy nem lehet visszaszerezni?(majd egyszer..)de nemhiszem hogy van erre esély..
De télleg joo ötlet..csak azt nemtom még milyen színűeket kellene:S
Killé bostonig????háát szerintem inkább a hubble-hez szokták rajta vinni a voltokat:d ha besokallna végre a sok napelem
ja sokadik szerk:hát szerintem itt inkább konditerem van azoknak akik bann-ra gyúrnak.
Bandi voltam..ezek után talán még leszek is egy darbaig.[ Módosította: Bordoi ]
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Béta iOS-t használók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Szólánc.
- Milyen videókártyát?