Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
chege
aktív tag
utánna olvastam, a Texture Fillratenek, úgy számolódik, hogy a TMU-k száma * GPU órajellel. a 192SPs 260annak 64TMUja van a 216osnak pedig 72 vagyis a fillrate
72*675=48600 Mtexel/s
de nekem a GPUz nem 72vel hanem 64el számol 64*675=43200 MTexel/s
mi lehet ennek az oka? Nem lehet ezt vhol megmérni? Aquamark elv írja de nekem nem indull el -
-
titán
válasz Beowulf_78 #14653 üzenetére
Ok. Amúgy valóban elég neki a 2xAA, felette csak zabálja az fps-t, de a különbség szinte észrevehetetlen.
-
K.norbi666
csendes tag
ÜDVÖZLET KEdves Kollégák,
AZt szeretném kérdezni hogy BFG GTX260 oc 65nm 192sp van e valakinek?
Hőmérséklet, hang, gyenge pontok? mondjuk 8800gtx és HD 4870-hez viszonyítva
Segítségeteket köszönöm: ÜDv: NORbiAcer 5552G
-
KTTech
veterán
válasz K.norbi666 #14658 üzenetére
Nekem van ilyen kártyám, teljesen korrektül megy. Hőfok: max. 70-72°C szokott lenni 700MHz-en (tehát az OC-t még túlhajtva), max. 70%-os ventivel.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Henk
veterán
válasz K.norbi666 #14658 üzenetére
Nekem is volt ilyen karim.Az általad említett másik 2 vga-hoz képest hűvösebb és halkabb is.Én a 260 ventijét idle 30%-ra vettem vissza,hogy egyáltalán ne legyen hangja és így volt 47 fokos a gpu.Load meg 50%-ra raktam a ventit és 70-80 fok között volt valahol.A hangja miatt nem akartam feljebb tekerni,de akkor még kevésbé melegedett volna.
-
Qru
MODERÁTOR
Hehe, nem gyártanak több GTX295-öt. Link
#nincsbennetarcsi
-
Zoli1222
addikt
Henk, Qru:Nézzétek meg ezeket a hsz-eket[link]
Tiszta agyrém, amiket írnak.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Zoli1222 #14665 üzenetére
Ilyenkor mindig elgondolkodok miért jó ez,és kinek... a sok buta ember most akasztaná az NV-t,bezzeg amikor a 8800GT vette akkor jó volt az.... azt meg nem tudják ám felfogni,hogy az ATI sem népjóléti minisztérium... lehet majd venni RV870-et aranyáron... mint ahogy 8800Ultrát is lehetett....én már hozzá sem szolok max ha már nagyon csipi a szemem... a cikk szerzője meg folyamatosan ontja a negatív híreket,szuper táptalajt adva a flémháborunak .... már jó néhány ilyen cikket tudok mutatni a top 100-ban... na mindegy most mindenki örül,milyen szuper a HD4850 vagy 30,vagy 70...de majd lesz görbülő száj ha cserélni kell és nem lesz verseny...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Bluegene
addikt
válasz TTomax #14666 üzenetére
lehet majd venni RV870-et aranyáron... mint ahogy 8800Ultrát is lehetett. nem hinném, a 88ultra azért volt drága mert drága volt legyártani és magas volt a selejtarány, szerintem normális elérhető áron fogják adni az rv870-et mert akkor több fogy és ez megéri nekik
inkább eladnak 20 millió RV870-et amin nyenek 50 dollárt, mint 5 milliót amin nyernek 200 dollárt(ráadásul piacot is nyernek az nvidiával szembe)
szal nem hinném h drága lesz, max az X2-es
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
VinoRosso
veterán
ez azt sejteti, hogy az 4890 valóban nem lesz valami nagy pukkanás, és ezért csoposrtosítják át az erőforrásokat az alacsonyabb szegmensbe. Gondolom azért halasztottáka végleges felfüggesztést is el határozatlan időre, mert megvárják, hogy ténylegesen milyen lesz az ATI konkurrens kártyája, és ha árban kell vele versenyezniük, nem teljesítményben, akkor végleg le is fogják állítani a gyártást, nem csak felfügesztik.Akkor viszont valszeg lesz GTX 255 vagy 265
-
Qru
MODERÁTOR
válasz VinoRosso #14668 üzenetére
Elverték a 4870 X2-t, örülnek de nem gyártják tovább mert 2db GT200, két nyákon... és hol tudják dupla áron eladni a GTX285-höz képest? Ez az egész csak egy nagyon drága reklámfogás volt az nV részéről.
Ha az új Radik tényleg olyan pengék lesznek (amit erősen szkeptikusan várok, nekem a 4850 csalódás volt, nem véletlenül jöttem vissza a zöldekhez) akkor max előveszik újra, esetleg tupíroznak rajta (két teljes értékű GT200-at raknak rá) GTX295+ néven aratnak. De egyenlőre minek termeljenek feleslegesen veszteséget, ővék a cím. Ötös, leültek.#nincsbennetarcsi
-
rup1u5
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz rup1u5 #14670 üzenetére
Az eVGA? Jó kis kari lesz az!
A legújabbat használom most (182.08 WHQL-t). Tökéletes, eddig gondot nem okozott sehol. Nem úgy mint a 4850 driverei. GTX260 erősebb mint 4850 inkább 4870-el van pariban (vagy felette), és mivel főleg olyan szoftvereket használok amik nV pártiak abszolút elégedett vagyok vele minden szempontból.
Melegedéssel sincs nagy gond, eddig 40%-on ment a venti fixen, úgy kicsit gyenge volt de ha feltekeri az ember egy kicsit akkor teljesen jó még húzva is. Hozza a GTS 512 hűtésének színvonalát.#nincsbennetarcsi
-
Bagira01
veterán
Úgy néz ki pénteken szegényebb leszek pénzügyileg viszont gazdagabb egy msi gtx260 OC-vel. Ha minden igaz készítek hd4850, 8800GTX, gtx260 tesztet(lustaság a gátló tényező) indítok egy logout-ot, ott tesség nyugodtan rugdosni(péntektől, ha meglesz a vga)
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
Kösz a felajánlást, sajna nem pesti vagyok ez a fő probléma, 3,6Ghz-es q6600-al meg ugyanott lennék mint e2140-el, még van itthon egy e7300-am nem tom mit megy tuningba, de az úgy néz ki pénteken elkél. Azért kéne az az e8400 mert az garantáltan megy 4,8Ghz körül 1,34v-on 3dmark06-ban játékok alatt meg 1,34v körül 4,7Ghz-et (első tulaja én voltam )
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bagira01 #14676 üzenetére
Postázást nem vállalok.
Azért besírnék ha ha nem lenne semmi különbség a Q6600 meg az E2140 között pl GTA 4 alatt... Minek olyan bika proci? Úgysem a proc limit fog hátráltatni, már egy 3,6GHz-es E2140-el sem. Nyilván ha 640x480-ban tesztelsz az más lenne... Ha csak Markolsz azt meg nem nagyon veszi be a nép. Anno csináltam ilyen tesztet, kb megköveztek és a végén én érzetem sz@rul magam, hogy publikálni mertem egy 3DMák összehasonlító tesztet.
rup1u5: Akkor jól emlékeztem.
#nincsbennetarcsi
-
VinoRosso
veterán
Pedig a 4850 szvsz talán a legjobb kari amit valaha az ati csinált. Olcsó és gyors, és nem szabad elfelejteni, hogy az középkategória! A baj sajnos, h nagy a selejtarány, és kukába valók a driverek, bár nekem a 4850-el pont nem volt driver gond, de 3870-el 3/3-al volt. A GTX260-at meg nem igazán lehet a 4850el egy lapon említeni, a 216 sp-s változat meg a 4870nél is jobb, igaz annyival drágább is. Majd a GTX275re leszek kiváncsi, elvileg ez jön a 4890 ellen, most hogy felhagytak a 295ös gyrtásával, szerintem arra fognak rágyúrni, hogy ez árban felvegye a versenyt a 4890-el.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz VinoRosso #14679 üzenetére
BestBuy kari ezt nem vitatom, magához képest erős, és olcsó. Nekem személy szerint pár dolog nem tetszett benne anno. A sz@r driverek amiket lassan orvosoltak, az hogy nagyon melegszik ref hűtővel még alapon is. Ráadásul én pont olyanokra használom a vga-t ami nV territórium. Szóval nekem személy szerint nem jött be a HD4850, de ettől függetlenül egy jó kártya csak én nem tudtam együtt élni vele.
Majd kiderül mit lép az nV a 4890-re, remélem lassan befejezik ezt a G80-as architektúra foltozgatást és előállank vmi tényleg újjal. Bár amíg ők a nyerők addig a felhsználók 90%-át nem érdekli, hogy nincs benne a kb senki által ki nem használt DX10.1 és társai fícsör.Hát pár hónap (se) és minden kiderül.
#nincsbennetarcsi
-
Bagira01
veterán
3dmarkba anno kipróbáltam e2140-el a gtx260-at, hát mit ne mondjak nem hajtja ki E8400 azért kéne h kihajtsa markba és játékokba is Azzal a procival szépen lehetne alapórajeltől 4,7Ghz-ig simán 1,35v alatt tesztelni h mekkora teljesítménynövekedést hoz és társai... Nekem a moncsim max 1920x1080-at bír úh az a max felbontás ami szóba jöhet.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bagira01 #14682 üzenetére
Ok, markban hoz a konyhára rendesen (ha másért nem a cpu score miatt) az fix de ha natív felbontáson tesztelsz mai játékokat akkor nem lesz proclimited. Rgo közel mindegy E2140-et teszel alá 3,6GHz-en vagy E8400-et 4,6GHz-en a GTX260 alá is, nem hogy még egy 8800GTX alá.
#nincsbennetarcsi
-
Henker2
addikt
Üdv mindenkinek! Valahol, előző hsz.-emben irtam, hogy úgy néz ki az én gtx260-asom elég antituningos. 710MHz-es GPU és 1150MHz-es Memória tuningnál nem megy több...
Jobb hűtéssel szerintetek lehet több, vagy fogadjam el ezeket az értékeket.
A kártya EVGA termék, Core 192 Superclocked, vagyis gyárilag tuningolt: 602-es GPU és 972-es memória. De a mostani 260-asokhoz képest, mármint az OC-khez képest kisebb gyári tuningolású. Lehet az, hogy ez még az első példányokból való kártya?Egyébként melyik van a VGA-ra nagyobb hatással? A GPU vagy a memória húzása?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Bagira01
veterán
válasz Henker2 #14684 üzenetére
Nekem már volt pár vga-m, evga-k nem a tuningosok közé tartoztak, inkább xfx, zotac volt ami jobban ment. Memóriának 2200-at azért kéne mennie.Elég sokat számít azért a memória órajel is(ha lesz teszt ezt is megnézem, mert még sosem néztem) Azt tudom h 3dmark06-ba elég jól kamatozik a magasabb memória órajel(hd4850-el néztem)
-
P00By
nagyúr
-
Zé_Mester
őstag
üdv emberek.
egy kérdésem lenne hozzátok, remélem valaki tud segíteni.Gigabyte GTX260 OC 896MB 216SP
erről a kártyáról lenne szó.
a kérdés pedig, hogy mennyi ezen a karin a 4 lefogató lyukak távolsága a GPU körül?
GPU POT-ot akarok rendelni, de sajna a kari még nincs itt így nem tom lemérni, a POT-ot pedig mielőbb le kell fixálnom.van amúgy valami kül. a lyukak távolságában a gtx260 192sp / gtx216sp / gtx280 között?
nézegettem a képeket, de elég csalóka, gondoltam inkább kérdezek.
azt tutira tudom a POT-ról hogy a GTX280-ra patentul felmegy.köszi előre is, nagyon sokat segítenétek, várom válaszotokat
-
Zé_Mester
őstag
válasz schwartz #14692 üzenetére
ha én azt most tudnám (és most kajak ne nézzetek hülyének )
ez az eredmény a GOOC rendezvényen készült, február 21.-én.
Gigabyte GTX260 ... 55nm (GPU-Z v0.3.2)ezt pedig itthon készítettem, UGYANAZZAL a kártyával
Gigabyte GTX260 .... 65nm (GPU-Z v0.3.2)na ezt magyarázza meg nekem valaki, ez hogy lehetséges.
az itthoni eredmény már frissebb driverrel készült, mint ami a versenyen volt, de nem hinném hogy amiatt.....vagy mégis?[ Szerkesztve ]
-
Zé_Mester
őstag
-
Zé_Mester
őstag
most hogy így elmondtad találtam tesztet is, ahol le van írva ez :
"The code name of 55nm GeForce GTX260 has changed from G200-103-A2 (65nm) to G200-103-B2. “B” means the latest 55nm processing. But GPUZ still shows B1 and 65nm processing, which is wrong."
érdekes egy szerkezet az már egyszer biztos
-
TTomax
félisten
Nem tud valaki quadro soft modot GTX280-hoz?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest