Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Dashes #14001 üzenetére
jaa..elírtam..1.408V@4600MHz javíttatom a modikkal
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
NEISSE
tag
Én most vettem észre hogy Gigabyte 260GTX OC-n Nibitor-ban van voltage emelési lehetőségem. 11.2V-ról 1.15V-ra így a kártya megy 729/1458/1260-t.
Járt már vki így? vagy ez mezei dolog... -
Laraxior
titán
válasz NEISSE #14003 üzenetére
1.19et adhatsz neki...ez plafon...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
NFree
addikt
Nesze neked [Költséghatékonyabb GTX 260-asok]tuning off szerintem
Ja és szerintem, mi ezt árban ugysem érrezük majdvga
-
Laraxior
titán
akartam írni én is... nagyon odaveri ez a tuningot
-
Laraxior
titán
Zotac GTX280 AMP!@ 810/1674/2646MHz@1.35V GPU Voltage
megy ez...bár még mindig szemetelt..úgyfest eléggé feszigényes dolog..és utána nem árt egy restart"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Szuperboci #14008 üzenetére
most kapott több feszt egyedül..egész eddig nem nyúltam hozzá feszügyileg...addig meg nincsen mitől meghalnia.
-
Sziszifeca
őstag
Ez az EVGA GPU Voltage Tuner minek ad +feszt? Érdemes megpiszkálni vele a kártyát? Nekem 1.125V alapból, mennyi lehet maximum neki adni?
XFX 260 XXXKöszi.
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Laraxior
titán
mindenkinek mondom...itt is.
24/7re nem ajánlott a GPU Voltage Tuner használata! Semmilyen mértékben!
egy-egy teszt erejéig,max.
-
Laraxior
titán
válasz Sziszifeca #14012 üzenetére
hosszabb életű lesz a kártyád hidd el
-
Laraxior
titán
-
chege
aktív tag
az miért lehet hogy a sensor supply voltage-m ugrál?
[link]
vagy ez normális?[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
ez csak a VGA órajelek miatt készült a procihoz nem nyúltam...így megy jelenleg...
igen..elég sokat számít az a ~200MHz"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
chege
aktív tag
Ez csak nagy terhelés alatt pl: Furmarkt Stability Test
Egy Normál GTAzásnál nem csinál ilyet. -
Laraxior
titán
181.22 suck...ha fut az msn cseszik visszavenni az órajelet.. ez már a 2. driver..befejeztem. 180.48
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #14024 üzenetére
182.05 includes support for the GeForce 6, 7, 8, 9 and GTX 200 series cards and features the following highlights:
- Recommended for the best experience in F.E.A.R. 2: Project Origin.
- Boosts performance in several 3D applications. The following are examples of improvements measured with Release 182.05 WHQL drivers vs. Release 181.22 WHQL drivers (results will vary depending on your GPU, system configuration, and game settings):
Up to 8% performance increase in Fallout 3 at high resolution and AA.
Up to 10% performance increase in F.E.A.R. 2: Project Origin
Up to 9% performance increase in Half-Life 2 at high resolution with AA.
Up to 11% performance increase in Left 4 Dead at high resolution with AA.
Up to 10% performance increase in Race Driver: GRID at high resolution and AA.
- Includes full support for OpenGL 3.0 on GeForce 8-series, 9-series, and 200-series GPUs.Csak szólnod kellett fater, és az NV máris összerittyentette az új driver-t.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
twollah
nagyúr
Kijott az uj beta driver (Nvidia Forceware v182.05 Beta).
Tovabbi info itt.
-
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #14025 üzenetére
F.E.A.R. 2? 10%
-
Sziszifeca
őstag
válasz Beowulf_78 #14025 üzenetére
Halihó, érdemes felrakni vagy várjuk meg a WHQL-t?
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Beowulf_78
addikt
válasz twollah #14026 üzenetére
Tök jó hogy belinkeled, de azért figyelembe kellene venned, hogy az előtted levő hsz. is pont ezt az infót tartalmazza linkkel... Akkor minek linkeled te is?? Frankón nem értem, ennek mi értelme.
Az persze más ha nem látod hogy linkelve van, mert van 50 hsz. közötte. De ezek között 1db hsz sincs. Vagy akkor minden felhasználó linkelje be ugyanazt 20-30 hsz-en keresztül?Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Henker2
addikt
Üdv!
Segitsetek!
Láthatáron van egy EVGA GeForce GTX260 Core192 SC 896Mb GDDR3 448bit PCI-Express DVI HDTV Dx10!
Szerintetek megéri nekem ez, ha a monitorom max 1280X1024-es felbontást tud?
Kézpénzembe nem kerülne, mert az ASUS Xonar D2 hangkártyámért és a 88GTS G92+AC S1 rev.2 -őt adnám érte.
És még erre fizetne rá a srác 7k-t.
Tehát, ha marad ez a felbontás, és kicserélődik a 2 kártya akkor is fogok észrevenni különbséget?Adjatok tanácsokat.
Köszi
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Beowulf_78
addikt
válasz Henker2 #14030 üzenetére
Erős CPU kell ehhez a felbontáshoz a CPU limit miatt. Különbség lesz, de nem akkora mint pl. 1680-ban, ahol nagy szűréssel már jól érzi magát a kártya.
1280-hoz szvsz. bőven elég egy 8800 GTS 512....Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Henker2
addikt
válasz Beowulf_78 #14031 üzenetére
És mi lesz az idő múlásával? Most évre gondolok. Monitor cserét nem tervezek, de játékfejlődés nem áll meg. Egy idő után nem lesz elavult a mostani 88GTS-em?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Beowulf_78
addikt
válasz Henker2 #14033 üzenetére
Az 1280-as felbontás nem hajt ki egy komolyabb VGA-t. A G200 pedig egy ráncfelvarrott G92-es mag...jóformán csak annyi különbség van, hogy erősebb, technológiában nem tud többet. Akkor meg mi értelme a cserének? Akkor lenne értelme, ha technológia miatt váltanál pl. DX 10.1, DX11, vagy SM 5.1...persze fogsz tapasztalni gyorsulást, csak nem annyit amit valójában tud a 260.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Henk
veterán
válasz Sziszifeca #14028 üzenetére
Én annyi különbséget vettem észre,hogy az új driverrel legalább a MP nem emeli fel az órajeleket.
-
-
P00By
nagyúr
-
Laraxior
titán
elavult..LoL... jelenleg a 2. legerősebb 1GPU-s kártya de tény..elavult .... szerintem sokan örülnének ilyen elavult kártyának ..nem támogatja a DX10.1...istenem.. hol vannak a DX10.1es gamek? DX11ről ne is beszélve.... Még a DX10 sincs nagyon..
-
Beowulf_78
addikt
Látom most jól megmondtad a frankót, kis tudatlan.
"GT200 is bőven elavult, hiszen egy felturbózott G80"
Ez igaz, mégis 2-3x erősebb mint a G80 és a G92. Akkor nem mindegy mit és hogy turbóztak fel?
Ha a G200 elavult, akkor a te 8800 GT minek neveznéd? Amit még egy őskori G80 GTX is keresztbe-hosszában lenyel.Persze, várni mindig érdemes...mégis mennyit? Fél évet? 1 évet? Addig meg nem játszon a kedves júzer mert te azt tanácsolod hogy várjon ki tudja mennyit?
Újonc-ként jó lenne ha ekkora "okosságokat" nem mondanál.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Henk
veterán
válasz Beowulf_78 #14042 üzenetére
Ne bántsátok már,csak nem akarta,hogy feleslegesen pénzt dobjon ki a kolléga egy elavult architektúráért.
Másik avatar,álca így kerülöd el a modik figyelmét?[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
Néha nem árt a változatosság. A motorom is piros...szeretem a piros színt, más oka nem volt a cserének.
-
zuchy
őstag
Igen elavult, 2-3 éves architektúra. Elavult nem azt jelenti hogy gyenge...attól hogy újonc vagyok azért hülye nem vok...én nem leszólni akarom, már a GT200 kb fél éve van a piacon, lehet hogy jobban járna ha várna egy keveset. Ki tudja mi jön még. GT300 kívül és nem ATI-ra gondolok. És pont ti tanácsoltátok hogy ne vegyen GTX260-at
Tudom mikor jelenik meg a GT300
És örülnék egy ilyen kártyának[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
Beowulf_78
addikt
De jó hogy te már tudod... Igaz még az NV se tudja, de te már tudod. Zsír.
ebbből az aspektusból akkor soha nem vegyél semmit mert mindig meg kell várni az újabbat, meg a "ki tudja még mi jön"-t. 2009 év elejét írunk...az hogy mi jön majd fél év múlva inkább hagyjuk. Amikor már mindent lehetett tudni a 9800 GX2-ről, és a megjelenés dátumát is közölték, onnantól kezdve még 1,5 hónapot csúszott a kártya. 8800 GT-ről nem is beszélve. A lényeg hogy te tudod mikor jön a G300. Szóval hülyeségeket beszélsz. Ezért írtam amit írtam az előzőekben. Pont.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
zuchy
őstag
válasz Beowulf_78 #14046 üzenetére
Hát tudtommal a GT300 Q4-re van belőve. Nagy valószínűséggel akkor fog jönni...
Elvileg van terv GT212-re 40nm es megcsonkított GT200-as GPU, bár lehet hogy terv is marad.[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
zuchy
őstag
A 9800GX2 hűtési problémák miatt csúszott, a 8800 GT-t meg raktárkészlet kisöprés miatt csúsztatták.
Mondok valamit, egyből személyeskedés hát gratulálok.[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
Henk
veterán
Ha te most vga-t szeretnél venni akkor megvárnál egy 8-10 hónap múlva megjelenő kártyát?
Addigra pont eladom amit most veszek.
Amúgy azért mondták,hogy ne vegyen 260-at mert 1280-as felbontásban(amit használ) nem fog annyit profitálni a váltásból,hogy megérje kifizetni a különbözetet.Magyarul sok neki a 260 is,akkor minek venne 300-at.Írta,hogy monitor cserét nem tervez.
Arról nem is beszélve,hogy megjelenéskor milyen ára lesz vajon a gt300-nak. -
Buldozer99
senior tag
Érdemes felrakni az új Beta drivert?
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851