Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
A GTX 280 annyit tud amit várhatunk töle... és sajnos annyiba is fog kerülni... ez utóbbi a nagyobb gond.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Bluegene #3368 üzenetére
64 bites Vistan GYORSABBAN fut mint XP-n,folyamat írod a marhaságokat olyan dolgokról beszélsz amit még nem is láttál de neked véleményed van róla.A Crysis támogatja a 64bitet,és hogy TE csak XP-ig jutottál meg 32bit DX9-ig az nem a mi hibánk.
Pontosan ugyanezt csináltad amíg AMD processzorod volt,még az aláírásod is arról tett tanúbizonyságot hogy milyen elégedett vagy,persze amint vettél egy C2D-t el is tűnt az aláírás.Küldjed csak nyugodtan a húgodat,ha már ilyen nagy volt a szád.Valakinek ki kell "kalapálni" a család becsületét...Többi kérdésre,a képek 64bites Vistan DX10-be 1.1-es patchel 8.6-ös catalyst hotfixxel very high-ban készültek.Driver hiba,mert alapon húzva és fejen állva is jelentkezik.Amúgy nem túl zavaró,ha az ember tudja miről van szó nem kezdi el a gépét babrálni...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Bluegene #3376 üzenetére
4G RAM-od is van?????Tudod is a Vistat használni?? Szerintem nem nagyon. Repijegyet küldök a húginak
De hogy ne érezd úgy,hogy a stílusom "nyomasztó" futtassunk egy tesztet priviben megosztjuk..és ha igazam van küldöd a húgit.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Beowulf_78 #4375 üzenetére
Kár,hogy a 4850CF-et leírod...én is féltem a kétkártyás rendszertől.Tisztában voltam azzal is hogy nem 200%-ot kapok de még így is elég jó ár/érték arány lapul a gépemben.A második kártya mindig pontosan annyit ad amennyire szükségem van.Azt nem mondom,hogy nem támadtak problémáim,de az elvárt teljesítményhez képest ezek elhanyagolhatóak.Egy valamit nem úsztam meg ,ez pedig a lapcsere P45-röl X48-ra...én azoknak ajánlani merem a CF-et akik amúgy is felsökategoriás lappal rendelkeznek.
Nem akarom már uj hsz-ben leírni:
5-6 Hsz-al előbb valaki a CnC ZH-val való driver problémákat emlegette a HD4870-al kapcsolatban...nos aki csak egy kicsit is játszott azzal a játékkal az tudja,hogy mekkora bughalmaz.Hozzá kell,hogy tegyem az egyik kedvenc játékom,én nagyon szeretem,de borzasztó rossz engine van.Ahhoz a játékhoz a legjobb választás egy athlonXP egy 9600XT vagy egy 6600GT-vel 1G RAM-al megtámogatva...ezen jobban fut mint az én gépemen sajnos ez van ez egy 7-8éves játék.
Elnézést,nagyon offra sikeredett pont az NV tábor kellős közepén,remélem nem szeditek le a fejem.★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Beowulf_78 #4377 üzenetére
Nekem nagyon megy a két radeon,szinte eddig mindenhol hozza amit vártam...22es monitorom van ehhez szerintem elég lesz.A melegedés viszont tényleg komoly probléma,főleg ha 2DB fűt..S1-el hűtöm őket Idle 34-36 fokosak és nem mennek fánk alatt se 65Cfok fölé...viszont gyári hűtővel én nem csinálnék CF-et az biztos...és néha sokat kell babrálni a driverekkel viszont több lehetőség van benne mint bármiben amim eddig volt...brutál erős tud lenni egy 4850CF,és nagyon processzoréhes..ami egyébként érdekes mert mintha a GTX260/280 nem lenne annyira ...
Én nem bántam meg,ugyanis amikor én CF-et építettem akkor a GTX 260 drágább volt mint a 4850CF...Mostanra azért viszont sokat estek az árak NV vonalon..egy GTX260 jó árért elég jó választás lehet,vagyis inkább úgy fogalmaznék hogy ha zöld akkor csakis GTX 260 szerintem[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Beowulf_78 #4387 üzenetére
Az a baj,hogy nem kifelé fújnak a ventik,ezért mint egy kazán felfűti a gépházat...a radeonok bírják a 70-80Cfok idle állapotot,de minden más izzik olyankor odabenn...az a forró levegő mindent felhevít,az egyik a karimon kb 2 hétig gyári venti volt...hát minden 10-20Cfokkal melegebb lett pedig 4db 12es Noctua venit van a házban,én nem csinálnék CF-et gyári hűtővel...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz biggamer #4524 üzenetére
Nézted az órajeleket??Most nézem ez úgy baromság ahogy van...576mmm die
Default 830/2075/3360MHZ órajelek...512bit meg GDDR5...ha ez nem fake akkor semmi....[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Beowulf_78 #4632 üzenetére
Látom élvezed a kártyát,örülök hogy végül sikerült jól választanod, a BFG nagyon jó márka Biztos vagyok benne,hogy még ősszel sem leszel gondba az új játékokkal,és mire kijönne a radeon ereje addigra már ezt is azt is cserélni kell
-
TTomax
félisten
Sziasztok...
Azt hiszem csatlakozok a bandához,azt még nem tudom hogy 260-as vagy 280-as lesz,még most latolgatok... ami biztos az 4márka a BFG,az EVGA, a Zotac,és estleg az XFX... egy yorkot is tolok alá egy Q9550-et annak elégnek kell lennie a cél kb a 4850Cf befogása....szerintem nem lesz nehéz[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz schwartz #4643 üzenetére
Igen tudom ... de lapom az egyik legjobb X48-as... Ez van,nem kell nekem többet több GPU Egyébként gondolkodom egy E8600-on is... azért az 4,5Ghz-en elég szépet odaver.. és szerintem elég egy GTX 280-hoz is... és akkor a tápomat se kell cserélnem... a GTX280-nak elég lenne amúgy a HX520?Van valakinek ilyen???
-
TTomax
félisten
válasz schwartz #4647 üzenetére
Szerencsére van rajta 2X8pin
Azt hiszem ezt néztem ki,csak most nincs nekik...ha ezen tudok 10%-ot húzni mondjuk 770-re,esetleg 800-ra akkor igen erös meglepetéseket tudok majd okozni....★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Huha Most azért vélemény alkottál egy csomó olyan dologról amit nem próbáltál Erre még most reagálok,de a válaszodra nem fogok,mert nagyon off itt.. Az X48as lap NEM csak a teljes CF támogatásba jobb mint a P45,ugye ezt nem kell kifejtenem ...
A 4850CF-röl pedig pont itt nem alkotok véleményt az NV táborban mert szerintem ez őket nem érdekli,de én többet több GPU-ban sosem gondolkodok...majd ha egybe lesz tokozva akkor...
Na most ugye teljesítményre szükségem van,és hát egy HD4870 nem fog kielégíteni mint ahogy egy GTX 260 sem...sok választásom nem marad,ugye az X2-t meg a GX2 leszámítva... GTX280...
És hát igen...én 1,maximum 1,5évente tényleg komplett gépet cserélek...
Szégyellem magam,de lehet addig elég lesz egy GTX280...bár azért még a HD4870-en képben van de csak ha valami gyári OC-s változatot ki tudok fogni korrekt hűtővel...UI: Tudom,hogy a cinizmus most azért szólt nekem mert nem túl ésszerű.Majd egyszer írok egy cikket miért is váltok vissza a CF-röl single card-ra....
-
-
TTomax
félisten
Fiuk...Manchesterben lakok...
-
TTomax
félisten
válasz #72042496 #5345 üzenetére
a HX520-at nem bánod meg.... nekem simán vitte a 4850CF-et meg a 4Ghz-es wolfit... és csendes..
-
TTomax
félisten
Úgy néz ki ma megérkezik a a Leadtek GTX280-am..semmi oc...alap kari kíváncsi vagyok rá
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Laraxior #5530 üzenetére
na gépben már Nagyon nagyon meggyőző most hirtelen 670/1140-re húztam a 3.6Ghz-es Yorki mellé... 18900 3DM06,amúgy nagyon csendes egyáltalán nem meleg...nagyon elégedett vagyok eddig nagyon meggyőző... a HX520 meg simán viszi powerplay is megy...
-
TTomax
félisten
válasz Laraxior #5553 üzenetére
Nekem alapon 45fok...de jó házam van... 2db 12-es Xigmatek tolja alá a friss levegőt...
Az aláírásomat javítani kellene[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
itt is publikálom első próbám
-
TTomax
félisten
és csak játszok...és csak játszok.. nem tudok betelni...
-
-
TTomax
félisten
Pfff....ez a Crysis warhead....1680X1050 2XAA 40-60fps... a kari 670 /1440/1200-on a proci 3.6ghz-en... sima nagyon minta a vaj...viszont az erdőben láttam villogó bokrokat,várjuk
Csinálok képeket[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz gr.bence #5726 üzenetére
Nekem egy HX520 nagyon nagyon lazán elviszi...moduláris... halk...nagyon jó táp.... ajánlom figyelmedbe...
-
TTomax
félisten
válasz szucsinka #5744 üzenetére
nekem is hibátlan...
figyelgetem a kártyát 680/1440-en warhead több órás játék 71 fok,viszont én azt nem tudom,hogy mikor hajlandó a venti beindulni rajta,mert 700-at forgott akkor is,meg alapon is...okay,felhúzom rivával 50%-ra,de azért mégiscsak kíváncsi lennék ...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Beowulf_78 #5747 üzenetére
Na azt nekem meg kell tanulni... de ha már BIOS-t buzerálok akkor lehet adni egy plussz feszt is?
-
TTomax
félisten
és a gyári OC-n ugyanaz a ref hűtés van... azok elmennek kb 740-750-ig az enyém pl 725-nél elfogy... csak kéne valami vmod
Vmodolta már valaki?)Ez full cover water block?Szóval mindent lefed igaz?
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Engem nem a venti vezérlés mozgat hanem az OC
shteer
(#5755) Beowulf_78
Bizony igazad van,és egyel kevesebb futó processz a winben..ami kevesebb hibalehetőséghez vezet...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Kapitány én nemrégen kezdtem...
1680X1050 Csúcs,noAA... 30-35fps...az alagútban vagyok nagyon élvezem... az alienek jól mozognak... de hullanak ahogy kell...a szinkron néha mókás,de bejön
Mindig kilépek egy kv-ra megpihenni egy CTRL ALT DEL-el★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Pontosan ezt látom én is... ha továbbmegyek akkor eltűnik de ha visszahátrálok akkor megint látom... nem zavar,mert tudom nem a kártya hibázik
#5785) biggamer
Én azzal hajtom a GTX280-at...mire vagy kíváncsi?
Azért gyűlnek szépen a GTX tulajok...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz biggamer #5791 üzenetére
Értelmes feszekkel minden agyonhúzás nélkül nekem 8.5X450-et megy...Én 8.5X424-en használom ami azt jelenti 3,6Ghz... mindenre bőven elég a GTX-hez,és sőt,még sok is 1680X1050-ben...amugy érdekes mert a az Nvidia VGA-k valahogy nem annyira processzor éhesek,nem tudom hogy lehet ez de ezt tapasztaltam...ugye én woldfdaleröl váltottam amit stabil 4Ghz-en hajtottam...én nagyon meg vgyok elégedve a yorkkal...gyanítom még a következő VGA cserét is elviszi...
Ha már viszont véleményezek...akkor elmondom a véleményem a GTX280-rol is 3nap után...azt máris írom hogy ATI szimpatizáns vagyok,de nem az az ész nélküli.Eddig egy 4850CF-et hajtottam sok sok bosszantó hibával,hatalmas meleggel...
A GTX teljesítménye ettől kb 10%-al elmarad, ez játék,és persze beállítás függő...na meg persze akkor igaz ha megy is a CF ami akkor nem megy ha éppen kellene.
Hát a GTX280 nekem egy kellemes csalódás volt,azt gondoltam, jobban fog fűteni.Bár a ref hűtőn látszik,hogy nem egy olcsó silány darab de arra számítottam cserélni kell.Nos azt hiszem ezt csak vizesblokkra érdemes cserélni.
Ami eddig hatalmas pozitívum az a egyenletes teljesítmény amit a GTX nyújt... nincs lag,nincs röcc.. és a minimum és maximum fps-ek között nem tátong egy szakadék.A hatalmas tuningpotenciál elég meggyőző,és ezt bizony megérezni játékokban is,valahogy ez a radeonoknál nem igy van...ott hiába húzod alig lesz több fps...
Én nagyon meg vagyok elégedve a GTX280-al... hozzáteszem annyiért vettem mint 2DB ref hűtős HD4850,aki most akar venni GTX-et az várjon mert kb 70-ig lemegy a 280 ára.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz biggamer #5795 üzenetére
Nagyon szívesen
A warheadhoz ezt próbáljátok ki [link] nekem 1680X1050 minden csúcs noAA eddig 30-50FPS volt most meg 50-60 néha látom csak hogy 50 alá beesik és még mintha a kép is szebb lenne... teljesen élvezhető.. a csomagban benne van az eredetig cfg is értelemszerüen azzal lehet visszaállítani.
A tankok okosabbak lettek...most valami reptéren leszedtek[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz szucsinka #5797 üzenetére
azt irja hogy van benne egy DX9 indító és Vistan azzal indítsd nehogy DX10ben induljon...
-
TTomax
félisten
[link]
tesznek beszúrom,hogy működik-e...mindjárt felrakok még egy 5-10 képet ebből a módból...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz Raider 01 #5801 üzenetére
Én egy HX520-al használom a GTX 280at egy quad mellett,mindent húzok,semmi gond,szépen teszi a dolgát...
-
TTomax
félisten
válasz boogie84 #5827 üzenetére
én nem tudom,de én már kb 70ezerért vettem a GTX280-at ezért is lett ez mert hát a csucs egy magos VGA-ért ez nem sok
Most nézem...
Nekem pontosan ez van 240fontért vettem ami kb 72ezer.. otthon is le kell menjen az ára egy húszast még,és akkor szerintem elég jó vétel.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz boogie84 #5830 üzenetére
Ha vársz még egy kicsit akkor ez várhato,nézd meg mekkora a szórás.Közben az én kártyám is felvitték 242 fontrol 262-re...
(#5831) Szatesz
Az igen baráti ár...csak ott valami el van írva GTX260 lesz az annyi memóriával Zotac ilyen olcsó nem lehet[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Szatesz #5833 üzenetére
én GTX280-at még csak egy gigásat láttam de nem is jöhet ki más ha 512bites...
ez valami egyedi Zotac lehet ...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Olyan csendes ez a topic nincs gond a GTX-el...nem melegek, nincs bugos játék... érdekes
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Mekkora brutál erö van ebben a GTX-ben... beraktam egy XFX 8800GT-t a gépembe,mert phsyx kártyának akartam,nem nagyon jött össze az élesítés,de közben kipróbáltam a warmongert ugyanazzal a beállítással amivel a GTX-el tolom...azzal kb 90-100 fps, a 8800GT meg simán átment 15-20fps.es diavetítésbe...
-
TTomax
félisten
válasz Motion_Blur #5878 üzenetére
én 4850CF-röl váltottam GTX280ra,megérte...meg vagyok elégedve... hűtést csak extrém tuninghoz kell cserélni és inkább csak vízre érdemes...érdekes módon egy 4850 jobban felfűtötte szobát mint a GTX280,én 70K-ért egy percet se gondolkodnék a GTX280-on.Pont ennyiért vettem én is,azt mérlegeltem hogy a jó hűtésű HD4870 is majdnem 60K,és hát azért teljesítményben a GTX280 az erősebb....
-
TTomax
félisten
Csakis a pénztárcád szab határt,én nem adnék húszezerrel többet egy olyan kártyáért aminek max a biosa más ezért jobban megy,mert szerintem ezek mind ref karik itt mind,ref hűtéssel...de még ha tévedek..akkor is a Zotac AMP-on 750-en futott 3DM06 az enyémen meg 725-ön,de szerintem ha adok neki egy kis kakaót akkor tudná ez is ugyanazt...
Jut eszembe az enyémet 680-on használom...itt biztos stabil nem fagyott ki még soha..és 50% ventivel olyan 62-65 fokos... rivával monitoroztam...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Novemberi hardverkavalkád