Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Bagira01 #5683 üzenetére
Én inkább a 4870el hasonlítanám.
a 4850 az Ultra ellenfele és a 9800GTXé... mondjuk nem magas felbontásban"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Bagira01 #5940 üzenetére
nah végre lesznek rendes 3dmark eredmények. Néznél egy Crysis benchmarkot is?
1280x1024 minden high, szűrők nélkül..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ImI87
őstag
válasz Bagira01 #6051 üzenetére
Keep pushing !
Ez már majdnem meg van !
Én tegnap ugyanezt játszottam. 19500, majd 19800, volt 19970 is, majdnem elsírtam magam. Végül max-ra küldtem mindent, már nem is volt stabil a proci, és végül így lett 20009
És igen a hűtés fontos, mert hiába úgyanazok a beállítások, ha kicsit hűvösebb a cucc, rögtön ad rá pár plusz pontocskát. És a jelen esetben az is aranyat érhet.
Nálam a panelban 24fok volt, de el tudod képzelni, milyen orkánt tud csinálni 5db 12cm-es Antec venti 2000rpm fordulaton? És ehhez még pluszba jött a GTX ventije 80%-on, és egy Antec BogBoy 20cm-es venti kb 12000rpm-mel.
De végül csak meglett az a qrva 20K (és Vista alatt...... )[ Szerkesztve ]
-
laragirl83
őstag
válasz Bagira01 #6183 üzenetére
Nem megy.
Hiába adom meg RT-ben a 750es órajelet, resti után ilyenkor alapórajellel indul..
725ra visszatéve megy minden.
Lehet eddig bírja csak?[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
laragirl83
őstag
válasz Bagira01 #6185 üzenetére
Jó, annyira nem mozgat a dolog, 25Mhz-en nem áll vagy bukik semmi, csak érdekesnek találtam
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Laraxior
titán
válasz Bagira01 #8468 üzenetére
nem olyan vészes ez nálam a GPU kevesebben,de a shader,és a memória is többet ment
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Bagira01 #8472 üzenetére
jaaa... nem is néztem azt aszittem '80as..különben nem irom be
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Casanova*
veterán
válasz Bagira01 #9032 üzenetére
jól vanna! nem volt az h... kérdés hogy sokkal olcsóbb,mint a többi,meg nem ismerem ezta márkát. lehet nem is olyan jó! még nem olyan ismert eza palit márka,ezért ilyen olcsó.. amúgy köszi a választ! másik kérdésre tudod a választ? az is egy h... kérdés
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
TTomax
félisten
válasz Bagira01 #9037 üzenetére
Az én 520-as HX Corsairom elviszi a Quadom 3,8Ghz-en, a GTX 280-at butára rángatva meg egy 8800Gt-t... simán...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
diegho
nagyúr
válasz Bagira01 #9058 üzenetére
hát azért nem 2 oldalni email-t az érkezett privikről amúgy a palit 48+áfa volt két napja nagykerben, most 59+áfa szóval múlt héten bárkinek tudtam volna 57.6k-ért hozni, aki meg tud áfával szórakozni annak még olcsóbb lett volna a dolog, így viszont már nem éri meg, ráadásul jövő héttől már nem dolgozok. Felmondtam végre
-
tome.jr
addikt
válasz Bagira01 #9816 üzenetére
Holnapig talán kibírjátok képek nélkül. Mivel nem szoktam a rendszert naphosszat fotózgatni főleg félkész állapotban az asztalon így nincs képem róla. Ma csak késő este érek haza, de hogy mindenki nyugodtan aludjon teszek fel képet a 3 way-ről. Nem igazán értem mi olyan hihetetlen abban ha valakinek 3 way rendszere van, egyből mindenki azt hiszi, hogy kamu az egész.
-
tome.jr
addikt
válasz Bagira01 #9912 üzenetére
Ja. Szerintem is még fél év múlva 40-50kért el lehet őket majd adni, mivel ezek az új 216-osok így még jobban tartják az árukat. Lassan jönnek hozzájuk az EK blokkok, csúcsra húzom őket, tolok valami hardcore fps eredményt (már ha elindulna az a k benchmark demo) aztán meg majd licitálnak rá az emberek
-
Laraxior
titán
válasz Bagira01 #12414 üzenetére
nem cipekedek...nehéz mint állat majd kisérletezgetem valami ventivel hogy hova kell tenni hogy hűljön az is
-
Laraxior
titán
válasz Bagira01 #12423 üzenetére
de mindenképpen jó lenne a másik lap, a proci miatt... simán van benne kraft még..ha 1.36V-on 4600MHz,akkor 1.6V-on mennyi lehet? 5500?
-
Beowulf_78
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bagira01 #14676 üzenetére
Postázást nem vállalok.
Azért besírnék ha ha nem lenne semmi különbség a Q6600 meg az E2140 között pl GTA 4 alatt... Minek olyan bika proci? Úgysem a proc limit fog hátráltatni, már egy 3,6GHz-es E2140-el sem. Nyilván ha 640x480-ban tesztelsz az más lenne... Ha csak Markolsz azt meg nem nagyon veszi be a nép. Anno csináltam ilyen tesztet, kb megköveztek és a végén én érzetem sz@rul magam, hogy publikálni mertem egy 3DMák összehasonlító tesztet.
rup1u5: Akkor jól emlékeztem.
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bagira01 #14682 üzenetére
Ok, markban hoz a konyhára rendesen (ha másért nem a cpu score miatt) az fix de ha natív felbontáson tesztelsz mai játékokat akkor nem lesz proclimited. Rgo közel mindegy E2140-et teszel alá 3,6GHz-en vagy E8400-et 4,6GHz-en a GTX260 alá is, nem hogy még egy 8800GTX alá.
#nincsbennetarcsi
-
rejewski
tag
-
rejewski
tag
válasz Bagira01 #15098 üzenetére
Megmondom öszintén, hogy aligha hiszem, hogy 55nm mert elméletileg azok mind 216sp -ek, de a synergy ed. 192sp-s. Amúgy meg én párhuzamot vélek felfedezni a gainward gs és e kártya között mégpedig, hogy mindkettő a költséghatékony, tervezzétek újra a kártyát szellemben jött létre. Szóval elméletileg ki lehet vele békülni, ha valaki szeretne. Egyenlőre az a fix hogy órajelekben nem különbözik a default kártyától, meg a hűtés más elméletileg....
rejew
------/------/------/------/xxxxxx/------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Manli GeForce RTX 3080
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest