Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Na úgy tűnik átcsábúlok a "sötét oldalra"
Találtam egy MSI 4870X2 OC-t 110.000 Ft ért ha minden igaz bár még várom a választ az aktúális áról viszont bizalomra add okot hogy nem túl régi lista csúpán pár naposHope was the right choice, and it always will be.
-
Laraxior
titán
Érdekesség:
Futtattam egy 3dmark06ot alapórajelekkel. és mikor elmentettem pont alatta volt a mappában a GTX280 as eredmény is..mindössze 100 pont különbség volt Húzva lesz vagy 3-4 ezer pont különbségHozzátartozik hogy az Q6600al készült 2.4GHz 8MB L2
ez meg Q9550 2.83GHz 12MB L2"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Henk
veterán
-
Laraxior
titán
Valamennyire...mert 8800 Ultrával meg 12558 lett...Q6600al. Egy ezressel csinálhat többet a GTX280 AMP! mint egy alap 8800GTX. 500 körül lehet a különbség két alap GTX között..8800 és 280. Ejj gyerekek még mindig jó kártya ez a G80as széria
Henk: a gyárilag OC-s kártya több feszt kap..ennél fogva jobban is melegszik. 1.19V-ot kapott a én GPU-m..míg az alap GTX280 pedig 1.16V-ot..valószínűleg ezért lehetett jobban is húzni az AMP!-ot. a ventivezérléshez nem nyúltak... ugyanaz mint a simán. 8x foknál kezd el tekerni a venti...
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Henk
veterán
válasz Laraxior #9007 üzenetére
Ezért melegszik az oc jobban.De én úgy vettem ki mad szavaiból.hogy a sima karit ha felhúzom egy oc órajeleire akkor ugyanakkora venti fordulaton jobban fog melegedni a sima.
Magyarul:ha mondjuk egy Gainward-ot ami 575-ön megy meghúzom 640-re ami az Xfx xxx-nek az órajele és mind a 2-nek a ventijét fix 50%-ra rakom akkor a Gainward jobban melegsik mint az xfx.
Én legalábbis így értelmeztem amit írt azért is kérdeztem rá,de lehet én értettem rosszul.
De mindegy mert sok lett az off.Sorry. -
Sziszifeca
őstag
Halihó srácok!
Mivel Nvidia-s párti vagyok, nem tudom hogy mennyire jó ez a GTX260+?
Mennyire hangos a ventije, milyen hűtés mehet rá, ami halkabb, és jobban hűt??
Köszi.
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
schwartz
addikt
válasz Sziszifeca #9012 üzenetére
Hutest nem kell cserelni. Halk es jol vegzi a dolgat.
If he dies, he dies.
-
Vectus
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis help.
A probléma az, hogy a windows install után (mindegy, hogy vista64, vagy xp64) betöltôdik és örülök.
Csakhogy, amikor felrakom a videokártya drivert (mindegy, hogy régit, vagy újat) a win lefagy a bootlogo közben. Ha alegutóbbi mûködô konfoggal indítom, elundul, mert a win a saját alap driverét használja. Ez a hiba (szerencsére?) csak a videokártyánál jelentkezik.
Nvidia GeForce GTX260
2 napja alaplapcsere volt, az elôzô egy asus p5b volt, tökéletesen ment minden, amíg meg nem halt az alaplap.
Az úl lap egy MSI p43 neo.
Elôre is köszönöm.
-
mfranky
őstag
válasz Cyberpunk #9002 üzenetére
Szeva!
Te ezt komolyan mondtad, hogy 1920*1200-hoz kevés lesz a GTX260? Guru3D-s teszteket szoktál olvasni? Pont letesztelik a Gigabyte GTX260OC-t, a 216 shaderest, nézzél már ott szét egy kicsit...
GTX280 elég és a GTX260 216 shaderrel meg nem? Na ne röhögtess már....
Kicsit meghúzom a karit és feleannyiért 280-asom van....PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
Beowulf_78
addikt
-
mfranky
őstag
válasz Sziszifeca #9014 üzenetére
Szia
Pont ilyet vettem 1 hete, tökéletesen működik. Alap 40%, nem is hallod, hogy benne van a gépben. Egyáltalán nem hangos. Hőfokok, alap nagyjából 50 fok, igaz én a gép hátuljára raktam egy 92mm-es ventit, hogy húzza a kártyáról a levegőt, ha rányitom kicsit az ablakot, akkor 47-48 fok. Egy Crysis Warhead alatt megy fel 73 fokra kb. max. Terhelve tényleg max 76 fok. DE a gyári hűtést nem cserélném én sem le.
Egyenlőre nem teszteltem ki a végét, annyit adtam neki próbaképp, amin a Guru3D teszten is járatták, 655/1228, ezen szépen tette a dolgát....PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
mfranky
őstag
Ipon-t bírálva egy kicsit, nem értettem az árlistás dolgot...
1., egy helyen sem tüntetik fel, hogy melyik Giga GTX260-as a 216 és 192 shaderes...
Ez mondjuk igaz a Gigabyte dobozára is, miért nem írták rá, hogy ez már az újabb??? OC-nek a GPU/MEM húzást szoktátk hívni...
2., még akkor vettem, amikor a sima 260-as drágább!!! volt 2-3 ezerrel...
3., aki nincs benne annyira a hardveres dolgokba...simán megveszi a drágább és kevesebb shaderes kártyát...én épp aznap olvastam a tesztet a guru3d-n, de addig nem hittem el, hogy 216 shaderes, amíg bele nem raktam a gépbe, és ki nem írta a GPUz...PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
biggamer
veterán
Call of Duty World at War 1.1-es patch : [link]
" A kooperatív, a single, és a multi részben is engedélyezi a modok használatát. Emellett pedig rengeteg - főként multiplayer - hibajavítás. "
Iron Grip: Warlord [link]
Letöltöttem, nem bántam meg / sajna örülnöm kell addig az ilyen gyengébb vasat igénylő gaméknak, amíg nem veszem meg az új gépemet /.
Stratégiai módban lehet telepíteni géppuskafészkeket, lövegtornyokat, aknákat stb., majd utána FPS-ben hentelni az ellenséges katonák és harckocsik garmadát.
Érdemes kipróbálni ...Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
banderasz77
addikt
-
Casanova*
veterán
szasztok! GTX280OC karit elbírja a chieftec 450 w táp??
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Laraxior
titán
válasz Casanova* #9029 üzenetére
ha 4 magos procid van mellette ne is kisérletezz vele... úgyis le fog kapcsolni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Casanova*
veterán
válasz Bagira01 #9032 üzenetére
jól vanna! nem volt az h... kérdés hogy sokkal olcsóbb,mint a többi,meg nem ismerem ezta márkát. lehet nem is olyan jó! még nem olyan ismert eza palit márka,ezért ilyen olcsó.. amúgy köszi a választ! másik kérdésre tudod a választ? az is egy h... kérdés
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Laraxior
titán
válasz Casanova* #9035 üzenetére
alapon menni fog..de mihelyst felkapcsol 3d performance órajelekre a videokártya..be is szippant vagy 250Wot Mellette a quad is bezabál több mint 100Wot... és a többi cuccod... Lehet elviszi,de szerintem ne centizd ki... nem éri meg. Elpukkan egy kondi a tápban..lehet viszi az egészet...
-
TTomax
félisten
válasz Bagira01 #9037 üzenetére
Az én 520-as HX Corsairom elviszi a Quadom 3,8Ghz-en, a GTX 280-at butára rángatva meg egy 8800Gt-t... simán...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Armando_19
őstag
válasz Casanova* #9035 üzenetére
Hát ha már ilyen konfigot szeretnél, akkor ruházz be egy jobb tápra hosszútávon. Chieftec 650W teljesen megteszi, "közép" árfekvésben van a többi nagy táphoz képest, és rendkívül megbízható. Rengeteg csúcs konfigot raktam már össze ilyennel, és soha nem volt rá panasz. -.-
Mellesleg 450W chifit reggelire megenné a gép, ha meg később nagyobbra akarsz váltani, nem kell tápvariációt is számba venni.
Üdv -
Casanova*
veterán
válasz Armando_19 #9042 üzenetére
köszi szépen! most jelenleh chieftec 450 w tápom van. 1 éve van meg,semmi panasz nem volt. lecserélem 650 w-ra. az lesz. köszi
-
Anason
csendes tag
Sziasztok
XFX GTX260 XXX 640M 896MB DDR3 egy ilyen karit vennék a kérdésem,hogy ez 216 vagy 192 shaderes vagy mind a két falyta létezik?
Elöre is köszi. -
mfranky
őstag
Én sem lettem okosabb:
XFX HONLAP!
Itt mindegyik 192-es...[ Szerkesztve ]
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
Anason
csendes tag
Kösz a gyors választ, akkor a Gigabyte GTX260OC-t, a 216 shaderes 71.200 Ft jóbb választás lenne? mint ez XFX GTX260 XXX 640M 896MB DDR3 74.694 Ft
-
Cyberpunk
félisten
Hali fentebb írtam hogy X2-es lesz de meg kaptam az árajánlatot és hát 140.000 Ft enyiért meg még nálam is felejtős
Ezért úgy döntöttem maradok a GTX260-nál mivel az még beszerezhetőnek bizonyúlt, méghozzá egy Gigabyte GTX260 OC lesz a 216 sp-s Enyiért választahtam volna 1 GB-os 4870-est is de ez mellett döntötem remélem nem bánom meg.
Meg néztem teszteket róla elég jól teljesit még egy kis tuning és a GTX280-ast is útol éri persze csak az alap órajelest. Úgy hogy maradok a "zöldek"-nél egyenlőre
Meg láttam hogy 1920x1200-ban is elég jól teljesit, egy évig minden bizonyal kiszolgál aztán csere GT300-ra
Ja péntekre jönn, de csak sajna hétfön tudom elhozzni meló miatt akkor tartok majd egy kis élmény beszámolót[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest